Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nuska 2006.07.31. 17:59:33 / # 308082
:* :* :* jó ezt hallani! köszönöm! Főleg, h megint ma is én húztam a rövidebbet a jóhiszemüségem miatt. nem baj. Én nem változok. csak az bánt, h az átlag nam így áll hozzámmint te, hanem hülyének néznek. ez van. pusz A.
Taxi48 2006.07.31. 17:55:28 / # 308081
Holnaptól augusztus 1. érdemes lesz figyelni és követni az eseményeket! Szerintem felgyorsulnak! Média gyerünk a reptérre lesz mit írni!

Taxi48 2006.07.31. 17:50:05 / # 308080
Egér! Úgy hallotuk hogy a hídpénzt elfelejtetted fizetni az A-taxinál. Touristáknál most azért fizeted nem? Szerintem kamatostól!

Zolika 2006.07.31. 17:42:58 / # 308079
Szerintem bármelyik netcaféban.
Taxi48 2006.07.31. 17:41:23 / # 308078
Köszi, csak scannerem nincs. Hol tudnám scanneltetni?
Taxi48 2006.07.31. 17:35:28 / # 308077
A legfrisseb hírek szerint még nem írtak alá az angollal ennek ma kellene megtörténie. Lehet hogy nincs meg a kaució 50. millka? ZonaPityú akkor miért vágsz ilyen üzletbe ha nincsen rá dellád?Vagy ezt is a birka taxisoktól akarod összetarhálni?Carlo-001 neked meg azt válaszolom hogy igen.Ott állnak be vannak osztva és az előrendeléseket egymásnak veszik fel másnapra a mi örömünkre.Miattuk írták ki a pályazatot ezért is "kedveli "őket a többség. Vannak olyan polósok akik a repteret összekeverték a nyugati pu.-val Pl. Budai nevű 150 aki a gellértbe nem csekély összegért ment.A főnöke kinyalta és nem lett semmi belőle pedig az ilyen rontja a renomét!Úgy hallottam nagyon régen nem volt panasz a repteresekre és aki játékos akart lenni az már nem ott dolgozik. Jó a vietnámi strandpapucsod Budaikám. Hol vetted? Azért nem dolgoznék benne szerintem gáz!

Taxi48 2006.07.31. 17:31:27 / # 308076
Kedves Egér! Megszólítottál ezért válaszolok bár azt hittem csöndben maradsz.Figyelmedbe ajánlom a 498. Duracell válaszát amire nem reagáltál.Vártam mit írsz én lezártam de ha gondolod folytassuk. Le a kalappal előtted rendkivül sokat segítesz a B terminálon a diszpécsereknek. Nem a külsőkörön mint ahogy írtad. Miért lettél 54 es? Azért mert a régiszámod 100 foglalt.A te személyed tele van kérdőjellel mert magadtól álltál ki zonapityutól és magadtól mentél vissza idén januárban.Olvastad éhen hal az éléskamrában ezt is neked írták. Nem siránkoztam csak leírtamMire számíthat aki újbelépo lesz!Hogyan tovább? Az lenne a jó mindenkinek ha nem írna alá senki és megbukna a zónabrigád Pityuval együtt. De ezt is írtam már olvasd vissza Egér!Hallgattad ma a sláger rádiót?

tomajer 2006.07.31. 16:54:36 / # 308075

Csumi 2006.07.31. 16:15:57 / # 308074
..lehet, hogy tényleg naiv vagy, de én azt mondom ( a "felnőtt" ),hogy bár SOKKAL TÖBB ilyen naiv ember élne ebben a besavanyodott széthúzó országban... Remélem sokáig ilyen is maradsz, és nem "pofozza" szét az élet a naivságod....Ha mindenki, vagy legalább a többség ilyen naiv lenne, sokkal jobb lenne ebben az országban élni.. MARADJ ILYEN AMÍG TUDSZ!
Sas882 2006.07.31. 13:29:01 / # 307997
nekem van autóm, csak már megkaptam " hogy mikor cserélem le ezt a pustulatot?" c épitő jellegű kérdést:) persze valami újra. Lehet bentről nem látszik, de itt a munkamorál béka segge alatt van, ezért sincs se kollegalitás, se barátság. (ti. nagypálya, nagyrádió, hagy ne mondjam)
nuska 2006.07.31. 13:23:55 / # 307996
az biztos, h pocsék befektetés...mérlegelni kell, h mi éri meg neked jobban... nem taxizom. még a jogsira is csak most gyúrok... :D Diszpécser vagyok

Sas882 2006.07.31. 13:03:46 / # 307995
engem nem különösebben érdekel, lehet én is droid leszek 1x, ide ugyanis egy ft-ot nem szeretnék befektetni, ti. az autó elég rossz befektetés. Te taxizol?
nuska 2006.07.31. 12:58:27 / # 307994
csak még egy mondat. egy szakmán belül kell a konkurencia, de csak addig, amig javítja a szolgáltatást és nem támadási felületet biztosít.

nuska 2006.07.31. 12:56:49 / # 307993
sajnos szomorúan tapasztalom, h igazad van. senki nem kollega, senki nem ismerős, senki nem szomszéd, senki nem barát. emberek élnek párhuzamosan egymás mellett. igazad van. nem kolléga, csak ugyan az az élete, ugyanúgy telnek a (munka)napjai, ugyanazok a gondjai, értik egymás sztorijait, megértik egymást szakami ügyekben...márha észreveszik a másikat. értem a különbséget, csak azt nem értem, h miért szúrja a szemét az egyik a másiknak. saját döntése. az egyiknek van elég tőkéje, belecsap, áll benne a pénz, de övé a kocsi, a másiknak nincs tőkéje, nem áll a pénze benne, de nincs is semmije. Azt nem értem, h miért zavarja egyik a másikat. de télleg nem. nah nem offolom szét. pusz A.
Sas882 2006.07.31. 12:33:18 / # 307992
szia csak felvilágostanálak valamiről, itt nincsenek kollégák, nem is az ok vagyunk, egymással konkurálunk, bizony. Még egy cégen belül is. Droid az alkalmazott, a nem droidnak benne áll a pénze a vállalkozásában. Lehet érted a különbséget,persze ettől még emberek, mind a 2 en.

nuska 2006.07.31. 10:20:50 / # 308073
Szija fiuk! Csak beköszönök, h én is itt vagyok. olvaslak titeket egy ideje...mit ne mondjak érdekes és meglehetősen ijesztő. szörnyű ez a tömény gyűlölet. most nem a multra nézvést, mert azt nem tudhatom mi volt, de ez a baráttaxis srác... én azt se értem, h minek kellett ez a hiszti a reptéri drosztért...mindenki sejthette, aki támadta a "hiénáinkat", h nem lesz soha a reptéren egy hosszú szabad droszt ahova bárki beálhat. Valaki majd jó hasznot húz belőle, de egy biztos, h nem, taxis lesz...de ilyenek vagyunk mi...irigykedünk, vagdalózunk, jah nekünk nem lesz jobb, de másnak (saját kollegának) se legyen már! Jah, h ezel megint vki más megszedi magát? az kit érdekel! De a saját kolegám nehogymá jobban éljen mint én, ugyanolyan taxis mint én, szívjon már ő is! Ezt a droid-nem droid harcot se birom megérteni. (tudom, tudom naiv vagyok, gyerek és még nő is) de mit érdekel vkit, h a másik kocsija bérelt-e vagy se...ő tömi a bérbeadó zsebét...az ő baja. kiadásra közel azonos, mintha törlesztene+szervizelne egy sajátot...had tegye. ha neki ennyit megér a kényelme. és akkor a többiről még nem is beszéltem...ezért nem lesz itt soha semmi. összefogás helyett csak acsargunk. szép Magyar szokás A reptérre is mindenki fújt, h a hiénák erőszakkal foglalták el és felháborító, én ugyan nem dolgoznék onnan, mer messze van, mer nem olyan nagy okosság, meg mer az állandók mégis jobbak...szal engem nem érdekel bár, de azér mégis, nehogy má! szörnyű és mást sose hallottam...hát tessék. az ügy megoldva. és ez most kinek is lett jó? Ti télleg azt hittétek, h ha ez valaha megoldódik, akkor az egyszerű takszisoknak jó léehet? (és még én vagyok a naiv gyerek...) ha nincs összefogás és csak várjátok, h egy ügyetek megoldódjon, megoldja vki ( tarifa emelés, droszt használat, reptér, hotel...) mindig megszívjátok, mert igen megoldják. de ára van. és keményen megfizettetik. nah jó, abbahagyom az értelmetlen okoskodást, nem bosszantlak titeket. Azért én remélem, h nem jönnek be a jóslások. én vhogy nem tudom úgy gondolni, h ő irta alá menjen csak tönkre. én sok szerencsét kívánok nekik is, azoknak pedig, akiket itt megismertem és most elesnek a reptértől mégtöbbet. Mert nagyon megszerettem őket itt és nagyon szorítok értük. Pusz A.

Carlo-001 2006.07.31. 10:18:54 / # 308065
És közben a nyugatinál is drosztolnak????

Egér 2006.07.31. 10:12:00 / # 308072
Kedves Taxi48! 1989-ben magunknak (100 ember)létrehoztuk a reptéri taxizást! 1996-ban külső támadásért minket (belülről!)és szépen egyenként szivárogtak hozzánk dolgozni vágyó kollégák! 2003-ban ez a folyamat felgyorsult! A mi általunk létrehozott játékot nagy pénzért árulták!Erre sokan vevők voltak, köztük Te is kedves Taxi48! Szerintem Neked semmilyen erkölcsi alapod nincsen arra, hogy Te bármit és bárkit kritizálhassál a repülőtéren! Te úgy gondoltad, hogy a pénzedért Téged körül fognak rajongani? Úgy gondolom,hogy reklamálni és sírni ahhoz menjél, akinek fizettél!!! Te mit csináltál volna a mi helyzetünkben ha Te felépítesz egy hidat és más szedi be a hídpénzt? Megkérünk,hogy a siránkozásaid helyett a megoldást írd le!!!

duracell 2006.07.30. 23:24:20 / # 308071
nem semmi mennyi tintád van a pennádban,azért még írjál mert új dolgokat tudunk meg.a nevem azért két l duracell és nem foglak megvédeni. a papírkával meg siess mert megelőzlek:-)
duro 2006.07.30. 22:57:19 / # 308070
Itt vagy Taxi48?
Oldalszám: 544