Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2011.09.01. 17:30:42 / # 323289
:-)
csogu 2011.09.01. 16:31:23 / # 323288
...és itt is:-)
csogu 2011.09.01. 16:30:30 / # 323287
...meg itt is.
csogu 2011.09.01. 16:28:28 / # 323286
Itt a pont.
csogu 2011.09.01. 16:27:46 / # 323285
Mondja ezt az a Csogu, aki annak idején mindent elkövetett annak érdekében, hogy újabb emberek öljenek ebbe az önállóan életképtelen szakmába és annak szereplőibe annyi felesleges energiát, ami már párunknak sikerült. Majd amikor ez a Csogu látta, hogy menthetetlenek a srácok, azóta nem piszkálja őket. "Ugye ???????????"
warrior 2011.09.01. 15:55:59 / # 323284
Radikalizmus vagy a teljes bukás. Vagy fellépünk radikálisan/bár már elkésve/,vagy nem történik a szopáson kívül más. Az élet egyébbként is egy orális szex. Warrior

törölt felh. 2011.09.01. 15:39:48 / # 323283
Sajnálatos módon, Gyurikám teljesen igazat kell adjak neked! Én is tudom, hogy ez így van ahogyan leírtad, csak szarul esik, hogy nem tudok rajta változtatni! Majd megszokom, vagy megszököm! :) Én bármikor kész vagyok demonstrálni, vagy bármit tenni, de nem egyedül, és nem 100-ad magammal, ahhoz ide sokkal több emberre van szükség!! Sokkal többre!
hiénakutya 2011.09.01. 15:03:23 / # 323282
Ezt az egészet egy-két piaci szereplőre írták. Lehet mondogatni, hogy a kutyának FŐTAXI-fóbiája van, paranoiás, meg egyebek és ez egyébként biztos igaz is, csak nem ezért... De itt a román kutyát akarják helyzetbe hozni. Legatyásodott, tartalékaikat régen felélt, eladósodott vállalkozókat állítanak példátlanul szűk határidők elé, amelyeket nyilvánvalóan nem fognak tudni teljesíteni. Megy mind a picsába. A szépen, gondosan kitakarított piacra a román berak ezer autót, és visszafoglalkoztatja a bebukottakat, klasszikus alkalmazotti rendszerben. Kap majd rá munkahely-teremtési támogatást, flottában megveszi az autókat szarér'-hugyér'. Tényleg, elvtársak! Mennyi pénzt lehet most fölmarni kétezer új munkahely létesítésére? (A Hankook egykoron tizenöt milliárdot kapott nagyjából ugyanennyire.) Egy autó, két sofőr, előírt minimális óránkénti leadó, előírt minimális guruló, fix fizetés, meg esetleg némi jutalék. Aki nem tudja teljesíteni, az megy a gecibe, lesz helyette másik öt. 2013-tól kötelező a fuvarszervezőknek a geopozíció alapján történő címkiadás, onnantól a repülőről leszálló afgán menekült is alkalmas lesz taxisnak. A navigáció majd fölveszi helyette a címet és bele is vezeti. A központ a nap 24 órájában látni fogja az autó mozgását; a megtett kilométerekre majd el kell tudni számolni a pénzzel, ha meg nem sikerül, akkor kib@sszák a szar guruló miatt. Mindenki nagyon boldog lesz. A román kutya fialtatja tovább a pénzecskéjét. Viktor elmondhatja, hogy létrejött kétezer új munkahely. Az utas meg úgy lesz, mint rég; nem fogja frusztrálni ez a sokféle logo, ezerféle tarifa, milliónyi telefonszám. Egy taxi lesz, pont mint rég. Na mostan tegyük föl, hogy mégsem vagyok annyira elmebeteg! Az vagyok, csak játsszunk el a gondolattal, hogy nem! Ha mindez igaz, amit fentebb leírtam, akkor a Leselkedő hiába b@szogatja a Zsoltit. A Zsolti hiába hisztizik, hogy nincs elég támogatottsága. A Szálka fölöslegesen kritizál. A Csogu fölöslegesen csitítja. A Telegdy linkre üvöltözik. A Nyuszicsiga az idejét vesztegeti mindenféle demenstruációval. Mert ez az egész nem rajtunk múlott és nem rajtunk múlik. Ha történetesen én nem hiénakutya volnék, hanem román kutya, és én volnék abban a helyzetben, hogy egy igen fontos emberrel körbeszopkodnánk egymást, akkor csinálhatnátok ti bármit, úgyis az lenne, amit én mondok. Totál fölöslegesen b@sztatjátok egymást, hogy ki-mit rontott el, csinált szarul, mit csinált, mit nem csinált, meg egyébként is egy f@szszopó taxis. Az én állításom az, hogy itt eleve eldöntött dolgokon kellett volna tudni változtatni. És ez még akkor sem megy, ha mindenki, aki az ügyön dolgozik, 110 százalékon teljesít. Mindenki nyugodjon meg egy picit, lazítson, és két fuvar között agyaljon egy "B" terven. Mert azt, ami itt készül, nem fogjátok tudni megakadályozni. U.i. Ha az Elnök Úr megígéri, hogy átküldi az anyagokat, akkor küldje át! Ha nem akarja átküldeni, akkor ne ígérje meg!
hiénakutya 2011.09.01. 14:09:10 / # 323281
Valaki teledumálta a fejét. Nagyjából azt is sejtem, hogy ki, de lényegtelen. Nem fogja tudni kifejteni. Nekem ugyanígy előadta, én ugyanígy belekérdeztem, nem tud válaszolni. Lehet, nyakon kellene b@szni egy picit. Üldögél egy 8 éves autóban, de azzal vígasztalja magát, hogy a rendszámbérlők, droidtartók kiszopják a f@szt... Hát nem szánalmas? És ebből a szempontból lényegtelen, hogy az állítás amúgy igaz-e, avagy sem. (Nyilvánvalóan nem igaz.)
törölt felh. 2011.09.01. 14:08:26 / # 323280
Mondja ezt az a Csogu, aki annak idején mindent elkövetett, egy érdekképviselet megalakulása ellen! Ugye ???????????
csogu 2011.09.01. 13:37:02 / # 323279
Szálka, olvaslak folyamatosan és semmi gondom az építőjellegű kritikával, de ezeknek a fiúknak most a legkevésbé sem a kritika kell, hanem az, hogy érezzék, ha nem sikerül semmi sem, ha összeomlik minden "álmuk", akkor is hálásak vagyunk nekik azért, amiért 100x többet tettek, próbáltak értünk tenni, mint az elmúlt 6 évben bárki is. Összefogásról: Amíg nem hozzák be a rendeletet, amíg a valóságban a saját bőrükön nem fogják érezni a fiúk, hogy Ti itt most miről is "vészmadárkodtok", addig a szakma 3-4%-a mozdítható...hogy utána mi lesz, azt nem tudom megmondani. Lehet az is, hogy akkor viszont tényleg ezreket lehet mozgósítani, de az is rendesen benne van a pakliban, hogy mindenki egyéni megoldást keres majd.
nyuszicsiga 2011.09.01. 12:25:39 / # 323278
Még,hogy 5 napra!!! Mikor a reptéren volt a "spontán" forgalomlassítás csak 2-3 órát kellett volna kibírni de miután a rendörök megjelentek szépen lemorzsolódott a sor, majd az összes taxival kapcsolatos szervezet-szakszervezet nyilatkozatban elhatárolódott a megmozdulástól.(itt is megjelent,hadd ne keressem elö) Nem vagyok TGFSZ ellenes, söt! Viszont a rendörség feljelentést tett a lassítás miatt aztán nem lett belöle semmi! Vagyis lett,mintha mindenki beszart volna,és azóta semmi sem változott a reptéren. Ugyan úgy nem tudsz bemenni az érkezésre,ugyan úgy fizetned kell a parkolásért! Jön az ösz,az esö, a hideg! Most meg ránk dobták az új rendeletet, ami majd még fojtatódni fog. Megint be kell jelenkezni elöre két hónapra vizsgára!!! stb. Ha ott a reptérnél akkor nem hagyjuk magunkat már régen lenne eredmény! SZERINTEM!!!
tomajer 2011.09.01. 12:22:37 / # 323277
Nem véletlen szeretné felrázni a társaságot. Ne ő a hibás, hogy nem volt mögötte akkora támogatottság amivel ezeket megakadályozza. De mondom még nincs lefutva minden. Most kell megrázni magunkat. van pár hónapunk!!! ... asszem utoljára:-(
törölt felh. 2011.09.01. 12:16:44 / # 323276
Első körben az az egyéni vállalkozó lesz a vesztese ennek aki eddig megpróbálta fizetgetni a járulékait, de egyéb okokból (mindenki tudja melyek ezek)nem ment neki, vagy a járulékait befizette, de az autó fenntartásának és cseréjének rovására tudta csak ezt megtenni! A droid nem lesz vesztese, mert ugyan jelentősen több pénzért, de kap a gazdájától egy új autót és minden megy tovább, a vállalkozó pedig vagy droid lesz, vagy megy a pics@ba a szakmából, amit 20-30 éve űz tisztességesen!! Szép remények, köszönjük!!
tomajer 2011.09.01. 12:12:16 / # 323275
Szerintem arra gondolt, hogy nem a rendszámbérbeadók, és az autókiadók fognak jól járni, mert ők is belerokkannak. Ebben asszem nem értünk vele egyet. Lagfeljeb átalakulnak, és a tőkeerősek maradnak fenn. A többletköltséget meg kifizettetik a taxissal.....
törölt felh. 2011.09.01. 12:11:46 / # 323274
"A rendszámbérlők/kiadók, droidtartók (droidok) az első körben lesznek ennek az egésznek az áldozatai!" Ezt fejtsd ki bővebben, miért is? Mármint, hogy a kiadók miért lesznek első körben vesztesei? mert a bérlők pénzén elmennek új autót venni és arra ültetik a droidjaikat?
tomajer 2011.09.01. 12:09:36 / # 323273
Nem történt semmi különös... csak gyártottunk megint néhány csalódott, megkeseredett érdekképviselőt:-( Persze még van remény. Még van lendület a TGFSZ-ben, de melléjük kell állni, mert erő nélkül nem fog menni. Nna, urak.... hol az az erő? Mostantól, lehet szervezni a tüntetéseket demonsstrációkat.... ha sokezren leszünk, nem söpörhetnek le minket.
törölt felh. 2011.09.01. 12:09:02 / # 323272
"Mint leselkedő írta... na az nem igaz!" Mármint melyik része, kedves Zsolti?
szálka 2011.09.01. 10:47:54 / # 323271
Azért mielőtt nagyon kiosztod a tagságot, és egyáltalán a társaságot, emlékezz: ki kötött 90 napig tartó csendes pihenőt a tárgyalások sikereiben bízva? Az eredménytelenség, és a sikertelenség eleve benne volt a pakliban, ennek a lebegtetésével nem fogsz senkit felrázni. Az pedig jó eséllyel valószínűsíthető, hogy a taxisok zömének a szemében már réges-régen lejáratódott minden önjelölt "érdekképviselet", és lehet nem érezték eléggé azt, hogy általatok most más ül az asztalnál...nem pedig egyel több.... Ami történt-történik, arra szerintem rossz válasz, ha dühödben belerúgsz azokba akiket képviselni vagy hivatott.
Apuka 2011.09.01. 09:55:32 / # 323270
most mit csináljak, elszakadt a cérna. Bár az én kifakadásom lányos udvarlás volt ahhoz képest amit Telegdy Gabi művelt az egyik alkalommal.. :DDDDD
Oldalszám: 321