Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
dorong 2011.06.01. 16:14:28 / # 302725
Áhááá...ez már összefonódás gyanús...így már érthető minden :)))
dorong 2011.06.01. 16:13:48 / # 302724
Na de most őszintén, egymást közt; Ha van egy céges rendezvényetek, ott meg kihelyezett drosztotok, és azt látod, ott álltok sorba, más cég meg viszi a fuvarjaitokat, vagy ne adj isten, csak oda állnak, nem megy fel benned a pumpa, hogy; 1,Mit csinál a fuvarszervezőnk/reklám menedzserünk, hogy ez így megy itt? 2,A %!/%!/!*-t a másik cégnek, mikor ez a MI rendezvényünk!!!
hiénakutya 2011.06.01. 15:56:02 / # 302723
Nade az Apuka nem a Szálka, és nem a Lali. A háromból kettőt személyesen ismerek. :-p
baupexim1 2011.06.01. 15:54:23 / # 302722
" --Nem is érted, hogy a reptéren, nem a Főtaxi találta ki az új rendet." azért a góré csak odahatott pintér cimbinek, hogy kellene egy ellenőrzés, de a főtaxit ne basztassátok, hisz: a., mi kértünk meg rá; b., mi fizetjük a fiúkat aznapra. * *megfelelő rész aláhúzandó
hiénakutya 2011.06.01. 15:54:14 / # 302721
A fenéket! Ők maguk az etikások. :-DDD Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy hogyan lehet strandpapucsban vezetni, de ez legyen az Ő bajuk! :-) Kefe jó! :-)))
dorong 2011.06.01. 15:54:00 / # 302720
Eh...idézve bubu-t, nézz is, ne csak láss! Apuka (29898) :)
hiénakutya 2011.06.01. 15:49:27 / # 302719
De nem baj, hogy egyik sem írta, hogy tökéletesen rendben van minden a Kelóban?
dorong 2011.06.01. 15:48:10 / # 302718
Szóval láthattam mi? :) Csak a kíváncsiság kedvéért, a strandpapucsért mi jár? Behívják etikára? Azért azt úgy elképzelem, odamegy a "bűnöshöz" mondjuk Lajos (a név csak kitalált, bármi egyezés csak a véletlen műve), és azt mondja neki; "Gyere csak ide öcsém, menjünk csak hátra Abdulhoz együnk egy gyrost!Szóóóval...volt itt egy kis izé, állítólag strandpapucsban tipliztél a droszton.Valami hülye főtaxis, meg látott, azt az interneten kelti az amúgy sem fényes imidzsünket.Figyeljé má.Engem nem érdekel,felőlem mezítláb is vezethetsz.De most válság van, nem kell a mizéria.Legalább amíg kiszállsz vedd fel az adidas-t amit a múltkor bent hagytak nálad.No ennyi,ez nem egy céges kupi,ahol letiltalak, meg ilyenek, de ha megint meglátlak papucsban dörzsizni az autó tetjét, egy hétig a sorvégére állsz.Nekem is van szívem no.Teli eurós buxát!" Amúgy köszi a tippet kutyi, simizem majd az autót a kefével,kár hogy nem főtaxis matrica van rajta :)
dorong 2011.06.01. 15:39:27 / # 302717
Kedves szálka! Köszönöm a kritikákat, építőjelleggel fogadom mint mindig.Számomra a szomorú tény azonban marad,mint sok más ember számára, hogy; -- Nem is érted miért a "bezzegkeletizés",számodra is,akárcsak Lali barátunknak, tökéletesen minden rendben van az, ami ott folyik, és ahogy. --Nem is érted, hogy a reptéren, nem a Főtaxi találta ki az új rendet.Amit köszönhetnek a céges taxisok a régi "bezzegreptereseknek" elsősorban.Ha úgy érzed a régi, kevésbé káoszos felállást szeretnéd újra,nyugodtan fordulj a BA Zrt-hez (mely szerint a Főtaxi a hivatalos szállítójuk), vagy esetleg a nagyreményű TGFSZ-hez,bár a taxistársadalom rendre megmutatta az utóbbi időben mennyire képes összefogni az utóbbi időben. A stílusom valóban kioktató talán néha,mert én veszem a fáradtságot (s lassan már ide is le kell írni, hogy a bátorságot) s le írom a véleményemet, még akkor is ha az nem tükrözi annak a max. 15-20 itt "mag-jelleggel" írogató embernek a véleményét.Ami elenyésző a szakmához képest, s nem feltétlenül adja vissza az "utca" valós véleményét.Persze aki nem a TI szeleteket fújja, az mindjárt primitív,tudatlan,valószínűleg céges vezető,jah és a lényeg!!!Pocsék helyesíró...
hiénakutya 2011.06.01. 15:37:11 / # 302716
Az lehet, de utánajártam az átfedő-műszaknál, és a strandpapucs, meg a kisszék létező jelenségek a nappalosoknál. Ezeket ténylegesen láthatta. :-DDD De azt továbbra sem értem, hogy a napszemüveggel mi a gond. A portörlő pedig egy viaszos kefe. Az egyetlen olyan pozitív dolog, amit szegről-végről a Cityhez köthetünk, mert egy citys árulja. Nekem is van, nagyon hasznos kis cucc. Csak ajánlani tudom mindenkinek, még egy főtaxisnak is.
hiénakutya 2011.06.01. 15:30:44 / # 302715
Én nem fogadom el.
tomajer 2011.06.01. 13:53:10 / # 302714

szálka 2011.06.01. 13:27:04 / # 302713
Úgy tűnik hadilábon állsz a guglival, és minden egyéb helyesírás ellenőrzővel, mert így is tele az írásod hibákkal. Te nem csak helyesen írni nem tudsz, hanem magyarul sem túl jól. Az meg végképp nem mentség számodra, hogy van még bőven primitív embertársad. Hacsak nem érzed otthonosnak azt a közeget...de erre még gondolni sem merek. Különben meg te futtattad magad, hogy mekkora penge vagy. Én csak figyelmeztettelek, ne légy túlzottan elbizakodott. Más: nekem a szememre vetni, hogy nincs a szakmáról véleményem..hát tudod ez olyan, mintha a szelet vonnád kérdőre, hogy miért nem fúj. Sajnálom, hogy azok az írások elkerülik a figyelmed. Bár, te leginkább akkor szeretsz szerepelni, ha kioktathatsz, fölényeskedhetsz, és ha a "dz"- vel azonosítanak.... Mit szeretnél a szakmáról? Most a reptér az aktuális. Miért nem értitek meg, hogy a szabályosnak kikiáltott ilyen-olyan pályázat megnyerése után sem kaptatok az OTT állás lehetőségén kívül semmit. Nincs kizárólagosságotok a repülővel érkezőkre. Csak azt hiszitek! Nincs jogotok a helyfoglalás olyan módjára, amivel minden -nem főtaxis- fuvarozót aki arra jár, napi rendszerességgel tesztek ki harmincezres bírságoknak. Szegény Hiénakutya itt fogja kilehelni a lelkét, még sincs semmi affinitás bennetek arra, hogy legalább megértsétek. Mindenki csak "bezzegkeletizik". Veled az élen!!!
Lali 2011.06.01. 06:57:55 / # 302711
Azért jó lenne ha nem írogatnál féligazságot. Lapozgassad a jogszabályokat,már ha értesz belőle.
csogu 2011.06.01. 05:27:33 / # 302710
06:45-től:-)
művészúr 2011.06.01. 04:37:10 / # 302709
Kedves 1752 - es Kollégám! Gratulálok a "Papírkutyák" - című filmben nyújtott alakításodért és egyben jó egészséget kívánok, Neked!

lolkabolka 2011.05.31. 21:59:36 / # 302708
Nem akart senkit elvinni, csak ment tovább a Kerepesin az irodába.
alelölülő 2011.05.31. 21:56:31 / # 302707
Elfogadva a főfő terminológiáját.
Apuka 2011.05.31. 21:41:45 / # 302706
Én nem idézgetek, csak reagálok. Esetleg tényeket közlök. pl. - Tény, hogy az engedélyem ugyanolyan engedély, mint a kockásoké. no meg a mezítlábasoké. - Tény, hogy a kockások által használt reptéri drosztra , illetve mögé sem állhatok be. no nem vadászni, csak szimplán azért, hogy azt a megrendelőt aki engem, vagy a társaságunkat rendelte, feltudjam venni. - tény, hogy a kockások által szerződött helyeken szintén problémákba ütközik ha a telefonon érkezett megrendelést szeretném teljesíteni - Az is tény, hogy bármelyik pályaudvarra, legyen az vasútállomás vagy autóbusz állomás, a "hiénák" nem zaklatnak és nem gördítenek akadályt az elé, hogy a munkámat végezni tudjam! arról nem is beszélve, hogy ezeken a helyeken nem a sor végére állok, hanem a sor elejére és minő csoda, még a csillárt sem kapcsoltatják le velem! Tényleg... Miről is beszélünk?
hiénakutya 2011.05.31. 19:33:19 / # 302705
Meleg volt ma, és tudod, Őket egyetlen senkiházi f@szszopó se kényszeríti arra, hogy állig begombolt, tökig betűrt ingben, nyakkendőben, sötét vászonnadrágban és az azzal harmonizáló öltönyzokniban paádézzanak, kilométerenként 225 forintért. Tudom, hogy bosszantó, de ez van. Azért ez a strandpapucs dolog... Ezt majd akkor, ha a saját szememmel. Nem lehet benne vezetni. Ki az a hülye, aki ilyet vesz föl? A kerti szék is, hááááát, picit necces. A Kerepesi oldalon vannak padok, nem tudom, minek kellene a kerti szék. Azt meg végképp nem értem, hogy a napszemüveggel, meg a portörlővel mi a gond. Ezt is hiába magyarázom. Nincs hely. De inkább örülnöd kellene, hogy nem férsz be. Ilyen formák közt akarsz ácsorogni? Ingben, nyakkendőben? Ne viccelj már! Nade aztán hogy volt? El tudtad vinni a megrendelőt, vagy le kellett parkolnod a balesetinél és onnan sétáltál vissza érte? Hm?
Oldalszám: 1757