Hozzászólások száma: 4330
Oldalszám: 217
Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Prohi 2007.02.07. 09:14:15 / # 97782
Üdvözöljük a BKV Villamosvezetői forgalmi tesztjén! A vizsga helyes kitöltői továbbmehetnek a gyakorló központunkban, ahol is sikeres szereplés után munkalehetőséget nyerhetnek a BKV Rt. soraiban. Kérjük, karikázzák be a helyes választ! 1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00-kor indul, hánykor kell Önnek indulnia? a. Majd a kávé után. b. 8:23-kor. c. Ha má' nagyon dörömbölnek az utasok. 2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar miatt szerelvény vesztegel. Mit tesz? a. Félrerántom a kormányt, azt' kikerülöm. b. Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe hajtok. c. Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba káromkodom. 3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a Köcsög Béla) időben indult. Hogy reagál? a. Bedobom a páleszt, amit az öltözőszekrényben rejteget. b. Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek. c. Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost. 4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és kilőni a zöldnél. Mit tesz, mikor vált a lámpa? a. Hirtelen balra tekerem a kart. b. Hirtelen jobbra tekerem a kart. c. Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy lengyel sci-fiben. d. Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt, így köhécselve megteszem. 5. Ha már tagja lenne a drimtimnek, mivel növelné a csapatszellemet? a. Elmennek Bélával hajnalban felső vezetéket lopni. b. Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények egymásba csatolását. c. Minden civilt avval hitegetnék, hogy igenis nagy munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni egy ilyen hatalmas járművel. 6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjának csúcspontját! Ötletadás: a. Halálra ijesztettem 6 gyalogost, amikor az utolsó pillanatban csengettem rájuk a megállóban. b. Klárikával minden találkozásunkkor egymásra indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva. c. Egy út során sikerült lefényképeznem a visszapillantómban 8 kilogó lábat, 2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát. d. Megin´ beszóltam a hácsó kocsiban a cigányoknak. e. 12 perc késéssel indultam, mer' pisálni voltam, majd a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem.

Prohi 2007.02.07. 09:12:21 / # 97781
Nagy hó van. Egy szöszi sofőr fél órája követ egy hókotrót. A sofőr kiszáll, és megkérdezi, mit csinál. - A férjem azt mondta, hogy nagy havazás esetén kövessek egy hókotrót. - Ahogy gondolja asszonyom. Most végeztünk a Tesco parkolójával, és átmegyünk az Auchan-hoz.

Prohi 2007.02.07. 09:11:37 / # 97780
8 leggyakrabban alkalmazott közlekedési szabály a gyakorlatban 1. Akinek hosszabb a középső ujja, nagyobb kocsija, vagy rövidebb a haja, annak van elsőbbsége. 2. Nyúlszőrkalapban a legnagyobb megengedett sebesség 30 km/h. 3. Terepjáróval mindenen meg lehet állni, amin átmegy az első kerék. 4. Az irányváltási szándékot úgy kell jelezni, hogy felnézünk a telefonról SMS írás közben. 5. A teljes hangerő háromnegyedénél feljebb csak akkor lehet felcsavarni a magnót, ha legalább két ablak le van húzva. 6. Az autóbusz öböl arra szolgál, hogy amíg az autók haladnak, addig tudjon hol állni a busz. 7. A szabályos közlekedés és a korrupció majdnem szinonimák. 8. Az udvariasság a gyengék mentsvára. Előzésnél abban bízunk, hogy aki szembe jön, gyávább, és előbb rántja el a kormányt.

killer 2007.02.07. 08:50:18 / # 97779
Egy macska naplója(részletek) 751. nap: Fogvatartóim folytatják a kínzásomat és különböző bizarr tárgyakat lóbálnak előttem. Pazar ételeket esznek miközben én arra vagyok kárhoztatva, hogy száraz müzlivel csillapítsam az éhségemet. Az egyetlen dolog, ami életben tart az a szökés reménye, és az a kéjes káröröm, ami a bútoraik karmolászása közben tölt el. Attól tartok megőrülök. Tegnap megettem egy szobanövényt. Talán holnap megeszek egy másikat. 761. nap: Az egyik fogvatartóm ellen elkövetett tegnapi gyilkossági kísérletem majdnem sikerült. Miközben ment a szobába én a lábai között tekeregtem. Azt hiszem legközelebb a lépcső tetején fogom ugyan ezt kipróbálni. Annak érdekében, hogy undort és utálatot ébresszek hitvány és gonosz fogvatartóimban még egyszer megpróbálok a székre hányni..... vagy esetleg inkább az ágyra. 762. nap: Átaludtam az egész napot, így majd elég fitt leszek ahhoz, hogy rémes őreimet az éjszaka legszebb óráiban étel utáni ártatlan könyörgésemmel tartsam ébren. 765. nap: Lefejeztem egy egeret, majd elvittem nekik a fejetlen dögöt, mintegy bemutatván nekik, mire is vagyok képes, és hogy félelmet ültessek a szívükbe. De ők csak gügyögtek és örömködtek hogy milyen ügyes kiscica voltam..... Hmmm, nem egészen így terveztem. 768. nap: Végre rájöttem, micsoda szadisták is ők. Csak úgy ok nélkül egyszer csak a vizes kínzókádban találtam magam. Ez alkalommal még egy "sampon" nevu égető, habszerű anyagot is bevetettek ellenem. Micsoda beteg elme volt képes feltalálni egy ilyen ördögi folyadékot. Az egyetlen vigaszom az a kis darab hüvelykujj, ami a fogaim közé szorult be. 771. nap: Valamiféle gyűlést tartottak fogvatartóim a bűntársaikkal. Egész este egyedül voltam. Csak hangfoszlányokat hallottam, meg annak a fura dolognak a szagát éreztem, amit üvegekben tárolnak és "sör"-nek hívnak. Viszont sikerült kihallgatnom őket, és kiderült, hogy "allergiát" okozok. Muszáj megtudnom, mi lehet ez és hogyan hasznosíthatnám ellenük. 774. nap: Meg vagyok győződve arról, hogy a környezetemben élő fogvatartottak egytől egyig talpnyalók és besúgók. Itt van például a kutya is, akit időnként elengednek, majd nagy boldogan jön vissza. Bizonyosan bolond. A madár meg.... ő biztosan valamiféle informátor szerepet tölt be. Valahogyan sikerült megtanulnia azt a borzalmas nyelvet, amin a fogvatartóim beszélnek (valami vakondéhoz hasonló beszéd) és beszélget velük. Biztos vagyok benne, hogy tudósítja őket minden egyes mozdulatomról. Egyenlőre még biztonságban van abban a fémből készült lakásában, de éééén tudok várni, az egész csak idő kérdése.

r069 2007.02.06. 23:42:30 / # 97777
Kár hogy ez a zsaru magazin mult honapi számában olvastam.
Neduddgi 2007.02.06. 18:18:40 / # 97776
Egy kollégám nagybátyja hazafelé tartott éjszaka a forgalmas városi bekötőúton. Csak az nem stimmelt, hogy erősen be volt rúgva, annyira, hogy talán még ránéznie se lett volna szabad az autóra, nemhogy vezetnie. A belső sávban poroszkált halál lassan, hogy ne tűnhessen fel senkinek. Ez a túlzott lassúság (és az időnkénti kilengések) lett a veszte. Hamarosan leintették a rendőrök. Elég volt egyetlen pillantás vérben forgó, bamba szemeire, egyetlen szippantás a leheletéből, és elő kellett venniük a szondát. Felszólították, hogy hagyja ott a kocsit, és tartson velük a kapitányságra. Már épp vitték volna el, amikor két autó összeütközött a szemközti sávban. Szigorúan ráparancsoltak a részeg nagybácsira, maradjon ott, ahol van, és áttűztek helyszínelni. Emberünk viszont rájött, hogy ez az utolsó esélye, gyorsan elhatározta, hogy lelép. Mikor meggyőződött róla, hogy a rendőrök éppen nem láthatják, kereket oldott. Egyenesen a garázsba vitte az autót, és beszaladt rémült feleségéhez. – Ha jönnek a zsaruk, mondd, hogy influenzám van, és egész nap itthon voltam. Közelébe se mentem a kocsinak – hadarta. – Ja, meg hogy odabenn alszom az ágyikómban – fejezte be, és egy whiskys üveget felkapva a szobájába indult. Fél óra múlva megjelent a rendőrség. A feleség kinyitotta az ajtót és még mielőtt a rendőrök megszólalhattak volna, előadta, hogy a férje egész nap ágyban volt, mert beteg, most is alszik, mit akarnak. –– Ez esetben, asszonyom – szólalt meg végül a rendőr –, gondolom, nincs kifogása ellene, ha benézünk a garázsba – és már nyújtotta is kezét a kulcsért. Az asszony zavartan odaadta, és ő is velük tartott. Amint beléptek, elállt a lélegzete. A rendőrök viszont azt látták, amire számítottak. Ott állt a gyönyörű rendőrautó, villogott a kék fény a tetején.

csogu 2007.02.06. 18:12:28 / # 97775

csogu 2007.02.06. 17:34:15 / # 97774
Na menjetek a fenébeeee:-DDDDD

Fox 2007.02.06. 17:32:43 / # 97773
A kakaos is elég gáz :D
macipapa 2007.02.06. 17:31:22 / # 97772
Pali túrós:-/?
csogu 2007.02.06. 17:25:44 / # 97771
Jó is az, túrós pali mazsival:-)))
száguldás 2007.02.06. 17:23:01 / # 97770
A 10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé érnek, ahol erősen kifestett lányokat látnak. A gyerek megkérdezi: - Apu! Milyen ház ez? Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen kitalál valamit: - Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért… A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy milyen örömöt kaphat, összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a kuplerájba. Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja: - Örömöt szeretnék! A madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni, hát süt neki palacsintát. Miután végzett a kisfiú, hazamegy. Otthon kérdezi az apja: - Hol voltál, kisfiam? - A kuplerájban voltam. Az apának hatalmasra nyílnak a szemei: - És milyen volt? - Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam…

csogu 2007.02.06. 14:00:03 / # 97769

csogu 2007.02.06. 13:23:11 / # 97768
Ez meg a másikfele:-)))))
csogu 2007.02.06. 13:22:54 / # 97767
Ez brutális:-DDDDD
törölt felh. 2007.02.06. 09:28:34 / # 97766

Zoli 2007.02.05. 20:11:41 / # 97765
Egy igazi paraszt dal!!

Zoli 2007.02.05. 20:10:59 / # 97764

Zoli 2007.02.05. 14:48:56 / # 97763
Egy csapat zsidót bezárnak egy szobába. Először félnek majd körülnéznek. Az egyik meglátja a vízcsapokat a falon és megszólal: - Hurrrrááá Hurrráááá nem halunk szomjan! Őt követve mindenki éjjenez. Egyszercsak elkezd folyni a víz a csapokból. Ismét megszólal: - Hurrrááá Hurráááá van vizünk! Csak egy öreg bölcs zsidó sirdogál a sarokban. - És hol látsz lefolyót bazmeg?

törölt felh. 2007.02.05. 12:04:55 / # 97762

Oldalszám: 217