Hozzászólások száma: 246
Oldalszám: 13
Témakörök > Droszt Híradó > Nálatok mit tesznek az „elveszett, megégett” fuvarokkal? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Fox 2008.07.28. 05:24:24 / # 27941
Ami már 336.. mármint az üzemanyag.
csogu 2008.07.28. 05:07:35 / # 27940
Különben Ádám, nem is értem, hogy miért nem hívod fel Sanyi bácsit. Ő is flottás...szerintem szóban könnyebben ki tudnád fejteni a véleményed. Egy próbát megér:-)) Nincs igazam Sanyi?

csogu 2008.07.28. 05:06:15 / # 27939
Egyem a szíved...én nem azt "nehezményeztem", hogy gyengén fibrillált a szíved, miközben olvastad Ádámot, hanem hogy már megint rajtam csattan az ostor, hogy mert én sztárolom... Érteeed?.))
csogu 2008.07.28. 05:04:20 / # 27938
Arankám, te ezt nem értheted:-))
csogu 2008.07.28. 05:03:58 / # 27937
olvassd el mégegyszer az utolsó -modjuk- két oldalt. Kívántam én neked rosszat?:-) Beleolvastam, de az én szívem elég gyenge...:-)) Értem amit írsz, és én csak a "csogu sztároltra" reagáltam:-)
szega 2008.07.28. 00:24:50 / # 27935
Mindenki higgadt, kimért, a világot és környezetét alaposan kiismerő, felderítő, felfedező volt, mielőtt tett volna egyetlen egy felelőtlen kijelentést is. ... "Bölcsen hallgatott addig, amíg el nem érte azt az életkort, amikor is már a haja őszült, szakálla köldökig ért, és a villamoson átadták a helyet neki. Könnyen felejtünk uraim...szerintem.".. Szeretem amikor kiforgatod a szavaimat! :( ..."Gondolom a gyerekek járni tanulásával járó kék foltok a pici testen, a nagymamák hibája, mert sztárolják az unokájukat, és nem az élet egészséges része...a fejlődésé..." Az én fiam pl egyszer sem harapott bele a kezembe amikor felsegítettem a földről és ki sem oktatott a mozgáskultúra rejtelmeiről. Te tényleg csak írni tanultál meg, olvasni nem? Vagy ez a perverziód, hogy kiforgatod mások mondandóját. Úgy vettem észre többen azt olvasták amit én. Ricsi! Vagyis Gedeon (ha már ma van a keresztelések napja) nem baj ám ha néha rákoppintasz a kölyök fejére. Javára fog válni! Gondolom a saját gyermekedet is le... ha olyat tesz. Én így utólag visszagondolva sajnálom, hogy nem kaptam otthon több pofont, talán az élettől kevesebbet kaptam volna.
szega 2008.07.28. 00:02:41 / # 27934
Akkor ki a Sanyi??
szega 2008.07.28. 00:01:40 / # 27933
Akkor most vonatkoztass el attól a ténytől,hogy a pártfogoltadról van szó és olvassd el mégegyszer az utolsó -modjuk- két oldalt. Senki nem támadta, bántotta Ádámot, csak próbáltuk felhívni a figyelmét egy másik (általa ismeretlen) oldalra is. Erre kioktatás volt a válasz. Erre mondom én azt, hogy idővel cégvezető lehet belőle
csogu 2008.07.27. 23:56:38 / # 27922
Hááát, amennyiben ezt te írtad, akkor igen:-) Egyenes következménye annak ahogyan a csogu sztárolni kezdett. ...meg úgy mindenkinek, aki osztja ezt a véleményed:-)
szega 2008.07.27. 23:49:23 / # 27908
Szia Béla! Ez nekem szólt?

csogu 2008.07.27. 23:34:19 / # 27932
Sztárolni...egy fiatal emberke lelkesedéséről írni ebben a világban az már sztárolás...ami természetesen, mint hiba merül fel a későbbiekben....furcsa egy világban élünk... ...gondolom minket nem sztároltak, mert itt senki más nem volt (lelkes), okoskodó, mindent jobban tudó, az idősebb generációt űberelő, csak én. Mindenki higgadt, kimért, a világot és környezetét alaposan kiismerő, felderítő, felfedező volt, mielőtt tett volna egyetlen egy felelőtlen kijelentést is. Bölcsen hallgatott addig, amíg el nem érte azt az életkort, amikor is már a haja őszült, szakálla köldökig ért, és a villamoson átadták a helyet neki. Könnyen felejtünk uraim...szerintem. Az azonnali, meg- és elítélés "egyenes következménye", hogy a jóról írni sokkal alantasabb dolog, mint a rosszról... Gondolom a gyerekek járni tanulásával járó kék foltok a pici testen, a nagymamák hibája, mert sztárolják az unokájukat, és nem az élet egészséges része...a fejlődésé... Sanyi, remélem ez a stílus nem botránkoztatott meg?:-)
888 2008.07.27. 23:25:26 / # 27931
Úgy látszik: "Ismétlés a tudás anyja"-:))
888 2008.07.27. 23:24:03 / # 27930
Megsúgom, nem fognak, és ne csodálkozz ezen.
888 2008.07.27. 23:22:57 / # 27929
Megsúgom, nem fognak, és ne csodálkozz ezen.
Apuka 2008.07.27. 23:10:52 / # 27928
"..elmondhatnánk elvárásainkat a diszpécserek felé.." El lehetne mondani... Lassan már 1 egész hónapja valami ilyesmin dolgozunk, dolgoznánk! Csak valahogy sehogy sem látom, hogy tülekednének a t.kollégák! Tessék ide beleolvasni!
szega 2008.07.27. 20:41:25 / # 27927
Hát komolyan mondom...!!! :)))) Szólíthatlak mostantól tanárúrnak? Ádám! Nem bántani akarlak DE: Amikor én elkezdtem taxizni, a szüleid kb akkor kezdtek el a családalapítással komolyabban foglalkozni. Csalódást okozok, ha azt mondom tudom, hogyan zajlik a címfelvétel? Te vagy az aki nem tudod még, hogy hogyan zajlik az utcán a taxizás!!! Majd ha azt is megtapasztalod akkor folytatjuk jó? Addig pedig egy jó tanács: ne hidd, hogy aki kritizál az rosszat akar Neked. Az pedig, hogy kicsit kinyílt a csipád az szerintem nem is a Te hibád. Egyenes következménye annak ahogyan a csogu sztárolni kezdett. Sokkal bonyolultabb és összetettebb ez a foglalkozás annál semhogy néhány hónap alatt Te kiismerhetnéd. Figyelj és tanulj, ha véleményed van az nem baj, sőt... de azért halld meg mások véleményét (esetleg) tapasztalatát is. Az az utsó bekezdés becsületszavamra tetszik!:)))
kovi_ubi 2008.07.27. 19:10:19 / # 27926
Úgy tudom mindenütt van un. kocsiszemle... Jó lenne, ha tartanánk néha "cégszemlét" is , amikor mi nézhetnénk be a "boszorkánykonyhába", elmondhatnánk elvárásainkat a diszpécserek felé. Végül is mi utasokért vagyunk, a diszpécserszolgálat pedig értünk, - TAXISOKÉRT - amíg mi finanszírozzuk a megélhetésüket. Persze tudjuk a hazai bürokráciában minden a visszájára fordul... ők osztogatják a túró rudit Röhej - no!

malom 2008.07.27. 18:56:30 / # 27925
Pénzért valóban szolgáltatást kapna, viszont ezekért a gombokért örüljön hogy ülve utazhat. 220 ft/km 320 ft/l üzemagyag
AdamGyak 2008.07.27. 16:44:21 / # 27924
helló maya. Azért ennyire szerintem ne sarkítsuk ki ennyire, én azért ülök a központban hogy felvegyem a rendelést és az ezzel kapcsolatosan. Nem azt mondtam hogy elégedjen meg veled hogy hű milyen kedves hangú úr/hölgy stb. Hanem hogy azzal legyen elégedett amilyen szolgáltatást ő a pénzéért cserébe kap. Ha nem szólsz be, ő csak azt látja hogy ülsz az autódban. Nem azt mondom hogy minden egyes utasnak kopogjunk be hogy itt vagyunk menjünk, de szerintem ez még mindig sokkal jobb mint amikor azt kérik hogy dudálj vagy hívjam vissza ha ott a taxija. Csak ha azt mondom hogy nem csengetünk fel, akkor én leszek a bunkó modortalan állat és akkor majd hív egy másik céget. Mindenki meggondolhatja hogy mit akar vagy csenget vagy inkább még alszik negyedórát az autóban. A Jóisten lássa a lelkem én a legtöbbször azt mondom hogy tessék lefáradni :-)
maya tx18 2008.07.27. 16:20:00 / # 27923
T.adam! A kedves utas ha taxit rendelt,az valószínű azért van,mert utazni szeretne.Én spec. nagyon nem szeretem még azt sem ha egy kocsmába vagy szórakozóhelyre be kell szólni az utasnak hogy ugyan már fáradjon ki! A mi munkák arról szól,hogy a kedves utast elszállítsuk A-ból B-be gyorsan pontosan kényelmesen.A kényelemre nem azt értem,hogy előkerítem a címen,várjak rá sokszor 20 percet,ráadjam a cipőt,stb... és te sem azért ülsz a telefonnál,hogy minden kedvest visszahívj hogy méltóztasson lefáradni és elfoglalni a helyét a taxiba.Ennyi erővel a fuvar után még hívjam meg vacsorázni is hogy elégedett legyen???
Oldalszám: 13