Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
MCCCXCII 2011.02.06. 11:30:40 / # 301284
„[i]Hali urak! Valamiről lemaradtam???[/i]” Azt hiszem én is. Miért nem maradsz meg a régi jó bevált „vaze” kifejezésnél, kötőszónál? Akkor a mondandódat egy egyszerű ember is megértené. VAZE! Olyan szavakat használsz vaze, hogy az ember elveszti a fonalat. Vaze! Csak kapkodom a fejem vaze. Már lötyög a szemem vaze, hogy a „félkegyelmű” „picsáról” írsz vaze, aki „dögöljön meg” vaze, mert „tetves”, „retkes” no meg vaze, „patkány” is a tetejében vaze. De ha ez még nem volna elég VAZE, akkor még ráadásul az „a retkes picsa folyik” is vaze, „a rohadt országban” Nem tudom miért kell így fröcsögni vaze. Nem csak neked vaze, hanem másoknak is vaze! Másképp nem tudod elmondani vaze, hogy mit akarsz? VAZE! Vagy annyira megsértettek itt mindenkit vaze, hogy higgadtan már nem is tudunk itt írni vaze. De hogy legyen egy kis örömöd vaze. A kockásoknál is vannak gondok vaze. A tagdíj az elvileg egy forma, de nem mindenki férhet hozzá a fuvarokhoz, mert tiltva van neki. Ráadásul ezt még tovább szeretnék fokozni vaze. Ez röviden úgy néz ki vaze, hogy elmegyünk befizetünk a kupiba vaze. De majd csak egyesek mehetnek be dugni VAZE! Ps: Azért olvastam azt is, hogy bocsánatot kértél. De muszáj volt írnom. Bocsi. :)))
duracell 2011.02.06. 11:29:09 / # 275092
köztudottan Izreali befolyáltságu In-kalt vitte ki Te kis antiszemita már zsidózol is, ej ej nem szép dolog meg a törvény bünteti!

duracell 2011.02.06. 11:24:58 / # 301283
Úgy tudom senkit nem találtak csak ártatlan embereket hurcoltak meg akiknek a Wifijén keresztül nyomták. Az ismerőseim azt mondták több internet kávézóban is...... Szerintem semmi sértő nem volt csak egy vélemény ami nem tetszett nekik. Hát Istenem nem vagyunk egyformák szerencsére! Valaki volt III/III-as valaki nem és ezek voltak a jobbak! Bocs hogy én válaszoltam.
belevau 2011.02.06. 11:07:56 / # 275031
Ha szabad érdeklődnöm, mi lett a vége? Elmarasztaltak rágalmazásért, vagy nem?
Kérdések 2011.02.06. 10:28:42 / # 274968
Lehet hogy ezt a Samu csinálta de a színes utasítására?
Kérdések 2011.02.06. 10:26:32 / # 274951
Lehet hogy megint aztán feljelentgethetsz? Lehet hogy igazából ehhez értesz és semmi máshoz nem?

Kérdések 2011.02.06. 10:24:41 / # 274937
Lehet hogy nem kéne hazudni ennyire? Lehet hogy az egész levél fent van a neten is? Lehet hogy ha folytatod felrakom?

Kérdések 2011.02.06. 10:22:47 / # 274821
Lehet hogy kimásoltam a 7075es és 7074es hozzászólásból egy kis emlékeztetőt?

Fotó 2011.02.06. 09:35:13 / # 274468
http://automenedzser.hu/hirek/20110205_taxishaboru.aspx#comments

Fotó 2011.02.06. 09:34:55 / # 301282
Nocsak új néven futunk! Ennyire védelmedbe veszed magadat? Szép de undorító dolog! Miért nem vállalod fel hogy ismerted a Serest és csicskása voltál. Emlékeztetőül: volt egy taxis gyűlés 2002 környékén egy Lőrinci kis étterembe tudod a Mikinél...az a taxis gyűlés két részletben volt..mert nem fért be egyszerre a létszám. Ott kijelentetted 100 valahány tanú előtt "nekem barátom volt a Seres Zoltán" mindenki hallotta és megdöbbentünk mert úgy tudtuk hogy csicskája voltál havi fixért aztán sikerdíjért. Ennyire fosol, hogy már letagadod ezt is. Most csak egyenlőre ennyit ha gondolod folytatom. Légy férfi tudom nehéz de próbáld meg hátha......ne szeresd ennyire a cerka végét!

nazoli 2011.02.06. 09:17:35 / # 274391
www.origo.hu/.../20110204-gazdasagi-kamarakrol-szolo-torveny-modositasa -ujra-kotelezo-lehet-a-tagsag.html Lesznek itt még érdekes dolgok.

nazoli 2011.02.06. 08:50:49 / # 273864
Ez a dolog nem szakmafüggő. Az élet minden területén előfordulnak ilyenek, és semmivel sem kisebb számban, mint közöttünk.

Lali 2011.02.06. 06:28:44 / # 273572
Nem sokáig. De ha nem világos a saját sírotokat ássátok. Ne a homokba dugjad a fejed. Vajon mennyire tisztességes olyan árat meghirdetni, ami eleve veszteséget termelsz vagy nem fizeted be a közterheket.
piszkos fred 2011.02.06. 05:13:39 / # 272960
te fizetsz a fövárosnak akkor kérdem én vajon miért nem állsz meg az oktogonnál a taxisdroszton?elvégre ott is megállhatnál.azért mert ők azért fizetnek a főtaxi meg a reptérért.ezen változtatni?álom marad

Lali 2011.02.06. 04:30:04 / # 301218
Nekem van olyan gondolatom, hogy neked nem kérdezni kellene. De erre megválaszolva oda állhatsz csak minek. Eddig se bántottak ezután se. Csak ne úgy akarjál fuvart szerezni, hogy aláígérsz. És jobban el kellene gondolkozni az egészen. Vagy szerinted nem felháborító, ami a reptéren történik?

Hamlet 2011.02.06. 02:45:57 / # 301281
Szép irás gratulálok.Jól olvastam azt irtad hogy a droszt a budapesti taxisoké???ezekszerint a keleti pályaudvaron lévő hivatalos drosztra is beálhat mindenki minden gond nélkül ugyebár?????Nem fog érte balhézni holmi hiénafalka.Ez szép gesztus tőletek.Köszönjük
robinhoodix 2011.02.06. 00:33:44 / # 301300
Tisztelt taxis urak!!Már egy ideje figyelem hogy pár netcowboy mert csak kamu néven mernek piszkolodni ocsárolni a.V.Istvánt.Olyan dolgokat állitva ami nem igaz!!!Például azt hogy a Seresnek volt az embere!!Na hogy tudjatok rola soha nem volt az embere söt kijelenthetem hogy mindenben más volt a véleménye mint a zolinak!!Nem is beszélve amikor az Oroszok zoli halála után jöttek a Discoba ami a Citadellán volt különbözö fegyverekkel és mindenkit betereltek egy terembe hogy átvegyék a nem létezö örökséget csak a V.és anyja mert odaállni eléjük!!Mivel portás voltam csak azt láttam hogy a nagy kaméleon.Kékesi Béla ugy ment el amikor látta hogy mi történik Mercedes-124-sel hogy olyan gázt nyomott nem láttuk a Szabadságszobrot!!!Na ennyit a történelemröl!Ezért idegesitö olyan emberek gyülölködve irogatnak akik csak hallomásból irogatnak!!Ezek a szájkaratés emberek abban a helyzetben eldobálták volna a brifkoikat akik most bátoran irogatnak!!Tovább értékelve a beirtakat nem láttok mást csak szo szerint.Veres posztot azt nem gondoljátok hogy miért vette el a taxit a.Hardy féle bagázs aki médiánál és azoknál a multicégeknél dollgozott lásd.Tesco.ami nem Magyar tulajdon és miért a köztudottan Izreali befolyáltságu In-kalt vitte ki a reptére??Csak gyülölködni tudtok vagy gondolkodni is??Mit gondoltok nektek épitették a Plázákat ami csak kiviszi a pénzt az országból!!Menj végig a Rákoczi uton meg a köruton minden szinte be van zárva!!Ébresztö nem gyülülködni kéne hanem összefogni mert különben rabszolga leszel a saját hazádba!!!Ébresztö!!!.Robin.Hood

bambusz 2011.02.05. 22:03:31 / # 300983
Bocsi,de most valami kib@szta a biztosítékot...........

bambusz 2011.02.05. 22:02:49 / # 301280
Hali urak! Valamiről lemaradtam??? "és az árban aláígérnek a jelenlegi szerződött partnernek, a Főtaxinak." Hardy Misi Mi a picsáról beszél ez a félkegyelmű??? Vagy megjelent a Magyar Közlönyben,hogy fix tarifa van mától a taxis piacon? Hát dögöljön meg az összes , amelyik 1000 forintot és 70.000 -. befizet ennek a tetves bandának!!! Ne fizessen és ,akkor nagyjából helyén lehet kezelni a transzfer árat....(halkan megjegyzem természetesen számla nélkül:-))... Lassan elérkezünk oda,hogy mindenkinek ezt a retkes ,piros, kockás asztalterítőt kell az autója oldalára szögeznie??? Álljon már meg a menet! Mit képzel ez e Hardy patkány? Ma ezt írja? tegnap azt mondta,hogy mindenki illegális taxi tevékenységet folytat aki a reptérről dolgozik és nem kockás.. Ráadásul,kigyúrt ,kopasz verőlegények vagyunk... Mi a retkes picsa folyik ebben a rohadt országban?
Lali 2011.02.05. 21:33:38 / # 301279
Azért nem szeretem a V.úrat de eddig még ő se ment el."A Zóna Taxi és a Főtaxi autói állnak a Ferihegyi repülőtér 1-es termináljánál. A közrend helyreállításában való közreműködésben kérte a belügyminiszter segítségét a Budapest Airport Zrt., mert a társaság szerint a korábban a ferihegyi drosztokat szerződés alapján használó Zóna taxijai tilosban parkolnak, dolgozói zaklatják az utasokat és az árban aláígérnek a jelenlegi szerződött partnernek, a Főtaxinak." Tisztelt Hardy úr a taxisok nevébe kérjük, vonja, vissza szemen szedet hazugságait és próbáljon meg a Magyar törvények figyelembe vételével cselekedni. Jó lenne az is hogy az érdekvédők kiállnának a becsületünkért. Gondolok itt a kamarára is.

Oldalszám: 1757