Hozzászólások száma: 29
Ugrás a hírhez Oldalszám: 2
Témakörök > Hírek fórumai > Sipeki szerint a két kormányzó párt miatt nincs Fix tarifa A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.03.22. 06:51:45 / # 32589
Dehogy nem mondott újat! A fix tarifa buktát is a politikuok nyakába akarta varrni. Azok így választás előtt úgyis mindent kibírnak.
attila76 2006.03.22. 02:25:40 / # 32588
Nem tom ki ez a Sipeki úr, de hogy újat nem mondott az tuti. Unalmas nyilatkozatok helyett mondjunk újat! Ha meg nem tudunk, inkább adják be a monoszkópot!

Csumi 2006.03.22. 02:04:14 / # 32587
Hát a lobbiról csak annyit, el kell olvasni a cikk alatt az aláhúzott részt: jóóó rendben, legyen fix tarifa de ne most, majd ha meglesz a tervezet, és a döntés a drosztférőhelyekről, az azok, és a taxisok ellenőrzéséről, a létszámról,így együtt! ami kb még 10 év! Józsi! Időhúzás, 11-es!! KINEK AZ ÉRDEKE IS EZ? Jaa, és többek között a tarifa mértékét is túlzónak tartja. (a fővárosban ugye jó ideje 240-Ft a nappali max. meghatározott tarifa) A cégek zöménél az utcai tarifa most is 240-Ft. Itt igaziból a sok kedvezmény tünt volna csak el!! Mert ne felejtsük el, hogy a telefonos tarifa is már KEDVEZMÉNY! A többiről (kártyák, belépők, csekkek, utalványok) már ne is beszéljünk...........
Sas882 2006.03.21. 17:51:44 / # 32586
ime egy ember, akinél már az sem igaz,amit kérdez simán meghamisitja a történelmet, mint Sztálin&co. nem kérdezték meg............ ehhez csak ennyit, akik ennyit ideje vannak bizonyos funkciókban, s mégsem tettek semmi, de semmi emliteni valót, azok ne várják el, hogy ezentúl bármiről is megkérdezik őket, csak mert nem érdemlik meg..........szépen picsán rúgni, s elküldeni horgászni vagy élvezni a nyugdijas életet, érdmei elismerése mellett(sic!) micsoda nyilvánvaló hazugság, hogy a politikusok miatt nincs fix tarifa......ugyan már ki lobbizott, hogy ne legyen, tomajer, csogu, esetleg én? kinek jó ez, a jelenlegi helyzet?ki profitál ebből a legtöbbet? költségeink elszálltak, a tarifa -ami a bevételi oldalt jelenti - meg sehol, sőt bárki bármikor büntetlenül lejebb is mehet az árral, volt már rá példa, dear HP

Csumi 2006.03.21. 17:36:45 / # 32583
feltételezve persze, hogy a fix tarifa taxis érdek (szerintem az)

Csumi 2006.03.21. 17:35:05 / # 32585
most elolvastam azt is, nem volt benne semmi újdonság, csak mellébeszéd, sértettség, (őket nem kérdezték meg)nem látom benne a taxis érdekek védelmét
Csumi 2006.03.21. 17:29:04 / # 32582
A riportot igen, a lenti aláhúzott részt nem, a véleményét olvastam a taxisok világában.Ott egyértelműen fix tarifa ellenes volt, ill. egyetértenek (a kamara) vele, de csak egyidejűen a drosztkérdéssel, és az ellenőrzéssel egy időben, csak a fix tarifával önállóan NEM. Ha már egyszer úgy nézett ki, hogy elértünk valamit, (fix tarifa) akkor azt nem megvétózni kellett volna,mint érdekképviselő, hanem mellé állni, és következő célnak kitűzni a droszt kérdést, majd az ellenőrzést
törölt felh. 2006.03.21. 17:15:08 / # 32581
Végig olvastad?

Csumi 2006.03.21. 17:09:49 / # 32584
Az a baj, hogy a Sipeki Józsi is csak beszél, de sokszor nem mond semmit. Ő is egy olyan érdekképviselő, aki cégtulajdonostól kapta, és kapja a fizetését.....vajon kinek a pártját fogja, kinek az igazságáért áll ki? Természetesen költői a kérdés. Annak idején egy csapatnál voltunk a Gábriel taxinál (mondjuk a Gábrielnél nem is volt tulajdonos, taggyűléseken döntött a tagság a komolyabb dolgokról) ott nem ilyennek ismertem meg.....dehát ő is a fizetését félti...valahol érthető

Oldalszám: 2