Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Dodi 2010.11.18. 10:52:07 / # 44562
Elég is volt Imi?Két hónap után? Azért,hirdesd meg ITT IS ! Több lehetőség,több esély.
Imi 2010.11.18. 10:17:09 / # 44561
Uraim! Lenne egy garnitúra mágnesmatricám (Minimobilos), csak 2hónapos meg egy antennám eladó 9000Ft-ért ha valakit érdekel

tomajer 2010.11.12. 19:40:47 / # 44560
De ki van fizetve...psszt:-)
Asashoryu 2010.11.12. 19:19:56 / # 44559
ja. én két pandást ismerek a járműveik összesített életkora 32 év.
mano10 2010.11.12. 17:49:26 / # 44558
Két-három év múlva kibukik egy csomó droid és úgy vélem, droidautó is kevesebb lesz, a mai hitelfeltételek mellett nehéz lesz flottákat indítani. Lesz egy -remélem- vastagodó réteg, aki nem hajlandó lelakott, büdös, unintelligens emberekhez beszállni. Ha nem lesz fix tarifa, kétféle taxi lesz: Citypentafő6x6 ill +mininormálmax. Mindenki eldönti, hová csatlakozik. Tudom ajánlani az előbbit. Üdv.

forest95 2010.11.12. 16:41:29 / # 44557
A barátomnak aki elkeveredett az internet világában és kétségbe esve aggódott, hogy hova lett a topikunk!

guruló koldus 2010.10.19. 15:20:05 / # 44554
Minőségi autópark?? Jahh 220/km esetén is a családtól veszed el a lét ,hogy a szép prémiumodba finghassanak!!:)
Rocktaxi 2010.10.19. 15:07:06 / # 44553
Itt van!

tomajer 2010.10.01. 15:45:02 / # 44552
Ezektől minden kitelik....:-) Kéksárga teleöt logó, vöröscsillaggal... hmmmm:-)
csogu 2010.10.01. 15:35:24 / # 44551
Azt mondta az egyik kockás, hogy ahhoz igyekezni kell, mert hamar nem lesz plusz, mivel bekebelezi egy holding azt is.
tomajer 2010.10.01. 15:32:24 / # 44548
Ami késik, nem múlik! :-)

csogu 2010.10.01. 15:26:49 / # 44550
Előbb készülj fel belőlem...utána folyt.:-)) Sosem voltam pluszos...nem volt rá időm még:-)
sdsd 2010.10.01. 15:01:09 / # 44549
Van még egy pár cég. Már a +taxit is ott hagytad?
Matróz44 2010.09.29. 18:13:56 / # 44547
Azért nem csökkenti a Főtaxi az árakat,mert nem alacsonyodik le a szotyik szintjére. A Főtaxi a minőséggel nyer. Arról nem beszélve,hogy gondol az alvállalkozók megélhetésére is. Mire menne ha levinné foxi maxi szintre? Előbb -utóbb a Főtaxi autó állománya is olyan szar állapotban lenne,mint a szóban forgó társaságok többsége. Egyik hulladékabb mint a másik. Szerencsére van még olyan társadalmi réteg,akinek fontos a minőség.
csogu 2010.09.29. 07:03:34 / # 44546
Kedves sdsd! Én megértem, hogy sokkal egyszerűbb egy töredéknyi információból levonni egy általános következtetést és téves megállapítást, mint körbejárt, valóságtartalmáról maximálisan meggyőződött, továbbiakban mint szintén információ forrás tovább terjeszteni...értem én, csak annyi a gond ezzel, hogy 99%-ban köszönő viszonyban sincs a valósággal. Mint ezt az itt leírt mondatod is mutatja. Nézzük - és elnézést a mobilosoktól, hogy ezzel terhelem a topikjukat - melyik cégnél jártam én, amire visszaköpködöm, mint cégre...ugye...mert ezt emelted ki. 1991 mezítlábas korszak, feketén, amire a mai napig nosztalgikusan emlékszem vissza...nem köpködtem egy mezítlábas helyemre sem...ami ebben a felállásban a cégem volt akkoriban. 1995 Főtaxi Felejthetetlen élmény hegyek, amit az akkori srácokkal ott műveltünk...beleszámítva a jót és a rosszat is...igaz, eljöttem onnan, mert egy baromarcú etikás azt hitte, hogy a szeme hitelesített trafipax berendezés és folyamatosan tiltott, amikor elmentem mellette. Rádió Taxi...sosem lesz még egyszer olyan társaság, mint ami ott volt. A mostani szakma "nagyjai". Én tudom milyen együtt dolgozni egy "mi Józsinkkal", egy Királlyal (Bufi úr tiszteletes vezérgenerálissal)...milyen egy olyan szolgálat alatt dolgozni, mint egy Jankó-Forgó...és sorolhatnám. Az én vesszőfutásom akkor kezdődött, amikor a hallotaxi megalakult és beleártottam magam abba, amibe sajnos sok taxis nem...ekkor jött a konfliktus a Palival, ekkor kezdtem el azt is látni, amit addig nem akartam észrevenni. Az egyszerű..."sima" mezei taxisok közül kerültem ki és annak is érzem magam a mai napig és nagyon felzaklat,ha őket hátrány éri...és nem váltam...váltunk bértollnokká...na és ugye Te is ismered azt a szitut, amikor úgy állnak hozzád, hogy ha nem vagy velük, akkor ellenük vagy. DE(!) én még a 600-as Tomiról is a tisztelettel beszélek, egy igazi nagy túlélő játékost tisztelve benne...Bufival is egészséges kapcsolatot ápolok, pedig pár őszhajszálam neki köszönhetem:-)...persze semmi gond, jól áll az nekem, így utólag is köszönöm neki...na és azt a sok tapasztalatot, amit akkoriban szereztem, hogy mire kell vigyázni, ha az ember....abban az életszituációban találja magát. Kimerem jelenteni, ezen emberek nélkül sokkal kevesebb lennék...mint ember. Mivel is volt nekem ott gondom? Semmi mással, mint az összeférhetetlenséggel. Vicc, de inkább (mint ahogy azt az idő is igazolta), hogy a szakmánknak olyan érdekvédője legyen, aki cégvezető...na és ebből adódtak a nyilvánosság előtt is zajló ...mind a két oldalhoz méltatlan és önmagunkat lejárató viták, amik sajnos néha elfajultak megalázóan alacsony szintre...minden oldalról...én sem voltam jobb...elismerem. Majd jött a Főtaxi újra... ...és kérlek, mutassál egy olyan irományt, ahol Garamszegi Miklósra visszaköpködök! Meglepnél vele, mivel én a Miklóstól is sokat tanultam...így intő példa számomra az, hogy ha ingerült vagyok és akkor kerül elém valaki, akinek a sorsát akár befolyásolhatom döntésemmel, vagy ebbe ne vegyek részt, vagy adjak magamnak(!) időt arra, hogy döntést hozzak...mert így...csakis így korrekt a dolog. ...jahh kérem, ott is voltak már akkoriban is dilettánsok, amit a régi rendszer nevelt ki, akik nem álltak eleget a f@sz másik oldalán, hogy tudatosulhasson bennük: MILYEN KISZOLGÁLTATOTTNAK LENNI! De nem baj, mert sokunkat megtanítottak emberré válni...így, ha keserű szájízzel is, de hálával tartozom nekik. Majd kapott a Főtaxi egy új vezetőséget és igen, Hausz úr azzal a beszólásával, amivel egyik kollégánkat a föld (alá) gyalázta, kiverte a biztosítékot nálam és mindenkit, akik azt a rendszert szolgálták, besorolta maga mögé, ezzel elérve azt, hogy kialakuljon bennem és még párunkban egy ellenség kép. Belementem egy kis szurka-piszkába itt a lapon is, de messze nem olyan mértékben, mint amire már lehetőségem lenne...kard helyett csak gombostűvel operáltam, ami még így is elfogadhatatlan egy sima taxistól...megértem én....és ha ezt köpködésnek vetted, vagy vették egy páran, akkor mit szóltak volna, ha borítom a bilit?:-))) Majd jött a Taxi2000...érdekes állomás volt a "pályafutásomban". Sokat, nagyon sokat tanultam belőle...volt közte fájdalmas tapasztalás is, amit nevezhetünk csalódásnak...pofonnak...emberismeretből elégedetlennek, de összességében jól jöttem ki belőle...hálával tartozom...és szerettem köztük lenni. Nem hiszem, hogy az orrom alá tudsz általam íródott bejegyzést dörzsölni, ahol "visszaköpködöm" a cégre...pedig...voltak, vannak problémák, amire rá lehetne világítani... Majd most Max Taxi...ahol jelenleg is aktív tag vagyok, így visszaköpködésről szó sem lehet. Szóval kedves sdsd, lehet véleményed, még akár valóságtól eltérő is, hiszen a mi mikró lehetőségeinken belül pontosan a szabad vélemény nyilvánításért küzdünk és akár ezért áldozatot is hozzunk...és általunk a családunk is...szóval nem baj, ha másként értékelsz dolgokat, csak rövidke írásommal szerettem volna neked arra rámutatni, hogy azért van másik szemszög is, amiből nézve a dolgokat, lehet más képet kapsz. Én minden képen köszönöm a lehetőséget, hogy magyarázattal szolgálhattam...ehhez kellettél Te is, aki kritikával éltél velem szemben. ...és még csak annyit...a végig jártál minden céget sem annyira igaz:-)) Lady taxis sem voltam:-)
macilaci 2010.09.28. 14:09:43 / # 44545
Újabb hazugság a Rádió T 5 Taxi Holding topikban!

Csaholó 2010.09.22. 18:34:47 / # 44543
Így ígaz,Kedves Csogu!!! Magam ís így teszek,itt irka-firkálok.Kint az utcán hallgatok,nyomom a gombot,haladok a címre,hordom zsákba a pénzt haza,asszonynak,pulyának,gazdának!!!!! Így lelek cseppnyi nyugalmat!! Jó melót,tele bukszát,széles utat stb. stb.!! KITARTÁS!
sdsd 2010.09.20. 15:49:37 / # 44541
Nem kellene az észt osztani. Végigjártál minden céget utólag mindre köpködsz. Mire jó ez?
csogu 2010.09.19. 19:40:46 / # 44540
Akkor az azért jobb, nem?:-)
rabszolga 2010.09.19. 19:39:08 / # 44539
Te nem rosszindulatú vagy. Szimplán sötét.
Oldalszám: 124