Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csabi 2010.09.15. 13:48:12 / # 44499
Nincs olyan hét, hogy ne olvassanak be valami Bakucz baromságot. Hiába . Egyszerü ember egyszerü gondolatok. Na de Józsikám! Leáldozóban van a csillagod, mert jön a fix tarifa. Mész a szotyi cégeddel együtt a levesbe. Ha eljön a nap, és 240ft-al fog járni mindenki az a te utolsó napod. Lekapcsolhatod a villanyt. De ne szomorkodj. Majd jössz vissza az utcára a gyönyörü piros Audiddal. Csak kicsit többször nézzél hátra, mert akik a te rossz üzletpolitikád miatt bukták be például a lakásukat, nem annyira toleránsak A taxis nem felejt. Drága Józsikám! Várjuk a fejleményeket.

törölt felh. 2010.09.15. 13:47:11 / # 44498
kedves volt kolleg,szerintem te valamit elertettel az en irasombol!!!szerintem olvassad at megegyszer !!!amit megint lehozott alltalanoban mitol lenne taxis barat!!!szerintem!!!!!arra lennek kivanci hogy meg meddig kell a diszpecsereknek ezt a kamu alltalanost beolvasi!!!mondjuk ez is azt mutatja mennyire nincs munka mert kulonben nem lenne io olvasgtniuk!!!!!!

Laci 2010.09.15. 00:11:36 / # 44496
Szerintem ezzel a huzással csak egy valamit szeretne elkerülni, mégpedig azt, hogy itt is felébredjenek az emberek és kiáljanak a megbecsülésükért. Nagyon taxis barátként szeretné feltüntetni magát, hogy ő aztán a fasza gyerek. De minden olyan taxis aki nem egy bologató kutya, az nevet az egészen. Baromira szánalmas...... Molnár Laci (kirugott 022)
törölt felh. 2010.09.14. 22:29:09 / # 44495
,,Tisztelt" vezetőség!!! Ehez az újabb húzáshoz csak gratulálni tudok!!!Kamu felvezetés utána jön a duma!!Miért mindig csak a hétvégével vagytok elfoglalva??!!A hétköznapokkal mi van, amikor mi üldögélünk feleslegesen a kocsikban munka meg nincsen!!!!,,tisztelt" vezető,milyen barátságtalan üzletpolitikáról beszélsz??Amit te csinálsz az mi??Amikor mi idejöttünk 120.000ft-ba került, hogy ide JÖHETTÜNK, NAGYKEGYESEN FELVETTETEK!!!! Utána eltöröltétek a belépési pénzt ,mostmár 2 hónapig az újaknak tagdij mentesség,és ha kell még urh-t is kapnak!!Ez mi ha nem barátságtalan üzletpolitika??Mi lesz a következő, te fizetsz ,hogy ide jöjjenek?? Amikor megalakúlt a mini-mobil mennyi volt a tarifa,és mennyi volt a többi cégnél????Vagy azt elfelejtetted ,hogy ki kezdte a barátságtalan üzletpolitikát?????Vagy emlékszik rá valaki ,hogy a szabadjelzőre hirtelen bekellet vinni 10.000ft-ot!!??Barátságtalan üzletpolitika!!!!!Egy szó mint száz, valami hazugságot megint kellett gyártani ,hogy valahogy lehessen létszámot,és pénztárcát duzzasztani,mert már különben nem jön senki!!!!Kiváncsi vagyok ,hogy nálunk mikor kezdenek az emberek sztrájkolni a TE barátságtalan üzletpolitikád miatt,mert amit velünk csinálsz, akikből MILLIOMOS lettél az egy aljas és gusztustalan dolog!!!Talan ha mindenki a cég elött tüntetne ,az alkalmazott autok meg szépen sorakoznának az udvarban lehet hogy elgondolkoznátok, hogy mindennek van határa és nem egy senkiházi taxis brigáddal álltok szemben!!!De ahogy látszik te már elfelejtetted ,hogy ezen az oldalon is álltál!!!!!!!!!!!!!!!!! Szebb jövöt!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv minden korrekt taxisnak !!!!!!!!!!!!!!!!!

alvóügynök 2010.09.14. 14:47:22 / # 44494
Részben igazat adok neked. Itt sem a 227es Sanyival van a gond, hanem aki hagyja, hogy úgy beszéljen vele, azzal a taxissal. Nekem személy szerint semmi bajom vele, de velem szemben biztos, hogy csak egyszer játszaná el a bunkót...
alvóügynök 2010.09.14. 14:34:06 / # 44493
"ami a hétvégét illeti egyszerűen felháboritó" na most szeretnék én lenni az okos taxis: Minden ok volt, csak le volt zárva az egész város és szakadt az eső. Így ugyan olyan könnyű volt dolgozni, mint normál esetben. De sebaj megint a taxis a hülye, lusta, nem dolgozik stb. A Tisztelt vezetőség megint egy felvezető dumát eszközölt az újabb húzására. Alig várták, és hopp történt valami, hogy megint létszámot lehessen bővíteni, mert normál esetben már nem nagyon jönnek ide taxis, mert épp semmiben nem különbözik a Mobiltaxi a többitől. Vége van már a kánaán időknek régen. Tudtam, hogy Bakucz úr rendes ember, de miért éppen a T4es kollégákkal, miért nem a saját taxisaival, akiknek sokat köszönhet? Hogy velünk mi lesz a mellékes???? Sajnos ide látszik, hogy az ember könnyen felejt, hogy ki volt, és hogy nem is olyan rég még miből élt... 2hónap tagdíj mentesség, felháborító. NEKÜNK MIÉRT NEM JÁR???? Pedig van itt egy két taxis, aki tett le az asztalra ennél a cégnél nem is keveset. Tudom ő csak egy darab tagdíj, ha nem tetszik mehet...

toth4201 2010.09.13. 18:49:08 / # 44492
Pipással jól jártatok,ügyes,ismeri a várost,humoros. S mivel Ő is taxizott megérti problémáinkat.

bonbonka 2010.09.13. 18:36:41 / # 44491
Nem tudom, hogy az éjszakás etikásokkal mi a probléma? Hallottad már a nappalos etikást /Sanyi/ mit művel az emberekkel? Akkora bunkó mint ide Nagykáta! Kapott egy kis hatalmat, és azt hiszi ő az ügyvezető! Pedig csak egy kis senki! A Józsi /77/ legalább csak azt osztja aki megérdemli! Hogy hány címet vesz fel? Az Ő dolga!
xXx 2010.09.13. 17:32:11 / # 44490
:-))))) Ja! De fog ő még Dráván ülni, ha ezt így folytatja!!! Csak akkor ki fog hozzá leereszkedni "Bukott Góréhoz"?
puccos 2010.09.13. 16:51:24 / # 44489
Mindenki azt kapja amit megérdemel. Én birlak titeket.
gumifül 2010.09.13. 16:43:31 / # 44488
Jó hogy nem "cigist" írtál,mert akkor ......!? Vagy az a rossz,aki rosszra gondol? U.i.:egyébként meg köszi.
puccos 2010.09.11. 14:20:34 / # 44487
Emberség, hozzáállás, rutin,stb. jeles. Én szeretek itt dolgozni. Csak igy tovább fiuk lányok.
kényelmes 2010.09.11. 09:21:30 / # 44486
És tényleg! Csak hasonlitsátok össze a régebbi diszpikkel.Sorolhatnám a neveket,a régi motorosok biztos tudják miről beszélek. Péntek éjszaka a nagymezőbe mentem utasért,utasra várva akaratlanul is hallottam egy ott drosztoló társaság urh-ját,és egy ismerős hang ütötte meg a fülemet.Nem fogjátok elhinni,de a fazi volt,épp az ő megszokott arogáns stílusában osztotta a szerencsétlen taxisokat.(Nem véletlenül ba... ki mindenhonnan!)Úgy látszik most náluk ülepedet le a fekália!(Van még társaság ahol meg türik?) Úgyhogy tegyétek össze a kezeteket,hogy olyan diszpécser ül a csővőn mint a Krisztián,aki emberszámba veszi a taxisokat!
Csaholó 2010.09.09. 15:11:39 / # 44485
Biztos valamiben nem értett 1-t Buflák úrral!!
puccos 2010.09.09. 12:56:42 / # 44484
Nem is nagyon szeretjük.
alvóügynök 2010.09.09. 12:06:42 / # 44483
Ha már a diszpécserekről beszélgetünk, akkor megemlíteném, hogy a Dani mindössze fél éve dolgozik csövön, mégis, úgy hisztizik, mint a nagyok, meg névsor olvasást tart, meg ugy beszél az alkalmazottakkal, mint a kutyával.
törölt felh. 2010.09.08. 19:01:09 / # 44482
Teljes mértékben eggyetértek veled Alvóügynök!Én is a Krisztiánnal szeretek a legjobban együtt dolgozni pont azokért amiket írtál te is!A drosztokról annyit hogy azok azért nincsenek megszüntetve mert kedves éjszakas etikásaink éhen is halnának!Nézzed meg a nagyképű77-est hogy éjszaka mennyi címet vesz fel ami nem drosztos!!!Én példáúl soha nem álltam be és nem is fogok!!!!Ez viszont mindenkinek a sajád dolga ha már van droszt csak vicc!!!!!!!! Na jó munkát !!!! Szebb jövőt!!!

alvóügynök 2010.09.08. 16:31:34 / # 44481
Abszolút nem értem mi bajod van a Krisztiánnal. Tisztán, érthetően, hangosan forgalmaz. Nem hadar, türelmes, nagyon segítőkész. Véleményem szerint le tud dolgozni egy pörgős napot ugyanúgy, nem úszik el, csak egy apróság NEM HISZTIZIK!!!!!! Nem tudom miért kell őt bántani.
puccos 2010.09.07. 18:30:07 / # 44480
Bocsi a Pipás után vesszőt kellett volna tenni.

puccos 2010.09.07. 18:28:49 / # 44479
Továbbá tisztelet a kivételnek: Pipás Évi, Laci,mert ők is megérdemlik.
Oldalszám: 124