Hozzászólások száma: 3872
Ugrás a hírhez Oldalszám: 194
Témakörök > Hírek fórumai > Max Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2012.03.31. 10:58:34 / # 329552
Csak nem fejezed be... Tisztesség? Miféle tisztességről papolsz nekem? Pont Te? A neveltetésemmel kapcsolatosan pedig csak annyit, ha bár képletesen is, de a szüleimet a szádra veszed, hogy én oda nem szarok ahonnan eszek...ellenben veled kedves Ricsi. Oszt a tisztességről csak annyit, hogy egyrészt az annak jár, aki rászolgál, másrészt én még mindig humánus voltam veled idáig, hisz a Zsoltinak és nekem köszönheted (és persze a tagságnak, mert napirenden voltál), hogy nem lett feljelentés a tagkönyveink utáni bevételek miatt. Ócsárolni, fikázni, na azt tetszik tudni ám, rendesen. Ezt tetted velem, a Zsoltival, a Telegdyvel...és Te beszélsz tisztességről? Halvány sejtelmed sincs róla..Te nem építő kritikát csinálsz, Te nem segíted ötleteléssel a munkát, Te egyszerűen csak hánysz másokra, kifejezve így a szólásszabadság lehetőségét...Tisztességes megoldás, ugye? Javaslom, ha már nem megy az önkritika, addig ne sarazz másokat. Mondtam, ha gondolod, folytathatjuk, de ismét Te voltál az, aki újrakezdted a dedót.
luxbela 2012.03.31. 05:19:05 / # 329551
Horgászbotot, csónakot adok kölcsön, csak szólj! Kukacról Te gondoskodj! Jó nyaralást! :-))
Bao 2012.03.30. 17:25:47 / # 329550
Nagyok voltak az elvárásaid... :)
csogu 2012.03.30. 16:43:26 / # 329549
1,Az, hogy te hogyan döntesz, majd a neveltetésed megmutatja. 2,Na, remélem tudod mit kíván ilyenkor a tisztesség!? 1,Megmutatta. 2,Nem tudod, mit kíván ilyenkor a tisztesség. További kellemest.
Rocktaxi 2012.03.30. 16:40:58 / # 329548
Akkor ezt megbeszéltük! :-)
málna 2012.03.30. 16:12:34 / # 329547
Veled bárhová, Honey! :))
Rocktaxi 2012.03.30. 15:22:28 / # 329546
Szívem! :-)) Én csak a Jaarda-szigeteket tervezem. :-)
málna 2012.03.30. 14:57:36 / # 329545
Inkább Rád gondoltam, ha nem gáz..:))
Rocktaxi 2012.03.30. 14:28:53 / # 329321
Nyaralni is együtt mentek? :-)

málna 2012.03.30. 13:53:15 / # 329544
"Elnézésedet kérem, ha túlságosan megbántottalak valamelyik idétlenkedésemmel, nem volt szándékos...csak egy kis fricska, semmi több:-)" Rendben, semmi gond. :)
Csaholó 2012.03.30. 09:56:26 / # 329543
Köszönöm!Nem ellentétesnek mondanám szakmai véleményem!!Amennyiben ez ami munkánk "SZAKMA"akkor arra hajazok mutassuk meg mi vagyunk a legjobbjai!! A Véleményem az hogy szakmánknak képviselői,egyre mélyebbre süllyednek,egymással szemben is,mint az utazó közönség szemében is,gazdaságilag is!Mondhatnám nincs becsületünk! Elnézést hogy "Taki bácsi"szintjén ragadtam!!!!
csogu 2012.03.29. 14:35:41 / # 329542
Egyem azt az érzékeny csepp lelked:-) Miért kell neked ellenségkép, főleg az én személyemben? Nem kaptál mostanában eleget? Nem bántad meg már ezerszer, hogy ebbe az egészbe belevágtál? Most még én is rúgjak rajtad, egy földön fekvő emberen?:-((( Reagálok erre a hozzászólásodra, hogy ne maradjon benned tüske, aztán szerintem ne piszkáljuk egymást. Én nem szoktam a saját almomból ellenfelet választani, mert az nem méltó viselkedés. Az, hogy te hogy döntesz, majd a neveltetésed megmutatja. Sehol nem volt még az újjá alakított TGFSZ, amikor az intelmeiddel elláttál. Ahogy írtad, a legelején tetted..úgy három éve. Tessék, klikk ide és ott olvasd el a 38-as hozzászólást...és JÓL nézd meg a dátumot!!! Ha neked ez 3 éve volt, akkor én vagyok nagyon lemaradva, mert nálam még csak 2012.03.29.-e van naptár szerint. És miféle önteltség és magasabbrendűségről beszélsz..? Ne haragudj, de nem lehetek a "tükröd", és önkritikával sem áldhatlak meg. Rágalmaztok és sértegettek, mert van egy elmés elméletetek a fejetekben? Rágalmaz téged a radai rosseb. Ha valaki, akkor mi itt tudjuk, van aki személyes tapasztalatból, van aki azért, mert ismeri azokat a személyek magánéletét, anyagi helyzetét, akik már képviseltek ilyen posztot, vagy részt vettek eme tevékenységekben...Szóval ha valakik hülyülhetnek ilyenekkel itt, azok MI vagyunk...akik tízen éve nyakig szakmázunk, hogy tört volna el a lábunk, amikor az első lépést megtettük ebbe az irányba. Na, szóval ha lentebb tett beírásainkat Te rágalomnak éled meg, valós elméletnek...mit is írjak erre, hogy ne bántsalak meg...?....akkor nem vagy 100%-os, ott fejben. Hát nosza, kedves Ricsi, játszhatunk így is, ha gondolod. ??????? Ki akar veled játszani? Nincs családod? Nincs elég dolgod? Nem kell dolgoznod? Mi közöm, közünk van egymáshoz? Miért gondolod, hogy én akarok is valamit tőled? Semmi energiám játszani veled...és nem is vagyunk azonos kategóriák, mi nem éreznénk magunkat jól egymás körében, ....de ettől még nem kell utálkozni, meg bántani egymást...szerintem. Attól még, hogy a Tibiéktől kapod a fizudat, Te még nem lettél nagyobb annál, aki voltál és ez rám is igaz, fizu nélkül! Ha nem lenne családod, pici gyerekkel, akkor most azt kívánnám neked, hogy abból egyél 1 hónapig, amit én fizetés gyanánt kapok!...látod, most sem azt írtam, hogy egy évig, mert nem akarok neked rosszat, nem kívánom a pusztulásod...nem zavar a puszta jelenléted...léted...csak ne védd az érdekeink, és máris szeretni fogunk ismét:-))) Elnézésedet kérem, ha túlságosan megbántottalak valamelyik idétlenkedésemmel, nem volt szándékos...csak egy kis fricska, semmi több:-) Na, remélem tudod mit kíván ilyenkor a tisztesség!?
málna 2012.03.29. 14:16:07 / # 329541
"Neked most nagy seb ez az egész TGFSZ dolog. Elismerem amit tettél, sőt, szenvedő alanya is leszek..:-)...de ne feledd, amennyiben visszaolvasol, én a legelején leírtam neked a csapdákat, amiket el kell/kellene kerülni. Sajnos önteltséged, magasabbrendűség érzeted, megakadályozott abban, hogy figyelembe vedd intő szavaimat." Valamit benéztél...Sehol nem volt még az újjá alakított TGFSZ, amikor az intelmeiddel elláttál. Ahogy írtad, a legelején tetted..úgy három éve. És miféle önteltség és magasabbrendűségről beszélsz..? Én elnököt csináltam magamból, netán nem engedtem másokat érvényesülni amikor én már nem tudtam, vagy éppen magánfrakciót csináltam a TGFSZ-en kívül mert annyira kurvára ragaszkodom a hatalomhoz, vagy mi a szent szar? Rágalmaztok és sértegettek, mert van egy elmés elméletetek a fejetekben? Hát nosza, kedves Ricsi, játszhatunk így is, ha gondolod. Attól még, hogy a Tibiéktől kapod a fizudat, Te még nem lettél nagyobb annál, aki voltál és ez rám is igaz, fizu nélkül!
csogu 2012.03.29. 14:07:28 / # 329539
Mondjuk idő kellett hozzád is. Már megint nem a valóságot állítva próbálsz itt érzelmeket kiváltani:-) Én rögtön, a kezdetekkor "fikáztalak". Olvass vissza:-))
csogu 2012.03.29. 14:05:39 / # 329540
Bla...bla...bla:-))) Tibike, egyet kell megérteni ebben az életben. Ha esőben kimész a földútra, akkor nem szabad azon csodálkozni, ha sáros lesz a talpad. Viszont, utána ne várd el, hogy mindenki örömmel fogadja, ha benne akarod tisztára törölni:-)) Én vevő vagyok a poénra, humorra, sőt, talán sokszor messzebb is engedek elmenni egyeseket ebben, mint az egészséges. Aztán néha odabökök, amikor már kezd nem tetszeni, vagy(!) rosszabb pillanatomban kap el a dolog. Tudod, ez olyan, mint amikor a kis majom kurkássza a nagyobb példányt, aztán az egy hessentéssel arrébb rakja, amikor már nem élvezi a kényeztetést. Ez történt most itt is...:-)) Neked most nagy seb ez az egész TGFSZ dolog. Elismerem amit tettél, sőt, szenvedő alanya is leszek..:-)...de ne feledd, amennyiben visszaolvasol, én a legelején leírtam neked a csapdákat, amiket el kell/kellene kerülni. Sajnos önteltséged, magasabbrendűség érzeted, megakadályozott abban, hogy figyelembe vedd intő szavaimat. Te a mezőn, nem a piszkos kezű, a nap által megráncosodott földműves parasztra hallgattál, akinek az ereiben is föld folyik, hanem elvakítottak az öltönyös urak és mivel az Ő oldalukra vágytál már akkor is, amikor ezt az egész pályát elkezdted, az Ő tanácsaik alapján éltél azzal a lehetőséggel, amit "föld" adott neked. Na,meg is lett az eredménye. A veteményesed egy csomó génkezelt trutyit termett. Bocsáss meg, ha nem vagyunk hajlandóak elfogyasztani, és ha ezért ott próbálsz belerúgni az emberbe, ahol csak tudsz, akkor hajrááááá...tedd meg. Viszont ha megunom a kurkászásodat, akkor hessentek egyet:-)) Remélem elég visszataszítóan nagyképűre sikeredett ez a hozzászólásom...mert igyekeztem megfelelni az általad dicsőített, tanult, kommunikációs színvonalhoz:-) ...és igen, rád sem haragszom, mert nem adtál rá okot. Nem vertél nőt, nem bántottál gyereket, nem kínoztál állatot...nem tettél a családom ellen...legalábbis szándékosan nem... Szóval azért kedvellek:-)) Hiszen kurkászra mindig is szükség lesz:-))..főleg így ebéd után:-)
málna 2012.03.29. 13:52:51 / # 329538
Valamelyik nap a Bakucz példáját hoztad fel érthető okként a személyedet illető munkakör betöltése és annak megnyilvánulásai kapcsán..Elárulok valamit..A Józsi, amikor felkerestük a TGFSZ -el kapcsolatosan, akkor megmondta, hogy "pont azok fognak élcelődni, gyanúsítani, fikázni az érdekvédelmi munkákkal, akikről nem is gondolnád, sőt talán még bízol is bennük" ..Igaza lett. Mondjuk idő kellett hozzád is. :(
málna 2012.03.29. 13:12:36 / # 329537
Csináld csak.
málna 2012.03.29. 12:59:14 / # 329536
Látod, hogy szánalmas vagy? Mondtam, hogy csak erre vagytok hivatottak..:) Nem gond, jót mulatok.:)
málna 2012.03.29. 12:56:08 / # 329535
Ejnye, de kis önérzetes lett a Főkioktató Úr..:) Miközben másokat fennkölten fikázol (jól magasról), azzal a dumával, hogy Te mindenkinek jót akarsz, mit sem mélyedsz el magadban..Majd annyira megbízhatónak titulálod önmagad, hogy napokig (vagy hetekig) éppenséggel bottal lehetett ütni a nyomod egy szituban...ugye tetszik emlékezni. Szóval, ha megkérhetlek, Te az én nyakamba ne akarjál semmit se varrni és legfőképpen ne akard megkérdőjelezni a tisztességemet! Azért én szurkolok, hogy leadd a kilókat...hátha segít másban is a súlyveszteség.:)
csogu 2012.03.29. 11:52:32 / # 329534
Így "ebéd" előtt...háááááááát:-)))
Oldalszám: 194