Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hundária 2012.07.30. 21:29:16 / # 330522
Gusztustalan az egész cég ellenőröstől,etikástól,csogustól.....mert hát fejétől bűzlik a hal. Ilyet a legnyavalyásabb cégnél sem mernek megcsinálni,mert abban a pillanatban közfelháborodás lenne. Úgyhogy ezt valakinek engedélyezni kellett !!!!! Ha nem vagy benne a galeribe akkor sz@psz!!!!
606 2012.07.30. 21:08:08 / # 330521
Jobbulást kívánunk dobjuk ezt az egész témát.
606 2012.07.30. 21:07:20 / # 330520
Á nem úgy van az.
Karaj 2012.07.30. 21:03:45 / # 330519
Csók kisasszony! Hagyjuk is a sztorit,nem tartozik ide...Egy jellemtelen gyökér vagyok...ezért nincs sok barátom,most már megint eggyel kevesebb...Nem rólam szól ez a történet.
606 2012.07.30. 20:57:02 / # 330518
Karaj az elv miatt harcolok én is.Ő ne emlékezne olyan memóriája van,hogy csak na.Azt hiszed csak te szerettél vele találkozni egy jó poén vagy egy jó történet kedvéért?Én is sutba vágtam a melót és inkább hallgattam a sztorikat tőle.Mi történt nem értem?
Karaj 2012.07.30. 20:55:35 / # 330517
Szia Gyula! Örülök neki hogy jól érzed magad a cégnél ahol dolgozol.Rendes dolog tőled hogy nem próbálsz autómatikusan nekem esni.Sajnos az ellenőrők,etikások munkája mindig is egy hálátlan feladat volt,,ezt el kell fogadni.Pedig valamilyen kontroll kell hisz ha nem lenne eluralkodna a káosz.Sok sikert hozzá! Csogut én már vagy tíz éve ismerem,és tegnapig,tegnapelőttig? én sem tudtam rosszat mondani rá!Most sem akarok.Még az is lehet hogy mégis én vagyok a hülye,ki tudja. Örültem mikor megkapta a kinevezését,örültem hogy nem kell tagdíjat fizetnie és azt a pénzt tudja másra költeni,van neki mire...és nem örültem mikor kitört ez a balhé..már mindegy.Jó munkát neked!
csogu 2012.07.30. 20:54:16 / # 330516
Telefonról nem lesz könnyű, de próbáljuk meg: Sajnos kaptam egy TIA-t. Megoldottam minimális munkakieséssel, csak pár barátom és a Max Taxi Vezetősége tudott róla. Rituska, további jó csámcsogást a témán.
606 2012.07.30. 20:51:21 / # 330515
Nem állok a Creolba utálok drosztolni max a ligetbe megyek így sajnos nem tudom mi megy ott.Ha valami sért az igazság érzetedet tudom ajánlani a vezetőséget biztos tenni fognak ellene akár próba utaztatással is.Ott kiderül a turpi az tuti
Karaj 2012.07.30. 20:47:30 / # 330514
Köszönöm kedves szavaid,jól esnek.. Ami a Ricsit illeti(mert nekem ő Ricsi volt,csak az itt csogu)Esküszöm hogy sajnálom.Sajnálom hogy ezt kell látnom,és ha tényleg nem érti meg hogy ÉN EMLÉKSZEM arra hogy hányszor voltak mindkettőnknek megélhetési gondjai(emlékemben él egy kép amit ő készített saját magáról ahogy -10ben áll a volga droszton szarrá fagyva mert fűteni nincs benzin,kb 4 órát állt ott)Ezekre én mind emlékszem! Ezek után azt látom hogy benne van a keze egy 60 000 lehúzásban!Értem hogy valamit tenni kell!De 60 000FT?Írtózatosan sok pénz! Senki,ismétlem senki nem érdemel ekkora büntetést! Látod nem rólad van szó..az elvekről.Úgy látszik tényleg én vagyok az elvbajnok!Basszus Richárd még a végén igazad lesz... Üdv kisasszony.jó szerencsét!
606 2012.07.30. 20:45:02 / # 330513
Ezért írtam Karajról amit írtam pedig nem is ismerem.Csogú fizesd már be azt a kurva pénzt az alapítvány javára mit variálsz?
torzsutas167 2012.07.30. 20:44:58 / # 330512
Gyula ! elmesélek egy történetet, jó néhány hónappal ezelőttről. Áll egy kollégád a Creolnál sokadiknak. Lehúzott ablaknál behajol egy kissé illuminált külföldi miközben rángatja kilincset. Mondja, hogy vigyem night clubba. Mondom neki, hogy az első autóhoz fáradjon oda. Szállnék ki, kísérni. Ekkor rontott oda az ellenőr aki meghallva night club szót, ugrik. Karon fogja az embert és beülteti a mögöttem (!!! ) álló etikás autójába. Az ellenőrnek semmi joga nem volt ehhez, mégis megtette. Direkt nem mondom, hogy ki volt az ellenőr és az etikás.Lényegtelen. A jelenség a lényeg. Ez megy nálunk, vagy inkább előfordul. Ha gondolod megosztok veled még pár storyt. Ezért kérlek, ne irkálj hülyeségeket.
Rita 2012.07.30. 20:39:51 / # 330511
Én is mondanék valamit a Karajról. Tudod, volt ám itten egy nagyszabású fogadás, amit a Csogu indított el fölényes magabiztossággal és a biztos győzelme tudatában már előre dörzsölte a tenyerét, hogy hányan fognak a zsebükbe nyúlni egy alapítvány javára. A fogadást februárban indította, július 1-én járt le. Több hónapnyi gyanús csend után harapófogóval sikerült csak kiszedni belőle, hogy nem jött össze amit eltervezett. Néhányan emlékeztettük az ígéreteire, illetve javasoltuk akkor legalább mint a fogadás vesztese, ő fizessen be valamennyit az éhező gyerekek javára. Sem érdemi reagálás nem történt részéről, sem pedig egy kifizetett csekknek a bemutatása. Pár napig feszegettük a témát, bevallom helyenként átcsapott a dolog cukkolásba. Bocs, hogy ilyen hosszasan ecsetelem az előzményeket, de így leszel teljesen képben. Nos, a Csogu nem egy fogadást veszített el csupán, hanem valamilyen szinten megbukott szavahihetőségből. Ennek ellenére a Karaj teljes meggyőződéssel kiállt mellette és bevédte. Többeknek harciasan visszaszólt és szembement bárkivel, noha valahol legbelül talán ő is érezte, hogy a Csogu bizony sáros valamilyen szinten. Mégis habozás nélkül állt az ő oldalára és emelt szót az érdekében.
606 2012.07.30. 20:39:18 / # 330510
Látod ezért próbálok itt Csoguval matekozni,legyen leírva!!!!!!!!Ezért érvelsz te is ezért mondtam,hogy egyet ordítunk.
torzsutas167 2012.07.30. 20:36:21 / # 330509
Valamit nagyon félreértettél. nem ezt várom(vártam) a Csogutól, hogy úgy fogalmazzon ahogy írod. Egyet vártam volna tőle. Hogy ne büntessen az Ő általa vezetett testület senkit egy olyan szabályzatra hivatkozva ami nincs. Ezáltal nem is tudhatsz róla. Emiatt nem is tudod megsérteni. De ezt már egyszer leírtam. Magyarúl, kötelez téged arra, hogy adjál valakinek ajándékba 60 ezer forintot. És még sok kollégádat erre kötelez. Minden szabályzat, ismeret nélkül. De hagyjuk már ezt. Lerágtuk 6 szor. És talán nem nekem kellene címezned, hogy ki mivel érvel. És ha jól emlékszem a személyeskedést nem én kezdtem. Olvasd vissza a bejegyzéseket nyugodtan.
GyulaBP 2012.07.30. 20:23:40 / # 330508
Ha vissza olvasod akkor láthatsz egy korábbi bejegyzést! Én igen is büszke vagyok, hogy MAXOS vagyok! Továbbá ha megfigyeled megpróbáltam bejegyzéseimben elhatárolódni Marcsi ügyétől, továbbá mindattól, hogy Csogut állítottátok itt sokan pengeélre. Én csak az ellenőrökről alkotott véleményt próbáltam lereagálni! Talán rosszul fogalmaztam vagy lehet nem tudom kifejezni a mondandóm és ebből fakad, hogy nem értetek meg! Csogut hetekig szapulhatjátok, én 1 éve ismerem de nem igazán tudok rá rosszat mondani! Bár ritkán beszélünk de ha igen akkor sokat! :))))))) ( Tegnap ) De egy biztos ő nála megfelelőbb ember nincs a Maxtaxinál ki elláthatná ezt a pozíciót ( EB elnök )! Marcsi pedig egy angyal! Egy azok a kevesek közül kihez bármikor bármivel fordulhatsz! Nagyon jó barát! Még egy mondatot engedjetek meg: Nem azok a beírásokkal van a baj akik külsősök! Hanem azok nem esnek jól amik a kollégáimtól hangzanak el!!!
606 2012.07.30. 20:16:38 / # 330507
Karaj így ismeretlenül sem tartalak rossz embernek én egy jó szívű jó indulatú embert látok.Nagyon sajnálom,hogy egy ügy miatt úgymond össze pattantál a Csoguval.Ő most is a régi Csogu,majd én el matekozok vele itt egy barátság sem múlhat ezen és nem is érhet így véget.
606 2012.07.30. 20:09:00 / # 330506
"Nekem meg engedtessék meg, hogy azt gondoljam amit akarok." Nincs semmi gond ezzel csak egy picit fogalmazz másképp. Te arra gondolsz itt,hogy Csogunak így kellene fogalmazni?Te Marcsi menj már abba a büdös k anyádba ha nem tetszik valami akkor matricázz le és fel is út le is út?Mit gondolsz te nő megfogod váltani a világot az ötleteiddel.Pont leszarlak én vagyok a nagy Csogu és eltaposlak kirúgatlak mert megtehetem. Már kb 7 oldalon érvel és érvel.Nem kaptam a cégtől,sem tőle még csak burkolt fenyegetést sem.Tudod ezért nem bántom de én is érvelek és érvelek de megpróbálom ezt úgy tenni,hogy ne bántódjon meg senki.Tedd fel neki a kérdéseket ismét szedd pontokba hidd el megfogja válaszolni és ötletelhetsz is írni fog rá megindokolva,hogy az miért jó vagy nem jó.Úgy face to face
Karaj 2012.07.30. 20:07:59 / # 330505
Hát Gyula nem megbántani akarlak de ha te büszke vagy erre akkor nálatok tényleg komoly baj van... Hát erről a hatos csajsziról ...Tényleg nincs mit beszélni! Jó melót!
GyulaBP 2012.07.30. 20:07:52 / # 330504
Hát igen!!!!! Reggel a mezőben is ezzel fogadtak Picurék és jól kiröhögtek! :)))))))))))))))
GyulaBP 2012.07.30. 20:04:59 / # 330503
Ezt le kell írnom! A lányom 11 éves! :) Beleolvas abba amit az apja oly lelkesen olvasgat itt a fórumon! Egyszer csak megszólal! - Te Apa ez a Csogu nagy forma lehet ! Ti vagytok a legvagányabbak meg az a hatos csajszi! :) INNENTŐL NINCS MIRŐL BESZÉLNI! Jó melót mindenkinek én kigurultam!

Oldalszám: 194