Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2011.06.12. 16:47:29 / # 329060
Érdemes lenne utána nézni, hogy a maxtaxi kötött-e szerződést az önkormányzatokkal a területbérlést illetően.
coffos 2011.06.12. 16:44:47 / # 329059
Kedves zsenyka ! Én, mivel már abbahagytam a taxizást, ritkán szólok bele inkább csak olvasgatok, de mivel ez egy nyílt fórum, megtehetem. Gondold át még1x az írásod, és értelmezd nekem. Ha jól értettem, nem a droszton állt a dobókockás, hanem az utca túloldalán....joga van hozzá ? Igen. De Addíg ameddíg egy utazni kívánó természetes személy nem rendel taxit, addíg potenciálisan, CSAK azért mert az adott szórakozóhely területén vagy bejáratánál tartózkodik, még nem tekinthető az általad preferált taxicég tuljdonának, ergo ebből következően a lopás fogalma értelmét veszíti. Különben is jelen állás szerint ha a Te szemszögedet elfogadjuk axiómának, akkor nézünk egy tényt. Az ominózus droszt másik társaságé "volt",amit ha úgy vesszük a Max "lopott" el, tehát tolvaj ne kiáltson tolvaj után. Amúgy is az agyam az utolsó mondat leírásakor tiltakozásként ki akart kapcsolni.... Egy személyes megjegyzés : nem csak a pénz miatt hagytam én abba a taxizást.... Ja és biztos jól esett a kommentelők többségének hogy alul iskolázottnak tartod őket, hisz még a helyesírással is sok gond van "asszem"....legalább is azt hiszem. Összefoglalva : mindíg is utáltam ezt a "lopkodás" szót....ha a név szerinti rendelt utast elvitte más, akkor talán igen,de akkor jön képbe a következő dolog....kést rántani nyílt utcán szerinted helyénvaló ?
zsenyka 2011.06.12. 16:19:28 / # 329058
Kedves passat! Ez az ominózus dobókockás rendszeresen lopkodni jár a MaxTaxi drosztjaira. Most sem rendelésre ment, először normálisan lett megkérve arra, hogy kapcsolja le a szabad jelzőjét, mert ha rendelésre jött, akkor úgyis őt fogják keresni. A sokat tanult emberek közé itt kommentelők közül egyébként is kevesen tartoznak, mert a helyesírás (asszem) az alapműveltséghez tartozik!
passat 2011.06.12. 14:52:25 / # 329057
MAXTAXI MARKETING! Tegnap,azaz szombat éjjel, a romkert alsó bejáratánál hatalmasat alkotott az egyik agytröszt kollégátok. Történt ugyanis hogy egy dobókockás várt utasra égő csillárral a bejárattal szemben, mire odamegy a "menedzser",aki jóképű,kopasz, enyhén arrogáns és szól, hogy kapcsolja le a szab.jelzőt. (ugye már miért tenné, én sem tenném), majd visszament a faszkalap nagyember, elővette egy kést, és ráorított az öregre, hogy kapcsoldmáááááááááááááá leeeeeeeeee, mert levágom geccccccccciiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! gondolom 3as brék, mert seperc alatt jött vagy 10 6x6 os, na meg a zsaruk. (gondoltam végigvárom) Kihallgatás, előállítás (faszkalap a maxos mellénybe feszített, és habzó szájjal vakerált a szervnek, hogy dehát nem kapcsolta leeeee!!!), kés elvétel, jegyzőkönyv. remélem lesz folytatás. ezúton üzenem a faszkalapnak, meg a maxtaxi vezetőségének, hogy a saját és a szakma érdekében minnél hamarabb szabaduljanak meg ezektől a sokattanult emberektől, mert nem lesz jó vége. (hasonló majom van a kreolnál is) Továbbá gratulálok a műsorhoz,amit több 100 ember kísert figyelemmel, nagyon jó reklám volt ez mindenkinek.

tomajer 2011.06.08. 22:05:55 / # 329055
És mi van, ha az utolsó hatvanba lesz?:-))) Még Főtaxis is tüntetett azért, hogy a reptéren rend legyen ám végre! :D
Nevem senki 2011.06.08. 21:56:52 / # 329054
Gratulálok minden Maxos kollégának. Átnéztem a képgalériát és a felvonuló idióták között egyet sem láttam közületek. Jó csapat vagytok:-)

tomajer 2011.06.07. 07:32:02 / # 329053
Ember!!! Betetted ezt a hozzászólást három helyre. Csak oda nem, ahol logikus lenne:-) Mééé???
bambusz 2011.06.07. 07:17:50 / # 329052
MI van a petícióban?????? Kit támogassunk és milyen törekvéssel? Ez már megint a fuvarszervezők csapdája???? A TGFSZ is átadott egy petíciót....az itt olvasható is..netán megint megakarja valaki osztani a taxisokat?? Szó van ebben a petícióban netán a fix tarifáról is?? Szeretnénk látni kedves Fuvarszervezők!!!!! Mit is akartok támogattatni velünk?
ftkptk 2011.06.06. 17:56:06 / # 329051

csogu 2011.05.28. 18:10:45 / # 329050
ok pill
Bao 2011.05.28. 18:08:13 / # 329049
Vezér! Lépj már be egy pillanatra!!! :)
Brekeke 1 2011.05.26. 06:18:06 / # 329048
Már megint inaktív a kolléga !!! :)))))))
mano10 2011.05.25. 18:22:13 / # 329047
Üdv. Ez legalább szellemes, vitáznunk tovább kár is, szerintem teljesen másként látjuk a dolgokat. Az önzetlen segítő kezekre azért majd érdemes lesz visszatérni pár év után... Pardon.
csogu 2011.05.24. 19:12:07 / # 329046
Pardon. Az a cég, aminek a vezetése úgy szerez piacot, hogy őrült összegekre köt szerződést (126ft/96ft és hasonló), amelyik visszaél a gazdasági erőfölényével...vezetői szervezetbe tömörülve a mi nevünkben olyan törvények bevezetésén ügyködik, mely taxisok ezreit sodor azonnal a lét és nem lét szélére, nem más, mint egy taxisgyilkos banda. MEGÖL ENGEM, és idővel felfalja az ott dolgozók életét is. Utána újak jönnek, ők is kipurcannak, de a Cég él és virul! Ebben asszisztáltok és egy-egy nap végén boldognak érzitek Magatokat, ha tele a buksza. Aztán adó, tagdíj, kocsicsere,család..... mindez kétszáz valahány forint/km-ből. Ja, meg behajtó,infarktus, droidlife. ...és egy kis agymosás is, ahogy figyelem a dolgokat. Üdv.
mano10 2011.05.24. 14:58:22 / # 329045
Pardon. Az a cég, aki úgy szerez piacot,hogy 167/km,miért költenél többet, semmi más, mint egy taxisgyilkos banda. MEGÖL ENGEM, és idővel felfalja az ott dolgozók életét is. Utána újak jönnek, ők is kipurcannak, de a Cég él és virul! Ebben asszisztáltok és egy-egy nap végén boldognak érzitek Magatokat, ha tele a buksza. Aztán adó, tagdíj, kocsicsere,család..... mindez 167/km-ből. Ja, meg behajtó,infarktus, droidlife. ...és egy kis agymosás is, ahogy figyelem a dolgokat. Üdv.
balu 2011.05.24. 11:44:28 / # 329044
Üdv. Igazad lehet, de amíg nem csalódsz valakiben addig megbízol benne.Amíg valaki hátsó szándék nélkül nyújtja a segítő jobbot addig nem kételkedsz.A szakmai tapasztalat meg szerintem idővel mindenkiben kiforr aki talpon tud maradni.Kérdezném mitől jobb az aki mondjuk tíz éve csinálja mint az aki 1 éve?ÉN 9 évig hasonló dologgal foglalkoztam, csak a csomag nem beszél és nem retkeli össze az autót:)))
kitekat 2011.05.24. 01:23:42 / # 329043
KEDVES BALU! ÉN SPECIEL A KÖNNYEKIG HATÓDTAM A BEJEGYZÉST OLVASVA:) MINDEZEK ELLENÉRE TERMÉSZETESEN VAN SOK IGAZSÁG IS ABBAN AMIT ÍRTÁL A CÉGGEL KAPCSOLATBAN. KÍVÁNOM ÉN IS A MAX-NAK A LEGJOBBAKAT DE AZÉRT ÚGY LÁTOM NEKED MÉG KELL NÉMI TAPASZTALATOT GYŰJTENED,MIND SZAKMAILAG,MIND EMBERILEG.
balu 2011.05.23. 13:07:37 / # 329042
Kedves kollégák. Lehet bármit mondani Csogura. Lehet szeretni lehet nem szeretni, de egy biztos közömbösnek lenni iránta szinte kizárt. Én kezdő taxisként,de megfelelő helyismerettel kerültem a Max-hoz. Ő volt az az ember aki a munkáját félretéve nem kis időt rám áldozva belevezetett ebbe a szép ám kib@szott nehéz szakmába. Azt mondta nekem anno,hogy nyugi tedd a dolgod,dolgozz. Mindenki maximálisan toleráns lesz veled.Ez így történt.Nincs össze hasonlítási alapom de láttam már t4-es kollégát bajban akire mindenki szart!!!! Nálunk ha baj van mindenki szalad.Ősszetartunk és segitünk egymáson mindenben.Sokszor átkozom a napot amikor taxis lettem de olyankor egy hajnali kollegális, nap elemző beszélgetés mégis feltölt mindannyiunkat új reményekkel!Egyszóval hajrá Max taxi. És a szkeptikus pesszimista emberek hiedelmeivel szemben biztosan lesz a cégnek 5. születésnapja, hiszen az a rengeteg munka amit a vezetöség belefektet ebbe a cégbe az meghozza a gyümölcsét!!!

Bao 2011.05.22. 21:38:42 / # 329041
Email:)
csogu 2011.05.22. 16:29:59 / # 329040
Ámen:-)
Oldalszám: 194