Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csaholó 2012.08.08. 07:36:28 / # 330681
Magam is igy tudom,ahogy megválaszoltad!Annak idején,ha nem tudtam,ismerőst kértem a kettesre,mert nem akartam égni,tőle mertem megkérdezni amit nem tudtam!!Azután úgy csináltam,csak azt vettem fel amit tudtam tutira,ily módon egyre nagyobb lett a látókör!!!!Viszont nem volt GPS csak magamtól tanulhattam!!Nem mertem vendéglátó helyet felvenni,míg nem ismertem a szállodákat! És igen is büszke vagyok rá,mikor az utas azt mondja maga az első ennél a cégnél aki tudja hol van,a kollégái állandóan a GPS-t kopogtatják!!!!!! Mondhatnám ez olyan,mintha a többi szakma/ács,szakács,festő,esztergályos,stb./mindig elő kapná a könyvet mert csak úgy tudja végezni a szakmáját!!!!Mert ez állítólag szakma,nem!?
málna 2012.08.08. 07:15:19 / # 330680
Ez van Főnök.:) Ilyen világot élünk. Nem is értem, miért nem úszól, mint szar a víz tetején. :)
csogu 2012.08.08. 06:58:47 / # 330679
Én meg azt hittem, hogy a slejfnit megevő utas:-D
bemondó 2012.08.08. 06:24:10 / # 330678
Én frissíteném a megállapítást: A taxis legnagyobb ellensége a maxtaxi fuvarszerző iroda és az azt kiszolgáló etikai, ellenőri gittegylet!! :DDD
csogu 2012.08.08. 04:42:01 / # 330677
Pisti....Pisti... Tudom, hogy repülnek az évek, és sok minden történik az emberrel. Vannak amikre jobban, és vannak amikre kevésbé emlékszünk. Van egy nagy átkom, elég jó a memóriám... Nagyon jól emlékszem én még egy ijedt, kölyök képű srácra, aki a Podma és a Jókai sarkon ült az autójába, illetve a forgóóránál pislogott rá a körülötte zajló világra. Az is szinte a fülemben cseng, ahogy a jellegzetes hangodon segítségek tömkelegét kérted...majd amikor mondjuk Forgótól megkaptad a szükséges információt, akkor ezerrel mentél a címre... ...vagy amikor a XIII. kerület Angyalföldi utcában felvettük együtt a diák hotelt...és rám szóltál URH-n, hogy várjalak be, mert Te csak azért vetted öttel mert én is annyival nyomtam, de fogalmad sincs merre van az arra:-)))...aztán amikor megérkeztünk lelkesen mutattad nekem, hogy milyen zenét szereltél be az autódba...:-)) Te már ezekre nem emlékszel? Biztosan nem, hiszen akkor a mostani kezdőket nem minősítenéd olyan képen, ahogy tetted ezt itt....illetve azokat sem szólnád le, akik segítenek ilyenkor, ahogy Te is tetted...mert megtetted! Te is mentél a kettesre és segítettél egy-egy címbe, amikor valaki nem tudta, hogy merre találja...majd amikor megkérdeztem tőled, hogy ezt a környéket honnan ismered, akkor azt válaszoltad: ...mert ott lakom:-)) Hálás voltam neked érte, amiért kimentettél egy tiltás alól, amit késésért kaptam volna...hálás voltam és nem azt gondoltam rólad, hogy Te egy magát nagyra tartó taxis vagy, aki csak "presztízs"-ből jön nekem segíteni, hogy ezzel is megalázzon...ahogy Te most fogalmaztál a 2644-es hozzászólásodban... Anno, amikor én cégesként kezdtem, azt mondták a Főtaxinál, ha nem tudunk valamit, kérdezzünk meg egy tapasztaltabbat... én hülye, éltem is ezzel a lehetőséggel...kaptam hideget-meleget, rendesen lealáztak...ennek eredményeként sosem tudtam úgy tekinteni rájuk, mint kollégáimra...kialakítottunk - Mi tudatlanok - egy csapatot, klikkesedtünk, és számunkra az a pár ember volt kolléga, a többi csak ellenfél... Majd Rádiósként bekerültem egy olyan céghez, ahol az első pillanattól (681-es Zsolti) segítettek, emberségesek voltak velem az elején...és én is ezt adtam vissza utána, az újaknak...és mit profitáltam belőle? Barátokat!!! Nem akarok neveket sorolni most itt, mert ha valakit kifelejtenék véletlenül, akkor az sértő lenne...de vagy egy tucat olyan emberrel kerültem szoros barátságba, csak a Rádiónál, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, még ha nem is napi szinten. Pisti, volt hogy ketten dobtunk össze egy cigire valót, de akkor is különbek voltunk sok más "kollégától"! Hidd el nekem (ha kérhetek ilyet), ne a gyűlölködés felé mozdulj el, mert Te leszel boldogtalan a bőrödben.
csogu 2012.08.08. 04:20:02 / # 330675
Figyelj, olvasd el újra ezt az írásodat, amire most reagálok. Az elején feltettél egy kérdést: Szép dolog a segítség,de miért kell segítenem valakit aki kiveszi a lét a zsebemből!!!? Majd az írásod végén ezt írod: [i]kaptam "spannak"1 kezdőt,taxist faragtam belőle,a mai napig remekül csinálja!! Hát nem tudom,nem az ellenségem!!!![/i] A saját kérdésedet Te magad gyönyörűen megválaszoltad:-))
R005 2012.08.08. 01:53:00 / # 330674
Régen miért volt az ,hogy egy perc alatt kinéztük a szabásmintából hátul, hogy 43,B,3 és már lapoztunk oda,ááá az izéről jobbra a hozé után egyel!!!! Akkor mehetünk! Már nem árulnak szabásmintát??? A hotelek,korházak és minden benne van csak megsúgom! Kik ezek??? :(

R005 2012.08.08. 01:48:05 / # 330672
Ez olyan mintha a régi fodrászüzletre rányitna egy új és még ahhoz is lenne pofája ,hogy átmegy a régihez ,hogy segítsen neki dauerolni mert az még neki nem megy és azt kéri a vendég!!! Erre a régi várjál,bezárom a boltot átugrok segíteni neked,hiszen mindenki volt kezdő... :(

R005 2012.08.08. 01:42:43 / # 330671
És ezen kívül vannak még a rohadt nagy tudású és ezt bizonyítani kívánó taxisok ,akik "presztízs"-ből szólnak bele a rádióba: Gyere át kolléga,elmagyarázom!(halljátok többiek,hogy milyen kibaszott okos vagyok!) :(
R005 2012.08.08. 01:38:28 / # 330670
Megválaszolom neked a kérdésedet! Mert ezek a tudatlan senkiháziak ,tisztában vannak vele ,hogy sík hülyék ezért kussolnak, és mindent lenyelnek,viszik otthonról az asszony,szülők stb... pénzét is csak melózhassanak! Ez kell a cégeknek,nem a rutinos taxis aki keni vágja a témát ,mert az inkább haza szeretne vinni pénzt ahogy normális lenne! Miért van az ,hogy régen égő volt beszólni,hogy hol van ez meg az,és most 5 percenként kérdezősködnek? Mert mondják nekik bent,hogy kérdezzetek segítünk,ez egy szimbiózis! Ők segítenek a hülyéknek,azok meg örülnek és viszik a pénzt! Nem olyan bonyolult ezt átlátni! Sajnos...
Csaholó 2012.08.07. 09:04:04 / # 330669
Na ennek tiszta szívből örülök!!Akkor mégis csak vágod miről csaholok! Maradok Tisztelettel! Jó pihit!
Csaholó 2012.08.07. 09:00:21 / # 330668
Evvel tisztában vagyok!!! A kérdés az minek ennyi Taxis,aki nem taxis!!!!!!! Írtam már erről párszor,kezdő koromban,1-hónapig Hallgattam az URH-t!!Szép dolog a segítség,de miért kell segítenem valakit aki kiveszi a lét a zsebemből!!!?Egész hajnalban ezt hallgattam -ez a hostel hol van -az a hotel hol van!!!?? Kérdem én sötét taxis,hol van az "OKOSTELEFONOM"vagy MIÉRT NEM TUDOM HASZNÁLNI??Naponta hallom meg kérdezni ugyanazokat a helyeket,nem ragad ránk semmi/rám a kosz de az mindegy/Hallom meg erősödött a Páv vizsga,lehet ismételni kéne,hátha mégse mindenki alkalmas taxisnak!! Nem akarok bántani senkit,de biztos jó volt a pályaválasztás!? Apukám bele jelentkezik a címkiadásba,írjál be,én inkább kihuznám!!Tényleg akik a leg alapvetőbb dolgokra nem fogékonyak,azok is alkalmasak taxisnak!!??? Annak idején,még teheres kezdőként,oda raktak az öreg mellé,-tanulj tinó-mondták!!Most megveszed a taxis vízsgát,és taxis vagy!! 10-éve Kb,vissza keveredtem a Fő-höz,TANÚLÓCSOPORT-ba,kaptam "spannak"1 kezdőt,taxist faragtam belőle,a mai napig remekül csinálja!! Hát nem tudom,nem az ellenségem!!!!
csogu 2012.08.07. 08:43:13 / # 330666
Nézd, nem kell bemutatkoznod nekem, maximálisan tisztában vagyok az IRL kiléteddel. Nem volt nagy tudomány rájönnöm, és már oktatáson is figyeltelek...azóta is...igaz, az utcán fittebb vagy, mint a tárgyalóban voltál:-)) Belőled kellene vagy 200 ehhez a céghez és akkor nem lenne sok gondom, bár, néha fáj az a pár púder, amit bekapok tőled:-)) Jó éjt....mennem kell aludni, mert lassan etika és frissnek kell lennem...
Csaholó 2012.08.07. 08:36:06 / # 330665
Na jó hiszek neked,nem akarlak kiborítani!! "én"jómagam már a 80-évek végén,szksz.tag voltam,10-akárhányadik!!Már akkor szervezkedtünk,gyűltünk, "aszt"lett belőle a nagy semmi! Azóta vágom a bajuszomat,nehogy akkora legyen mint az "ŐVÉ"!!!!!
csogu 2012.08.07. 08:31:13 / # 330664
Akkor engedj meg nekem is egy mottót:-)) "A" taxis legnagyobb ellensége, maga a taxis! Nem tudom ki állapította meg ezt először, de én magam is vagy 1 1/2 évtizede mondom:-)
Csaholó 2012.08.07. 08:27:24 / # 330663
Én ezt alá irom!!!Csak hogy ennek nem kéne "ÁLTALÁNOS"formát adni!Aki rinyál,és inkább fizet tegye pult alatt,a cégnek is jobb,nem ad támadási felületet!!!!! Régóta tartom magam ehhez a véleményhez!!Ha nem lenne megváltható,többen gondolkodnának,megtegye-netegye!!!Ímigyen lőn rend!!!!!!!!!!!!
csogu 2012.08.07. 08:21:37 / # 330662
Hogy kik tettek le és mit???? Félek, a válaszon kiborulok:-)))
Csaholó 2012.08.07. 08:19:48 / # 330661
Na látod,remélem végig is hallgattad!! ŐK és én,leraktuk a becsületes taxizás alapjait!!! Most avval van a legnagyobb baj,akik ezt fölszedték!! Amiért most "becsületesen"nem lehet megélni belőle!!!!!
csogu 2012.08.07. 08:09:14 / # 330660
Most az a pár ember minek alapítson ilyen szövetséget, akik ebbe beleférnének?:-))
csogu 2012.08.07. 08:08:19 / # 330659
Firtatta, sőt, pár agyatlan kolléga addig piszkálódott ezzel a dologgal, amíg a szolgáltatás szüneteltetése nem volt megváltható, illetve azt a pár ezer forintot, amit arra a pár napra le lehet ilyenkor osztani, vissza is kapta. Majd amikor kapott 4 nap nem megváltható tiltást, akkor ott rinyázott, mint *******. A többiek persze tapsikoltak, hogy jajj de jó, egy ellenféllel kevesebb pár napig...egész addig tapsikoltak, amíg Ők maguk nem estek ebbe bele, mert akkor már egy egész sirató kórus gyűlt össze... Utána nem firtattak sokáig semmit... De ne tanuljunk ám a hibáinkból...firtassátok csak, ahogy tette ezt pár ember...azt majd most szeptemberben meg is lesz az eredménye...fájni fog, ezt előre mondom!
Oldalszám: 194