Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.04.03. 09:47:20 / # 329573
Nálunk van, semmi gond sincs vele. Pedáns, nekem ez jut azonnal az eszembe róla és hogy az elmúlt 2 évben nem találkoztam vele etikán.
Csaholó 2012.04.03. 08:05:05 / # 329572
Egyre jobban úgy érzem,engem is oktatni fogsz!!Nem tudom melyik napon tartod?!!Már ha nem gáz??
R005 2012.04.02. 21:32:54 / # 329571
Minden esetre jól beszél! Kíváncsi lennék most mit mond ha már akkor nehéznek találta a taxit... :(
csogu 2012.04.02. 12:10:36 / # 329569
Jééééééééééé ez egy 6 évvel ezelőtti cikk. Srácok, Ő nem a 353-as Gyuri nálunk? Klikk ide a cikkre

nagyonkedves 2012.04.01. 22:40:34 / # 329567
Hát még ha két szóvivő...:D
csogu 2012.04.01. 14:27:35 / # 329566
Április elseje van, a bolondok, bolondozások napja. Pont tegnap jutatta eszembe az egyik kolléga a tavalyi évet, amikor sikerült az egész bandát egy poénnal megetettem…szavaival élve, azt mindenki megharapta:-) Elmesélem:-) Tavaly március végén volt a tavaszi szemle, ahol minden kollégával mentünk egy próbakört, hogy nem-e csörög-zörög az autója, illetve, hogy milyen az autó úgy belülről, mit tapasztalhat az utas, ha beszáll. Még a sztorihoz hozzátartozik, hogy nálunk nagyon komolyan vesszük a direkt reklámot, azaz a sokak által nem kedvelt törzsutaskártya (TK) osztását. A szabály úgy szól, hogy MINDEN, az autódban megforduló utasnak köteles vagy a TK-t felajánlani. Na, be is ültünk a kollégákhoz és kértük, vigyenek minket egy kört úgy, mintha utasok lennénk. Legnagyobb megdöbbenésemre, az egyik kolléga az utazás során a kezembe nyomott egy TK-t, ekkor jött az ördögi szikra. Szépen lezajlott a szemle és a Vezetőséggel egyeztetve kb. a következő általános jött le…még valami, azt tudnotok kell, hogy egy-egy általános után a kollégák több nyomással jelzik, hogy vették, értették a hallottakat. Na, most ha olyan általános jön le, ami közkedvelt, akkor széthullik a cső, ha nem annyira örömteli hírt hallanak, akkor ez a nyomkodási kedv nem olyan intenzív:-) Szóval lejött az általános, ami valahogy így szólt: Tisztelt kollégák! Mint tudjátok, a napokban lezajlott a 2011-es tavaszi szemle, ahol minden kolléga megjelenését köszönjük. Sajnos viszont azt tapasztaltuk, hogy a megjelent 128 kollégából csak 1 ajánlotta fel a próbautazás alkalmával a törzsutaskártyát, így a maradék 127 kolléga egységesen 2 nap megváltható tiltást kap, amiről kérlek nyilatkozzatok, hogy ülitek, vagy váltjátok, esetleg megfellebbezitek. Köszönettel a Vezetőség és az EB Aztán elhallgatott a diszi…és beállt a kurva nagy csend, senki sem nyomott….mint mesélték, nem akartak hinni a fülüknek, meg a drosztokon hirtelen elszabadult a pokol:-DDDD Vártam egy 10 másodpercet, majd megszólaltam: - Jaaa és ne felejtsétek el, hogy ma április elseje van…. Na, ekkor szabadult el igazán a cső:D Úgy sacc. 300 db URH fegyelem megsértése történt / perc:-))) Mondjuk az volt benne a félelmetes, hogy volt, aki még 2 óra elteltével is őrjöngött és a kollégák alig tudták neki megmagyarázni, hogy poén volt…mondjuk én ezen szórakoztam a legjobban:-) Sajnálatos, hogy idén szombat éjszakára esett elseje…a diszi így is kész volt, nem mertem semmi poént ellőni…báááááááááár, éjfélig még van idő:-))

hiénakutya 2012.03.31. 18:49:55 / # 329564
Nincs szívet melengetőbb látvány annál, mint mikor két (estleg több) taxis gyilkolja egymást. Nagyon szívesen biztosítok hozzá baseball-ütőt, viperát, kést, villát, ollót, láncfűrészt. De engem hagyjatok ki belőle!

Rita 2012.03.31. 15:25:11 / # 329565
Saját bőrömön tapasztaltam ezt-azt. Ami azt illeti, igen, van más is. (Hangsúlyozom, nem a Csoguval való ügyedről beszélek, annak részleteiről vajmi keveset tudok, tehát általánosságban mondom) Ha nyilvánosság előtt kezdesz ki valakit és hibáztál vele kapcsolatban, akkor nem suttyomban, privát kell bocsikázni, hanem ugyanazon felületen, ugyanazon nyilvánosság előtt kell a helyreigazítást kieszközölni. Jól látható nyoma legyen annak, ha megkövetsz valakit a téves megítélés és alaptalan pálcatörés miatt. Mint ahogy annak is nyoma van, ha nekimész valakinek és a szavait kiforgatva megpróbálod szétcincálni. A Gyurival meg ne példálózzál; már nem először húzod magad elé védőpajzsként, ha úgy érzed, hogy szorul a hurok. Ezért pusztán a nevének a leírásával is menedéket keresel magadnak. De ha már őt emlegetted ismét, akkor csak kibököm, hogy a te megítélésedet és jellemzésedet illetően teljesen azonos véleményen vagyok vele.
csogu 2012.03.31. 15:16:10 / # 329563
Nézd, félreértés volt. 2 picit túlhajszolt ember hibázott...én és Zsolti. Málnának bántotta az önérzetét a dolog. Benne volt, kijött belőle...reagáltam rá... a pohárban ismét tiszta víz van. Nem vagyok haragtartó, értelmetlen dolognak tartom az ellenségeskedést. Puszi nincs:-)
Amsel 2012.03.31. 15:07:12 / # 329562
Puszi nincs ?
málna 2012.03.31. 14:21:56 / # 329324
Viszont!

csogu 2012.03.31. 14:20:25 / # 329560
Akkor meg a f@szért megint egymást marjuk? Nem is tudják a sima taxisok, hogy mivel jár ez az egész...és mi sem tudjuk néha, hogy mi a francért vállaljuk mi ezt be. Joggal hiszik, hogy ebből biztos valami plusz van, mert olyan hülye nincs, aki ezt önkéntes alapon vállalja. Mi tudjuk van, vannak ilyen hülyék... Akkor meg elvárom, és ez az alap, hogy legalább MI ne bántsuk meg egymást. Részemről ennyi, haragom elszállt. Elnézés kérés elfogadva, én is mélységesen sajnálom, spongyát rá. További kellemes napot!
málna 2012.03.31. 14:14:51 / # 329559
Nekem mit gondolsz, mit mondanak itthon, két (néha) síró gyerek mellett, három ilyen év után? Aki ismer engem, tudja, hogy én sem süllyedek ok nélkül ilyen szintig..Önérzet itt is van, hidd el. Én is elnézést!
csogu 2012.03.31. 14:11:54 / # 329558
Nincs meg a számom? Klikk itt az Impresszumra, ott még az email címem is nyilvános. Mind1 Tibi, én ezt nem akarom ragozni, de azért csépeltelek annyira reggel 2 topikba is, hogy előrukkolj a farbával, hogy ez tisztázva legyen. Igaz, nem vagyok büszke a stílusomra, de arra ébredtem, hogy az asszony itt kattog mellettem és közölte, hogy ha még egyszer meg akarom menteni, vagy tenni akarok ezért a szakmáért, akkor mehetek a gardróbba lakni...mivel nem egyszer Ő is fültanúja volt annak, amikor Zsoltival próbáltam egyeztetni...és rohadt rosszul esett neki az írásod, hogy a családomtól elvett időért ez a hála...ezért ragadtattam el magam. Elnézést...immár 2x kérek, ÉN, elnézést!
málna 2012.03.31. 14:08:24 / # 329557
Meglepően jól ismersz...Igen, volt ilyen. A Gyuri pl. az élő példa...Hibáztam, elnézést kértem, sőt, azt is elismertem, hogy nem volt helyes a hozzáállásom dolgokhoz. Ennyi. Valami más?
málna 2012.03.31. 14:06:41 / # 329553
Mint mondtam, én nem így tudom, többed magammal.. És mondhatnám, hogy nincs meg a számod, de gondolom ez kevés lenne számodra. Beszélek a Zsoltival és én tartom a szavam, ha úgy adódik.

csogu 2012.03.31. 14:03:42 / # 329561
Igen, amikor először megpedzetted itt a témát, akkor csak néztem ki a fejemből. Kaptam a telefont és azt hittem fejét veszem a Zsoltinak. Ő próbálta védeni egy ideig a dolgot. ELISMEREM, nagyon elfoglalt volt Ő is...széthullott, ahogy kell ebbe az egészbe, nem hibáztatom. Talán nem sértem meg a Zsoltit, ha leírom, vele találkozni és beszélni, nem kis időigénnyel jár. Szóval amikor szombat hajnalban, amikor a legnagyobb pörgés van nálunk felhív, hogy egy 1/2 órára fussunk össze...hááááááááát, sikítva utasítottam vissza. Párszor felajánlottam neki, hogy jöjjön oda a központhoz, vagy etikára, vagy oktatásra....úgy, mint amikor a papírokat hozta. Nem jött. Kértem hívjon fel oktatási napon hajnali kettő felé, akkor végzünk kb. és befelé a városba összefutunk...nem hívott. De nem akarom ráfogni!!! Én is ludas voltam párszor.... Hiszen felhívott lazán, semmi előjelét sem adva annak,amiről én is utólag értesültem, hogy a tagság már feljelentést meg mit tudom én mit fontolgat, hogy van-e egy kis időm most rá. Nem volt. Amikor telefonban megtudtam utólag tőle, azt hittem felrobbanok és mondtam neki, hogy tisztázza ezt veletek, mert ez így lesz kerek...megígérte és nyugtatott... Mondom, minimum 50-50%-ban voltunk hibásak....a hibásak idézőjelben értendő... Ha tudom, hogy ez a helyzet, akkor tomajernek odaadom a tutiban, azt intézzétek, ahogy akarjátok. Viszont szégyelld magad, hogy arra nem vetted a fáradtságot, hogy felhívj és megkérdezzél!
Rita 2012.03.31. 14:00:06 / # 329556
Na ja. Pont arról vagy híres, hogy képes vagy elnézést kérni, ha nincs igazad. Plafon a helyén van még?
málna 2012.03.31. 13:50:56 / # 329555
Én nem így tudom..Mivel a tagság előtt is téma volt, így én nem találhattam ki. Ha kiderül, hogy nem így történt, elhiheted, én leszek az első, aki elnézést kér érte...de ugyanezt elvárom mástól is, fordított helyzetben. Egyébként milyen vaj van a fülünk mögött?
csogu 2012.03.31. 13:13:59 / # 329554
Vártam, hogy már előrukkolj a farbával kis cica. Hogy végre tisztázva legyen az, ami nyomja pici lelkedet. Pucu, ha lett volna mit szégyellnem vagy takargatnom, akkor, pofa befog, de nincs:-) Na, hogy tisztában legyél vele, és az összes ott jelenlévő. Zsoltival vagy 6x egyeztettünk, vagy neki, vagy nekem nem volt jó, sőt, volt mikor sms-ben elnézést kért, hogy Ő...érted pici lány, ŐŐŐŐŐŐŐ felejtette el a talit, illetve, a kolléga, akinél a pénz volt, ez a rettenetes összeg, EGY RÉSZE, az hetekig nem dolgozott és mondtam a Zsoltinak, hogy azt ne várja el tőlem, hogy még én rohangáljak vidékre le a léért, ha van kedve menjen Ő. ...és a végén - erre csak cirka az egész EB-nk a tanú, úgy kapta meg a lét, hogy a Fogarasin, ÉN (!) leszorítottam az útról és megállásra kényszerítettem, majd átadtam neki a maradék 16500 forintot. Zsolti, úgy ahogy én is, nem kicsit volt akkoriban elfoglalt, többször nem ért rá, vagy a leglehetetlenebb időpontokban hívogatott. Amikor először hajaztál a hallotaxi oldalán erre, akkor azonnal hívtam, és mondtam neki, hogy nem csinálok ebből balhét, ha tájékoztat róla téged. Igaz, nem álltam messze attól, hogy nagyon kiakadjak miatta, mert a hála, hogy egy ilyen pici cégen belül, annyi tagságot szereztünk nektek, mint az összes szotyi x6, vagy valami jó volt baromarcú Csogu, az szépen elmaradt. Zsolti szavát adta, hogy rendezni fogja ezt a félreértést. Nem sikerült neki, vagy nem merte. ...sőt, van itt még valami, ami pont fordítva kínos...de mint mondtam...én nem vagyok olyan, aki az almából választ ellenfelet...szóval szerintem laposkúszás gyerekek, mert van vaj a fületek mögött rendesen. Egy szónak is száz a vége..csíra vagy, Fárbás Tibor úr! ...és ezzel az egy üggyel kapcsolatban csak. Tessék nagyon vigyázni a kijelentésekkel, mert ismerve fajtád, kb. 4-5 tanúm van rá, akik akár bíróság előtt is tanúsítják, hogy nem egyszer nem miattam, hanem Zsolti miatt hiúsult meg a pénz átadása...időhiányra való hivatkozással. Igaz, ez fordítva is állt. ...és külön elnézést azért, hogy a munkaidőmből, szabadidőmből, arra fordítottam energiát, hogy tagot toborozzak nektek...Fárbás úr...
Oldalszám: 194