Hozzászólások száma: 620
Ugrás a hírhez Oldalszám: 31
Témakörök > Hírek fórumai > Hajlandó lennél névvel, kóddal aláírni egy petíciót a cégvezetők felé, ami arról szól, hogy szeptember 1-től címre érkezéskor indítjuk az órát? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.07.12. 07:03:00 / # 102612
Majd lesz, mi után te süllyesztesz:-))
Fox 2008.07.12. 07:02:09 / # 102611
A 6x6-nál nincs felvétel. Bocsi Zoli.
csogu 2008.07.12. 06:57:49 / # 102610
Oksa, jó volt egy cégnél lennünk, vigyázz magadra!! :-)))
törölt felh. 2008.07.12. 06:56:03 / # 102609
Aláirtam Csájé. Kolev Zoli FőTaxi 1817.

csogu 2008.07.12. 06:54:56 / # 102608
Vigyázz, félreérted. Ez a szakma hangja!!!
attus 2008.07.12. 06:53:13 / # 102607
Nem csodálom! Ennyi hülyeséget, pro és kontra...
csogu 2008.07.12. 06:51:14 / # 102606
Nem hiszel nekem?:-) Kérdezd meg Anyukát...ő hallotta:-) Bbetyárt 4x kellett újraéleszteni:-DDD
attus 2008.07.12. 06:50:59 / # 102605
Nem! Úgy, hogy max. 100 ezer ember van a kétmillióból, aki rendszeresen utazik taxival.
attus 2008.07.12. 06:49:30 / # 102604
Ha sok ilyet írsz mint ennek a hozzászólásnak az elején, nekem is hozhatsz nyugtatót ide soroksárra!:D
csogu 2008.07.12. 06:48:07 / # 102603
Hogy is érted ezt most? Hogy havonta 100 ezren utaznak összesen?
attus 2008.07.12. 06:44:52 / # 102602
". Abban az időben állt volna amit irsz, gazdag emberek "sportja" volt ez. Ma már ez rég nem igaz, hihetetlen hogy taxisok még mindig itt tartanak. Ma taxit használ mindenki, abban az esetben ha ez a megfelelő döntés számára" Szerintem meg te vagy óriási tévedésben barátom!!! -és nem hiszem, hogy egyedül vagyol ezzel a véleménnel!- Nyugodtan kérdezz körbe az ismeretségi körödben. Én megtettem.Pontosan most van az a világ amikor csak azok utaznak taxival akik megtehetik, vagy akiknek kifizeti a cége! Az állandó taxizók száma budapesten nem éri el még a százezret se! Sőt!!!! A többiek számára a taxi egy szitokszó, ha ég a ház a fejük felett még akkor is kétszer meggondolják, hogy taxiba üljenek! Ők azok akiknek teljesen mindegy, hogy 240Ft egy Km, vagy 100, így se úgyse tudják megfizetni, mert luxus a számukra! Ők vannak úgy 1,8 millióan ebben a városban! A képletből hiányzó 100ezer az aki nagy ritkán(1-2 havonta) beül egy körre. A taxit használ mindenki kora úgy 25-30 éve lecsengett! Mondom mindezt úgy neked, hogy én sem gondolom azt: ebből a kezdeményezésből lesz valami.:-(
csogu 2008.07.12. 06:35:27 / # 102601
Komolyan gondoltam, bubic01 meggyőzött az érvelésével.
csogu 2008.07.12. 06:33:27 / # 102600
Minden fajta kéréssel, kérdéssel, forduljatok Apukához (irl nevén Zsolti) a következő telefonszámon! [font size=8][u]06-30-752-2600 [/u][/font] Ő a főszervező!!! Azt nem tudom, hogy van-e még lehetőség arra, hogy más is beszálljon az aláírásgyűjtésbe...erre ő tud válaszolni.
Csumi 2008.07.12. 06:32:12 / # 102599
Na most már tényleg dőlj hátra! Nem mindenki érti az iróniádat, (ironizálni itt a Betyár)ha meg valaki komolyan veszi, hááát szépeket gondolhat ..... :-)))
csogu 2008.07.12. 06:25:13 / # 102598
Szia! Hááát látod, ezeknek semmi sem jó:-(( Végre van munkánk, ilyen jól rég ment a péntek is, mint ma, de nem jó nekik. Szerintük a fuvar nem akkor kezdődik, amikor a kedves beszáll, hanem akkor, amikor felveszik a címet. Az a taxis érdeke, hogy odamenjen az utasért!! Ez hasonló ahhoz, amit Horváth Pál mondott, hogy egy taxis jó ha egy nap 1-2 órát dolgozik…mert az, hogy a tutiban ácsorog, beszélget, klubozik, az nem munka, azt nem szabad beleszámítani a munkaidőbe. A munkaidő akkor kezdődik, amikor az utas beszáll…és tart addig, amíg ki nem száll. De ebben sem értenek sokan egyet…pedig ha valaki, akkor a Pali tudja. Jól írta bubic01, sokkal nyugodtabban állok egy kedd éjszaka címen várakozva, mint a tutiban munka nélkül. Jó, van benne némi izgalom így is, hogy megégek meg ilyenek, de attól még fuvar az is. Mindent meg kell becsülni és örülni neki, hogy nekünk legalább ez van. Sok munkanélküli cserélne velünk, csak nem tudják befizetni a taxis vizsgára a pénzt…pedig 1 hét alatt taxis lehet már a félig vak is. Figyeld meg, addig kavarnak ezzel az óraindítással, amíg baj lesz belőle…jól mondja a 888!
csogu 2008.07.12. 06:12:30 / # 102597
Tomajer, a Gyurinak vigyél már valami gyógyszert:-DDDDDD...szerintem szüksége lesz rá:-))
csogu 2008.07.12. 06:06:27 / # 102596
Már ne haragudj, de 2 különböző dologról beszélünk. Az óraindítás szükségességét még most is tartom. De a módszerrel nem értek egyet. Mondok egy példát, mert abból értesz és tudom szereted:-)) Ha azt mondom neked, hogy éhes vagyok és enni akarok mindenáron, akkor nagyon megfogsz lepődni, ha legyilkolod az egyik arra járó gyalogost, majd rámutatva azt mondod nekem: Tessék, hús! Na és most itt ugyanaz a helyzet:-))
cheater 2008.07.12. 05:54:28 / # 102595
Azthiszem az ilyenek miatt tart itt ez a szakma Ez most nem esett jól. Na nem azért mert megbántottál vele, de ez annyira demagog és egyszerü duma hogy hihetetlen. Már ebböl a mondatból körvonalazódni látszik, hogy halvány lila sejtelmed sincs mekkora mázlink van Budapestel, a városban gombaként megjelenő szórakozóhelyekkel, a sok megynyiló szórakozóhely miatt az emberek megváltozott szórakozási szokásaival, a zéró toleranciával és lesz majd a fizetős belvárosi behajtással. Persze, szebb lett volna a sor ha ideirhattam volna még egy olimpiát vagy egy foci EB-t, ezeket talán legközelebb. Ha most rossz (természetesen én megértem, mindenki jobbat szeretne) mi lett volna veled mikor gyakorlatilag csak egy komoly diszkó volt a városban? Mert volt ilyen is. Válaszhattál: vagy megpróbáltál beleférni a randevú elötti taxik közé vagy maradt a Csepeli Vas és Fémmüvek munkása reggel hatkor atlétatrikó, 30 forintos tornanadrág (garantáltan mosatlan). Utazott 2 és fél sarkot. Kivánom neked hogy most hirtelen kerülj vissza abba az időbe és taxiznod kelljen egy napot. Aztán újra meghallgatom a véleményed a szakmáról meg arról hogy hol tart és hogy ki a felelős. Ez a város ki van használva, az utasok már mindenféle oldalról ki vannak belőle facsarva. Minden bizonnyal meg lehet próbálni még nagyobb erővel nyomni azt a facsarót, de meggyözödésem, hogy ez az "azonnal indul az óra cimreérkezéskor" ötlet nem ilyen.
Apuka 2008.07.12. 05:38:52 / # 102594
"..mindenkinek olyan stabilan jól megy a szekér, hogy be merné vállalni ennek a következményeit? Hozzáteszem, ha csak 1 cég vétózza meg már ő a nyertes.." Végig sem gondoltad amit leírtál! Vétó esetén mitől lenne nyertes az a cég?
cheater 2008.07.12. 05:16:26 / # 102593
Csak egyet kettőt emelek ki Szeretném, ha kiemelnéd a többit is, hagy válaszoljak azokra is. Ha pizzát rendelek akkor annak fix ára van.. A taxi ezzel szemben arról szól.. kívánt helyre viszem a feltüntetett tarifáim alapdíj, várakozas, km díj Nekem ezek is fixnek tünnek, vagy nálad nincs kiirva, hogy alapdíj: 300Ft km: xx stb? Mit gondolsz az alapdijad miért van? Megmondom mi lesz az utasod első kérdése. "Egyból inditotta az órát, megértem, de miért van még rá alapdij is?" Te lehet hogy versenyzel a Bkv-val de mi a taxisok nagyresze NEM Hát dehogyisnem, az hogy nem tudsz róla az a te dolgod, meg azoké akiknek a nevében beszélsz ezzel a többesszámmal (bár nem tudom mi alapján használod a többesszámot). Ha jól sejtem hogy ki vagy akkor nem ma kezdtél taxizizni, de annyira biztosan nem régen mikor még konflisok róták az utakat. Abban az időben állt volna amit irsz, gazdag emberek "sportja" volt ez. Ma már ez rég nem igaz, hihetetlen hogy taxisok még mindig itt tartanak. Ma taxit használ mindenki, abban az esetben ha ez a megfelelő döntés számára. Ha beteg a gyerek, ha oda kell érni, ha ivott, ha nem tudja hol van, stb. Szeretném ha megértenéd nem azért ülnek be az autódba mert szeretnek taxizni, bármennyire fáj még azért sem mert téged szeretnek, hanem mert nekik akkor épp igy éri meg.
Oldalszám: 31