Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nyuszicsiga 2011.02.11. 22:33:34 / # 301348
Te mi a f..ról beszélsz!!!Ha az a sok Zónás nem rohan egyből át a Főtakonyhoz akkor belefulladt volna a "megnyert" szerződésébe.Csak sajnos a Veres belerángatta a nagy hitelekbe Őket és nem tudtak várni 2-3 hetet bevétel nélkül.Bár ugyan azt kellett volna nekik csinálni mint amit a maradék zónás csinált.Valaki korában már megírta,hogy ez az évszázad taxislehúzása!Érdekes módon a városi kockások nem akarnak kijönni a reptérre mert tudnak számolni.Na de ezt már kitárgyaltuk.Én nem vagyok se itt se ott ,de ha valamelyik volt zónással bajod van miért nem mész oda hozzá és mondod meg neki?Vagy csak nálad is a szájkarate van mi???
tomajer 2011.02.11. 19:42:14 / # 299868
Mi ... lassan tíz éve kiabálunk... többünk időközben belefáradt..... :-(
meglepett 2011.02.11. 19:31:06 / # 299731
Like az írás! De sajna úgysem lehet meggyőzni a hithűeket Ezért tartunk itt...
Lali 2011.02.11. 18:58:50 / # 299724
A Mi… sajna.
tudomis(kibic) 2011.02.11. 18:13:25 / # 301347
Nem figyeltél... Azt írta: tessék szívni jó erősen... Azt nem írta,hogy ki... Nálam a dolog nemtől függő,de a másság elfogadott manapság, ezért csodálkozom felháborodásodon! :)
tomajer 2011.02.11. 18:07:02 / # 298457
Ez eddig is így vót Lalikám.... csak eddig nem a te bütyködön álltak:-)))

Lali 2011.02.11. 17:55:57 / # 301345
Szerintem te rossz helyen kopogtatsz nálam. A feka meg téged és az összes taxis is el fogja érni. Értsed, meg most már nem erről van szó, most már a lét a tét. Ha elmegyünk emelet is szó nélkül, akkor teljesen hülyének néznek minket a politikusok, akikkel bármit (jogtalanságot) is meg lehet csinálni, és még fizetnek is érte.
tudomis(kibic) 2011.02.11. 17:36:22 / # 301344
Azon tűnődöm, hogy a Volt zónások "mehettek volna a levesbe...", de a kocek hajlandó volt őket felvállalni. Be tudtuk volna tölteni más társaságokból is a létszámot,akár keresztszerződésekkel. Alvállalkozó bevonása ugye nem tilos?! Erre neki állnak vergődni. Ott tartunk,hogy a régi kockások kényszerülnek aláírást gyűjteni. No nem oda Buda! Azt elfelejtik,hogy a taxiórának mutatnia kell a fizetendő összeget,de de nem többet! Ha kevesebbet mutat,akkor azt fizeti az utas! És ha véletlen a km nem stimmel,akkor szárnyakat adunk a vágyainak,de végleg!

vasember 2011.02.11. 17:00:43 / # 279015
KI FIZET ADÓT A LEADÓK UTÁN !!NEM MERTEK VÁLASZOLNI.MEGINT A TAXIS RIZIKÓZIK ,HOGY DOLGOZHASSON !!

smokie09 2011.02.11. 16:40:11 / # 275028
Te meg fizessé jó sokat:)

Fotó 2011.02.11. 16:37:12 / # 301343
Mit vártatok büntetlenül lehet csinálni azt amit a színes és szabad rabló csapata csinált! Megmondtam baj lesz azt most tessék szívni jó erősen! Fárasztóak vagytok és naivak de nagyon!
Egon Olsen 2011.02.11. 16:31:36 / # 301342
Tgfsz, Tesz, Tosz, Metálgittegylet valamelyik, szórólap begyüjt, magyar Gyuribácsi pereljen amennyit bír, mind az övé lehet. mindent elfog követni.
tomajer 2011.02.11. 16:26:58 / # 274969
Há.. dikkmáán... ez nem rásszizmus??? :D

smokie09 2011.02.11. 16:23:21 / # 274803
Akkor a fekete FŐTAXI:)-sok mindig kimaradnak?

Egon Olsen 2011.02.11. 16:21:24 / # 301341
az Inkal is szórólapozik. Ma dében osztották nekik a szórólapot, amelyen nagy piros X-el van áthúzva egy fekete taxi, sajnos nem jutottam hozzá szkennelésre.
hiénakutya 2011.02.11. 16:13:18 / # 301340
Ez most egy ing, amit -ki tudja, miért- magadra vettél, vagy önkritika? Szerintem vedd le! Majd ráírom a nicked, ha Neked szánom.
vasember 2011.02.11. 16:03:59 / # 301339
A Zóna taxi tulajnál házkutatást???A reptéri tranyok utáni leadóból ki adózik!!!A BA????? A taxis órájába kerül a bevétel és a leadó !!Rendeljenek el házkutatást a Ba Zrt.-nél is!!
hiénakutya 2011.02.11. 15:59:24 / # 273879
"Te eltűrnéd, amikor a Keló droszttal szemben megáll 6-5 taxi, és bemegy sinezni az ember, elviszi előled a zsíros lecsót, amikor Te fizetsz az extra drosztért???" Sikerült egy olyan példát hoznod, amely gazdagon árulkodik arról, hogy Te magad sem gondolod komolyan, hogy a drosztért fizetsz. Te a kizárólagosságért fizetsz. Nem kapod meg? Úgy érzed, át vagy b@szva? Igen, ez történik, jól érzed. Van itt néhány probléma. A teljesség igénye nélkül megpróbálom összefoglalni, ezúttal utoljára, mert úgysem jutok veletek ötről a hatra. Én egy nagyon egyszerű, primitív, eke, bőröndrángató, szutyok hiéna vagyok és ezért nem értem, hogy a repülőtér milyen alapon szed fejpénzt a fuvarok után a taxisoktól, miközben nem szed mondjuk a MÁV-tól, vagy a BKV-tól, és a dolog egyébként fordítva valamiért nem működik; nekem például nem fizet a reptér, ha fuvart viszek oda. Na most, mit nyújt nektek a reptér ezért a pénzért? Nyújt egy olyan önkormányzati drosztot, amit annak idején ingyen kaptak meg használatra a fővárostól azért, hogy ott megfelelő, magas színvonalú és értékarányos taxiszolgáltatást biztosíthassanak az utasok számára. Tehát nem azért, hogy rólad leaszalhassanak havi két kilot. Mit nyújt még nektek a reptér? Megmondom: semmit. Mit nyújthatna még? Megmondom: semmit. Jogilag ugyanis szerződhet a reptér azzal, akivel akar, de ettől még másokat onnan nem rekeszthet ki. Én értem, hogy Te ezt elvárnád a pénzedért cserében, még igazat is adok, de innentől sajnos Te vagy a veréb, hogy olyan dolog reményében fizetsz, ami eleve nem valósulhat meg. Itt nem csak a volt zónásokat kellene elhajtani ahhoz, hogy meglegyen a kizárólagosságod. El kellene hajtani a minibuszt és be kellene vezetni a taxirendelési tilalmat is. Mind előled viszi el a fuvart, ráadásul a rendelt taxi ugyanúgy nem fizet egy ruppót sem, ahogy a fuvart lopkodó exzónás. Az "extra droszt" (what the fuck is that?) tehát pont attól lenne extra, ha kizárólagosságot biztosítana számotokra, most viszont leginkább attól extra, hogy annak, aki onnan viszi el a fuvart, extra díjat, fejpénzt kell fizetnie. Ráadásul itt is van egy időzített bomba, amelyre szintén hiába próbáljuk meg felhívni a figyelmeteket. Feltételezve, hogy megvalósul a kizárólagosság (nem tud), az a fizetők kizárólagosságát jelenti, viszont a fizetőknek semmilyen beleszólásuk nincs abba, hogy Ők maguk hányan legyenek. Ezt most lefordítom taxisra: ha holnap odab@sznak a nyakadba 100 droidot (pénzt teszek rá, hogy így lesz, ha nem is holnap és nem is százat), vagy fölvesznek még 89 alvállalkozót (nem találnak ennyi hülyét), akkor ugyanúgy osztoznod kell a "zsíros lecsón" másokkal. És a gyomrod nem fog kevésbé korogni attól a tudattól, hogy az, aki kiveszi a szádból a falatot, ugyanannyit fizet érte, mint Te. A következő probléma az, hogy a reptér-FŐTAXI páros igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy a neki fejpénzt nem fizető taxis vállalkozók ottani tevékenységét ellehetetlenítse. Innentől a dolognak már egy picit védelmi pénz-jellege van... És most nem (csak) a fuvarlopkodókról van szó. Itt olyanokról van szó, amilyen még Te magad is voltál két hónappal ezelőtt; kivittek, beálltál szépen a szántásba és vártál egy rendelést. El tudtad vinni? Igen, el tudtad vinni. Jelenleg ott tartunk, hogy már az utas kirakása sem feltétlenül oldható meg problémamentesen. Tény, hogy mindezt nem Te csinálod. De mindez a pénzedért és a pénzeden történik. A pénzedért és a pénzeden lehetetlenítenek el más taxisokat. És Te ezt el is várod. Szeretném, ha megértenéd, mert mondjuk az omlettől ezt hiába is várnám, de Te talán képes vagy rá: az, ami a reptéren folyik, nem azért jogos, mert a Keletiben is ez folyik (ott ilyen nincs), hanem pont ugyanazért jogtalan, amiért a Keletiben is jogtalan (lenne). Amúgy sem értem annak a logikáját, hogy egy általad elítélt jelenség bemutatásával próbálod meg mentegetni a céged gyakorlatát. Még egy apróság. Én értem, hogy... Illetve nem értem. De tudomásul veszem, hogy vannak olyanok, akik már-már fanatikusan elkötelezettek a fővállalkozójuk felé. Tudomásul veszem, hogy amikor a FŐTAXI-t szarozom, akkor az számotokra fölér egy anyázással. Hogy miért veszitek ezt személyes sértésnek, azt nem tudom, de egyébként nem is érdekel. Azt viszont már észre kellene venni, hogy én mindig a cégek ellen és a taxisok mellett ugatok. És tudom, hogy a taxis hiéna egy fertelmes, ocsmány jószág, mert azért foglal területet, hogy legyen hol vadásznia. Nem is várja el, hogy szeressék. De egy cég viszont azért foglal területet, hogy lehúzhassa a taxist. Minél többet és minél jobban. Ezért aztán a lojalitásotok végtelenül bosszantó. Válaszolok a kérdésedre. Nem, nem tűrném el. A problémát saját hatáskörömben orvosolnám, és eszembe se jutna, hogy havi két kilo befizetésével tisztára moshatom a kezemet.

Lali 2011.02.11. 15:28:46 / # 301338
Tisztelt Taxisok Kérlek, gondolkodjatok el a BA ZRT nevezetesen Hardy úr hazugságain. Nevezetesen arra értem mikor a kialakult helyzetért V.I. illetve a Zóna taxit teszi felelősé. És állítása szerint a a mostani szabályozást ez tette szükségessé. Ezért pl.: az F1 terminálon a Főtaxit kivéve minden embernek a megállás és utas vagy barát és ismerős várását korlátozta. Általa felbérelt IN-KAL security emberei jogtalanul zaklatják a Taxisokat. Jogellenesen felvételeket csinálnak róluk és vendégeiket hamis információval, zaklatják (hitelrontás). A Vasárnapi tv adásba pedig egy szakma becsületét és hiteleségét kétségbe vonó riport leadását szorgalmazza. Tények pedig ezek.: A BA ZRT minden fuvar után pénzt akar látni, és aki nem fizet azt erkölcsileg, és szakmailag el lehetetleníti. A csarnok és az előtte lévő rész közforgalom számára megnyitott terület ezért akinek szabályos engedélye van az minden fajta korlátozás nélkül dolgozhat, ha a rendeleteket betartja. Aki ezt megakadályozza az jogsértést követ el. A törvényes rendről pedig a rendőrségnek kell gondoskodnia és nem magán testőr cégnek. Tehát világosan látszik, hogy az egész dolog csak az anyagi haszonszerzésre megy ki és ezért még a jogtalanságoktól, se riadnak vissza.

nazoli 2011.02.11. 13:24:41 / # 301337
Mi érvényes rám? Mondj egy helyet, ahonnan én bármikor, bárkit kiszorítottam, vagy kizárólagosságot követeltem volna magamnak! Ismerős a szöveg, de olyankor hallom, amikor nekem próbálja valaki eladni. Félreértettél valamit. Én nem kértem rajtad számon a Szigetet, sem a többit. Csupán felhívtam a figyelmedet arra, hogy a Fötaxi semmivel nem különb bármelyik, általatok oly mélyen elítélt, és megvetett hiénánál sem. Továbbmegyek. Még kevésbé tudom elfogadni, mert ezt egy cég csinálja. Egyébiránt tényleg fölösleges a vita. Ameddig Budapest "legpatinásabb" cége ezt csinálja, és az égisze alatt dolgozó "taxisok" ezzel, a saját pillanatnyi, látszólagos érdekeik érvényesülése miatt egyetértenek, ebben az ismert módon részt vesznek, azt kell mondanom, hogy semmivel sem különb a cég, és a taxisai mint a Veres, vagy bármelyik maffiózó.
Oldalszám: 1757