Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.08.04. 19:09:25 / # 330559
Még annyit, mert zavaró:-)) Nem lónak imádkozni, hanem lóval imádkozni:-) Bár, abból amit itt mutattál eddig, neked egy kutya:-)) Na mentem, szia:-)
csogu 2012.08.04. 19:06:44 / # 330558
Nem jelent nekem a személyed annyit, hogy energiát öljek bele abba, ami úgy sem menne. Vannak dolgok, amire késztetést érzek reagálni, van ami mellett elsiklok. Amikor reagálok, az sem neked szól, hanem a megnevezett személyek érdekében teszem. Ez ennyire egyszerű.
torzsutas167 2012.08.04. 19:03:08 / # 330557
Igen nem jött át ! Mert már mint többször említettem Neked, Te más székben ülsz. Ennyi a különbség. Én nem várom, hogy bármi is átmenjen Neked az itt írtakból. Nem akarlak én győzködni. Tudod: lónak imádkozni ? De azért az érdekes, hogy soha még nem fordult elő, hogy bármely kollégának igaza lett volna itt ? Ugye ? Mindig véded a védhetetlent. Tudom, tudom, most majd jön a személyeskedés....
csogu 2012.08.04. 18:55:51 / # 330555
Sanyi meg nem ütött meg a hibát vétő kollégával szemben olyan stílust, amit itt megengedtek magatoknak. Én ezt kifogásoltam, az Ani felé tett kritikai észrevétellel kapcsolatban. Sajnálom, hogy a lényeg nem ment át neked (ismételten).
csogu 2012.08.04. 18:53:45 / # 330556
Kolléga 15 perccel vette a címet, miközben még fuvarban volt. Ami nem gond. A gond ott kezdődött, hogy az utas a 20. percben reklamálta az autóját. Amikor a "hibát nem vétő" kolléga még mindig az előző címmel volt lefoglalva...a központ felé nem jelezte, hogy gondja van...majd közel 30 perccel ért a címre...a védekezése abból állt, hogy az előző utasa tartotta fel. Az utas nem várta meg, vagyis fuvart veszítettünk. Ezért 2 napot kapott. Valóban kemény bünti... Valóban nem hibázott...
torzsutas167 2012.08.04. 18:45:35 / # 330554
Ha a taxisoknak rossz napja van és esetleg hibáznak, Ti rögtön, azonnal büntettek ! Nem kértek szépen és nem kedveskedtek.Azonnal a csövön támadva büntettek. Csak tegnap nem jött be, mert a Sanyi hiába próbált svarc bevételt generálni gyorsan a cégnek, a szerinte hibázó kolléga inkább leülte ! Igaza van. Ezt kellene mindenkinek akit büntettek, aztán majd gondolkodnátok.
csogu 2012.08.04. 17:33:41 / # 330553
Figyelj oda kérlek szépen, hogy ne menj át vulgárisba.
otto 2012.08.04. 17:00:38 / # 330552
A max taxi makulátlan röhög a májam hahaha. Nekik a plusz bevétel kell. Ezért hetente minden kedden legkevesebb átlagba 6 alatt valót kaszálnak el plusz pénzekért. Ami nekik fedezi a plusz kiadásukat és a szórakozásaikat. Jártam úgy hogy a külföldi bent ült a kocsiba és a 71k kiszállítótta és elvitte magával. Csak ennyire makulátlan a max taxi. Az anira visszatérve nagyobb hatalma van mint az összes etikásnak együtt véve. Túl nagy arc és azt élvezi ha a drószt utolsót illetve eltudjon kaszálni téged. Ezért nem kell neki manus minden éjszaka elélvez
csogu 2012.08.04. 15:40:23 / # 330550
Csak kérdezem, nem lett volna jobb valahogy így? [i]Szia Ani! Bocsáss meg, hogy levelemmel így a nyilvánosság előtt zavarlak, ezzel némi támadási felületet adva azoknak, akik alig várják, hogy a bennük ragadt sérelmeket valakin elporolják. Az elmúlt cirka 2 hét, maga volt az álom. Ahogy forgalmaztál, ahogy a kollégákhoz áltál, az kint nekünk sokat adott. Nyugalmat és jó kedvet. A tegnapi éjszaka kicsit nyűgösebb voltál, ismét kicsúszott alólad a talaj. Nagyon reméljük, hogy az ilyen napjaid lesznek a ritkábbak, hiszen rossz napja mindenkinek lehet. Puszi az utcáról[/i] Nem voltam tegnap sokat kint, illetve nem tudtam mindig az egyest hallgatni, így én nem sokat tapasztaltam a tegnapi forgalmazásból, de ha valóban fennáll ez a probléma, akkor egy ilyen megnyilvánulás, sokkal eredményre vezetőbb lehet, mint ez a lehúzás, amit itt tettetek. Szerintetek, amikor ma beül a cső elé, milyen érzéssel fog forgalmazni, amikor tudja, hogy azokkal kell/kellene kedvesnek lennie, megértőnek és erején felül teljesítenie a legnagyobb ömlésben is, akik az első rosszabb napja után így nekimentek és leírták őt egyből, temetve az elmúlt hetek igen pozitív változását? Srácok, ne legyetek már ennyire kegyetlenek...

torzsutas167 2012.08.04. 13:34:16 / # 330549
Múltkor megdicsértem a diszpécsert, de a tegnap este alapján a véleményem az, hogy fejébe szállt a dicsőség ! Kioktató, nagyképű, fenyegetőző, sértődékeny. Össze-vissza küldözget mindenkit mindenhová. Már rég nem éri meg néhány drosztra beállni, a mézet lenyúlja az ellenőr, a diszpécser elküldözget állandóan, akár az utolsó hármat is. Ami marad, az nem sok. De annak a fele is lobogtatja a törzsutas kártyát.Vagy lehet 240-el menni a creoltól a szerájba vagy a romkertbe. Egyik párt a másik.
arctalan 2012.08.04. 09:31:47 / # 330548
Többi cégnél legalább magad döntöd el mire nyomsz. Itt a diszpécser dönti el mire kell elmenned, ha akarsz, ha nem. 167 forintért! Utána még ki is nevet hogy elküldött. Itt is repkednek a hetes, hónapos tiltások, de a fejlődés sehol sincs. Figyeld meg, majd jön itt is a kaució emelés és a többi. Ne legyen igazam!
Csaholó 2012.08.04. 09:29:13 / # 330547
Lehet majd észre veszik hogy 167-ből nem jut Turórudi!!

Csaholó 2012.08.04. 09:27:46 / # 330546
Pedig ez sajnos így működik!Mint látjátok,de hiába csaholok!!Olvasd az előző írásomat!Pedig akkor még nem olvastam a tiéd! Ezt nem értem én sem!Ha jól tudom van nekik egy fix fizetés,de mégis úgy néz ki mintha teljesítményben lenne,márpedig mi vagyunk teljesítés függvényben,ha jól tudom,és jól érzem!?? Azt nem értem miért nem lehet mondani,ELNÉZÉST NINCS SZABAD KOCSINK? ha van kártyája majd integet!!! Azt sem értem a diszpécser miért nem érti meg,a fizetését TÖLÜNK kapja,a fönökségen keresztül,nem tőlük,TŐLÜNK!Ha nem fizetünk be nem lesz fizetése,ezt nem lehet felfogni????De ez minden cégnél így van sajnos!!
arctalan 2012.08.04. 09:23:41 / # 330545
Nagyon jól írod. Azt is elmesélhetné valaki miért kell a diszpécsernek egy éjszaka vagy hússzor türelmet kérnie? Mit csinál olyankor? Alig volt cím szerdán de többször kért türelmet mint amennyi ezrest kerestem. Nem keveset voltam kint!
Csaholó 2012.08.04. 09:14:31 / # 330544
Távol álljon tőlem a diszpécser kritizálása,/pedig lenne rajta mit/de ez már nem az első cég,ahol a telefonos megrendelő az első!!! Pedig ez a cég nem erről híresedett el!A másik az utcai rendelés mindenhol elsőbbséget élvez,mert ott áll,és szeretne gyorsan autót kapni!Nem fogja meg várni míg kiadtok 8 címet,hanem leinti a következő szabad taxit!!/TAPASZTALAT/!Ezt az etikai bizottságnak is tudnia kell!Ezt már ecseteltem itt,nem mi vagyunk a diszpiért,hanem Ő van értünk!!!!!!!!! Kedves Tulajdonosok!!!Gondoljátok át,hogy indult-A Maxtaxi elfoglalta a Nagymező utcát-most meg nem áll oda senki mert úgyis elküldik telefonos rendelésre!Ha erre hajaztatok anno,akkor a 143-Ft Km dijat kellet volna erőltetni,hogy legyen a Plusz alá igérve,legyen telefonos rendelés dögivel!! Most meg a szolgáltatásotokért fizető taxisokat,elkülditek a 430Ft-os benzin áron,167Ft-os Km-ért dolgozni nem kevés távolságra!!Én előre látó vagyok,a végén majd csak az etikai bíz.és az ellenőr csapat marad!! 16-szor láttam a bemutatkozó filmet az indulásról!!!Bőszen nyílatkoztátok nem vagytok taxisok,de elismerésetek,akkor hallgassatok is rájuk néha! Anno a királyoknak is mindig a saját érdekeit leplezők adták a tanácsokat,soha nem hallgattak a közre!Ez volt a vesztük!! Maradok Tisztelettel!Csak csaholok!!!

arctalan 2012.08.04. 08:36:23 / # 330543
Eddig tartott Ani nagy kedvessége. Vér folyt ma az urhából. Ész nélkül küldözgette az autókat egyik drosztról a másikra feltöltésre. Még nem is utasért, csak feltöltésre. A hangnem a régi. Uralkodó, parancsoló, hisztérikás. Nem lehet megjátszani a jó embert, annak lenni kell. Nem enged be, utána még büntetni is akar. Utasom felháborodott azon, amikor azt kellett hallania az ellenőr vokitokijába, hogy nem küld autót, cseszheti a kártyáját, mert neki címei vannak. Egész úton mondta a magáét, hogy akkor miért osztogatjuk ha semmit sem ér és még autót sem küldenek neki? Miért engedik ezt meg neki? Az etikások ilyenkor miért nem szólnak rá?
Csaholó 2012.08.04. 08:33:20 / # 330534
Az egészben az a legröhejesebb,hogy a beűlős 2600-ra 3000-t ad!!! A ruppótlan meg rendel,tényleg szükségünk van az ilyen TŐRZSUTAS közönségre!?

Csaholó 2012.08.04. 08:27:57 / # 330533
Hát ezt mondom én is!! Be állsz a MÉZ-nek hit drosztra és jő a kedves a kártyával!!! Elviszem a intett külfödi kedvest 336-al Mori2-be,és adjak neki kártyát,visszafelé meg lesz elégedve biztos,és a kolléga?! Azért van a sok gagyi fuvar,mert ólcsó a taxi!!Szabályosan ki röhögnek minket!!! A múltkor meg kérdtem a kedvest,hogy nem -e érzi át hogy messzebbről jöttem mint amennyit utazunk?Hát neki fáj a lábikája a magassarkúba de köszöni hogy elhoztam,420-ra 450-n!!Sőt én örülhetek hogy nem telefonált be,hogy kóstolgattam!!

mercedes 2012.08.04. 01:06:11 / # 330542
Valahol olvastam egy élő klasszikustól : " A fák nem nőnek az égig " " A taxis-nak a legfőbb ellensége a taxis "
torzsutas167 2012.08.03. 14:25:19 / # 330541
Oktatáson részt vettem, anno. Ott úgy "oktatták" , hogy az ellenőrnek addig van joga lenyúlni a kedvest, amíg az első kapcsolatfelvétel meg nem történik. Kapcsolatfelvételnek számít az ablakon behajolás és a kilincs megfogása is, a tárgyalás megkezdése is. Stb..... Ha ezek megtörténtek, akkor az ellenőrnek nincs joga lenyúlni az utast. De a gyakorlat szerint ez nem működik. Az ellenőrök ( tiszetelet a kivételnek) nagy része pont leszarja, hogy az EB elnöke mit oktat (oktatott). Fő tevékenységük a méz lenyúlása, kollégák feljelentése, slejfni visszakérése stb stb stb.
Oldalszám: 194