Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Dodi 2011.09.28. 18:16:58 / # 303203
:)))))))))))))))))))))))
Marcellus Wallace 2011.09.28. 18:08:24 / # 303202
Kinek is ciki? Ha csendben maradtál volna........
puccos 2011.09.27. 22:32:30 / # 303201
A klasszikusokat csak helyesen. Helyesen: Marsellus Wallace. Javitsd ki a nickedet, mert igy ciki.
krapek70 2011.09.27. 15:25:28 / # 303200
Köszi a tanácsod de sajna ott már nem igazán van keresnivalom mert aki számitott azok is leléptek onnan és én a is tulajváltással jöttem ide ráadásul bedőltem és vettem uj autot aminek most iszom a levét de szerintem többen járunk ebben a cipőben, ide csak autócserével tudtam belépni mert 11.-éves volt az autom.Ha nem tetszik akkor ne olvasd amit irok vagy kritizálj hiszen ez az oldal erről szól, legalább nem unatkozunk és vitázunk.
Marcellus Wallace 2011.09.26. 05:39:57 / # 303198
Megteszed, hogy átfáradsz a Budapest taxis topicba és ott mondod meg a frankót? Az időd itt kitelt, a te döntésed volt. Isten áldjon!
utolsó senki 2011.09.24. 22:00:14 / # 303196
Sajnos elmaradt,hétfő v. kedd este megtudjuk,mi lesz.
egy a sok közül 2011.09.23. 19:35:10 / # 303195
Kíváncsi vagyok nagyon.
utolsó senki 2011.09.23. 19:26:53 / # 303194
Ma 20.00 az utolsó tárgyalás-személyesen a Vezér és D.Z.
egy a sok közül 2011.09.23. 17:42:33 / # 303193
Kösz ez kimerítő volt.
krapek70 2011.09.23. 17:12:29 / # 303192
Valószinű, hogy bukta. Itt csak a reptérrel törödnek, meg hogy uj kocsival dolgozz a többit meg oldja meg mindenki magának.-((
egy a sok közül 2011.09.23. 14:12:40 / # 303191
Mi van sziget ügyben? Valaki tud infót?

piszkos fred 2011.09.23. 11:23:57 / # 303190
piszkos fred nem "megy" el olyan könnyen.élvezettel olvasom ezen oldal minden sorát:)
MCCCXCII 2011.09.23. 08:54:12 / # 303189
Dokumentáltam volna, csak egy balgaság miatt nem sikerült. A gépemhez van egy tartalék akkumulátor. Ez és az eredeti, le volt merülve. Csak az egyiket töltöttem fel. Természetesen melyiket pakoltam be? Azt, amelyik nem volt feltöltve! Tanulság, töltsd fel mind a kettőt, és nem téveszted össze. :))
MCCCXCII 2011.09.23. 08:49:12 / # 303186
Kedves dodonna! Most valóban nagyon rövid leszek (legalábbis igyekszem az lenni), mert a végén piszkos fred még „elmegy”. Szóval, egy kicsit mosolygok, vagy bocsáss meg, de kacagok oly annyira. Hogy miért? Többek között ezért: „[i] Nos ez a POS terminátoros dolgon így néz ki; --Kérek VI. Lenin körút 65 --Prüty --Negyven-tizenhárom. --Prüty. És ennyi. Minden más információt szépen a tetris jellegű monitorkádra fogsz megkapni, hogy csekkes, hova megy stb stb. Erre mondtam azt, ha te ebből tudni fogod (lásd a Csaba utcai példád) hogy ez az a kedves akivel neked harcsabajuszakasztásod volt, vagy netán csak a Marx térig megy el, akkor elismerésem. Mellesleg a virtuális konszin szépen ott lesz ráírva - amit a diszpi is lát - hogy a 1392, ne menjen, mert nincsenek jóban, tehát oda sem küld a diszpi,ha mégis rányomnál. [/i]” Én bizony abból fogom tudni, hogy ez az, az utas akivel bajom volt, mert bár az idézetből nem derül ki, de valószínűleg a kedves neve is szerepelni fog a „kiküldött” adatok között. És ha úgy hívják, hogy Hlusztvisnyák Gothard, akkor bizony már adom is vissza. A másik, ami miatt elcsúszott a fogaim elöl a bőrredőny azok ezek: „A telefonos azt látja, hogy mennyi cím van a diszpi előtt, hogy hány perce van előtte mióta felvette a telefonos, azt viszont valóban hiányossága a rendszernek, hogy azt nem, ha már elvitték a címet, azt mennyivel. Erre mondtam azt, ha a telefonos begubózik és "nem él együtt" a központtal, ígérhet több időt az aktuális forgalmi viszonyok ellenére. ” Szóval, a rendszernek, van hiányossága? De az emberke, aki a programot írta, vagy nagyon „ügyes” üzletember, vagy nagyon jó kapcsolatai vannak, hogy több társaságnak is el tudta adni a „kicsit” hibás programot. „ Ez a program jelenleg minimum 3 cégnél fut, beleértve a főtaxit is, amit említesz, hogy "beragadt címre" küldik a kollegát, azért joggal és okkal lehet a programozó fejét dorgálni, nem tett meg mindent annak érdekében hogy az induláskor felkészült legyen, hisz pontosan tudta, hogy ezek a jelenségek léteznek, mégsem küszöbölte ki.” Ehhez meg, tényleg nincs mit hozzáfűzni. Üdvözlettel MCCCXCII
Vazul 2011.09.23. 00:44:37 / # 303188
Kedves Kolléga! A nappali maximum tarifa Budapesten mindössze csupán 240 Ft/km!!! De már több, mint 10 éve!!!
Taxiboy 2011.09.23. 00:22:40 / # 303187
Csak helyeselni tudom a kezdeményezéseteket. Talán nem kellene annyira kegyetlennek lenni az utasokhoz, mert van 10-15 perces kiállás is. Pl: du 3-6 óra között. Az, hogy a taxi 5 percet vár a cím előtt és utána tovább halad, szerintem teljesen humánus és korrekt hozzáállás. Természetesen nem egyik napról a másikra, hanem legalább előtte 1 hónapos kampánnyal. Először nehezen indulna, de minden csak szokás kérdése, és biztos a központ munkája is könnyebb lenne. Amikor először elmegy a kocsi üresen, és letipeg a Kedves, akkor hív egy másikat, közben duzzog egyet, de a következő alkalommal megtanulja, hogy nem vicc volt a reklám előtte. Más: A tarifa módosításon a Főváros nem nagyon töri magát. A cégvezetők meg csak lejjebb viszik a díjakat. Minden szotyi cégnél vannak ellenzői ennek az üzleti politikának, és nem is kevesen. A megoldás egyszerű, és drasztikus lenne meglátásom szerint, csak összefogás kellene, ami elég elképzelhetetlen. Elvileg a maximált tarifa 250 Ft/Km Budapesten azt hiszem. Ez alkalmazható bárkinek. Minden szotyi cégtől összefog 60-70 ember és berakatja az órájába ezt a tarifát. Holnaptól csak így fuvarozik. Hangsúlyozom, hogy minden ilyen cégtől. A vezetés nem engedheti meg azt, hogy ennyi embertől megváljon egyszerre, mert nincs annyi tartaléka. Óriási káosz kerekedne ebből és valami lépésre szükség lenne. Ez csak fikció a mai taxis világban, mert mindenki félti a megélhetését, ami érthető, de ezt használják ki sajnos. Másképp pedig nem lesz előremenetel.

piszkos fred 2011.09.22. 12:01:13 / # 303185
"szegény" ő már rohad!
rosszqtya 2011.09.22. 11:22:23 / # 303184
egyszer valaki azt mondta, a dolgokat legegyszerűbben mindig decemberben (karácsonykor) lehet elfogadtatni az utasokkal... azt kéne csinálni, hogy GLOBÁLISAN minden cég december 1-től, kocsi érkezik óra indul... nem veszünk fel olyan címet, amiről tudjuk, hogy szopás (károly. krt. 2., szt. istván krt. 1. etc.) megtanulnának tipegni 20 métert az tuti...
zajos tücsök 2011.09.22. 11:05:16 / # 303183
Egyetértek,nem vitatkozom veled. Igazad van. A 10percet csak azért irtam,mert ha beragad a cim 4-5percet,az utasnál akkor is ketyeg az óra. Max ott fog várni egy két percet. Az idő pénz. Utasnak is. Legyen már nekem is. Napi két óra elmegy az ingyen várakozásokal...
Apuka 2011.09.22. 10:50:40 / # 303182
ez a megoldás számos problémát vet fel. ezek közül az egyik, hogy mire hozzád eljut a cim addig az akár 2-5 perces is lehet a telefonos felvétel óta. az előző irásomban lévő megoldási lehetőség viszont ki volt próbálva és můködött. régebben már leirtam de röviden újra: a Taxi4-nél szilveszterkor az utasok 5 percet kaptak. amikor a taxi megérkezett a cimre 5 perce kellett várjon. ha 5 perc elteltével sem volt utasa akkor automatikusan tovább állt. természetesen erről az utasok már napokkal elötte. tájékoztatva lettek. Én nem tudtam olyan gyors lenni, hogy elöbb legyek a cimen mint a kedves. nem volt felesleges várakozás, nem terheltük a központ munkáját a reklamákkal, nem volt kifele telefonálgatás,kvázi pénzt sporolt a cég. mint mondtam, csak akarat és hozzáállás kérdése az egész.
Oldalszám: 1757