Hozzászólások száma: 4330
Oldalszám: 217
Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Apuka 2007.08.09. 13:25:41 / # 98246
- Miért van hátsó ablakfűtés a Skodában? - Télen melegen tartja a kezed, amíg tolod.

Nevem senki 2007.08.08. 17:41:58 / # 98244
Vendéglőben vacsorázik egy házaspár. Nagyon zavarja őket az asztaluk közelében játszó zenekar. A férfi megkérdezi a pincértől: - Mondja, lehet kérni a zenészeket, hogy mit játszanak? - Természetesen, uram, mit szeretne? - Azt, hogy amíg mi vacsorázunk, játszanak inkább sakkot.

törölt felh. 2007.08.07. 11:55:27 / # 98242
Ne túlozz, azért értettük néhányan, vagyunk páran hímsoviniszták! :-) A megértésben lehet, hogy nem csak az a baj, hogy nincs a tűzhelyeden óra, hanem nálatok nem az asszony helye a konyha. :-D (Bocs, nem akartalak bántani, csak a vicc megértésére rávezetni.)
Apuka 2007.08.07. 05:56:37 / # 98243
Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: Sok pénzről van szó! Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni. 165.000 dollárt. - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra. Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz és megkérdezte: - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik....Megtudhatnám, honnan van a pénz? - Fogadásokból. - felelte az asszony. - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök. - Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy. - Hahaha - nevetett az elnök - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg. - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy. - Persze! - fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek! - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval? - Természetesen - felelte az elégedett elnök. Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást. Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást: - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek! Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia? - Nos, rendben - felelte az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában. Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejet a falba. - Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezte az elnök. - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, hogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

öcsi 2007.08.07. 05:25:24 / # 98241
Miután, egy kicsit lejebb ment a vicc, így bemásolom: "- Hogy javítod meg egy nő óráját? - Miért javítanám meg? Van óra a sütőn, nem?" Na erre a viccre kérjük a helyes megfejtéseket.

öcsi 2007.08.07. 05:21:23 / # 98240
Ja, és fogadjunk, hogy senki nem értette, csak úgy tesz! Várom a megfejtéseket, mindenkitől, és csak miután kb. 20-an néznek ki bután a fejükből, és leírták az Ő elképzelésük szerint a poént, csak utána írdd meg a helyes választ. Jóóóó...! Kiváncsi vk, csak Én vk ilyen hülye, vagy más is csak palástolja?
öcsi 2007.08.07. 05:15:32 / # 98239
Na látod, "eztet" értem. De, mit tegyek, ha az én sűtőmön nincsen óra? Állok, és bámulok, mint borjú az új kapura, de akkor se értem.....
cbtaxi 2007.08.06. 17:35:11 / # 98238
Ehhez,talán nem kell kommentár. :)) Levél a szőke nő anyjától. Kedves Lányom! Lassan írom a levelem, mert tudom,hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád azt olvasta egy újságban, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20km-es körzetbe történik. Ezért, biztonsági okokból úgy döntöttünk, hogy elköltöztünk az otthonról máshová. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó! Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Bele tettem a ruhát, meghúztam a láncot, és az óta nem láttam a göncből semmit. De mindent összevetve, azért nem rossz itt. A héten is csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Ja, igen! Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt, túl nehéz lett volna a csomag, úgy hogy levágtam mindegyiket és bele tettem a kabát zsebébe. Képzeld, az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyereke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány. Így még azt sem tudjuk, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Történt egy sajnálatos tragédia is. A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták ugyan kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és a végén megfulladt. Szegény ember,annyi alkoholt szívott magába,hogy három napig hamvasztották. Csókol szerető anyád. Ui: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva

cbtaxi 2007.08.06. 17:24:52 / # 98237
Igazad van,bocsi4 Csak a Nevem senki reagálása bevitt az erdőbe. De annál inkább értetlenkedve állok az eset előtt! De az is lehet,hogy tényleg hímsoviniszta vagyok!!! :))))))))))
törölt felh. 2007.08.06. 12:20:15 / # 98236
De hát a kérdés nem erre a viccre vonatkozott, hanem a nő órajavítására... amit csak a hímsoviniszták értenek. :-)
cbtaxi 2007.08.06. 11:30:28 / # 98235
............csak Neked átírom a végét. - Kefélt már gróf úr? - Csak 1X. Túl unalmasnak találtam.
Nevem senki 2007.08.06. 03:57:25 / # 98233
Viccet magyarázni az olyan, mint a zenét lerajzolni de azért talán sikerül. Gyereket is csak egyet csinált, mert unalmasnak találta. Kapisi?

öcsi 2007.08.06. 01:29:50 / # 98234
Na, most pistuljak meg, de, vagy Én vagyok nagyon szőke, vagy ez a vicc nem ér egy fabatkát se. Plííz, ha valaki leejtené a poent megköszönném.
cbtaxi 2007.08.04. 21:15:34 / # 98230
Az angol lord bemutatja a birtokát a francia ismerösének: - Ez itt a golfpályám. - És milyen gyakran használja? - Egyszer kipróbáltam, de nagyon unalmasnak találtam. Mennek tovább. - Ez itt az istállóm. - És gyakran lovagol? - Egyszer kipróbáltam, de nagyon unalmasnak találtam. Mennek tovább. - Ez a teniszpályám. - És gyakran……? - Ááá..csak egyszer, de nagyon unalmasnak találtam. Mennek tovább. - Gróf úr ,van gyermeke? - Van egy fiam. - Csak egy? Mindjárt gondoltam!!!!!!!

Nevem senki 2007.08.04. 14:36:34 / # 98228
Kérdezte tőlem valaki, hogy érhetné el, hogy 30 centis legyen a farka? Mondtam neki hajtsa félbe. Nálam működik!!:-))

cbtaxi 2007.08.03. 17:48:03 / # 98227
Van egy titkos gyakorlat, hogyan erősítsük meg a kar- és váll izmainkat. Egy héten háromszor kell csinálni és csodákat művel. 1. Kezdd azzal, hogy állj ki a az udvarra egy-egy 5 kilós krumpliszsákkal a kezedben. Nyújtsd ki a karjaidat a két oldaladra és tartsd ki, amilyen hosszan csak bírod. 2. Néhány héttel később cseréld fel az 5 kilós zsákot 10 kilósra, majd később 20 kilósra és utána 30 kilósra. Ha sikeresen eljutottál erre a szintre, tartsd ki legalább egy percig. 3. Na most, ez az a szint,ami azután lassan elkezdhetsz beletenni néhány krumplit is a zsákokba, de légy óvatos, nehogy túlerőltesd magad!

Apuka 2007.08.03. 17:16:31 / # 98226
Megtörtént esetek Pannon ügyfélszolgálat - Milyen telefonja van? - Nokia. - És azon belül? - Ericsson 318-as. - Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb. - A telefonom azt írja ki, hogy várjon. Várjak? - Ez a készülék egy nagy sz*r! Ha tudtam volna, a Pannon GSM-hez mentem volna, nem magukhoz... Vodafone - Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák főtőteni, de valami keresztet is kér, ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám... - A kettőskereszt billentyűt kell megnyomni, ami a telefonján van... - Jaaaa.... de melyik? Ez a hópehely vagy a létra? - Már az előbb is telefonáltam, akkor is félrekapcsoltak. Most jó helyen vagyok? - Attól függ, mit szeretne. - Háát, azt most hagyjuk!! - Hallo! - Parancsoljon! - Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak? - Olvassa el, hogy miről szól! - Nem szól ez semmit, csak ott figyel... - Pár órája az a gondom, hogy nem csörög a telefonom, amikor hívnak. Ericssonom van... - Valószínuleg bekapcsolta a néma üzemmódot. Lát a kijelzőn egy áthúzott hangjegyet? - Igen, de nekem nem ez a gondom, hanem amint már mondtam... - ...de ez lesz a gond. Próbálja meg hosszan nyomni a CLR gombot, így kikapcsolja a néma üzemmódot... - .jó jó tudom, ezt már próbáltam, értek annyira ehhez a telefonhoz, higgye el... - Értem, akkor legyen szíves a piros NO gombot megnyomni... - Most így beszélgetés közben? - Igen. - Jó, akkor most megnyom.... - Jó napot kívánok! Megpróbálom beütni a Pink kódom, de csak csillagokat látok! - Ez természetes. Mert a szám titkos, tehát Ön csak csillagokat fog látni. - Akkor honnan tudjam, hogy mit ütöttem be??? - És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám? - Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek? - Maga nem az automata? - Mit gondol? Westel - Azért kaptam csekket, mert fizetnem kell? - Kapható például az Ericsson A1018-as dominó csomaggal. - Ez milyen márka? - Ericsson. - Hányas? - A1018-as. - Vettem egy telefont 2 éves hűségnyilatkozattal, de sajnos a hűségem tovább tartott, mint a készülék ... - Kűgyön má' nekem csörgődallamot! - Milyen tipusú készüléke van? - mocarella százhatvanas! - .Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak én nem. Lehet, hogy amiatt, mert én árnyékban ülök...? - Most ha megnyomom a gombot, akkor nem fog elmenni ön? - Milyen típusú készüléke van? - Westel. - Jó, de milyen márkájú a készüléke? - Westel. - Nem így értettem uram, alcatel, motorola, nokia, panasonic....... Valaki súgja: - Mondd neki "Westel a Kapcsolat" hátha úgy tudni fogja! - Milyen ISDN végberendezése van? - Nézze, én egy 23 éves szőke nővagyok, tőlem ilyet ne várjon. - A megjelenítendőnévhez mit írjak? - A nevet... - Amit a Matáv adott nekem? - Nem... amit a szülei adtak magának

breton 2007.08.03. 14:31:00 / # 98225
A horgász léket fúr a jégen. Egyszer csak vakító fény önti el és egy mély hang azt mondja: - Ott nincs hal! - Te szólítasz, Uram? - Nem, én a jégpálya gondnoka vagyok.

cbtaxi 2007.08.03. 10:03:21 / # 98224
- Hogy javítod meg egy nő óráját? - Miért javítanám meg? Van óra a sütőn, nem?

Apuka 2007.08.03. 06:39:48 / # 98221
Élt egyszer egy uralkodó Arábiában, Akbar király. Ennek a királynak volt egy gyönyörű felesége. Az udvarban Egy Ahmed nevű hivatalnoknak nagyon tetszett a királynő, a hosszú évek alatt, amit a szolgálatában töltött, teljesen magával ragadta a vágy, hogy a királynő gyönyörű melleit csókolgathassa. Egyszer aztán elmondta ezt a titkos vágyát a király főtanácsadójának, Birbalnak. Azt is hozzátette, hogy bármit megtenne, csak szájával a királyi keblekhez érhessen. Birbal, - aki nagyon csalafinta ember volt - hosszas gondolkodás után azt mondta neki: - Nézd, Ahmed! Nem kis dolog, amit kérsz, ámde én segítek rajtad. Természetesen nem ingyen, megígérem, ha fizetsz nekem 1000 aranyat, akkor büntetlenül csókolgathatod a királynő melleit 4 óran keresztül! Ahmed nagyon megörult ennek, meg is egyeztek, hogy a művelet elvégzése után kifizeti Birbalnak az 1000 aranyat. Birbal másnap egy speciális anyaggal kente be a királynő melltartójat, ami erős viszketést okozott. A király összehívta az orvosait - akiket Birbal persze jó előre kioktatott -, hogy állapítsák meg a viszketés okát. Az orvosok a vizsgálat után közölték a diagnózist és a gyógymódot: - Ez egy nagyon veszélyes, gyors lefolyasú betegség! Egyetlen gyógymód van ellene, egyfajta emberi nyál. Sajnos egész Arábiában csak egyetlen ember nyála alkalmas gyógyításra, megpedig egy Ahmed nevű alattvalóé! A király gyorsan előkeríttette Ahmedet, és ráparancsolt, hogy nyálával gyógyítsa meg a királynő kebleit. Ahmed boldogan vette kezelésbe a kérdéses testrészeket, 4 órán keresztül nyalogatta, szopogatta nagy bőszen, majd földöntúli boldogságban úszva távozott. Másnap megjelent nála Birbal, és kérte a jogos fizetséget, ám Ahmed kijelentette, hogy ő nem gondolta azt az 1000 aranyat komolyan, meg különben sincs annyi pénze. Azonban nem számolt Birbal - aki, mint már említettuk, igen okos ember volt - bosszújával. Következő nap Birbal a viszketést okozó szert becsempészte Akbar király alsónadrágjába. És Akbar király hamarosan Ahmedért küldetett... --------------------------------------------------------------------------------

Oldalszám: 217