Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2012.08.06. 13:08:19 / # 330620
Ááááááááhaggyukkazegésszettmernemérannyitazegészilyenmelegben.
csogu 2012.08.06. 13:06:16 / # 330619
Rosszul írtam?
csogu 2012.08.06. 13:01:18 / # 330618
Akkor meg elmesélnéd, hogy miként védhetném az igazam, ha az ellenfelek fegyverrel lőhetnek, nekem meg hátra van kötve a kezem? Mert végig ezt magyaráztam, csak hát engem megvettek, meg mit tudom én mit írtál itt, meg lájkolgattad a baromságokat...
csogu 2012.08.06. 12:59:08 / # 330617
Figyelj, ne idegelj. Most ébredtem, és már felb@sztam az agyam. Kértél valamit, én meg visszakérdeztem normálisan, hogy mire érted...erre itt primadonnáskodsz, hogy ennek, meg annak örültél volna. Mit szerettél volna?
Rocktaxi 2012.08.06. 11:49:59 / # 330607
Nem okoztál csalódást, de örültem volna egy korrekt megnyilvánulásnak. Hát... Köszönöm!

Karaj 2012.08.06. 10:35:46 / # 330616
"4, Nem tudom, hogy az élet melyik területén dolgozol, de szerinted biztosan egy életszerű dolog, hogy egy nyilvános fórumon valaki elvárja, hogy egy cég, a belső ügyeit mindenre kiterjedően kitárgyalja, dokumentumokkal alátámasztva állítását, ezzel magyarázva a cég működési elvét? Szerintem nagyon nem." Csak hogy ne mond hogy megtaláltalak,ebben igazad van....
Karaj 2012.08.06. 10:23:05 / # 330615
"Sajnos pontosan ez az, ami miatt a kollegina beírása kimeríti a cég hírnevének rombolását és a nagy értékű károkozást... " Akkor ez megint 60 000FT?
málna 2012.08.06. 08:26:01 / # 330614
Mi az a TFTSZ? :)
Csaholó 2012.08.06. 08:02:07 / # 330613
Tehát mielőtt Csogu meg szólna!! Nem azért fizetek be,hogy a kedves utas járjon jól!"nem károsítani szeretném"de hagy én járjak jobban!! Amit előzőekben emlitettem 435Ft/fuvar,csak az üzemanyag,semmi más!!!Tehát ennek nézetében,ennyi ráfordításom egy kedves utazóra,csak mert előnyben részesiti cégünket,akár rendel akár beül!!!!A többi,SZTK,TAGDÍJ,SZERVÍZ,TAKARITÁS,/minden 3.-k kedves után/Nincs benne!!!Miről beszélünk????Ja majd ki felejtettem a PACSI!!! Netán ezek után még büntetés is!!! A vége az lesz állunk szerződött droszton,és az ellenőr,minden kedvesnek ad 3kilót,hogy velünk utazzon,a fogyás jól mutat majd a statisztikán!milyen jól menő cégnél dolgozhatunk!!!

Csaholó 2012.08.06. 07:42:27 / # 330612
ÉN meg a 3700-s repcsitől ugrok meg!! Alul számlázásért nem jár bünti? Emberek!!! Taxis cégnél nem az utas az első,hanem a taxis!!!!Vagy kérjétek meg a kedvest,fizessen be előre 60ropit,aztán majd le utazza,és újra tölt,ennyi!!!!!!!
csogu 2012.08.06. 04:33:21 / # 330610
Mit? A hozzászólás számát?
Rocktaxi 2012.08.06. 04:27:09 / # 330609
"1, Leírtam, itt is, hogy van(!) ilyen dokumentum" Kérlek, belinkelnéd?

csogu 2012.08.06. 04:15:19 / # 330611
Most, mint fórumozó a fórumozónak fogok válaszolni:-) Szia! ...az már engem is zavar magánemberként is, hogy szó sincs arról, hogy azt mondaná csogu úr, hogy kérem itt van feketén-fehéren leírva hogy mit sértett meg a kollegina... Rövidre fogom. 1, Leírtam, itt is, hogy van(!) ilyen dokumentum. Az oktatáson oktatva is van, és külön fejezet van erre szánva. A kitöltendő 1-es számú tesztlapon a 6. kérdés foglalkozik ezzel a témakörrel, amire mindenki - a kollegina is - saját kézírásával adta meg a választ az oktatás után. Az Oktatási Emlékeztetőben, az 5. oldalon van feltüntetve, amivel kapcsolatban minden kollégát arra szoktam kérni, hogy tanulmányozza az irományt, mert több szabályunk is eltér a többi cégtől. Pontosan az utasok és a normális taxisok érdekében, védelmében. Volt olyan, aki a tanfolyam után a teremben felejtette ezt az irományt, de a legjobb esetben is a csomagtartóban, összegyűrve végzi. Tisztelet a kivételnek. 2, Nem kötelességem itt dokumentumokkal bizonygatni a cég szabályrendszerét. Az, hogy ebbe az egészbe belementem, nem más miatt van, hogy ne engedjek túl nagy teret azoknak, akik simán csak ellendrukkerek, vagy nincsenek tisztában azzal, ami körülöttük itt most zajlik és olyan dolgot állítsanak be tényként, ami nem úgy van, erre eszközként felhasználva a kolleginát, pedig nekik tisztában kell lenniük azzal, hogy ez mivel is járhat. Próbálkozásomat nem sok siker koronázta, hiszen függetlenül attól, hogy leírtam az ellenkezőjét, idéztem belőle, valami miatt benned is az maradt meg, amit többen állítanak. 3, Eddig elégedett voltál a céggel, a nálunk fuvart teljesítő kollégákkal. Most, hogy ez zajlik a fórumon, elbizonytalanodtál, sőt, továbbmentél ennél is, egy negatív vélemény alakult ki benned, ezzel elérve azt, hogy talán sem mint utas, sem mint leendő taxis, a Maxot válaszd. Alapozva mindezt félinformációkra. Sajnos pontosan ez az, ami miatt a kollegina beírása kimeríti a cég hírnevének rombolását és a nagy értékű károkozást... 4, Nem tudom, hogy az élet melyik területén dolgozol, de szerinted biztosan egy életszerű dolog, hogy egy nyilvános fórumon valaki elvárja, hogy egy cég, a belső ügyeit mindenre kiterjedően kitárgyalja, dokumentumokkal alátámasztva állítását, ezzel magyarázva a cég működési elvét? Szerintem nagyon nem. Úgy látszik hogy a MAX sem más mint a PLUS... Én ezt nem tudom eldönteni, hiszen sem mint utas, sem mint taxis nem volt kapcsolatom a Plus taxival, félinformációkra, másodkézből szerzett tapasztalatokra, nem adok. ...és igen, valóban kár érte.
csogu 2012.08.06. 03:25:58 / # 330606
Akkor hallgassunk, az legalább relaxál:-))
Amsel 2012.08.05. 23:06:50 / # 330605
Ha nem akarsz válaszolni,ne tedd !Igy viszont úgy jársz mint a Palibácsi,aki sem pontról pontra, sem egyáltalán nem tudta megvédeni, állitásait. A kártéritési ügyben Te kezdtél magasröptű értekezésbe, igy aztán kissé érthetetlen az utóbbi álláspontod.Úgy gondolom, hogy semmi nincs egybemosva.Kaptál több egyértelmű kérdést, amire nem tudsz, vagy nem akarsz válaszolni.Ezek után még Te mondod, hogy nehéz kommunikálni egymással? Ne röhögtess, mert cserepes a szám! A bizalmi funkciódról, meg inkább nem mondok semmit.

utas20102011 2012.08.05. 21:39:19 / # 330604
Először akkor rendeltem MAX TAXI-t amikor elolvastam csogu beszámolóját és szimpatikus lett a cég. Mostanában ugyan ritkábban taxizom ami havi 2-3 alkalmat tesz ki, de eddig mindg őket hívtam. Nekem nem is volt soha problémám velük. Általában mindig beszélgetek a sofőrökkel, főleg hosszabb utakon ahol mindig rákérdezek hogy mióta taxizik, szereti-e csinálni. Eddig még nem panaszkodtak (nyilván érthető is hogy miért nem), és eddig nem is borult ki még itt a hallon sem a "bili". Engem mint utast ez nyilván nem érint,(ugye annak idején megírtam hogy egyszer talán taxizásra adom a fejem, és ezért is olvasom mindig a fórumot), de az már engem is zavar magánemberként is, hogy szó sincs arról, hogy azt mondaná csogu úr, hogy kérem itt van feketén-fehéren leírva hogy mit sértett meg a kollegina, és itt a függelék ami a szankcionálási díjat tartalmazza, vitának helye nincs és nem is lehetne. Viszont ha jól olvastam (többen leírták) hogy nincs ilyen "kiadvány", akkor ha ez tényleg olyan cég lenne aki partnerként kezeli a taxist, az a minimum márcsak egy kis marketing szempontból is, hogy a vezetőség hoz /hozott volna egy döntést melyben közli, hogy hibáztak ők is, (hiszen nem lettek tájékoztatva rendesen a kollégák) így most a kollégát nem büntetik, de itt és most közlik a következőket mi az amire fokozottan kell figyelni, mert büntetést von maga után. S ekkor rég nem lenne miről beszélni.... Úgy látszik hogy a MAX sem más mint a PLUS és a többi, többi. A Keletiben legalább egymást segítik a taxisok, igaz egyszer már ezt is leírtam hogy mit gondolok azokról akik pofátlanul lehúzzák az utast, de ez már teljesen más lapra tartozik. Kár érte...

Rita 2012.08.05. 21:21:31 / # 330599
Üdv a klubban! Bocs, nem tudtam kihagyni. :-)

csogu 2012.08.05. 21:06:56 / # 330608
semmi köze még érintőlegesen sem a feltett kérdéseimhez. Igen, erre utaltam, amikor azt írtam, hogy nagyon messziről kellene kifejtenem az álláspontomat ahhoz, hogy megérthesd (!) az ok okozati összefüggéseket. nem kell a választ ezeknél bővebben leírnod. Ismételten kénytelen vagyok pontosítani ezt a megjegyzésed: Nekem sehogy sem kell válaszolnom, nincs válaszadási kötelezettségem. ...és most élnék is ezzel a lehetőségemmel: 1, Amstellal együtt a kérdésetekben minimum 3-4 dolgot is egybemostok. 2, Van amire TFTSZ az illetékes válaszolni 3, Van amire a TGFSZ illetékes válaszolni 4, A Maxnál nem mint tulajdonos szerepelek, csak egy bizalmi funkciót töltök be. Szóval egy mindennel összemosott 3-4 témát is érintő kérdésben, amit te egyként kezelsz nem lehetséges jó választ adni. Ezért mondom, hagyjuk is, mert az alapfogalmakkal sem vagytok tisztában, így elég nehéz értelmesen kommunikálni egymással. Köszi és jó melót!
pegazus 2012.08.05. 20:32:00 / # 330601
Köszi Csogu! Ragyogó írás csak semmi köze még érintőlegesen sem a feltett kérdéseimhez. Megmondanád, hogy mi köze van az árajánlatnak a túlszámlázáshoz? A fogyasztóvédelem foglalkozik ilyen jellegű problémával? Az ebben a kérdésben döntést hozó etikai bizottság ugye etikailag feddhetetlen. Remélem mindannyian minden esetben korrekt módon a megfelelő tarifát alkalmazva, a kollégák számára példát mutatva járnak el minden esetben, minden utassal szemben. Ugye? És ki ne hagyjam a lényeget. Foglalkoztok ugye a kollégákat ért utasok valamint megrendelők által okozott károkkal, azok megelőzésével, illetve megelőzhetővé tételével is ugye? Csak néhány feltett kérdés és nem kell a választ ezeknél bővebben leírnod. Ezek egyszerű kérdések.
csogu 2012.08.05. 19:50:34 / # 330598
Kifejthetnéd bővebben... Nem.
Oldalszám: 194