Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
művészúr 2011.09.19. 11:04:24 / # 303159
Biztos ezzel kenyerezte le, hogy egyáltalán fizessen...:-) ( vagy "szintén zenész"...)
A Főtaxis 2011.09.19. 01:27:16 / # 303158
NAGYON JÓ VELED DOLGOZNI!!!
Taxiboy 2011.09.18. 23:07:00 / # 303157
Azt szeretném azért tudni, hogy ki a fax aki minden féle cigó utasoknak kártyát osztogat??? A minap beül a patkány és büszkén mutatja a szaros papírját, hogy a kollégám adta, mert minden nap rendel. A végösszeg 580 Ft lett. Erre 600. Tőlem egy se megy ki az biztos, mert nem vagyok a pénzem ellensége. Ne bizonygasd az ellenkezőjét, mert nem tudsz meggyőzni!!!

bemondó 2011.09.18. 19:17:16 / # 303156
Drága, betekinthetnék a forgalmazásodba? :)
Dodi 2011.09.18. 15:48:47 / # 303155
Amikor a Veresnek fizettél,azt azért tetted,hogy mások elől dolgozz. Az mitől volt más?
piszkos fred 2011.09.18. 15:32:16 / # 303154
hogy fog pörögni ez a cég!!!!de ma vasárnap van,ma is érdemes gyorsított venni? :)
kitsike 2011.09.18. 13:09:58 / # 303153
:) Gyorsítót minden nap mikor dolgozom du. 17:00-tól átvehető nálam! :D
piszkos fred 2011.09.18. 13:02:10 / # 303152
hát nagyon köszönjük a kimerítő választ mindannyiunk nevében!!!így,hogy ilyen jól elmagyaráztad még én is megértettem:)!de azért örülnék ha gyorsító is járna az új programhoz :)
kitsike 2011.09.18. 07:43:24 / # 303151
Sziasztok Kedveskéim! :) Piszkos fred, azért kell 6x-8x nyomkodnod, mert picit fel vannak gyorsulva az események, meg a kódkapu.. :) Ha nem vagy elég gyors, akkor nem találsz bele.. :) Majd belejöttök ti is.. :) (Igen a láynkák kicsit tépték a hajukat, ma már mindenki parókába jár dolgozni, de milyen jól mutatunk minden nap más hajszínnel, és ocsóbb lett így a fodrász is!) :D Szóval azért van szükség eme programra, mert a POS terminátorodra megkapod a címet, nem kell elismételnem, 5x-6x, ami időt vesz el, amennyiben módosulás lép fel, vagy lemondanak, amikor a kezelő, eme módosítást begépeli, és átküldi elém, meg sem kell nyikkanom, Te már tudni fogod. Eme fordulattal gyorsabban lehet forgalmazni, ill. te gyorsabban juthatsz címhez, az utas meg autóhoz. (tudnám javasolni, kezdeményezzétek a betekintést a forgalmazásba, egy csendes vasárnap, és kérjetek betekintést.. ) Azért csinálják 3-an a Gyuri munkáját, mert az új programhoz fel kell tölteni a rendszert, névvel, gk tipus, szín, (hajad színe , ha még lesz:)))) , szemed színe, telo szám... ) a gépek automatikusan fogják tudni, mennyi címet vételeztél, mennyi címre nem juttottál el, mennyit mondtak le, és mennyi volt ebből központ fizetős, átutalásos, vagy kinek hogyan tetszik igazolós. Ha van még kérdés, akkor szívesen válaszolok rá, dolgoztam nem egy kollégával ezzel a programmal. Hogy mikor jövünk bele? Én azt mondtam a lányoknak kb 1-2 hét... Nektek ha nem vagytok kicsit bátrabbak, lendületesebbek akkor kicsit talán több idő :)))))) (ki volt tízzel? Válasz, kód semmi.. Pedig én látom ám, csak nem találunk bele... ) Na pusz, mert húzós volt a 7 vége.. :)))))

művészúr 2011.09.17. 20:40:49 / # 303150
Nem mintha különösebben érdekelne, de számomra teljesen értelmezhetetlen ez a hozzászólásod.Nehéz is rá válaszolni a sok "értelmi" csavar miatt. Egy kicsit "gyúrni" kéne "fogalmazás - technikára", bár ez nem az én asztalom. Általában ebben a nyílt fórumban a saját véleményemet szoktam leírni, az engem ( és lehet, hogy néha mást is ) kellemesen vagy kellemetlenül érintő dolgokról.Erre való. Előfordul, hogy erre a "haverjaim" is reflektálnak - mert nekem bizony olyanok is vannak, sőt Barátaim is akadnak -, de a legtöbb hozzászóló "nick" mögött álló Kollégáról nem tudom, hogy valójában kicsoda.Nem is az a lényeg. Arra viszont, hogy a véleményemet megosszam - ameddig egyáltalán ez engem érdekel -, nem tőled fogok a jövőben sem engedélyt kérni és nem tőled fogok egyetértést elvárni! Soha nem állt ( és továbbra sem áll ) szándékomban "észt osztani" - bár azt is csak az tud, akit ezzel az aprósággal, a Jó Isten megáldott -, csupán néhányan "ötletelgetünk", vitatkozgatunk, humorizálunk; nem kell ezt az egészet "túlreagálni". Lényeg a lényeg: tőlem írhatsz bármit, engem nem fog érdekelni - eltekintve a Barátommal szembeni otromba személyeskedésedtől ( 30264 ), amely egyébként téged minősített -, mint ahogy eddig sem érdekelt. (...egyébként, csak azért, hogy máskor ne válj nevetségessé - rosszul informáltságod miatt - a "cég esze" valójában az MCCCXCII Kolléga! :-)) ) ...ennyi..
MCCCXCII 2011.09.17. 15:06:10 / # 303149
No, no. A cég „esze” egyedül én vagyok, és még nem oszlok, egyben vagyok és mozgok. :))
Lali 2011.09.17. 08:53:47 / # 303148
A hiéna te vagy. Azért fizetsz, hogy mások, elöl, dolgozz. Vagy nem is hiéna hanem birka.
krapek70 2011.09.17. 07:50:54 / # 303147
Neked mi a megfelelő, akinek teheted a szépet nem?! Mert ahogy látom általában mindenkivel bajod van akivel nem mész bulizni tipikus Okostojás vagy aki csak az észt osztja, mint a haverjaid ti vagytok a cég esze csak még nem ismerte el ezt a tényt senki.
krapek70 2011.09.17. 07:43:29 / # 303146
Állandóan kábitanak minket ezek de az van amit ők akarnak, mert szerintük ők értenek hozzá igazán, a mi dolgunk csak fizetni amit kell, mert tiltásba tesznek azonnal.Bár még akkor is tiltásba vannak sokan amikor fizettek csak bekell vinni a számlát bemutatni. De azért a Juhász Gyurira fogták ezt is most ki a hunyó???Már három aktatologató van bent és igyis néha órákba telik bent amig elintézed a dolgod.Ráadásul ugy néznek az emberre mint ha a holdról jött volna.
zajos tücsök 2011.09.16. 23:29:41 / # 303140
Jó reggelt kivánok...

Vazul 2011.09.16. 22:49:36 / # 303132
Mégsem a sziget miatt lett a "tagdíjkorrekció"? Pedig 5*8=40, nem?

krapek70 2011.09.16. 18:23:06 / # 303145
A nemrepteresek meg befalcolhatnak. Vegyen mindenki uj autot mert a T,vezérek ugy gondolják ez semmiből sem tart nekünk, hiszen mindenkinek kell lenni két három havi tartalékának. Dilettánsok miért nem mennek inkább ök is ki az utcára dolgozni ott majd rájönnének milyen a taxizás.?!

krapek70 2011.09.16. 18:17:27 / # 303144
Most jön a kánaán a sziget is bukó lesz az teljesen beteszi a kaput pár kollégának sajnos.-(((

művészúr 2011.09.16. 09:49:19 / # 303143
...írtam volna, de elment a kedvem. ...hú, de nagyon mérges lettem, a legújabb hírektől! Most állt össze a kép a fejemben - elég lassan - ,ez a cég, a mi cégünk, nem törődik a NEM REPTERES kollégáival! Logikus: A nem repteres fizeti a RENDES tagdíját - kategóriától függetlenül - becsülettel. A RENDES repteres fizeti a tagdíját, plusz a "lejjadót".De általában a leadó, akár 3, netán 4 - szerese is lehet egy tagdíjnak. Tehát, a RENDES repteres által befizetett összeg bőven fedezi azt a "kiesést", amely a reptéren kívüliek - esetleges - kilépése esetén jelentkezne. Ebből következik, hogy ezt a céget reptérre kell "erősíteni", a többi marha meg csak bőgjön... Teljesen mindegy, hogy a címállomány kb.70 % - ban "kifelé - repteres", több meg nincs. Erre megy ki szintén az is, hogy újabban csak "reptérkompatibilis" autókat lehet beléptetni. Ergó, így kell tagdíjat emelni, hogy az - tagdíj befizetése mellett - kb. 3 - 4 - ötszöröse legyen annak. "...és a többi néma csönd..." ( W.S.Hamlet ) Csúnya...nagyon csúnya...(Latabár Kálmán)
bambusz 2011.09.16. 08:57:11 / # 303142
Hivatalosan 88 "hiéna lopkodja az utasokat(állításuk szerint napi 5-6 pörögnek a tarifájuk 27 Euro) a reptérről ez napi 450 transfer kiesést jelent.. havi 1200-1500 cím kiesés... Látjuk dolgozik a BA a megoldáson. Zsilip rendszerű dupla kapu és bilincselés fent....:-) Már most meg van a megoldásuk erre a BA által remeknek tartott "megoldásra" 3-4 ember felváltva halászik és kézi rádión felkérik a pufferelő " csíkos hátú kollégáikat" Na Bumm neki ..megint kidobott a reptér egy zsák pénzt.. nem baj... VAn miből ...utasonként 1000 Ft leadóból. Ez az termeljünk, ők meg aratnak

Oldalszám: 1757