Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Dodi 2010.03.28. 17:31:42 / # 298060
Bizonyára örömmel vették volna ha 2-300 ember egyenként felhívja őket,hogy tájékoztatást kérjen. Igazad van,teljesen életszerü.
1699 2010.03.28. 13:17:23 / # 298051
Szia! Az információ megszerzésének lehetősége, mindenkinek állt. A Főtaxi honlapján olvasható vezetőink telefonszáma. Mindketten - Dudás Zoltán, Lengyel Sándor - nagyon készségesek voltak, amikor érdeklődtem. Gondolom, bárkivel készségesek lettek volna, aki veszi a fáradságot...
1699 2010.03.28. 13:04:57 / # 298050
Szia! Ezt alaposan félreértetted, mert valóban félreérthető volt. E mondatot, a szövegkörnyezetből kiragadva, valóban lehet úgy olvasni, ahogy az nálad "lejött". Ezért, elnézést kérek mindenkitől, aki a drosztozást részesíti előnyben. A hangsúlyt a "nem vagyok képes" -re kívántam helyezni, és együtt értelmezendő az azt megelőző mondatokkal. Kifejezetten kedvelem a drosztolókat, mert "lekötik" magukat, így nekem könnyebb érvényesülnöm a magam módszerével. Azonkívül: hétvégén, a bulik végén, én is le-lepördülök egyik másik partydrosztról. Sőt! Ha üres egy droszt, ami mellett elhaladok, beállok, és adok magamnak 10-15 percet. Az utolsó mondatodra reagálva szeretném mégegyszer leszögezni: Mint ellenőröknek, nem az lesz a feladatunk, hogy célokat fogalmazzunk meg, vagy marketing-stratégiát dolgozzunk ki! Üdv:
MCCCXCII 2010.03.28. 11:41:21 / # 298048
Nem vagyok képes órákig ülni a drosztokon és várni, hogy a számba repüljön a sültgalamb.” Bocs, hogy beleszólok. De, ezt a mondatodat nem nagyon értem, és szeretném megérteni, hogy ez alatt mit értesz. Vagy megint jönnek a szövegek a „sötét agyú drosztosokról”, akik természetesen a taxizás csinját-binját kiválóan ismerő taxisok „életterét” csökkentik az által, hogy várják a sült galambot, amit a taxizni tudók a szájukba raknak? Vagy jönnek a különböző újabbnál újabb trükkök, hogy az én rádióm verhetetlen legyen, ha netán torna van egy címre? Vagy az „első dobás” nem három perc lesz hanem kettő vagy még jobb lenne, ha egy perccel indulnánk? (Végül az utas érdeke, hogy gyorsan kapjon kocsit!) Bár ez utóbbi már volt itt a cégnél, azaz a két perces első dobás, de ha jól emlékszem a droidtartók kérésére emelték vissza három percre, mert túlságosan sok autót törtek össze, vagy hajtottak szét a driodok. Így azután nagyon gazdaságtalanná vált a kocsik bérbeadása. Szóval ha kifejtenéd egy kicsit bővebben, hogy mi is tisztán lássuk a célokat, vagy mire számítsunk. Üdv. MCCCXCII
kasu 2010.03.28. 11:21:27 / # 298047
Na Te agyatlan Barom!!!! Hát Neked minden szar kesztyüt föl kell venned!???!mi? oszt csodálkolozol/vagy hogy a francba köl irni/hogy szaros lett a mancsod. netudki!
főnix 2010.03.27. 22:49:54 / # 298046
"nagy teste" ??? A barát"nő?"déhez képest? Viszont örülök, hogy ezt te írtad és nem őt kérted meg, így nem kell hogy "le bakonyitehenezelek", újra köztünk bikuci!
főnix 2010.03.27. 22:46:02 / # 298045
Ha úgy érzed, akkor biztos így van! A többi nickhez elküldhetnéd a jelszót, mert így nem tudom teljesíteni a kívánságod! :-)
bakonyibika 2010.03.27. 21:04:45 / # 298044
Ne foglalkozz vele,senkit nem zavar hogy itt fröcskölődik,viszont jól mondod Csöpp agya van:-)))meg nagy teste,szegénykém:-)))
bakonyibika 2010.03.27. 21:03:41 / # 298043
Ne foglalkozz vele,senkit nem zavar hogy itt fröcskölődik,viszont jól mondod Csöpp agya van:-)))meg nagy teste,szegénykém:-)))
Dodi 2010.03.27. 20:45:47 / # 298042
Na figyelj te identitás zavarral küszködő nímand! Nekem aztán tök mindegy,hogy főnix,ennyi,joshi bharat,kerekperec és még sorolhatnám,hogy milyen néven írogatsz! Szánalmas,ahogy hónapok óta csak azon vergődsz,hogy engem fikázol.Csöpp agyaddal nem érted,hogy ebben miért nem támogatnak a többiek,miért vagy véleményeddel egyedül?Persze tudjuk, most majd beregisztrálsz egy sokadik nickkel és támogatod majd magad.Már alig várjuk! Ha nem tűnt volna fel,eddig is levegőnek néztek itt,eztán is így lesz.
Dodi 2010.03.27. 20:21:51 / # 298040
"Nekünk, rendelkezésünkre állt megfelelő mennyiségű információ ahhoz, hogy eldönthessük, pályázunk-e, vagy sem" Miért nem volt mindenki részére hozzáférhető a birtokodban lévő információ? Ha megengeded,ezt én sem kommentálnám....
1699 2010.03.27. 19:57:48 / # 297175
Szia Kolléga! Tudod, mielőtt beregisztráltam a hallotaxi.hu -ra, sokat tűnődtem rajta, hogy kell-e ez nekem? Biztos voltam benne, hogy kapok majd hideget, meleget egyaránt. Akkor eldöntöttem, hogy mindenkinek úgy válaszolok, ahogyan Ő kérdez. Mondhatnám: "amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten". Úgyhogy ennek szellemében válaszolok most Neked, és fogok mindenkinek, aki megtisztel azzal, hogy megszólít és kérdést tesz fel, vagy a névtelenség burkában virtuálisan belémrúg, kóstolgat. Ahová "anno" - ahogy írod - "elértem", az nem ment magától, sok munka és áldozat állt mögötte. A "pozícióról" és azzal járó javadalmazásról önként mondtam le. (Az okát már egyszer leírtam, olvashattad.) Azt, hogy a taxiból élek-e, illetve az abból származó bevétel, mekkora hányadát teszi ki az összbevételemnek - már megbocsáss - nem a Te dolgod. Járj utána, hogy hány címet veszek fel havonta. Meg fogsz lepődni. Amennyiben a taxi mellett, időt és energiát nem kímélve, más tevékenységből is tudok profitra szert tenni, arra - úgy gondolom - csak büszke lehetek, és nincs benne semmi szégyellnivaló. Az biztos, hogy nem vagyok egy lába-lógató típus. Nem vagyok képes órákig ülni a drosztokon és várni, hogy a számba repüljön a sültgalamb. Hogy hová vezet az én utam, az ne okozzon Neked fejfájást, az maradjon az én gondom. Ha a segítségedre szorulok, majd üzenek. Azon elgondolkodtál már, hogy amit, és ahogyan Te teszed, az rendben van úgy? Vagy talán arról lenne szó, hogy egyszerűbb választás másoktól várni a megoldást? Az "én utam" nem lehet fordítottan arányos a Főtaxi eredményeivel, mert én azon töröm a fejem, hogy hogyan segíthetek, nem pedig azon, hogy hogyan árthatok akár azáltal, hogy kóstolgatom azt, illetve megpróbálom kedvét szegni annak, aki úgy döntött, hogy - eszközeihez mérten - megpróbál segíteni a közös jó érdekében. Üdv

főnix 2010.03.27. 19:45:35 / # 298038
Nem mnet a Mini-nél? :-))))
törölt felh. 2010.03.27. 17:53:23 / # 295985
Köszi Üdv.

tesco 2010.03.27. 16:38:51 / # 298035
Dudas ur Jo lesz,jo a megkozelites,szorul a hurok elloskodok,sotet felhok gyulekeznek,lassan itt a veg :-) 1199,1133,1111,1037,1227.dagi.

nazoli 2010.03.27. 16:10:24 / # 298033
Egy pályázat általában úgy kezdődik, hogy ilyen, vagy olyan feladatkörbe, vagy munkakörbe, ilyen, és olyan feltételeknek megfelelő munkatársakat keresünk. Ha a pályázó csak a kritériumokat ismeri, akkor a miértre milyen választ fog adni? Amúgy jó a levezetésed, ezzel az apró hibával.
fair 2010.03.27. 15:55:26 / # 298031
Érdekes az új és régi etikások párbaját olvasni.
Aszfalt Betyár 2010.03.27. 15:49:49 / # 298030
Szia kolléga! Azt azért megkérdeném Én is tőled , hogy neked honnan van több infód , mint a többi földi halandónak? Ezt sugallod ugyanis. Talán nem véletlen a visszatérésed a Főtaxi kötelékébe nagyjából egy időben a mi nagy dudású taxi üzletág vezetőnkkel. Neki mondjuk elég nagy lett az önbizalma , nem tudom volt-e valaha cégnél négy évet? Pontosabban létezett-e cég ennyi időt az Ő vezetésével? Csak azok élték túl a Dudás öncélú tevékenységét akik gyorsan megszabadultak tőle.Gondolod Te 4 évig ebben a pozícióban maradsz? Már most bicskanyitogatóan lekezeled a kollégákat , osztod itt az észt. Te tudod , hogy kétféle taxis van , Te aki nem a taxiból élsz. Szerintem Te ugyan azt az utat szeretnéd bejárni , mint anno. Azt hiszed vagy tudod , hogy ez a megbízás nem a vége , vezet az utad még felfelé. A Te utad viszont így valószínűleg fordítottan arányos lesz a főtaxi állapotával. Szóval a mi érdekünkben sem Neked , sem a mostani vezetőségnek nem kívánok sikerekben gazdag négy évet a cégnél , mert az egyenlő a taxisok kizsákmányolásával. Üdv
siros 2010.03.27. 15:35:14 / # 298029
Akkor kivágják öket mint a taknyot ?
MCCCXCII 2010.03.27. 13:28:58 / # 298024
Mi lesz, mi lesz? Kis kíváncsi! Érdemeik elismerése mellett magas végkielégítéssel nyugállományba vonulnak. Ja, bocs rossz mesében vagyok. Ez nem a BKV.(:-)))
Oldalszám: 1757