Hozzászólások száma: 1764
Oldalszám: 89
Témakörök > Droszt Híradó > CSENDES CÍMKIADÁS 2013! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2013.11.10. 16:45:59 / # 87867
:-D Add vissza az admin jogom végre, mert rádülök :-)

tomajer 2013.11.10. 16:45:30 / # 87866
tomajer mindig önálló életet élt. Eddig se mondhatta meg neki senki, hogy mikor hol mit mondjon, ezután se. tomajer a mai TGFSZ megszületése előtt is tomajer volt.. sőt, már az eredeti TGFSZ megszületésekor is az volt. Oda is hívták, és nem kéredzkedett!!! tomajer nem akarta soha a többség véleményét képviselni. Mindig a szakma érdekeit tartotta szem előtt. Ami lássuk be sajnos ritkán esik egybe a többség éppen aktuális véleményével:-(
csogu 2013.11.10. 16:44:35 / # 87865
Na, itt a lényeg, abban, amit most írtál le. Végre írhatod, amit akarsz...ezt írtad, vagyis ebből egyenesen következik, hovy eddig ez nem így volt. Előbb is szólhattál volna, és akkor segítek, hogy ez változzon. Mindegy, ez már a múlt. Azért köszönöm Szálkának, hogy ráébresztett erre a problémára.

6x6 163 2013.11.10. 16:43:26 / # 87906
"Tehát az összehasonlítást, kizárólag a címkiadó rendszerre szűkítsük ha lehet.... már akinek van összehasonlítási alapja egyáltalán ugye." A "korrekt fuvarelosztás" volt a kiindulási pont. Erról, és csak erről írtam. Te meg belekevertél ide mindent, aminek ehhez semmi köze nem volt! Úgyhogy, a fenti idézettel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy a moderálást magadon kell elkezdened, te egyenes gerincű! Leszarom, mi lesz a nick-em sorsa! Ki is törölheted! Ettől még egy hazug, kétszínű csíra maradsz (akik ismernek téged, azok tudják)!
Messerschmitt 2013.11.10. 16:42:41 / # 87905
Te meg egy ócska paraszt!!!
tomajer 2013.11.10. 16:40:22 / # 87914
"Ami most nem más, mint az, hogy a csendes nem szolgálja senki érdekét, aki a szakmában, mint meghatározó tènyező szerepel. Azaz sem az utasét, sem a taxisét." Te is tudod, ha erről kiírnánk egy titkos szavazást, nem ez jönne ki végeredménynek:-)
luxbela 2013.11.10. 16:39:47 / # 87904
Nem érted, vagy nem AKAROD érteni?
tomajer 2013.11.10. 16:39:02 / # 87903
Köszönöm. De hidd el, engem semmi nem készít ki idegileg. (habár, ha a párom nem mosolyog, az igen... de ez magánügy) Semmi más nem történt, mint Csogu, és nazoli kiharcolták azt, hogy ne legyek a TGFSZ szóvivője. Egy nyűggel kevesebb. Nem akartam az lenni, nem fogok belehalni. Így már írhatom ami eszembejut, és lehülyézhetek bárkit akit akarok:-)
csogu 2013.11.10. 16:36:16 / # 87902
Most mit kezdjek a száraz tényekkeEz van, ha hallgatunk róla, attól jobb lesz?
csogu 2013.11.10. 16:34:43 / # 87901
Na, akkor a végeredmény meg is lett. Rend lett:-) Nem kell megköszöni:-) Különben meg nem volt ebben semmi különös, csak logikai sorrendbe állítottam az elmúlt időszak eseményeit, amiből nagyon helyesen levontad a megfelelő következtetést, és úgy reagáltál rá, ahogy kell. Ezért van becsületed, mert nem másra kened, ha hibázól. Javasolnám, hogy a TGFSZ új szóvivője olyan legyen, aki a taxisok többségi véleményét tolmácsolja a sajtó felé. Ami most nem más, mint az, hogy a csendes nem szolgálja senki érdekét, aki a szakmában, mint meghatározó tènyező szerepel. Azaz sem az utasét, sem a taxisét.
anyad 2013.11.10. 16:34:02 / # 87900
Szerintem most ezt eltúlzod egy kicsit nem??A kocsi csere illetve a K. vizsgáztatása mindenkit kikészít idegileg és lelkileg ezt sajnos mi is tapasztaljuk.Nem bántottunk igen igazad van egy kicsit lehet,hogy túllőttünk a célon.Ha én esetleg megbántottalak ami nem állt szándékomban elnézésedet kérem. Amúgy milyen autót vettél ha nem titok és ha megosztod ezt velünk?
tomajer 2013.11.10. 16:28:29 / # 87899
[i]"Tómajer szóvivő úr véleménye is merőben meg- változott,évekig szidta a Szotyisokat, hogy ők a Taxisok sírásói, és láss csodát !!!!!! Ő is sírásó lett!!! "[/i] Amikor én ahhoz a céghez mentem, már régesrég nem volt a legolcsóbb. Sőt. Már a drága cégek közé tartozott. Ma meg ugye szerencsére már nem lehet az árversennyel (remélhetőleg) sírt ásni....
luxbela 2013.11.10. 16:26:03 / # 87898
Semmiképp. Csak fura ezt Tőled olvasni.
tomajer 2013.11.10. 16:24:41 / # 87897
Tehát, a harminc éves bécsi rendszert kell átvennünk, mert az bevált? Értem én. De akkor miért nem vettük át idáig? Nem kell hozzá semmi. A drosztrendszer adott. Lehet céges drosztokkal korlátlanul bővíteni.... mégis leköcsögdrosztlakózzátok a kollégákat akik onnan szeretnének dolgozni. Vicces, hogy a pánikszerű küzdelemben valami ellen, még egy sokkal szarabbat is példaértékűnek tartotok anélkül, hogy egy percig belegondolnátok mit is favorizáltok. Pár hozzászólással ezelőtt már betettem, de megint nem olvasta el senki. Íme: [b][i]""A város körzetekre van osztva, minden taxiállomáshoz tartozik egy körzet. Egy kerületen belül több taxiállomás, így több körzet van. A felosztás szisztémáját (mármint azt, hogy milyen szisztéma szerint alakították ki a körzeteket) Robi nem tudja, de fejből vágja az összes körzetszámot, ami a taxiállomás száma is egyben. Az eszköz, ami az autóban van, az erre a célra kifejlesztett eszköz. Van egy kis képernyő, mellette egy, a mobiltelefonokra hajazó billentyűzet. Numerikus billentyűzet, de betűket is lehet írni vele. A taxiállomásra, tehát a körzetbe, kézzel kell bejelentkezni, nem a GPS jelet rögzíti automatikusan a gép. Beírja, hogy - mondjuk – 231( ami azt jelenti, hogy a 231-es taxiállomáson állsz, vagyis a 23-dik kerület 1-es körzetében) és enter. Ekkor van bejelentkezve. A fuvart a taxiállomáson - általában, de erről majd később - a legrégebben tartózkodó, a megfelelő fuvarközvetítőhöz tartozó taxis kapja. Csak akkor jelentkezhet be a taxis a körzetébe, a taxiállomásra, ha is jelen van a taxiállomáson. Ha még nincs ott, akkor is kaphat fuvart a körzetében, de úgy, hogy ha mondjuk többen vannak, akkor a gép a címhez közelebbit küldi. Ám ha a taxiállomásra be van jelentkezve, akkor hiába van más közelebb a címhez a GPS jel alapján, akkor is a taxiállomáson bejelentkezett kapja a fuvart. Ha utassal halad egy másik körzetbe, be tud jelentkezni, hogy - mondjuk - a 102-es körzetben végzek 25 perc múlva. Ha oda bejön egy rendelés, és a 102-esben nincs bejelentkezett autó, akkor fölhívják telefonon a sofőrt, hogy pontosítsa a végzés időpontját, és neki adják a fuvart a pontos érkezési idő megjelölésével. Ha azonban szabad autó van abban a körzetben, akkor az fogja kapni a fuvart."[/b][/i] --------------------------------------------------- Megnézném, a néma ellen küzdők arcát, ha ezt ma Budapesten bevezetnék!!! És ne keverjük már bele a címkiadórendszerbe azt, hogy ott mennyivel normálisabb az egész taxizás, ha kérhetem. Attól, hogy itt nem lesz néma címkiadás, még nem lesznek bécsi színvonalú fuvarközvetítőink:-( ... és nem lesz bécsi színvonalú városvezetésünk se. Tehát az összehasonlítást, kizárólag a címkiadó rendszerre szűkítsük ha lehet.... már akinek van összehasonlítási alapja egyáltalán ugye. Mert még mindig azt kérem: Aki még csak hallott róla, az ne mondjon már kategorikus véleményt, mert fingja nincs arról miről beszél. pl. ezt se értem, miért olyan nehéz kérés?!? Hülye vagyok valamihez, nem láttam még olyat közelről, mesélték olyanok akik utálják, hát én is utálom... (nna eddig jó) de komoly eszmefuttatásokat folytatni róla, érveket felhozni (amiknek köze nincs a valósághoz) tárgyalni, és a taxisokat ebben a témában képviselni... nna az azért már gázos, lássuk be.
csogu 2013.11.10. 16:23:39 / # 87896
Nem tudom, hol és mikor rúgtam beléd, hogy úgy ragadsz rám, mint légy a légypapírra, de azért a kapitalizmust csak nem akarod az én nyakamba varrni, annyira nem lehetsz tudatlan :-)
törölt felh. 2013.11.10. 16:10:31 / # 87895
Először is tisztázni kellene,hogy mi az a TGFSZ! Van-e egyáltalán létjogosultsága? Van-e még Taxis,aki bizalmával támogatja? És ha van,akkor hány főből áll a Tagság??? És ne a múltról beszéljünk,hanem a jelenről! Hogyan mertek 5700-Taxis nevében beszélni, amikor a Taglétszámotok a Budapesti Taxisok 10%-át sem éri el!!! A tárgyalásokon is becsődölt a TGFSZ!!! Semmibe se vettek benneteket!Még a Metál is hülyét csinált belőletek!!! A Málnárol nem is beszélve,jó ugródeszka volt neki is a Taxisok érdek védelme!!!Védte a Taxisok érdekeit?És most ellenük intézkedik! Elég görény módon védi a 6x6 TGFSZ tagokat!!! Tómajer szóvivő úr véleménye is merőben meg- változott,évekig szidta a Szotyisokat, hogy ők a Taxisok sírásói, és láss csodát !!!!!! Ő is sírásó lett!!! T.Gabi neked miért lett fontos,így hirtelen a Taxisok érdekvédelme?Nyilatkozol össze vissza,mindenkibe bele marsz!Ez azt jelenti, hogy nem találod a jó utat! Ilyen vezetőkkel nem lehet eredményt elérni! Nagyon nagy a baj ,mert a Taxisok bíztak bennetek,és Ti képtelenek voltatok eleget tenni,az általatok önként elvállalt képvi- seletnek! Ez nem jött össze!!!Ez csőd volt!!! A TGFSZ szétesett,csak nem akarjátok látni!!! A nemlétező tagság,(50-fő)nem azonos a TAXISOKKAL!!!!!Csak "Baráti Társaság"!!!! Ezért többet ne nyilatkozzatok a TAXISOK nevében!!!!!!!!Így is elég nagy a baj!!! És ezt nem sértő szándékból írtam!!!!! Sziasztok!
tomajer 2013.11.10. 16:09:27 / # 87894
Hihi:-) Micsoda szarkavarás:-) Kössz Ricsi... haver vagy. Nnajó. Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. Mert kezd kicsit gázos lenni a dolog. Nazoli nickjeit, amivel jól elbeszélgetett időnként magával én vettem el. és Ricsikém, a moderációs elvek betűje szerint a TGFSZ-t is elvehetném, mert tiltott nick semmilyen más nicken se írhat. És bizony most így fog járni JWT is. Ha keménykedünk, keménykedjünk. Nna sz'al visszatérve nazoli nickjére. Amit rég visszakaphatott volna, ha hajlandó egy egymondatos emilre. (Értem, és igazad van. Nem okos, a TGFSZ vezetőinek a nyilvánosság előtt szapulniuk egymást. Bocs) Jó, ez három mondat. Ennyi lett volna amit meg kell tennie hozzá. De nem tette. Tehát akkor mostantól nem vagyok a TGFSZ szóvivője! Kéretik levenni a honlapról az elérhetőségeimet. És nazoli már kapja is vissza a nickjét, amit kizárólag az ő, és a TGFSZ védelmében vettem el. Mostantól kezdve, megtehetem, hogy ahogy ezt itt többen már (félre) értelmezték. Leírhatomom róla a véleményemet. Kár volt. Mármint nazoli részéről. A Ricsi eddig se volt TGFSZ szimpatizáns, tőle ez az akció, alapvetően érthető is. Rúgott egyet Apukán, nazolin, leválasztott engem a TGFSZ-ről és gyűjtött magának némi szimpatizánst:-) Mindenkinek gratulálok!

luxbela 2013.11.10. 16:04:42 / # 87864
"...a hátrányuk semmi másból sem fakad, mint az ő gyengébb képességükből. Mint ahogy az sem más hibája, ha nem a számára megfelelő pályan próbál érvényesülni. El kell menni biztonsági őrnek, és akkor ott nemm kell másokkal versenyhelyzetben élni. Versenyhelyzetben mindigis az életképesebb emberek maradnak talpon, és ebbe a hatalom erejével beleszólni olyan, mintha erőszakkal próbálnának beleavatkozni egy természetes kiválasztádódásba. Tudom, ez nem tetszik majd azoknak, akik nem érzik magukban az erőt a megmérettetésre, de erről sem más tehet, csak ők maguk." Gyönyörű volt. Kolléga.
hiénakutya 2013.11.10. 15:33:44 / # 87794
Ujjat húzna egy (volt) keletis hiénával? :-))) huszonöt

TGFSZ 2013.11.10. 15:29:23 / # 87764
Boldog ötvenes évek. Nem Apukára gondolok.

Oldalszám: 89