Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
grincs | 2008.02.01. 23:45:44 / # 98105 |
|
- Mondd, drágám, mit szólnának otthon, ha megkérném a kezed?
- A férjemet megütné a guta, a gyerekek meg dőlnének a röhögéstől.
|
különvélemény | 2008.02.01. 19:16:45 / # 98055 |
|
Egy pasihoz beállít a barátja, hadd maradjon ott néhány napig... Egy nap a pasi megkéri a barátját: hozd le légyszíves a papucsaim az emeletrol. Mire
az: a Te házadban én hozzam le a papucsodat? De végül rááll. Fent találkozik a ház bombázó asszonyával és a hasonlóan csinos huszonéves nagylánnyal. Megkérdi az asszony, hogy mit keres itt fent.
- A férjed küldött, hogy dugjalak meg benneteket.
- Nem hiszem! - válaszol az asszony, mire a barát lekiabál:
- Hé Joe! Mindkettot?
|
cbtaxi | 2008.02.01. 16:10:40 / # 98014 |
|
Pistike kacagva szalad be anyukájához:
- Józsi bácsi leesett az almafáról, mert béna!Hahaha!!
- Ejnye, Pistike,ilyesmiért nem szabad kigúnyolni! - szól rá az anyja.
- Jó-jó, de ő meg azt mondta nekem,hogy: "Ne rázd a fát,te kis rohadék!"
|
cbtaxi | 2008.01.31. 23:37:31 / # 97953 |
|
|
grincs | 2008.01.31. 20:15:54 / # 97941 |
|
Pillanatkép a Parlamentből:
- Megkérem a tisztelt képviselő urat, hogy a mikrofonba beszéljen, és ne a levegőbe.
|
cbtaxi | 2008.01.30. 09:28:57 / # 97832 |
|
Egy parasztember sétál a hegyekben, s valami véletlen folytán lezuhan egy szakadékba. Egy vékony kis ágban sikerül megkapaszkodnia, de alatta ott a nagy mélység. Elkezd kiabálni:
- Segítség! Segítség! Nincs itt valaki?
Erre megszólal Isten az égből: "Engedd el az ágat, bízz bennem, én megsegítlek!"
Erre a paraszt:
- Nincs itt esetleg valaki más?
|
cbtaxi | 2008.01.29. 10:47:29 / # 97672 |
|
Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hadd mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és felkiállt,hogy Bummm!!! Az oroszlán abban a pillanatban golyótól találva,elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy volt ott valaki és az lőtte meg! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem.
|
meeri | 2008.01.29. 10:12:45 / # 97670 |
|
A házaspár jelmezbálba készülődik, de a feleségnek megfájdul a feje. Az asszony lefekszik, a férje pedig elindul egyedül a buliba. Egy óra múlva a nő felébred, és a fejfájásnak híre-hamva sincsen. Gondolja, a férje után megy és megnézi, mit csinál a férfi nélküle. A buliban aztán látja, hogy a férj csinosabbnál csinosabb nőkkel táncol, simogatja őket, néha egy puszi is elcsattan, szóval, jól érzi magát. A feleség kitalálja, hogy próbára teszi a férjét. Mivel a férfi nem számít rá, hogy ő is itt van, meg a jelmezt sem ismeri fel, így hát odamegy hozzá, táncolni kezd vele. A férfi érezhetően izgalomba jön, a nő pedig addig hergeli, míg mindketten félrevonulnak egy sötét, üres szobába, ahol aztán megtörténik az esemény. Ezután a feleség hazamegy, visszafekszik az ágyába és várja a férjét. A férfi hazaér, a felesége egyből nekiesik:
- Na, milyen volt a buli?
- Á, ne is kérdezd! Egyedül nem sok értelme volt elmennem. Ezért aztán a haverokkal félrevonultunk és kártyáztunk egész éjszaka. De biztos jó buli volt, mert az a pasi, akinek kölcsönadtam a jelmezem, nagyon jókedvűnek látszott...
|
Bbetyár | 2008.01.28. 19:24:10 / # 97600 |
A rendőrfeleségek beszélgetnek.
- Drágám, mondd, láttad már a férjed arcát szeretkezés közben ?
- Igen, szörnyű volt. Éppen benézett az ablakon.
|
|
cbtaxi | 2008.01.28. 09:20:45 / # 97513 |
|
Egy szőke nő hazaér a munkából, és megdöbbenve látja, hogy kirabolták a lakását. Azonnal hívja a rendőrséget, akik megígérik, hogy hamarosan jönnek. Nemsokára meg is áll a ház előtt egy rendőrautó Kiszáll belőle egy rendőr, pórázon vezetve egy nyomozókutyát.
A szőke nő áll a kapuban, s a fejét fogva, zokogni kezd.
- Kiraboltak, mindenemet elvitték, kihívom a rendőrséget, és erre, tessék: kit küldenek? Egy vakot!
|
cbtaxi | 2008.01.28. 08:45:40 / # 97496 |
|
Mi vagyok én,gondolatolvasó? :))))))
|
Bao, a FŐNÖK! | 2008.01.28. 08:42:19 / # 97492 |
|
...egy nyári...
Ezt gondold bele a szövegbe!
:)
Előzmény: #97489 cbtaxi 2008.01.28. 08:37:59 |
cbtaxi | 2008.01.28. 08:37:59 / # 97489 |
|
Januárban kinyitott a slágerterasz?
Nem is tudtam! :)))))))))))))))
|
Bao, a FŐNÖK! | 2008.01.28. 08:29:27 / # 97487 |
|
Öcsém fotózta hétvégén a sláger teraszon.
|
Bao, a FŐNÖK! | 2008.01.28. 08:27:20 / # 97484 |
|
|
888 | 2008.01.27. 19:52:27 / # 97470 |
|
A malacnak kunkori a farkincája, és csavaros a farka.-:)))
Hát nem érdekes.
Phfujj: Disznó!!-:)))
Előzmény: #97465 tomajer 2008.01.27. 16:48:32 |
tomajer | 2008.01.27. 16:48:32 / # 97465 |
[b][font size=3]Ha a kész malac:
A papír felső részén van:
Pozitív és optimista vagy.
A lap közepén van:
Realista vagy.
A lap alján van:
Pesszimista vagy, és hajlamos a negatív viselkedésre.
Ha balra néz:
Hiszel a hagyományban, barátságos vagy és könnyen emlékszel fontos dátumokra, mint pl. Születésnapok, évfordulók...
Ha jobbra néz:
Újító és aktív vagy, de nem erős benned a családi érzés, és a fontos dátumokkal sem törődsz.
Ha szembenéz veled:
Egyenes jellem vagy, szívesen vagy az ördög ügyvédje, és nem félsz vitáktól.
Ha nagy részletességgel rajzoltad meg:
Analitikus vagy, türelmes és bizalmatlan.
Ha nem túl részletes:
Érzelmes vagy és jóhiszemű, nem vagy túl következetes és sok kockázatot vállalsz.
Ha 4 lábnál kevesebbet rajzoltál neki:
Bizonytalan vagy, esetleg épp az életed egy nagy változásokkal teli szakaszában tartasz.
Ha mind a 4 lábát megrajzoltad:
Biztos vagy, makacs, önfejű és túlságosan ragaszkodsz az ideáljaidhoz.
Ha négynél több lábat rajzoltál neki:
Nem vagy normális.
A fülek mérete azt mutatja, mennyire hallgatsz másokra.
Minél nagyobbat rajzoltál, annál jobban.
Farkának hossza...
A szexed minőségét mutatja...
(és még egyszer: minél hosszabb, annál jobb!!!!!)
Na???
Ki nem rajzolt farkincát ?????
Nem ér megismételni a tesztet:-)[/b][/font]
Előzmény: #97350 tomajer 2008.01.26. 20:08:28 |
|
meeri | 2008.01.27. 15:50:43 / # 97462 |
|
A cégnél előadást tart egy szakértő a munka optimalizálásáról. A mondandóját a következő mondattal zárja:
- Amit most elmondtam, csak a munkahelyükön alkalmazzák, soha ne próbálják meg otthon!
Hátulról egy hang:
- Miért?
- Mert veszélyes. Én is kipróbáltam otthon a feleségemen. Észrevettem, hogy reggeli készítés közben mindig külön megy el mindenért a hűtőhöz. Megkérdeztem tőle, nem tudna-e egyszerre több dolgot kivenni.
Hátulról egy közbekiabáló:
- És, gyorsabb lett?
- Hát, igen. Eddig a 20 perc alatt csinált reggelit a feleségem, most 7 perc alatt én...
|
tomajer | 2008.01.26. 20:08:28 / # 97350 |
[b][font size=3]RAJZOLD MEG A MALACOT ELŐSZÖR!!!!!!!!
Kész? BIZTOS?
Most jön az érdekes
A malac személyiségi tesztként szolgál, és azon a személyen alapul, aki rajzolja.
[/b][/font]
|
|
cbtaxi | 2008.01.26. 07:36:50 / # 97221 |
|
Egy 50 éves férfi meséli a barátainak:
- A múltkor volt a 25 éves házassági évfordulónk, és azt mondtam a feleségemnek, hogy kicsit boldogtalan vagyok. 25 éve albérletben laktam, busszal jártam és egy fekete-fehér tévét bámultam, de egy dögös 25 éves csajom volt. Most meg van szép házam, szép autóm és egy másfél méteres plazmatévém, mégis egy vénséggel osztom meg az ágyam.
- És, mit szólt hozzá?
- Azt, hogy csak keressek magamnak egy 25 éves csajt, és ő meg majd gondoskodik róla, hogy újra albérletben lakjak, fekete-fehér tévém legyen, és busszal járjak.
|