Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csaholó 2010.09.18. 11:06:13 / # 44517
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz!Viszont ha ismered a várost ahol élsz,nyomod a gombot,aztán vissza igazolsz,nem beszélsz,nem magyarázol,oda érsz ídőben, a kutya nem szól hozzád!!!!Simán dolgozhatsz!!!!!!!!!
Csaholó 2010.09.18. 10:57:28 / # 44519
A Plusz folyosón meg láttam aCITY-s ismerőst,le esett az állam.Csak látásból ism. Kb.15-évig láttam city szinekben a léparton.!!! AZ ÁLLAMAT MEGTALÁLOD A FOLYOSÓN!!!!
Csaholó 2010.09.18. 10:52:14 / # 44518
Nézd meg hányan jöttek el igy is!!!!
csogu 2010.09.18. 05:58:00 / # 44515
a City vagy a Fötaxi,miért nem nyúl a tarifához? A City azért, mert szinte minden hasznot vissza tud pörgetni a céges megrendelőknek, hiszen ott nem kell kiszolgálni egy tulajdonos elvárását. Nem kell senkit sem milliárdossá tenni. Főtaxi azért tudja megtenni, mert van honnan belepumpálni a lét...egy ideig...és van még egy nagy előnye...még mindig rengetegen csak a 2-222-222-es telefonszámot tudják. Ez a helyes válasz a kérdésedre.
szabja 2010.09.17. 23:56:36 / # 44514
Folytava az előbbi hozzászólásomat,a City vagy a Fötaxi,miért nem nyúl a tarifához? Azért,mert korrekt árral is tudnak szolgáltatást nyujtani!NEM nyomott áron,éhbérér dolgoznak, hanem ha kevesebb megrendeléssel is biztosítják,a minimális elvárást!Az ilyen "szutyok" taxik ellenében!És ezt NEM a tagdíjat fizető magán vállalkozók ellen mondom! Tehát jó lenne felismerni,hogy az autó részletét meg a többi csekket,Nem a CÉG fizeti ki,hanem TE!!!Ha megszakadsz,sem tudsz ennyit termelni!! Inkább legyen 2-3 CÉG,a többit meg bizzák a azokra,akik utazni szeretnének taxival!! Tudom most jön az okoskodás,hogy nem lehet Mindenki "mezitlábas".De az UTAS-t úgyis meglehet tartani,hogy nem cégnél vagy,de a hozzá állásod 100% felett van!!! Én Mindenkit arra bíztatok,probáljátok ki! Utóirat:Ha egy pár "cégvezető"eltűnik a sülyesztőbe,hányan fogják siratni? De ha több százan vagy ezren jobban élünk,hányan fogják azt mondani,hogy MEGÉRTE!!!

szabja 2010.09.17. 23:14:42 / # 44513
Teljesen igazad van "sdsd".Nem kötelező "CÉG"-nél dolgozni.Én 21-év céges múltal, lettem "mezitlábas",de sokkal jobban érzem Magam!Nincs idegeskedés a címre érkezés miatt,nincs etikás aki mindenáron megakar dönteni,hogy +pénzt fizessek a milliomos tulajnak,számla nélkül.APEH FIGYELEM!!Nagyon egyszerü,NEM kell ilyen,cégekhez menni,havonta bevinni a minimálbért.Mindenki lehet a maga Úra,senki NE üljön a fejedre! Szegény diszpécser meg énekelheti a címeket ha NINCS aki elvigye!Egy-két hétig,még probálnak a megrendelők autót kérni,de ha NEM tudnak Nekik küldeni,kimegy az utcára,és leint eggyet,vagy a drosztrol,visz el egy autót! Az ilyen "cégek" addig élnek amíg haggyuk őket!
a-kinti 2010.09.17. 20:13:22 / # 44512
én a helyedben elmennék a pluszhoz!! olyan mintha valami személyes ellentét volna köztetek! gyere a pluszhoz,ott minden rendben van! csak a te kivánságodat lesik,isszák szavaid és az előttem szólóhoz csatlakozom , minek dolgozol ott???
puccos 2010.09.17. 16:06:05 / # 44511
A baj az, hogy mindegy hol dolgozol, mindegyik fuvarszervező harácsoló. Ki jobban , ki kevésbé. Miért lenne ezek alól kivétel a Bakucz? Félre ne érts, én nem szeretem őt, de te milyen lennéál az ő helyébe?
sdsd 2010.09.17. 14:48:48 / # 44510
"T. Bakucz úr!" Ez azért egy kicsit sok. ÚR??? na ne már
sdsd 2010.09.17. 14:47:19 / # 44509
Kötelező ott dolgozni?
macilaci 2010.09.17. 13:28:39 / # 44508
Ami az óránként beolvasott általánosban elhangzik az szégyen, gyalázat és mélységesen felháborít minket, tagdíjfizető taxisokat. Tudjuk, hogy Te Józsi, tartod magad annyira okosnak (mi csak okoskodónak!), hogy biztosan meg tudod magyarázni, de hidd el, ez minket egy cseppet sem érdekel. Az elmúlt hétvégén pontosan ugyanúgy dolgoztunk, mint máskor, mert ha elhiszed, ha nem, de a pénzért tesszük amit teszünk, és nem a Te két szép szemedért. Az, hogy 2000 megrendelő nem kapott taxit a hétvégén a Mobil Taxitól, az szemenszedett hazugság a részedről. Az, hogy ingyen felveszel és tagdíjmentesen dolgozhat két hónapig az a taxis aki a T4-től jön, az pedig egyenesen szemenköpése és szájbaszarása azoknak, akik évek óta fizetnek havonta és kiköhögtek 40.000 belépési díjat is amikor leszerződtek a cégeddel. Szállj magadba Bakucz Józsi és gondolkodj el egy kicsit, mert egyre inkább hiteltelenné és közröhej tárgyává válsz mindenki szemében!

macilaci 2010.09.16. 17:03:05 / # 44507
Vajon meddig kell még ezt a megalázó, dehonesztáló általánost hallgatnunk még? T. Bakucz úr! Szerinted mi tényleg azért léptünk be a cégedhez és azért fizetünk neked kurva magas tagdíjat, hogy ne dolgozzunk, ne legyen bevételünk, csak veled kibasszunk? Hogy merészelsz te ilyen hangon beszélni velünk? Belőlünk élsz, csak köszönettel tartozol nekünk. Nem baszogatnod kéne minket, hanem nyalnod kéne a seggünket, nehogy úgy járjál, mint a Pásztor! Abba kéne már hagynod a hazudozást ezekről az el nem vitt címekről! Mindenki csak röhög rajtad! Nagyon elfelejtetted honnan jöttél és ki is vagy valójában!

invent 2010.09.16. 16:16:12 / # 44506
A szembeköpés az! Hogy itt nem kevesen 50.000 ezer forint belépési díjat fizettek a cégnek. Amit soha nem kapnak vissza, kvázi az első hónapra dupla tagdíjat fizettek. Akkor még 50.000 ezer volt, számla nélkül. Nem a szemünkbe köpött inkább a fejünkre szart, pedig mi az elmúlt hónapokban pár forinttal hozzájárultunk a "Mini sikereihez". Jöhet bárki, aki nekünk fogja a zsebünkből kivenni a lét, INGYEN! A Józsinak októbertől több bevétele lesz, ha jönnek. T. tomajer így érted?
tomajer 2010.09.15. 20:13:11 / # 44504
Háát én ebben még mindig nem látom a szembeköpést... a saját zsebéből fog hiányozni az a pénz. Ha eddig létszámstop lett volna, és most emiatt nyitja ki a kaput, azt mondom igazad van. De ha jöttek volna ezek a T4-esek a múlt héten, akkor is felvette volna őket..... neeeem? Ráadásul nem hiszem, hogy embertömegek jelennének meg.... a mostani helyzetben.

törölt felh. 2010.09.15. 19:42:02 / # 44505
Azt mi is tudjuk hogy a t4-eseknek tett ajánlatot,csak közben szembeköpi a saját meglévő állományát akikből olyan jól él és egész nap szivarozik az irodályában mint egy olajmágnás!!!!!!!!!!!Nem is értem hogy valaki hogy lehet ilyen gennyes hogy a régiektől elvárja hogy vigyék a 62.500ft-ot az ujak meg 0 ruppóért tömjék a zsákot két hónapig és utána tiplit vesznek!!!!Már el is képzeltem hogy a piros rs 6-on milyen jól mutat a minis matrica,és bemegy a Józsi táblázni iberojettel a reptérre ,és utána kopogtat a BUFINÁL a pénzért!!!:))))))) Szebb jövöt Irány munkába de minek!!!!

tomajer 2010.09.15. 15:28:50 / # 44503
Józan paraszti ésszel, ha valaki meghallgatta ezt az ÁLTALÁNOST érti, tudja, miért tette meg a Józsi azt a "barátságos" lépést, hogy ajánlatot tett, a "menekülni" szándékozó Taxi4-eseknek. Amilyen az aggyonisten.... :-)

csabi 2010.09.15. 14:54:36 / # 44497
Bizony nem.

sdsd 2010.09.15. 14:49:02 / # 44502
Nem a bakuc szekerét tolod?
csabi 2010.09.15. 14:10:50 / # 44501
Összekeversz valakivel testvérem. Én soha.
sdsd 2010.09.15. 14:04:38 / # 44500
Eddig tömtétek a zsebét nyaltátok a s. eggét.
Oldalszám: 124