Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csaholó 2013.01.05. 07:30:06 / # 331393
Lehet ezt tanultad,mégis sikerül sokszor má'megbocsáss!!!!!!!!!
Csaholó 2013.01.05. 07:27:03 / # 331392
Bocsánat!Mit hoz az utas,eddig abba voltam a taxis viszi a klienst!De most hogy említed,átgondolom a dolgokat!!! Hiszen MI semmire se becsüljük egymást,az utas fizesse be a tagdíjat,a kliens meg vigye a taxist!!Talán még működne is!!!!!!! Boldog Új Évet!!!!
deftones 2012.12.27. 22:33:24 / # 331391
annak aztán nem lehet okítást adni.és vigyázzá magadra,mert majd jól felhív valakit aki ismer valakit,aki ismeri az öccsét,aki ismeri őt.telefonos segítség a tizenhatkeresektől..ha ha ha.:)
csogu 2012.12.27. 21:42:46 / # 331390
Én inkább már nem mondok semmit...úgy lesz a legjobb :-)
hiénakutya 2012.12.27. 16:44:34 / # 331389
Legközelebb azért igazán felkészíthetnéd a főnöködet, hogy legalább ne beszéljen butaságokat. Tartsál neki oktatást! És jól gondold meg, hogy mit válaszolsz, mert szabadságharcos vagyok, bazzeg! :-DDD
csogu 2012.12.27. 16:23:16 / # 331388
Ne magadra vedd az általánosítást, nem a személyedet minősítettem, hanem a nagy átlagot. Az a baj, hogy több éve vagy a szakmában, váltottál már Te magad is nem egy céget és még mindig ezt szajkózod: becsüljenek meg minket. Miért? Hiszen Mi sem becsüljük egymást sokra...és tessék már megérteni: NEM A TAXIS AZ ÉRTÉK, HANEM AZ UTAS, MERT AZ HOZZA A TAGDÍJAT FIZETŐ KLIENST!!!...abból meg annyi van, mint a szemét.
csogu 2012.12.27. 16:14:58 / # 331378
Azzal semmi gond sincs, azt egy külsős adta ki. Na meg könyv, amit olvasni kell...meg kell venni, szóval akkora macera, hogy azt nem fikázzuk, ahhoz már tenni is kellene, hogy kezdjünk vele valamit :-))) Arról nem beszélve, hogy 12 mondatnál több, ahhoz meg ... :-))

Csíkos 2012.12.27. 15:37:56 / # 331387
A taxisvilág hungary című könyvben minden le van írva ami ebben a riportban elhangzik sőt még egy kicsit több is.

Rocktaxi 2012.12.27. 15:09:41 / # 331386
"Bár tanultál volna valamit, akkor tudnád, hogy a cégvezetők az utasokból "esznek", mert miattuk etetik őket a taxisok," Hát igen. Teljesen indokolatlanul a "cégvezetők" beékelődtek az utas és a taxis közé. Optimális esetben még jól is működhet ez a verzió. A jelen nem ezt igazolja. Az utas csak egy hang a telefonban a cégvezető részére. Az igazi "kapcsolat" a taxis és az utas között van. Ez mennyire gyümölcsöző a taxis számára az csak rájuk tartozik. Ezért talán a taxist kéne jobban megbecsülni, mert belőle él kurva jól a cégtulaj. ... és látod? Megint személyeskedsz! :-DDDD
Rocktaxi 2012.12.27. 14:54:31 / # 331385
Persze, persze. :-DDDDD
csogu 2012.12.27. 12:33:39 / # 331384
1, [i] Egyébként azt tanultam, hogy ahonnan eszünk oda nem szarunk.[/i] Bár tanultál volna valamit, akkor tudnád, hogy a cégvezetők az utasokból "esznek", mert miattuk etetik őket a taxisok, szóval, ha naponta 10 órát csak azzal töltenének, hogy az utasok seggét nyalják és a taxisokat gyaláznák, akkor is pontosan azt tennék, amiről Te beszélsz. Szóval Te, ha a tanulmányaidat akarnád a valóságban is alkalmazni, akkor pontosan nem egy haver, illetve egy kolléga ellen mennél... és ez nekem tetszik! Igen, igen, van valami ami élteti ezt a szakmát...más kárán történő örömködés...azt is kapjuk érte, ami jár. A sok ZP-s ivadék, akikről mindenki degradálóan nyilatkozik, ki tudtak állni az érdekükért és nem egymás kárának örültek, hogy bi-bi, Te most nem fogsz tudni tovább tanulni....hanem kimentek és odavágtak. Na, ehhez vagytok kevesek. Addig meg örülhetünk annak, ami van, annak a koncnak, mócsingnak, amit dobnak nekünk...de csak ízlelgesd, rágcsáld, és tetsszen az is. Azt sem tudjátok, hogy melyik irányba ültök a lovon...és ez a szánalmas...az ember már kínjában csak röhögni tud ezen az egészen. Ez a szakma és az abban dolgozók nagy része(!!!) az oktatási rendszer kudarca!!!
Rocktaxi 2012.12.27. 12:08:25 / # 331383
Kedves Richárd! Keversz engem valakivel. Egyébként azt tanultam, hogy ahonnan eszünk oda nem szarunk. A cégemben nincs társam. ... és csak így tovább a mosakodással! :-DD Folyamatosan mosakodtok, mentegetőztök és ez nekem tetszik! :-DD
torzsutas167 2012.12.27. 11:48:34 / # 331382
Olyan bájos hallgatni a éppen a MAX Taxi vezetőjétől ezeket a dolgokat. Éppen tőle... Ahol ugye egy érdekes ellenőri rendszer működik.... ahol ugye sok éjszakai ellenőr hiénaként működik akkor amikor éppen nincs beosztva a mézes drosztra ellenőrként.... ahol ugye sok autóban kék belső világítás van, amiben ugye a színek nem látszanak.... ahol ugye sok sok százezret szednek be illegálisan megváltható büntiként... stb stb stb. Az éjszakai cég, ahol a sötétben sok minden nem látszik. Juj, de szánalmas ez így.

bétabige 2012.12.27. 11:41:13 / # 331381
Talán az kéne legyen a legsúlyosabb büntetés, hogy a rosszposztó taxista megkapja 2 napra kezelésre a főetikás telóját. Csak a telóját! :D
csogu 2012.12.27. 09:55:08 / # 331380
Tévedésben vagy! Nem védekezem, hiszen nincs mi (ki) ellen, csak véleményt alkottam. Ti vagytok érzékenyek az ellentétes véleményre. A szokásos jólértesült taxisok vagytok és ez a szó degradáló értelmében. Nem, nem kapok fizetést, hanem némi kompenzálást, ami figyelembe véve azt, hogy milyen szinten kell néha lennem, nevezhetjük fájdalomdíjnak is. Na ez is egy "jó" poén, tessék nevetni.
fradika 2012.12.27. 09:00:12 / # 331375
Én veld ellentétben nem kapok fizetést! Én fizetek! A fizetett riportot nem én találtam ki! A riport végén el is mondják! (..na,jó egy kicsit árnyaltabban! Látom Te is érzékeny lettél,mint tomajer szaktárs! :) (régebben egy ilyenre poénnal reagáltál. Az az idő elmúlt,átmentél védekezősbe! Megértem! Van az a pénz...:-) )

csogu 2012.12.27. 08:48:39 / # 331379
Amennyiben neked egy cégtulajdonos a kenyéradó gazdád, akkor igen. Nekem Ő egy haver, akinek a cégénél egy funkciót tölthetek be, ezzel esélyt kapva arra, hogy egy olyan cégnél dolgozhassak, ha már taxisként kell tengetni az életem, ahol az "okos" kollégákkal nem kell egy levegőt szívnom:-)) Fizetett riport...na igen...tomajernél tapasztaltam, hogy nagyon nem értitek azt, hogy mit jelent a marketing és a reklám a kereskedelem, illetve a szolgáltatás terén, így ezzel szemben nem is szállnék vitába, épp elég hogy tomajer autója le van fóliázva :-))
fradika 2012.12.27. 08:44:15 / # 331377
Amennyire véded,fogadom,hogy kenyéradó gazdád! A fizetett riporthoz inkább nem szólnék hozzá! :)
csogu 2012.12.27. 08:34:21 / # 331376
Különben meg nem tudom mi a bajod ezzel az egésszel. Totál korrekten említette a riportban a céghez nem tartozó egyéni vállalkozókat és pár köztudatban lévő dolgot megemlített. Amennyiben neked meg a tarifaváltogatás az "okosság", akkor tudd, azt jobb helyeken pitiánerségnek nevezik, de semmiképpen sem okosságnak. A pénzleváltásos trükköt, ahogy a riportban is elhangzott, más országokban is "alkalmazzák" és ezt kifejezetten külföldi utasokkal szemben, azok meg jó sokan nézik az ECHO TV-t. Nyugi, ezzel nem rontotta az esélyeidet :-)) A többi meg tényekre alapuló állítás, amivel szemben nem lehet vitába szállni, mint pl. az, hogy ha céghez tartozó taxiban felejtesz valamit, akkor sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy az visszajusson hozzád, mint ha egy "szabadság harcos" kollégával utazol. Taxisok okosságai...ja, a pitiáner buta "taxisok" próbálkozásai...ez a helyesebb megfogalmazás...nem egyet likvidáltunk már és nevezheted azóta már cégtársadnak :-))
csogu 2012.12.27. 07:38:51 / # 331374
Amíg gyógytorna szerű pontossággal, addig nincsen semmi baj. Csak ne mérnöki pontossággal, vagy sebészi precizitással :-)) Bár, ahogy tanult barátom szokta volt mondani: Pandúrból lesz a legjobb kandúr, akinek egy falat kenyér van a zsebében :-))))
Oldalszám: 194