Témakörök > Droszt Híradó > Vicceskedjünk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
cbtaxi | 2007.08.21. 18:05:44 / # 98300 |
|
Az apa csajozni tanítja a fiát:
- Először megkérdezed,hogy jön-e táncolni. Ha nemet mond megkérdezed hogy
kér-e inni valamit. Ha megint nemet mond elkezded fitogtatni az erődet.
Másnap a fiú a discóban:
- Gyűsz táncónyi?
- Nem.
- Kő kóla?
- Nem.
- Pofán vágjalak?
|
cbtaxi | 2007.08.20. 18:40:52 / # 98296 |
|
-Az én feleségem,nagyon sokat jelent nekem!
-Igen? Ez igazán szép.
-Ja,szerintem is.Legutóbb 1 órája jelentette,hogy kész az ebéd!
|
Nevem senki | 2007.08.20. 13:20:30 / # 98295 |
|
Ezen a héten Spanyolországban egy 67 éves asszony ikreknek adott életet. Ezzel ő lett a legidősebb korban szülő nő. A 67 éves asszony elmondta, hogy szeretné gyermekeit szoptatni, de nem elég hosszú hozzá a karja.
|
cbtaxi | 2007.08.20. 11:20:42 / # 98294 |
|
Egyik este a haverokkal voltam bulizni. Megígértem a feleségemnek, hogy éjfélre itthon leszek ... Esküszöm! Az órák gyorsan múltak,a sör jól fogyott.
Hajnali háromfelé, tökre bemákolva hazaindultam. Épp az ajtón belül voltam, amikor az előszobában a kakukkos óra beindult és háromszor kakukkolt. Hirtelen, mivel tudtam, hogy a feleségem valószínű felébred, kakukkoltam hozzá még kilencet. Igazán büszke voltam magamra, hogy ilyen gyors és eszes megoldást találtam, még részegen is, hogy egy esetleges veszekedést elkerüljek. Másnap reggel a feleségem megkérdezte mikor értem haza, erre én mondtam, hogy 12-kor,ahogy megígértem! Nem látszott felindultnak egyáltalán. Mázlim van! - gondoltam. Viszont megjegyezte, hogy új kakukkos órát kell szereznünk.
Mikor kérdeztem tőle hogy miért, így felelt:
- Hát.. tegnap éjjel kakukkolt 3-szor, majd azt mondta,hogy "a k*rva életbe" !.Aztán 4-szer kakukkolt, és felrugta a padlóvázát. Kakukkolt 3-mat,csuklott egy nagyot, kuncogott egy darabig, majd kakukkolt még 2-szer és aztán egy nagyot fingott.
|
Nevem senki | 2007.08.19. 02:37:50 / # 98290 |
|
Nővérke az egyik beteghez:
- Józsi, jó hírem van! A főorvos úr üzeni, hogy az anyósa túl van az életveszélyen! Isten nyugosztalja!
|
nyaloka | 2007.08.18. 22:06:24 / # 98289 |
|
Hajótöröttek vetődnek egy lakatlan szigetre. Gyümölcsfák és édesvíz van a szigeten, sőt van köztük egy nő is, így semmiben nem szenvednek hiányt. Hamarosan azonban a nő meghal. Pár hónap múlva egy hajó felveszi őket. A kapitány érdelkődik a szigeten töltött időről.
- Hát enni-, innivalónk volt elég, sőt kezdetben volt velünk egy nő is, mindenünk megvolt. De sajnos a nő pár hét után meghalt.
- És utána, hogy éltek?
- Az első hét elég kellemetlen volt, a második rossz, a harmadik rettenetes, a negyedik borzalmas. Az ötödik héten kénytelenek voltunk eltemetni.
|
nyaloka | 2007.08.18. 21:57:43 / # 98288 |
|
A mentőautó az orvossal, a betegszállítóval, a nővérrel és egy gyakorlaton lévő diákkal épp beteghez robog. Egyszer csak váratlanul a mentőautó vezetője elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap, szemei kikerekednek, nem kap levegőt. A nővérke rendíthetetlen nyugalommal az elsősegély doboz után nyúl, s jól fejenvágja vele. A vezető erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább. Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nővér dühösen őt is fejbevágja a dobozzal. Ettől az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna. Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegőt, sípol, vergődik, görcsösen rángatózik. A nővér ingerülten, hirtelen mozdulattal őt is fejbevágja, amitől ő is magához tér. A diák, aki korábban kővéválva a döbbenettől meg sem tudott szólalni, most az orvoshoz fordulván megkérdezi:
- Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem?
- Ne is törődj vele! A nővér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk!
|
cbtaxi | 2007.08.18. 19:40:07 / # 98287 |
|
Egy férfinak szép nagy háza volt, hatalmas parkkal , úszómedencével.
Egy nap hangokat és lubickolást hallott a kertből. Hátrament ,hogy megnézze.
Mikor a medencéhez ért, látta, hogy néhány vadidegen, fiatal nő, meztelenül fürdik benne.
Mikor a nők meglátták, nyakig a vízbe merültek.
- Addig nem szállunk ki, amíg el nem megy! - kiáltották.
A férfi vállat vont:
- Tőlem aztán maradhatnak. Én csak az aligátort jöttem megetetni.
|
Nevem senki | 2007.08.18. 18:01:43 / # 98285 |
|
A Sprint emberei bejelentették, hogy egy TV-s mobiltelefont fejlesztenek, amivel tévét lehet nézni a mobiltelefon kijelzőjén. Már a tökéletes nevet is megtalálták neki:
"Kilenc halott az autópálya karambolban".
|
Bao, a FŐNÖK! | 2007.08.18. 16:16:10 / # 98283 |
|
Zsidó viccek
- Hogy megy neked, Kohn?
- Nem panaszkodom, Grün. Tegnap is a világ egyik leggazdagabb emberénél ebédeltem.
- Nem igaz!
- De igaz. A McDonaldsnál...
|
cbtaxi | 2007.08.18. 14:41:58 / # 98282 |
|
Egy szöszi kiszáll a taxiból, majd megkérdezi:
- Mennyibe kerül ez a kis furikázás?
A taxis rápillant a taxiórára:
- 2000 Ft lesz, kisasszony.
A szöszi átnyújt egy ezrest, mire a sofõr:
- Dehát ez csak egy ezres, hölgyem!
- Fele-fele!!Csak nem képzeli, hogy a maga részét is én fizetem????????!
|
cbtaxi | 2007.08.18. 14:15:01 / # 98281 |
|
Egy házaspár a ház padlását takarítja, amikor találnak egy 10!!!! évvel ezelőtti cipőjavításról szóló cédulát, amit nem váltottak ki. Jót mulatnak rajta, és próbálnak visszaemlékezni, melyikük hagyta ott a cipőjét a cipésznél.
- Mit gondolsz, megvan még az a cipő? - kérdezi a férj.
- Nem tudom, talán utána kellene járni.Már csak a poén kedvéért.
A férfi gyorsan autóba ül, elszalad a cipészhez, és bemutatja a cédulát. Nagy meglepetésére a cipész tényleg hátramegy a műhelybe, és keresni kezdi. Kis idő múlva azonban üres kézzel jön vissza:
- Sajnos, csak csütörtökre lesz kész.
|
Nevem senki | 2007.08.17. 14:49:06 / # 98280 |
|
- Hello, please - how do you say "Happy Birthday" in Hungarian language?
- Térdelj le és szeress!
|
Apuka | 2007.08.17. 14:47:45 / # 98279 |
Két munkatárs vitatkozik. Az egyik:
- Kérdezzük meg a boltban, és ha nincs igazam, akár le is köphetsz.
Mire a másik:
- Tudod, mit: most leköplek, és ha igazad van, majd leporollak.
|
|
miamanó | 2007.08.17. 07:02:30 / # 98277 |
|
Beül mögém az utas és mondja a címet, majd kéri hagy mutassa ő az utat. Az első kereszteződésnél a hátam mögül ennyit mond
"arra menjen!"
|
Nevem senki | 2007.08.17. 06:30:03 / # 98276 |
|
A taxiban előreszól az utas a sofőrnek, és közben megérinti a vállát. A vezető elveszti az uralmát a kocsi felett, és kis híján nekimegy egy fának.
Megáll, majd nehány másodperc múlva megszólal:
- Uram, ön halálra remisztett!
- Elnézést, de nem gondoltam, hogy ennyire megijed, ha megérintem a vállát.
- Tudja - meséli a sofőr - én csak egy hete taxizom. Azelőtt halottaskocsit vezettem...
|
Apuka | 2007.08.17. 06:03:03 / # 98275 |
Így zajlik ez nálunk!
Három ügynök egyszerre látogat meg egy múzeumot. Közben észreveszik,hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak. Az első (mondjuk, Béla) megméri centivel a kerítést, felír néhány számot, majd kiböki:
- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10 .000 lesz az én hasznom.
A következő, (Endre) szintén méricskél, számolgat, aztán:
- Szerintem ki lehet hozni 70.000-b?l is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem.
A harmadik odanéz zsebre tett kézzel, és foghegyről odaveti:
- 270.000 forint.
A múzeum munkatársa teljesen elhűlve:
- Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!!!
- Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk Endrét!
|
|
cbtaxi | 2007.08.16. 22:00:48 / # 98273 |
|
A fényképészetbe betér egy szőke nő és le tesz egy tekercs filmet a pultra:.
- Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni.
- 9x13?
- Az 117. De miért kérdi?
|
cbtaxi | 2007.08.16. 19:54:11 / # 98274 |
|
A férj egy hosszú munkanap után fáradtan ér haza. Bemegy a fürdőszobába lezuhanyozni. Látja ám, hogy a mit sem sejtő asszonyka hétrét görnyedve
mos a kádban. A fickó már nagyon kanos, gondol egyet és kérdés nélkül megakasztja hátulról a nőt. Az aktus után fülig érő vigyorral és maximális
elégedettséggel vonul a konyhába valami harapnivalóért. Amikor belép az ajtón, megrökönyödve veszi észre, hogy a felesége nagy
vidáman mosogat. A fickó megfordul és látja, hogy valaki mos a kádban.
- I-i-izé drágám...
- Ó szervusz, megjöttél?
- Hát meg... Nos szóval izé... Ki az a fürdőszobában?
- Jaj, bocsáss meg, elfelejtettem szólni, a mama átjött a hétvégére. Ma reggel érkezett, amíg te a munkahelyeden voltál.
- Hú drágám, te bocsáss meg! Tudod nagyon kanos voltam és megküldtem anyádat....
A nő elkezd röhögni. A férj ettől,egy kissé ideges lesz.
- Mi az, mi olyan vicces?
- Hááát….nem az én anyám jött át…………...
|
Nevem senki | 2007.08.16. 16:59:37 / # 98269 |
|
Két roma beszélget:
- Mikó' vótá' legutóbb könyvtárba?
- Két éve.
- Oszt' mit hoztá' ki?
- A fénymásolót meg a videjót!
|