Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
4 0 0 0 2010.09.06. 13:51:43 / # 44456
Már csak a címmel lesz némi segítségre szüksége! Ez nem szolgáltatás és nem is hozza meg a kellő bevételt ! Profi nem áll drosztra max. a reptéren, ha már tele a zsák! Minden cég 300 fő ig volt klassz. Ha csinálok 1x , akkor inkább a tagdijat fogom emelni 58 ról 65 re nem a taxisok számát 300 ról az isten tudja hová. Jut eszembe ezek a cégek olyat árulnak ami nincs is nekik. Cimet ! Állj be !!

4 0 0 0 2010.09.06. 13:44:25 / # 44455
Ez így van. Milyen érdekes, hogy vállalkozó nem is áll be ilyen helyekre! Okai : pl. A telefonosnak gőze nincs a droszthatáron belüli területről. Eleve nem úgy küldi át a címbeolvasó gépére a felvett rendelést, hogy drosztos !!! Ne add ki !!! A taxis nem nyom a drosztról mert várja a sült galambot, profi meg nem kanyarodik a körzethez. A drosztos szépen lassan megtanulja a környéket.

osztap 2010.09.06. 11:56:06 / # 44459
Azok akik nem képzett taxisoförök azoknak van a kényszerdroszt feltalálva, ilyenek pedig minden cégnél vannak bőven.Minnél több a droszt annál alacsonyabb a cég szolgáltatási szinvonala.Nem a vállalkozókra bizzák,hogy honnan dolgozzanak.
oregrokker 2010.09.05. 22:51:49 / # 44458
Bocsi,hogy beleszólok nem ennél a társaságnál dolgozom.De nem tudom,hogy miért baj,hogy valaki nem egy olyan trikóban dolgozik aminek nem lehet megtudni az eredeti színét.Sajnos a Taxisok 30%-a nagyon alul öltözöttek.Az,hogy valaki normálisian fel van öltözve az nem tudom,hogy miért baj egyes kollégának.Ahogy olvasom soknak ez a legnagyobb problémája.

törölt felh. 2010.09.05. 21:33:52 / # 44457
Kedves Kollégák!!Nem is értem hogy már megint mért lepődtök meg azon hogy nem ugy történt minden ahogy szó volt róla!!:)))) Nekem annyi a véleményem,hogy szerintem senkinek nem kéne beállnia azokra a tuti drosztokra és talan a diszpécser is megunná a 3000-dik kérdezés után ,hogy van e valaki a droszton!!!!!!???De aha már megcsinálták ezeket az igazán taxisbarát drosztokat akkor legalább olyan helyen lennének ahol ki is megy az ember ,nem egyszer előfordúl hogy a Rádayban az első előre-hátra tolatgat hogy eggyáltalán hallja hogy a diszpécser szólitgatja!!!!az 50km-es hatotávolságú drosztokról meg csak annyit ,hogy nem kéne az embert belekénysezeriteni ,hogy a János korháztól szaladjak már ki Pátyra ,hagy döntse már el mindenki a saját üzemanyagán mennyit szeretne rágurulni egy cimre!!!!Még egy utolsó és be is felyezem ezt a negatív hozzáállást!!Milyen szépen fognak kinézni az A kategoriás sofőrők 168 ft-ert a hétvégi pörgésben a sok részeg ,retkes fillérhuszárral!!!Szövetnadrág-EGYSZINŰ ing(ezt muszály kiemelni!!!!)-hidegben ZAKÓ!!!!! Inkább azzal kéne foglalkozni hogy egy-két kolléga olyan igénytelen(büdös,ápolatlan,retkes)hogy sok megrendelő ezért nem rendel!!!!!SZERINTEM EZ FONTOSABB DOLOG LENNE MINT AZ A KATEGORIA,ÉS A ZAKO!!!!!Kiváncsian várom hogy mely kollégák lesznek kiválogatva(gondolok itt első sorban az alkalmazottakra)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZEBB JÖVŐT!!!!KITARTÁS

Csumi 2010.09.05. 13:12:11 / # 44454
Nekem is tele van... Én is mentem...
osztap 2010.09.05. 08:09:06 / # 44453
Pont úgy nem,hogy a puccos is egyedül lenne a véleményével,de ha te folytadnád állok elébe.
puccos 2010.09.04. 20:48:31 / # 44452
Keresem a 022-es Lacit.

Dodi 2010.09.04. 16:51:42 / # 44451
Szó sincs róla! Csak nem hiszem,hogy az "egész taxisszakma" kijelentés,ebben az esetben helytálló lenne. Ez az ÉN!véleményem.Ami úgy látom,téged zavar!
alvóügynök 2010.09.04. 14:28:46 / # 44450
"Általában tagdíjmentes láncos kutyák akiknek minimum 100-120ezerrel kevesebbet kell termelni mint Neked! A legtöbb olyan rádióval dolgozik, amit még a NASA-nál is látnak." Ez nagyon jó magyarázat volt az etikásokra. Így már lehet, hogy engem sem érdekelne semmi. Forest: egy dolgot, amit írtál megcáfolnék. Nem hiszem, hogy augusztus 9.-én bármit is tehettünk volna, mert sok dolog elhangzott, sok igéretet kaptunk, ami már mára teljesen másképp történik, mint amit megbeszéltünk. Sorolom: A kategoria: valaki kérdezte, hogy lesz e külön ruházati előírás? Józsi felelt: nem. Ehhez képest most meg jelmezbálról beszélünk. Csak egy Budai drosztról volt szó, született hozzá még egy lőrinci is, és arról szó sem volt, hogy ezek 50 km-es területtel működnek majd. És ezek mind fuvarkényszerrel!!!!! Gondold el, kivisznek a reptérre, beállsz a sorba, kapsz egy Gameworld Vecsést, aki elvisz két utcát, és majd hó végén fizetnek, persze pesti tarifával, mivel Vecsés az Pest???? És vissza a sor végére:-) Ezzel elveszik azt tőled, amit említettél, hogy legyen lehetőséget beállni egy tutiba, és Te válaszd ki, hogy repteret veszel fel és visszavisz. Illetve az sokszemélyes autóval rendelkezők megbeszélték, hogy mehessenek több autós rendelésre, ebből sem lett semmi, mondjuk ez nem olyan sok embert érint, de nekik ez is valami. Kb. ennyire érdekelte őket, hogy mit szeretne a taxis. Ezt az apróságot el is felejtették, és hoztak helyette egy zsák marhaságot. Droszt óriások, jelmezbál. De jó trükk, ezzel elterelik a figyelmet arról, hogy napról napra kevesebb munkánk van. Végül is lehet zakóban is üldögélni órákat, az nem kér kenyeret. Na jó munkát mindenkinek.

osztap 2010.09.04. 13:36:43 / # 44448
Belebetegszel ha valakinek eltér a vélemény?
puccos 2010.09.04. 13:06:47 / # 44447
Nem, csak a többiek még nem regisztráltak a Hallotaxin.
Dodi 2010.09.04. 08:18:30 / # 44446
Te lennél egyedül a taxisszakma?
smokie09 2010.09.03. 22:28:41 / # 44445
Általában tagdíjmentes láncos kutyák akiknek minimum 100-120ezerrel kevesebbet kell termelni mint Neked! A legtöbb olyan rádióval dolgozik, amit még a NASA-nál is látnak. Pont ezek miatt nem vágják maguk alatt a fát, csak egyre kell odafigyelniük, hogy jól feküdjenek a cégvezetőnél, és lehetőleg minden kérést és utasítást maradéktalanul végrehajtsanak. Akkor ez egy nyugdíjas állás is lehet akár.
a-kinti 2010.09.03. 21:30:48 / # 44444
ahogy látom te sem leszel hosszú életű ennél a cégnél!!!!
forest95 2010.09.03. 18:53:31 / # 44443
Az EB-t nem a vezetőség állítja össze. Az EB-be önkéntes alapon jelölik magukat a taxisok. Ezért nem is értem, hogyan hozhatnak olyan rendeletet az etikások, amivel saját magukat, mint taxisokat nehéz helyzetbe hozzák. Tehát a saját érdekeik ellen hoznak szabályokat. Mivel motiválhatják őket erre? Mi motiválhat embert arra, hogy maga alat vágja a fát?
csogu 2010.09.03. 18:47:12 / # 44442
Imi, figyelj már... Az EB-t a vezetőség úgy állítja össze, hogy lehetőség szerint a legjobban működjék a cég. Vagyis cég és utasérdek. Amennyiben Te megrázod az EB-t és másként működik, akkor a vezetőség jól picsán rúgja őket és a nyakadra hoz másokat, akik a CÉGNEK megfelelően működnek. Azt azokat is rázogathatod... Tegnap hallottam, egy volt Főtaxistól, hogy: - Sosem gondoltam volna, hogy a Lajost még visszasírjuk....pedig de utáltuk. Ott megrázták az EB-t...jöttek újak. Ne rázogasd Imi, nem hőmérő az, hanem jól oda kell verni...hidd el, sokkal jobb érzés:-))) Tényleg léptem, ne tartsatok mááá fel:-))
forest95 2010.09.03. 18:44:25 / # 44441
Egyébként a boldog és elégedett taxis, és a lét vagy nem lét határán evickélő cég kapcsolatáról nekem más a meglátásom!
forest95 2010.09.03. 18:41:59 / # 44440
Na, hát ezt mondom én is! Csak más szavakkal. Az etikai bizottságot kell a fejére állítani és egy kicsit megrázni. Talán akkor használhatóbb gondolataik lennének. De ki mer ma szembeszállni a legnagyobb hatalommal, élet és halál uraival?
csogu 2010.09.03. 18:36:53 / # 44439
Akkor mi most a csúcson vagyunk? A francba, már megint nem vettem észre:-DDD
Oldalszám: 124