Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Lali 2011.02.05. 21:17:29 / # 301278
Kösz, de már csak ilyen vagyok. Azért a Főtaxi helyébe azért nem lennék ennyire nyugodt. A taxisok helyébe meg nem lennék ennyire önelégült. 1,: V. úr még mindig üzemel s a jog a reptér ügyébe valószínűleg az ő oldalán van. 2,: A taxisok pedig hiába hiszik, hogy jól járnak, csak ők lehetnek a vesztesek. Hiába járnak örömtáncot a kocka rövid időn belül alkalmazottakkal fogja megoldani, addig csak is addig kellenek, míg feláll a rendszer. Ezt a 20 Csaba már kidolgozta V.-úrnak, ha jól tudom. Tehát saját gazdátoknál lehettek alkalmazottak. Szép jövő. Tulajdonképpen nem V.-úr ellen csináljátok a dolgokat, hanem a saját sírotokat ássátok, és mikor észbe kaptok akkor már késő. Nem csak magatokat teszitek tönkre, hanem az egész taxis szakmát. Lehet ennél még lejjebb?
kopasz 2011.02.05. 19:26:33 / # 300928
Örülök, hogy azért jó érzésű emberek is vannak. Köszönöm. Szép estét!
hiénakutya 2011.02.05. 18:17:17 / # 300851
Megmondtam, Lali: aki ebbe belemászik, az nem jön jól ki belőle. Neked ezt a saját bőrödön kellene érezned, mert elhordtak már itt mindennek, csupán azért, mert hellyel-közzel ugyanazt az álláspontot képviseled, mint V. úr. És innentől az ügy, meg aki képviseli, le van járatva. Mert hát V. úrnak hiába van 100%-ban igaza, az Ő szájából ez az egész olyan szinten hiteltelen, hogy hirtelen hasonlatot se tudnék rá találni. És még figyelembe sem vettük a taxisok körében mérhető népszerűségi indexét... Itt 10 taxisból kb. 4-5-nek jött le, hogy miről írsz, de közülük is csak 2-3 van csupán, aki fölfogja, hogy ezt V. úrtól teljesen függetlenül teszed. A többi pedig meg van győződve arról, hogy V. úr csicska seggnyalójaként a szekerét tologatod. Hiába írod le ezerszer, hogy nem, hiába írod le ezerszer, hogy nem V. úrért ágálsz. Soha nem fogják megérteni, hogy Téged a B.A. zrt. "állam az államban" működése zavar, és ez ellen tiltakozol. Mert nem is akarják megérteni. Ezeket egy dolog érdekli: végre a padlón látják azt, akivel szemben ők maguk kevesek voltak, aki évekig uralkodhatott felettük, akit most sem ők győztek le, viszont, ha már a földön fekszik, akkor jönnek és boldog önfeledtséggel megrugdossák. Hogy mi lesz holnap, vagy a jövő héten, vagy akár májusban, amikor lejár a ferihegyi drosztok használatára szóló szerződés, az már nem érdekli őket. De, ha érdekelné őket, akkor se képviselnék pont ugyanazt, mint V. úr, hogy a droszt a budapesti taxisoké. Azt már nem! De nem is lehet ezért pálcát törni felettük. Én se állnék be V. úr mögé, bármennyire is igaza van. A legbosszantóbb az egészben az, hogy ez a túlmozgásos figura képtelen veszíteni, képtelen emelt fővel tudomásul venni, hogy az általa kifőzött fagylalt visszanyalt, és ezzel mérhetetlen károkat okoz. Nem veszi észre, hogy szemből fúj a szél, csak kigombolja a sliccét, és nyomja. A permet meg száll vissza kb. 6000 budapesti taxisra (is), akik talán lehet, hogy azt mondanák, hogy kérjük vissza a drosztjainkat ("dropsztjainkat"), de így inkább kussolnak, és elvonulnak szélárnyékos helyre. Ki akar hugyos lenni...? Arról nem beszélve, hogy V. úr köré városi legendák kusza szövevénye fonódott és sokan tartanak tőle. Úgy vannak vele, hogy még mindig jobb ma egy FŐTAXI, mint holnap újra V. úr. Pedig a FŐTAXI most jóval veszélyesebb. V. úrnak csak a reptér kellett és kellene még mindig, a FŐTAXI meg már többszörösen bebizonyította, hogy szeret terjeszkedni. És most a szél is nekik fúj. Így jutunk el oda, hogy pontosan V. úr magánháborúja fogja megerősíteni a FŐTAXI reptéri pozícióját. Az Ő magánháborújával fogják igazolni a jelenlegi, egyetlen szolgáltatós gyakorlat fönntartásának szükségességét, május után is. Így jutunk el oda, hogy pontosan V. úr magánháborúja fogja megkadályozni a taxisok még tenni hajlandó részét abban, hogy gátat vessenek a FŐTAXI terjeszkedésének. Te pedig semmit nem tehetsz, Lali. Hagyd a picsába az egészet! Ez csak jótanács. :-)

zona taxi 2011.02.05. 16:24:50 / # 300106
Azon nem gondolkozott el senki ha nem fizetnétek szolgáltatási dijjat nem lenne miböl fizetnie a Fötaxinak a háborut?? A Zónának sem!!Csak annyi pénzt szedtek be egymástól amiböl a diszpécsereket, szórólapokat stb fizetnétek???

Lali 2011.02.05. 16:06:42 / # 301277
Mint írtam nem vagyok Zónás. Szerintem most nem ezt kéne hajtogatni. Az hogy évekig szabálytalan volt nem jogosít fel senkit arra, hogy újra ugyan azt csinálja, mert egy fikarcnyival se lesz jobb nála. Vagy szerinted, ami most történik az alól felment titeket az, hogy évekig szabálytalanul üzemelt az egész. Légy szíves vedd, észre ugyan azok kopogtatnak az ajtón „rendcsinálás ürügyén” mint akik évekig csinálták (csak most Főtaxi színekbe). A szám meg nem sír pláne a Zóna miatt.
Tomcab 2011.02.05. 15:38:09 / # 297276
Fájdalom, de ez mind igaz a taxisokra amit leírtál.

Hamlet 2011.02.05. 15:02:33 / # 301276
Mi is fizettünk drosztdijat az elmúlt 5 évben,mégsem mondta egy zonás se,hogy gyertek gyerekek álljatok be a drosztra és vigyetek utast hisz nektek is lehet!Most bezzeg sír a szátok és a fővároshoz kiabáltok,hogy micsoda igazságtalanság ért titeket.
Lali 2011.02.05. 13:03:44 / # 301275
Nem rád értetem, csak egypár itt szereplőre. De a lényeg ugyan az. Nem kellene fizetni a semmiért. Gondoljál, bele ide jön egy külföldi (nevezetesen „Jost Ernst Lammers”) és megállapítja ki a törvényen kívüli. Döntési szempontja csak is az fizetsz a cégének (a semmiért). A magyar tanácsadók pedig még a törvényességet is sutba dobva segítik. Mi fizetünk a fővárosnak és ez pont elég, ezzel minden jogalapunk megvan a droszt használatára. Az alvilági elemeket ő és emberei hívták a reptérre biztonsági szolgálatnak álcázva. Hardy úr meg megpróbálja a sajtót csúsztatásokkal félre tájékoztatni. Ehhez asszisztál most éppen piros-fehér színekbe egy pár száz olyan ember aki azért fizet, hogy a másik elöl dolgozzon.
Kérdések 2011.02.05. 12:23:08 / # 277860
Lehet hogy éppen besszarábia van?

piszkos fred 2011.02.05. 12:22:11 / # 277709
elnézésed ha megsértettelek nem az volt a célom.csak öszintén leírtam hogy tulajdonképen mindig ugyanazt írod.azért szép napot

kopasz 2011.02.05. 12:05:17 / # 301242
Szia Karaj! Oké rendben, de nem köpködtem, csak leírtam, hogy milyen emberekkel melóztam. Persze, ilyen gátlástalan, szélhámos, családim értékeket nem értékelő fazonok mindenhol vannak. Nem csak a taxisok között, de amikor ott taxiztam, a legtöbb ilyen ember volt. Megcsalta a feleségét, kihasználta a barátnőjét, és még jól is érzete magát. Szomorú, hogy ilyen a legtöbb ember, de azért akinek van önbecsülése, az nem azonosul, és nem követi az ilyen jellemtelen emberek életét. Minden jót!

Hamlet 2011.02.05. 11:38:04 / # 288354
decemberben megszünt a zóna???De hát a felvételeken az látszik hogy januárban zónás szórólapot osztogatsz!!!!!!!!!! Hogyis van ez????????????
tudomis(kibic) 2011.02.05. 11:25:52 / # 287930
Ne bántsd! Egy hete odajött hozzám és kérdezte érdemes-e? Mondtam,ha csak repterezni akar,akkor jöjjön!

Karaj 2011.02.05. 11:05:51 / # 301274
Szia Kopasz! Szerintem elkövetted a legnagyobb hibát,általánosítottál!Te ha már beleláttál ennek a szakmának a belső működésébe,pont neked nem kéne álltalánosítanod!Persze,vannak ilyen taxisok.Vannak becsületesek is!Mindannyian ismerjük a vetítőgépészeket,de ezeken túl kell lépni.Az hogy te nem ilyen voltál,töltsön el büszkeséggel,de ne degradáld le a hozzád hasonló kollégákat.Mint minden szakmában itt is vannak gyökerek és rendesek.Megjegyzem én is egy fuvarozó cégnél dolgozok és itt is vannak legalább olyan fazonok mint a taxiban.A másik hogy nem biztos hogy olyan jó dolog visszaköpködni oda ahol voltál mert sose tudja az ember hová sodorja az élet.Sok sikert neked!
Fotó 2011.02.05. 09:51:41 / # 287523
Most mi lesz a jó kis zónás kabátokkal, ingekkel és nyakkendőkkel? Vennék egy zónás kabátot olcsóért!Kertészkedni jó lesz.Ha meg nem akkor krumplit fogok letakarni vele.

duracell 2011.02.05. 09:41:37 / # 286066
Nagyon akarják előszedik a biztonsági kamerák felvételeit és azon minden rajta van. Még az is, hogy genya szórólapozik.

duracell 2011.02.05. 09:39:39 / # 301273
Nem szünt meg csak fuvarközvetitéssel foglalkozik... A saját autóinkat eladtuk. A repülőtéren történik a fuvarközvetítés .... Milyen jól informált valaki de mostanában nem mész szórólapozni csak nem beszartál... Egyéni vállalkozók Airport taxi néven hát tudod ez szégyen a régiekre! Hajtogatod, remélem és mész a kóterba és akkor kuss lesz végre. Na meg a Balkáni állapotok megszűnnek amit te generáltál. Gusztustalan voltál és most bizonyítod hogy nem tévedtünk. Egy igazi féreg vagy!
kopasz 2011.02.05. 08:17:59 / # 283260
Kedves Vicó! de értettem, csak kicsit ráakartam világítani a lelkedre, hátha máskép fogsz a jövőben cselekedni, és itéltetni. szép napot!
kopasz 2011.02.05. 08:15:58 / # 301272
Tisztelt Tomcab Úr! Elnézésedet kérem, ha te nem tartozol az olyan taxisok közé, akik a magánéletükben is hazudnak, tisztességtelenek stb. Egyébként az elején írtam, hogy " tisztelet a kivételnek" Most egy fuvarozó cégnél dolgozom,van egy havi fizetésem, ami nem sok, de a lelkemnek jobb ha nem veszek részt egy olyan ember selejtben, akikkel körbe voltam véve. Néhány dolog: megcsalja a feleségét, barátnőjét, lehúzza az utast ha tudja, a csarnokban nagy és teli szájjal dumál, röhög, szóval "hozza a formáját". Ezek egy senkik,exhibicionisták.Minden jót!
Tomcab 2011.02.05. 06:35:41 / # 301271
T.Kopasz Úr! Megkérdezném tőled,hogy te mivel foglalkozol mostanság?, mert mint írtad már nem taxizol. Akár mivel is, köztetek is van olyan ember amilyen jelzőkkel itt illetsz taxisokat ebben biztos vagyok.A taxizás nálad átmeneti dolog volt gondolom anyagi ok vezérelt,hogy körünkbe lépjél.Miért nem mentél egy teherpályaudvarra szenet lapátolni éjszakánként ha a taxisokról ez a véleményed?Én speciel nem dolgozom olyan emberekkel akikről ez a véleményem.Várom válaszod.
Oldalszám: 1757