Hozzászólások száma: 5
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Egy angol kellett? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.04.21. 15:24:40 / # 9320
Anno amikor terítéken volt a fix tarifa kérdése, volt szerencsém vinni a munkaügyi minisztert és megkérdeztem a véleményét. Válasz: Ezteljesen normális dolog és maga sem érti, hogy nálunk ez miért nem így van. Én válaszom most: Én sem értem.

törölt felh. 2006.04.21. 15:18:22 / # 9323
--Nekik érdekük ez az egyedülálló rendszer, mert így keresnek legbiztosabban legtöbbet. Egy-egy taxis 45-50 ezer forint tagsági díjat fizet havonta. Egy cég öt-hétszáz kocsit üzemeltet. Olyan összeg ez, amelynek révén „meg lehet győzni” az illetékeseket a rendszer fenntartásának helyességéről, holott mindenki tudja, hogy a megoldás az egységár lenne. Úgy, ahogyan ez a világon mindenütt van. Kivéve nálunk.--

törölt felh. 2006.04.21. 15:16:41 / # 9319
Azt szokták erre röviden mondani "szépvolt". Kiváncsi vagyok a cégvezető urak közül jön majd valaki és sorlja az Ő érveit homlokegyenest szembe állítva a valósággal???

Sas882 2006.04.21. 15:02:32 / # 9322
nekem is több utasom megemlitette már ezt:) mondjuk nem baj, legyen, megdolgoztak/dolgoznak érte, elfogadom egyetlen dolog ami zavar, hogy nem teljesitmény után fizetek, azaz cimenként. Utánna számolt már valaki? ha 300 ft/cim az kb 187 cim/fő, hogy kijöjjön a jelenlegi tagdij 400 főnél az 74800 cim/hó biztosan van ennyi cim egy normális cégnél:) mindig, kell, hogy legyen, ha több van többet fizetünk, ha kevesebb, hát kevesebbet. Sokkal igazságosabb rendszer lenne, mint a mostani, annyi különbséggel, hogy ez a másik partnernek is (taxis) megfelelőbb lenne, nemcsak az egyiknek. Természetessen aki többet dolgozik, az többet fizet,aki kevesebbet az kevesebbet, a jelenlegi piaci viszonyok mellett ez egy normális megoldás.

törölt felh. 2006.04.21. 10:51:51 / # 9321
Urak, ezt a cikket olvassátok végig, kicsit hosszú, de megéri! mert így legalább mindenki roszszul jár. Kivéve a mintegy tíz fuvarszervező cég tulajdonosát. ..és ezt egy utas írta.