Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.08.01. 06:52:19 / # 308096
Én az egész taxizás rákfenéjét abban látom (persze ez nem biztos, hogy így van), hogy régen a nagy "öregek" szépen el voltak, mint a befőt, amikor elkezdték egyesek a szakmát hazavágni, mert mit érdekelte őket ez az egész, hiszen nekik meg volt a pénzük és akkor őket mit érdekelje egy reptér, egy Keleti, egy Déli. Aztán amikor már ez az egész olyan méreteket öltött, hogy már az ő bevételüket is vezélyeztette ez az egész, akkor meg széttárták a karjukat, hogy most mi a fenét csinálhatnának. Akkor már semmit, hiszen előtte kellett volna gondolkodni cselekedni. Na most itt van ez a mostani helyzet. Nem kevesen kongatják a vészharangot, de most sem érdekel ez sokunkat, hiszen "mégérdemlik a repteres hiénák". Miközben ez már rég nem csak erről szól, lásd:784-es hozzászólás.

Csumi 2006.08.01. 06:30:49 / # 308127
Frankón sokszor nem értelek...... most sem...nem hinném, hogy itt az a lényeg, hogy te egy sz@r hétfő este mennyit kerestél.Persze neked az a lényeg, hogy mennyi van a brifkódba...de hogy jön ez a reptérhez?...(vagy már tetszik a 3600-?...vagy most mi van?)
Gondolkodó 2006.08.01. 03:36:08 / # 308113
Horváth Gyurit megkeresték, nem ő ajánlkozott. Tudtommal nem adta be a derekát.
Gondolkodó 2006.08.01. 03:34:19 / # 308110
Mégis hetente hány fuvart szeretnél, szerettél volna elvinni a reptérről? Mit gondolsz, a jövőben mennyire lesz lehetőséged? Viszont azok, akik csapatnál dolgoznak és beállnak a saját reptéri sorukba, elég sok utast elvisznek, számtásaim szerint legalább annyit mint a Túristák és az Airportosok együtt. Na ennek lőttek, ha beindul a Zóna a taxisnyomorító áraival! Nem emberek ellen van fő kifogásunk, a tarifák ellen tiltakozunk, lázadunk.

Gondolkodó 2006.08.01. 03:26:00 / # 308095
Segítséget nem kért senki, főként nem tőled! Másról van szó! Ha engedjük hatalomhoz jutni a zónásokat, az egész város taxizása veszélyben forog. Ezt próbáltuk néhányan megvilágítani. Ha nem érted, nem a mi hibánk.

törölt felh. 2006.08.01. 01:58:39 / # 308126
Mi mennyivel okosabbak vagyunk, nem győzöm magam csodálni. Ma például 4 kanyarból 2900 Ft bruttó, hej az anyám, de korrekt és becsületes gyerek vagyok, de jó nekem...
Neduddgi 2006.07.31. 23:35:44 / # 308098
Lehet hogy csak nekem újdonság, de azért leírom. Van aki mindig talpraesik! Horváth Gyuri a jófej, felajánlotta, a központot, technikástúl, személyzetestűl, a Zónának, némi baksis fejében. A biznisz az biznisz, nem érdemes kimaradni belőle! H már egyszer nem ő nyerte a pályázatot, akkor legalább így csurranjon egy kis lé a zsebébe! Zseniális!

admissarius 2006.07.31. 23:26:52 / # 308125
dehogy érti, most megszeppentek a nagyfiúk, hogy jött egy mégnagyobb. és kapáloznak segitségért. nem most kellett volna hanem 10 éve.
coffos 2006.07.31. 23:17:57 / # 308124
Akkor bocs. Most a reptérről van szó ebben a topicban, azért emeltem ki. De igazad van. Említhettem volna az Operát, Oktogont...stb., ahol u.a. az alapfelállás : t.i. CSAK mi állhatunk oda, aki ennek ellenére odaáll azt "lebeszéljük", ja és nem utolsósorban próbálunk olyan árakon szolgáltatni hogy a többi taxist járatjuk le ( Te még biztos nem hoztál be külföldit 10000-ért a belbe ). Ha annyira korrektek voltatok ez idő alatt, akkor én miért nem állhattam meg soha pl. az 1. terminál önk.drosztján ? Fizettem érte... Állj meg egyszer a Vígszínház droszton. A kutya nem fog veled keménykedni.... Szóval talán érzed miről beszélek.... Jogot formálsz valamire ami nem a Tiéd !!!
duracell 2006.07.31. 23:11:14 / # 308123
kössz a kiemelést nagyon fain járnék veled:-)

duracell 2006.07.31. 23:08:45 / # 308122
most megyek tentélni mert első sorból akarom nézni a próba zona szakosztályt holnap.mivel nem vagyok már rakéta ezért lefekszem pá mindenkinek és szeressétek egymást a kollega meg figyelmesen olvassa vissza kb 20 oldalnyit de lehet többet is érdekes dolgokat talál.

duracell 2006.07.31. 23:04:35 / # 308121
csumi pedig isten látja lelkemet ha szóltak volna az ügyvédemet kölcsönadom hogy normális fogalmazás legyen és ne csobogjon a baromságtól 1.)kérdés a 35.000 napi heti vagy havi tagdij?
duracell 2006.07.31. 23:02:09 / # 308120
szia!bocsesz de tegyük rendjébe a dolgokat!a repteresek is taxisok tehát szerintem őket is illene meghallgatni.az egeret ne hozd ide mert ő szegény egy beteg ember koncepciója sajnos.ezen lépjünk most tovább mert nem akarok személyeskedni.az hogy ki a tisztességes lehetne litányiát nyitni.az operánál és stb nem mi vagyunk nem mi jövünk megyünk 10.000ft -ért a reptérre.ezen is lépjünk túl.a maffiózóbácsik sajnos a városban is bennt vannak köszönhetően az okos taxisoknak.sajnos nem mi főztük és nem mi esszük meg!ezt te is úgy fogod magadba tömni mint maci a sajtot.26 év taxi után nem biztos hogy személyem kihullik ha csak nem nyugdijjaznak.a város kb 10-15 éve fel van osztva ha nem tűnt volna fel kedves személyednek. én nem állhattam meg a bekets citydroszton az operánál a apáczai utcában de még a váci elején sem a szállodákról discokról nem beszélve.sima sztk drosztról elzavarnak manapság :-) én úgy emlékszem hogy a zónapityú aláíratot egy nyilatkozatot a budapesti taxitársoságok vezetőivel amiben hozzájárulnak hogy az első 3 hely a tourisé a rendelttaxi helyre meg mindeki beállhat. akarod látni felrakom!meg van ez is. újjat mondtam? egy picit gondold végig a tarifákra koncetrálva és rájössz valamire az okos buksiddal.
duracell 2006.07.31. 22:48:43 / # 308115
szakálka józsika ez is hazugság?mint ahogy nyilatkoztad a kiválló hallótaxi száguldó riporterének :-)

coffos 2006.07.31. 22:48:33 / # 308114
Sziasztok. Hát jó ideje nem szóltam a témában, de azért végigolvastam az egészet. Kicsit csodálkoztam a sok, jelenleg repteres gépkocsivezető megjelenésén a fórumban. Tulajdonképpen nem értem hogy mi az alapkoncepció ? Min marakodtok ? Egérnek volt egy ilyen mondata hogy "megcsináltuk magunknak a drosztot" !!Ti azt várjátok hogy a tisztességes taxistársadalom ( akibe 15 évig rugdostatok )most majd a keblére ölel, mert a csúnya maffiózóbácsi elirigyelte a játékotokat ? Ez az egész a Ti művetek, mondhatni ti főztétek, tessék az utolsó morzsáig megenni !! Aztán ha kihulltok a szakmából talán lehet valami rend a reptéren is. Csak könyörgöm ne beszéljetek úgy a drosztról, meg a reptérről mintha a tiétek lenne.....

Csumi 2006.07.31. 22:46:42 / # 308112
Hmmm..... Azért ez az "... illetve az egész feltételeket..." jól "meg van magyarulva"...

duracell 2006.07.31. 22:45:45 / # 308111
holnap az eredeti példány is fennt lesz. piskóta vagy taxi 48 mondtam hogy megelőzünk.szerintem ne törd magadat esetleg igazold hogy ez a szöveg van a te papírkádon is vagy neked más van? azért ne haragudj de mi sem alszunk! akkor lehet hozzászólni emberek!

duracell 2006.07.31. 22:39:04 / # 308116
MEGSZEREZTÜK!!!!!! [b] Nyilatkozat Alulírott .............(taxiengedélyszám.........) mint a V.I.P.T. kft-val vllalkozói szerződésben álló Visszavonhatatlanul az alábbi nyilatkozatot teszem. A személy taxi szolgáltatást a V.I.P.T. vel szerződésben álló Zóna szerviz RT részére is a BA ZRT által közzétett fuvardíj táblázat alapján teljesítem. Tudomásul veszem hogy az érvényes fuvardíjjak növeléséig a jelenlegi szolgáltatási díj brutto 35.000ft az az harmincötezer forint. Tudomásom van arról hogy a BA ZRT által meghirdetett taxis tendert a Zóna szerviz Rt nyerte meg. A BA ZRT által a taxisszolgáltatás nyújtásához előírt gépjárművel kapcsolatos feltételeket legkésőbb 2006 aug.15-ig illetve az egész feltételeket legkésőbb 2007 aug. 15 -ig teljesítem. Nyilatkozatomat a fenntiek ismeretében teszem és aláírásommal igazolom.[/b]

Csumi 2006.07.31. 22:04:34 / # 308109
DDD keeedves....
duracell 2006.07.31. 21:35:54 / # 308108
itt a fórumon az A-taxisok nevében megigérem hogy a legközelebbi bulinkra csak zonapityú által cereblált taxival fogunk menni.egyenként mert mulatós tipusú emberek vagyunk ugye.a helyszin petneházi country club már kiosztottuk ki kivel fog utazni.nem kell megijedni csak 70 km oda vissza.kivételesen jatt nem lesz viszont mert ugye flottában utazunk.
Oldalszám: 544