Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
bétabige 2012.12.04. 22:33:22 / # 331313
Másodállásban viszont kiváló pszichológiai érzékkel bírsz moderálni. Azért az se semmi.
erettfist 2012.12.04. 20:35:59 / # 331312
Köszi. 14900.-Ft.
csogu 2012.12.04. 20:18:36 / # 331311
Csak egy tipp: Ha írnál árat, akkor lehet hamarabb elkelne.
erettfist 2012.12.04. 19:32:16 / # 331296
MAX mágneses matrica készlet eladó. Írd ide az email címed vagy a telefonszámod, ha érdekel.

erettfist 2012.12.04. 19:32:16 / # 331306
MAX TAXI mágneses matrica készlet eladó. Írd ide az email címed vagy a telefonszámod, ha érdekel.

csogu 2012.12.04. 16:51:38 / # 331310
Ez van, így jártam.
Mr anonymus 2012.12.04. 16:46:00 / # 331309
pontosan erre a válaszra számitottam....Ki kell mondani hogy igaza volt a törzsutas167 nick névvel ellátott hozzászólónak. A mellébeszélés királya vagy!!!!!!!
csogu 2012.12.04. 16:35:36 / # 331308
Nem tudom. Majd kérdezd meg a Vének tanácsát a tavaszi gyűlésükön.
Mr anonymus 2012.12.04. 16:02:54 / # 331307
És attól mi változna??????? Meghallgatnák a panasz áradatot és ha valaki jót mondana azt kicsinálnátok!!!4 Figyelj Ha nem lenne cimre küldés, ha nem lenne gps vadászat,ha nem lenne 167.-/km akkor nektek se lenne annyi munkátok,mert nem remegne az emberek keze a gombon és nem ölnék a Magyart meg a telefonost,mert lehet ,hogy csoró droid ,megtudná termelni a leadóját.....Viszont ha ez sem lenne akkor a jó szaftos buntik sem amit viszont a vezetöség nem nézne jó szemmel,mert ugye az a pár százezer forint jól jön havonta .......
csogu 2012.12.04. 12:07:59 / # 331305
Idéznék neked (is) a Főtaxisok topikjából: T. kollégáim!Utána érdeklődtem,s a cégünknél van egy öt fős,csapat"Vének tanácsa",akiket meg lehet keresni bármely probléma,észrevétel,ötlet,s ők közvetítik a vállalat vezetéséhez.Két havonta találkoznak,ígéretük szerint mindent meg vitatnak,s amivel érdemes,illetve építő jellegű,és gazdasági szempontból is megfelel azon lehet változtatni!Szép napot!"én az éjszakásokat ismerem 1868-1777" Nálunk is be kellene vezetni egy ilyet, az EB-től függetlenül és akkor ott mindenre választ kapnátok...és akkor páran tudnánk hétvégén dolgozni, nem lehetetlenítene el a sok ügy minket.
Mr anonymus 2012.12.04. 11:48:17 / # 331304
Csogu! hidd el nem megbántani akarlak ,mert volt idő mikor felnéztem rád.Szakmailag nem vitatkozok veled ,mert biztos többet tudsz.Csak a szakmai tudásból abból ami elméletben van abból a sárga kis papirok nem lesznek befizetve!!!!A lényeg hogy ne a diszpécser döntse el azt hogy a befizetett tagdijamért cserébe elakarom-e vinni mondjuk xy úrat a nagydiófából a rühes kutyájával avagy sem.Ne görccsel a gyomromban kelljen hétvégén dolgozni hogy keresek e pénzt vagy sem. stb.stb.stb.Megköszöném ,és szerintem a többiek is ha félre tennéd a hatalmas mellébeszélö készségedet és azokra adnál választ amiröl a tények szólnak. Maradok Tisztelettel.

Mr anonymus 2012.12.04. 11:35:35 / # 331303
Háááát igen megint elsiklottunk a kérdések és a lényegi dolgok halmaza felett.32 ezer forintos fuvar ami kijött csövön?????? A szédités nagymestere vagy de tényleg.Én pontosan tudom mi hogy müködik a maxnál. Engem kár széditeni. És ha tegyük fel ez igy is volt, akkor az azt engedi feltételezni hogy minden nap minden percében ilyen fuvarokra van elküldve a taxis?????Mert nem!!!!És ha jól emlékszem én nem egy creol -hidegkút távot irtam..... opera-Ferihegy 2!!!! nem 12,hanem 24 kilóméter,nem 32-ért hanem 3700-ért!!!!!Holott ugye reptéri fuvarra tudtom szerint senki nem kötelezhető! Szépen sorban elkezdtem kimásolgatni a válaszaidat ,hogy sorra megcáfoljam de beláttam hogy nincs értelme. úgy siklasz el a dolgok felett mintha kőtelező lenne.Irtál egy bizonyos drosztról. én tudom melyik az és azt is tudom miért nem megy oda senki. nem az utazó közönség miatt.hidd el! A másik amin megragadt egy picit a tekintettem. Csogu! neked mindegy ,hogy 680-n, vagy 820.-???????? Mert ha igen akkor minden kanyarod után ad nekem azt a 140 ruppo kűlömbséget,legyen az bármekkora fuvar.Nekem nem kell ,hogy felnézzen rám az utas ,vagy hogy tiszteljen. Nekem az kell hogy azért a munkáért amit én tiszteségesen elvégzek ne legyek lenézve. Ne azt kapjam hogy csak azért utazok veletek mert olcsóbbak vagytok mint a bkv!!!!!

csogu 2012.12.04. 00:27:27 / # 331302
Akarsz róla beszélni, vagy már az megnyugtat, hogy itt beszólhatsz nekem? Belemennék veled egy beszélgetésbe, de neked nem az a lényeg (szerintem), hanem hogy odaszúrhassál. Nézd, nem mondom, hogy nem zavar, mert túl sokat szentelek az időmből arra, hogy egy viszonylag élhető valamit hozzunk létre...és ilyenkor elgondolkodtat az, hogy megéri-e?...úgy kb. ennyi.
csogu 2012.12.04. 00:21:56 / # 331301
Igen, ez a tapasztalati hiány, amiről nem tehetsz. Te logikusan próbálsz gondolkodni, csak nem egy logikusan működő országban élsz, és akkor még magát a szakmát nem is említettem. Majd egyszer a droszton egy lazább napon megállok melletted és szóban 5 perc alatt elmagyarázom, hogy ez mitől lenne öngól szerintem(!)...írásban hosszú lenne.
Csíkos 2012.12.03. 19:10:12 / # 331300
Minimum 200-ra hogy többeknek megmozduljon a keze,igaz akkor nem a Max lenne a legolcsóbb a városba
torzsutas167 2012.12.03. 17:17:01 / # 331299
Személyeskedés ??? Furcsa ember vagy te.Állandóan kényszeresen beleszólsz abba ami nem neked lett címezve. Aztán elkezdesz személyeskedni, amikor kiderül, hogy szokásosan ferdítesz, tényeket hamisítasz, summantasz, had ne mondjam,hogy hazudsz. Majdan még értelmezni sem tudod a leírtakat. Szép volt, ismét. Nincs új a nap alatt.Ha megfigyeli valaki az írásaid, rájön, hogy sosem válaszolsz, soha nem tényt közölsz, sosem foglalsz állást, csak magyarázol, magyarázol, magyarázol..... stb. Hé, bajnok, mellébeszélsz. :))))))
csogu 2012.12.03. 15:40:16 / # 331297
Pubi, a második mondatodban személyeskedsz, majd a harmadikban még büszkélkedsz is ezzel és utána folytatod az érvelésed: Végül is a személyeskedésed mindig akkor jön elő amikor az ész érvek elfogynak. Nem érzed idiótán magad? :-))) Bár szerintem neked ez fel sem tűnt :-)
csogu 2012.12.03. 15:38:12 / # 331298
Jó, ha tudom, hogy Te vagy, akit a nick takar, akkor nem vettem volna semmit sem provokációnak :-) Figyelj, ez a tarifaemeléses dolog... Anno, lehet Te már a cégnél voltál, amikor az egyik helyünkön (most itt szándékosan nem írom Én magam le) a sima utcai beülős 1-es tarifával működött. Senki sem állt oda. Agyaltak egy páran, hogy ennek mi lehet az oka, mire én mondtam, hogy az utazóközönség, illetve a fuvarminőség és az, hogy picit beljebb haladva azonnal fuvarba kerül, minek várakozna ott. Na, és akkor jött az ellenvélemény, hogy nem, hanem az 1-es tarifa az oka. Engedve lett...sima beülős is 2-es... Szerinted mennyivel emelkedett meg onnan a fogyás?:-) (nem kell válaszolni, ironikus volt a kérdés) De menjünk bele még egy pillanatra ebbe az emeléses dologba. Mennyivel kellene megemelni szerinted a telefonos tarifánkat ahhoz, hogy a fiúk nyomkodjanak rá vígan? Írj ide egy számot.
torzsutas167 2012.12.03. 15:21:16 / # 331295
Ha már megszólítottál..... Kedves Mellébeszélés Bajnok ! Ezt a megtisztelő címet tőlem érdemelted ki, hosszú évek fáradságos teljesítményével. Köszönöm, de nincs az a körülmény ami arra késztetne, hogy a barátomnak tekintselek. Pont leszarom, hogy te mit gondolsz rólam. Faék ? Legyen. Végül is a személyeskedésed mindig akkor jön elő amikor az ész érvek elfogynak. Itt egy kicsit gyengén szerepelsz, de ez a közönség már megszokta hiszen folyamatosan mellébeszélsz. A süket 32e forintos fuvar szöveged hagyd meg másnak. A tény az ( ahogyan egy-két szaktárs pontosan tudja itt )ha nem mész arra amire küldenek akkor mész etikára és kapsz egy hetet. A te meséd másról szólt. Szokásosan.
Csíkos 2012.12.03. 14:58:07 / # 331294
Köszönöm a választ. Nem szántam provokatívnak a kérdést csak arra voltam kíváncsi hogy taxis illetve etikásként fogsz rá válaszolni. Az is igaz hogy a diszpécser megkérdezi hogy elmész-e a címe de ha azt mondod hogy nem az 1 hét amíg az indokolatlan cím vissza adás 1 nap. Az én véleményem az hogy ezen a rendszeren csak a tarifa emelés segítene amit egy éve ígérgetnek de m egy jó darabig nem hiszem hogy lesz ezért fognak még egy páran elmenni. 316
Oldalszám: 194