Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
luxbela 2012.08.09. 11:25:19 / # 330720
Otto Te nagyon okos ember lehetsz! Nem Te találtad fel az otto motort?

otto 2012.08.09. 10:53:08 / # 330719
Sajnos a max-nál 1/3 taxis valakinek a valakije. A másik 1/3 ezeknek a valakiknek az ismerősei ök évente 2x etikára berendelve.A maradék 2-3 hetente MEG KELL BÜNTETNI mindegy mivel sajnos ez ki van adva. Vagy berendelik etikára vagy koszos a kocsi tk elmulasztása teljesen mindegy. MEG KELL BÜNTETNI ŐKET.Mondok neked valamit ismerek olyan embert aki 8 hét alatt 4x volt etikán összesen megbüntették 120ezerft-re és mellette 2x megbüntették tk elmulasztása véget. Szerinted a kolléga hogy érzi magát. Csak ennyit szerettem volna mondani neked gondolkozz melyik etikásnak ki a haverja akikről beszéltem. Vagy vannak a régi mondom a régi ellenőrök akik megint csak nem fognak menni etikára kivétel a szerencsétlen 233 kollága.
otto 2012.08.09. 10:44:32 / # 330718
Csaholó Ha vétkezik valaki egyértelmű hogy megbüntetik. 1 hétre 1 hónapra teljesen mindegy. Semelyik cégnél se adják oda a tagdíjadat amíg te le vagy tiltva. Sőt mondok neked ennél sokkal fájdalmasabbat figyelj és értelmezd. Budapesten van 17 társaság ebből több mint a fele kér KAUKCIÓT. Ami azt jelenti ha kirúgnak túlszámlázásért egyik cég se fogja neked oda adni a befizetett KAUKCIÓT söt még a hátra lévő tagdíjadat se. Nyugodtan mehetsz a BKK-hoz feljelenteni a céget panaszkodva hogy neked még a KAUKCIÓT se adták vissza. Most mit tudok tenni. Egy valamit kussolsz és elfogadod azt hogy túlszámláztál.Mert a cég feljelent hitelrontásért többet fogsz bukni mint a szaros KAUKCIÓD. Ja még valamit CSAK A MAX TAXI-NÁL VAN AZ HOGY MEGVÁLTHATOD a túl számlázást más cég gondolkodás nélkül KIRÚG és feljelent HITELRONTÁSÉRT. Ne gyere ilyennel hogy amíg a büntetésed van adják vissza a napra lebontott tagbíjadat. Örülj hogy nem varnak rád egy jó kis PERT. GONDOLKOZ ember
otto 2012.08.09. 10:32:41 / # 330717
Viszont 336ft tarifával se lehet vinni az utast mert a legmagasabb megszabott hivatalos tarifa 240ft amit 2008-ba lett elfogadva. Szabályos becsületes tarifa a 336 ft
Csaholó 2012.08.09. 08:16:01 / # 330713
Nem akarok teregetni!De! Cégen belül miért lehet egyiknek,másiknak nem! Ne kérdezd kikre gondolok,nem szivesen írnám le ide,gondolom vagy annyira képben kikről beszélek,és miről!!! Viszont minden etikai határozat meghozatala előtt végig gondolnám!!! Nem fogok piszkítani,ne is válaszolj rá,csak vedd figyelembe!!!

Csaholó 2012.08.09. 08:07:04 / # 330712
A tagdíjnál megszabott,magasabb összeg/bünti pénz/követelése ugye jogilag nem ide tartozik?? Az nem túlszámlázás,nem túl követelés,és nem valósul meg?? Ez nem a szerződésben meg állapított díj,túlkövetelése??? Vágom mindig csak a taxis szivhat!!! Tehát ha a napokra leosztott tagdíjat,mondjuk 1hétre duplán követelik,mert különben nem dolgozhatok 1hétig,amit egyébként kifizettem,akkor nem sérül az én érdekem??Úgy kéne kinéznie,hogy 1 hétre letiltás,1 heti tagdíj vissza fizetése!!Mivel nem vehetem ígénybe a szolgáltatást!!! Ezt már 1x elsütöttem:Creol jön a kedves-Clark Ádi tér -Ja adj 1 1000-t és sétálj át!!!Ez Kb. ugyan az!!

Csaholó 2012.08.09. 07:45:16 / # 330716
Én is ott voltam!!! Járdaszigeteken!!!
Csaholó 2012.08.09. 07:41:19 / # 330715
Miből megy? Szocpol???
csogu 2012.08.09. 03:03:55 / # 330714
Figyelj kérlek! Nem tudom ki vagy, nem is szándékozom ezen a tényen változtatni, de egyet kérek, se a szakmából, és az azt körülvevő kaotikus állapotokról, se arról, hogy mit jelent a 3asbreak, és mit jelent segíteni ilyenkor, illetve segítséget kapni, ne oktassál ki, mert ha nem is tudok erről többet, mint Te, de annyit bizonyosan. (írásodból arra következtetek, hogy szerinted is baromság, persze burkoltan fogalmazol, mert neked muszáj) Nem muszáj. Leírtam, értelmezd kérlek. Vad ötletnek tartottam, de be kell látnom, hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. De tudod mit, még ha azt is írnám, hogy baromságnak tartottam, akkor is, mára a véleményem ez irányba megváltozott volna. Látom, mint valami aduász lovagolsz ezen a témán: [i]-Túlszámlázás -Helytelen árajánlat[/i] Akkor belemegyek egy kicsit neked, bár a személyeskedésed miatt nem érdemled meg... Árdrágítás, túlkövetelés. A túlkövetelés a mi esetünkben - taxi -, egyenlő a helytelen árajánlatadásával. Elkövetési módja: Fuvarért a megszabott, feltüntetett árnál magasabb ár, illetve legmagasabb hatósági ár feletti, a hatósági ár hiányában pedig a tisztességtelen módon elért, vagy indokolt nyereséget meghaladó ár követelése, kikötése, vagy elfogadása. Kikötés alatt az árajánlat tevőnek az ár tekintetében tett nyilatkozatát kell érteni valamely konkrét fuvarra tett megegyezés alapján. A szabálysértés az utas belegyezésétől függetlenül is megvalósulhat. E szabályszegés megvalósításához nincs szükség tényleges érdeksérelem, vagyis eredmény bekövetkezésére, elegendő a jogilag védett érdek puszta veszélyeztetése is. Tessék, itt a válasz, kicsit lefordítva a mi nyelvezetünkre, és (most egy kis plágiummal élnék tőled) nem én mondtam, ne velem veszekedj emiatt. A jogalkotókat szidd miatta. Van még valami? Előre szólok - és semmi sértő szándék sincs bennem -, amennyiben szövegértelmezési gondokkal küzdesz, azon nem fogok tudni segíteni. Amennyiben mást látsz bele abba, amit leírtam, szintén nem fogok tudni segíteni.
csogu 2012.08.09. 02:33:29 / # 330711
Igen, köszi. Még leírni sem tudom, hogy nem megyek 3asbreakre, nemhogy így is cselekedjek...
Karaj 2012.08.08. 22:04:30 / # 330710
Szerintem kihagytál egy nem-et a mondat közepéről...
csogu 2012.08.08. 21:38:59 / # 330709
Nézd, ha Te annak adsz a szavára, aki azt állítja, hogy én megyek segíteni, akkor a kérdéseidet is annak tedd fel. További kellemest. Szia
luxbela 2012.08.08. 20:26:32 / # 330707
Te tucc valamit!
alelölülő 2012.08.08. 20:08:06 / # 330706
Napfény- es járda-szigeteken...? :-)
luxbela 2012.08.08. 19:01:57 / # 330705
Tudod ez az igazi nyaralás! Egyedül a szigeteken! :-)
pegazus 2012.08.08. 17:53:54 / # 330704
Nem azt kérdeztem, hogy itt a túlszámlázás és a helytelen árajánlat miért egy és ugyanaz.(írásodból arra következtetek, hogy szerinted is baromság, persze burkoltan fogalmazol, mert neked muszáj) Kérlek megint csak és szó szerint vegyed, tudod mit kérek, ne beszélj mellé. -Túlszámlázás -Helytelen árajánlat Csak kérlek magyarázd meg eme két fogalmat.Mit jelent az egyik és mit jelent a másik. A kollégákat ért károk? Ez egy igen komoly téma amit belátom ennél a fórumnál komolyabb helyen kellene tárgyalni és sokkal több időt igényelne, érintőlegesen lehet csak itt foglalkozni vele. Viszont ha a kollégák az órába ketyegett összegekről számlát írnának és a tagdíjnál benyújtanák a fuvarszervező felé, amit tehetnének azért, mert a fuvarszervező kötelezi őket arra, hogy a címen álljanak akkor is ha azt senki nem fogja kifizetni, hát lenne csodálkozás azt hiszem és még kimutatható is a kár, az összege pedig bőven meghaladná a tiltások után beszedett pénzeket. Még számla is készülne róla nem úgy , mint a büntipénzekről. Felfigyeltem arra, hogy a behányósokhoz miért nem mész segíteni. Csak szólok, hogy a 3asbreak körébe sorolható az ha a sofőr testi épsége kerül veszélybe illetve vagyoni kár okozása történt. Szerintem ha telefosnák a kocsidat az vagyoni kár okozása. Ígérem ha meghallom, hogy segítségre szorulsz ilyesmi miatt én elmegyek.... kávézni. Egyébként az a hír járja, hogy nem csak ilyen esetben, de semmikor sehova, senkinek nem indulsz a segítségére. Csak a rádión okoskodsz. Nem én mondtam, ne velem veszekedj emiatt. Inkább nézz magadba, mert a pletykáknak van alapja állítólag. Ja igen. A kár okozásáért felelni kell matricát meg a fuvarszervező biztosítsa. Ne csak reklámtáblának használják a tulajdonomat képező autót. Ebben is lépjen. Én kifizetném ha lenne a központban.
hiénakutya 2012.08.08. 17:49:51 / # 330703
Jó, hát a tököm tudta, hogy miközben a csatornán felvilágosítod a diszpécsert a készülő reptéri rendről, közben épp nyaralsz. :-Dp (Tegnap voltam, meg tegnap előtt.)
hiénakutya 2012.08.08. 17:47:36 / # 330676
Mondom: gonosz vagy és rosszindulatú. :-D
luxbela 2012.08.08. 17:46:24 / # 330702
Már az újkrumpli se a régi! Pont én legyek?
Rita 2012.08.08. 17:44:12 / # 330673
Pedig válaszként micsoda pátoszos szóforgatással lehetne ecsetelgetni a szociális érzékenységet... :-)

Oldalszám: 194