Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Repteresrudi 2013.02.13. 12:50:38 / # 305261
Kedves kollégáim !!!! Sajnos eddig a pillanatig semilyen reakció,visszajelzés,nem érkezett a vezetőség részéröl. Ez azt jelenti ,hogy 2013.02.15-ÉN,PÉNTEKEN 17.30-TÓL-22ÓRÁIG NEM VISZÜNK UTAST A REPTÉRRÖL!!! Kérünk minden kitartó kollégát lelkesitse maga körül az eltévedt,bizonytalan szaktársait és aki az előző két megmozduláson dolgozott az most tisztára moshatja a lelkiismeretét ha nem dolgozik. A célok ugyan azok létszám stop, a vezetöség leváltása, kommandó felfüggesztése,fizetnivalók csökkentése, emberibb bánásmód,korrekt feltételek, tárgyalások megkezdése, stb......................................... Udv rudi és legelább 750 kolléga

cabby 2013.02.13. 12:44:27 / # 305259
Köszi
bambusz 2013.02.13. 12:40:20 / # 305258
Erről beszélek. Ennyire érdekli őket,hogy mi van a taxisokkal, akik a kenyeret adják nekik. Elrontott világ eZ. Még mindig sokan ülnek fordítva a lovon. De egyre könnyebb lesz leesni... Mi szurkolunk.
cabby 2013.02.13. 12:31:38 / # 305257
Hello Bambusz, Avval amit írtál egyetértek, csak 2 dolog: Azt, hogy mi trágár vagy, mi nem az,azt Mi (veled együtt) is el tudjuk dönteni nem kell hozzá, segítség. Ha valaki kultúráltan foglamaz azt kellemesebb olvasni. (hiszen Mi magunk olvasgatunk) A másik: a kollégát akkor rúgták ki amikor: időpontot kért, bement, elmondta a közös problémánkat, szamovár közölte, hogy nincs több ideje foglalkozni vele, de választ sem adott. A kolléga ekkor nem távozott, a többit már írta valaki.. Tehát ekkor még szó sem volt semmiféle szervezkedésről. ("kirúg valakit,mert sztrájk félét próbál kezdeményezni") Ezután döntött úgy a nagytöbbség, hogy (eleinte) péntekenként nem dolgozik. Ha nem lesz változás, akkor ez több napos is lehet. Az emberek nagyon elszántak, hát jó lenne minél előbb egyeztetni. Ha jól tudom, a telefonos bejelentkezés hétfőn megtörtént, de a nagyon elfoglalt ig. tanács még nem szólt vissza. Ők tudják....
bambusz 2013.02.13. 12:06:54 / # 305256
És tisztelettel Várom,várjuk A fötaxi KEDVES VEZETŐSÉGÉNEK IS A GONDOLATAIT ERRE A FÓRUMRA, MIELŐTT ESETLEG LECSAP A MÉDIA A HÍRRE. Ők is elmondhatják, persze ha érdemesnek találnak minket egy válaszra és netán nem tartják lekicsinylőnek eme feladatot, hogy egy sárdobálót megcáfoljanak és mondjanak valamit, hogy ők hogyan oldanák meg vagy egyáltalán mit tennének. Vagy netán mit tettek..bár ezt mindenki tudja, hogy csak próbálkoztak,mint a kutya illetve kirúgták aki erre felhívta a nem túl éber kollégák figyelmét.

bambusz 2013.02.13. 12:02:10 / # 305255
Szia! Elősször is elnézést, ha túl trágárnak találtad, de azt gondolom, hogy ezt Tomayer,majd eldönti. És azt gondolom, ha valaki ezt trágárnak találja, ne nézzen délután 6 után TV-t,mert még anno a Mónika Show-ban is keményebb dolgok történtek. És igen...én is tényleg azt gondolom, hogy igazam van.Sőt.NEM GONDOLOM, hanem TUDOM! De főleg elegem van, hogy egy két ilyen főmufti-macskajancsi, azért kirúg valakit,mert sztrájk félét próbál kezdeményezni, azután, hogy több éve kérik ŐKET, hogy oldják meg a problémát. A Fötaxi probléma megoldóképessége arra irányul és korlátozódik,hogy a tagdíjnál legyen nyitva a pénztár és minél több kollégát csábítsanak magukhoz, mindenféle kedvezménnyel.
bambusz 2013.02.13. 11:54:03 / # 305254
Kedves LULU! Gondolom, Te is falon belül vagy, hatalmas nyelvvel.Igen, biztos nézik,hogy Te megvéded őket! Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmét azoknak az embereknek akik irdatlan fizetésért nem foglalkoznak azok véleményével, akik összehordják Nekik.. Nagyjából 200 ember kéri őket,hogy ha már elképesztően nagy sarcot szednek le róluk,ráadásul 2 cég (Fötaxi, Airport), akkor oldják meg a problémájukat. Jelen esetben üldözzék a "fehér rendszámos" offical taxizókat! De 2 éve csak azt látod, hogy Szunomár "főkolléga" fotózkodik a Régi FÖTAXIs-zsigulis pacákkal.Menjen ki a reptére és ott jó pofizzon a KOMMANDÓS haverjaival együtt. Sírásra állna szája ,ha meglátná ,hogy a munka- nap első cselekménye ( a kézfogás) a kommandós és a lopós között. jól elvannak. Ráadásul a mondataidból azt olvasom ki, hogy a "szerencsejátékzrt"-nél is lehet valami csókod :-) Ám lenne itt még egy dolog(Columbo).... Ha Te ennyire képben vagy, hogy ki tehet erről a nemtörődömségről, akkor dobd ide a nevet,neveket, hogy NE SÁRDOBÁLÁS legyen!!! Gondolom, ahhoz viszont féreg vagy és félted a pozíciód. Szép Napot!
föcyha 2013.02.13. 10:14:57 / # 305252
fojt..de jön is köv kérdés Kardos a közp vez felmondott(vagy ...???) mi történt feltalálta Szunomár úr a csoportos vezetést(4 közp vez)csodálatos most már csak 2 van (tiszta való világ) Ezeket a dolgokat nem értem de lehet ,hogy én gondolom rosszul és még nem érintettem a reptéri problémákat ....
föcyha 2013.02.13. 09:34:58 / # 305251
..na hát vegyük szépen sorba... Szunomár úr kinevezték nem tudni milyen feltéttelekel és elvárásokkal ..de a 100 éves főtaxí tönkretétele nem lehetett a cél pedig efelé robogunk .... persze meg van a sorrend a fő vállalkozó (telefon szám tulajdonos )lesz az utolsó aki tönkremegy " nem probléma ha lázad a taxis mehet ...jön másik csak kérdem Szunomár úr meddig ????? ez a stratégia rossz !!!! Következő marketing ma nagyon fontos szempont!!! vagy nem Szunomár úr ????? Tihanyi S elbocsátotta (nagyon finoman fog)..nem végezte jól a munkáját ???(nem tisztem a Sanyit védeni de sorolni tudnám hány cégnél megfelelt itt nem)
föcyha 2013.02.13. 06:20:59 / # 305249
Jó reggelt!! ez gyönyörű jó lett volna magyarul nem" TRÁGÁRUL " ,,,fogalmazni de sok mindenben igazad van,
L U L U 2013.02.13. 05:57:27 / # 305248
Könnyű "kintről" osztani az észt, de sajnos látszik, hogy a Főtaxi igazi irányítóinak személyéről fogalmad sincs. Neked mindegy is, csak be lehessen sározni valakit. A te elméleted szerint egyszerű ez az egész. Annyira, mint nyerni a lottón. Csak el kell találni a számokat.
pálcika 2013.02.13. 04:15:07 / # 305247
Hammond? Taxasból?
pálcika 2013.02.13. 04:14:34 / # 305246
Teljesen jó. Ha pedig ezt nem csak a Főtaxira értelmezzük, hanem az összes telefonszámtulajdonos-fuvarszervezőre, akkor még jobb.
törölt felh. 2013.02.13. 04:02:28 / # 305245
Ez szép volt!!! Big LIKE!!!
sullivan 2013.02.12. 23:47:07 / # 305244
Ez össze lett rendesen foglalva. Kíváncsian várom a fejleményeket, főleg kívülállóként érdekes lesz.
bambusz 2013.02.12. 23:36:58 / # 305243
A másik gondolat. NEM KELLENE NEKTEK HAVI 75000 körül fizetni. MINEK? Fizessetek Nekik is kanyaronként mondjuk 2-300 ft-ot. Ha már minden áron fizetni akartok 2 helyre, de teljesen felesleges fixet fizetni. Legyen nekik is érdekük,hogy Ne várjatok 3-4 órát,mert fentről mások elviszik a munkát. Oldják meg, hogy Ti pörögjetek . A KOMMANDÓSOK-ról meg ne is beszéljünk.. Az mikor tűnik fel a tisztelt 2 nagy tudásúnak ott bent(ott fent) a központban , hogy a csoda kommandósok 90 % már lopós fent,mert arra használják a dolgot, hogy ismerkednek a fentiekkel, aztán pár hónap múlva meg átállnak a másik oldalra.

bambusz 2013.02.12. 23:26:06 / # 305225
Teljesen megértem a sztrájkolókat! A Szunomár meg Dudás mi a f....-t csinál a központban? Amióta megszerezte a Fötaxi a repteret a babérjaikon ülnek. Elég vicces, hogy több,mint 2 éve képtelenek megoldani a fehér rendszámosok lassan iparszerűen véghez vitt lopkodásait. A ketrecben a szerencsétlenek 3-4 ,néha több órát várakoznak. egy nap pörögnek 2-3-t. Míg a lopós megy 4-5 -t. A Fötaxis fizet havonta a fuvarszervezésért 75000 körül.. álljunk meg egy szóra fuvarszervezés???? mit szervezett a fötaxi? Hát , akkor mi a bánatos picsának fizetnek a reptérnek + kanyaronként 1200.-ot? Mi a franc ez? 2 cég aki tulajdonképen semmit sem csinál csak tartja a markát. Miért nem jó a Debreceni példa? Minden taxi, aki akar szerződik a reptérrel és dolgozik, szabott fix áron, aki egyszer megdől azonnal vissza kell vonni az engedélyét! Szóval kedves Fötaxis vezérek!!!!Szunomár meg Dudás!!!Miért nem álltok fel és valljátok be, hogy kénytelenek vagytok megvédeni a saját szemétdombotokat? A Vereséknél érdekes egy fehér rendszámos, de még sárga rendszámos lopós sem volt. Ők megoldották.Ott a kamera rendszer! Nem a taxikat kell szabályozni napi 2x behajtásra,mert abból polgárháború lesz! Hanem a fehér rendszámos autókat kellene napi 1x beengedni,mert Ők mit keresnek ott naponta 5x-8x?Ugye nem is lenne olyan bonyolult? Ugye mindenki tudja, hogy nagyjából az internetről dolgozókkal a fehér rendszámos "magán taxik, magán taxis mikrobuszok" száma nagyságrendileg 50-80 között mozog. Ez a rengeteg adóelkerülő naponta csak 4-5x menjen(nyáron 7-10 is mennek)csak 40 autóval számolva is min.150-200 cím! ( nagyon alábecsültem) mindenki mehetne egy hónapban minimum 30 kanyarral többet. Szóval sztrájktörő faszkalapok, amikor a többiek sztrájkolnak MIATTATOK is teszik! De Ti idióta módon nyomtok 1-2 kanyarral többet azon a 2 napon, de ha NEM DROID agyatok lenne, akkor rájönnétek , hogy az a + 4-5 sztrájk alatti kanyar nem egyenlő a havi plusz min.30-50 kanyarral. De azt gondolom ez már túl magas röptű gondolatmenet számotokra. Inkább szóljatok A SKODAkat Forgalmazó cég tulajának ,hogy a 2 órás bejelentés már NEM divat! Gondolom akik a Fötaxinál dolgoznak tudják, hogy ezek a gondolatok nem MENTESEK az iróniától. Egyszer tartanátok össze csak magatok miatt. Kényszerítenétek a repteret és a Fötaxi tisztelt vezetését is , hogy végre tegyenek valamit. Mondjuk menjenek ki 1 hétre körbe nézni mi folyik "Ott fent" No...nem az irodájukban ott fent,mert ott nem folyik semmi, főleg nem munka. Mindenkinek sok sikert a következő sztrájkhoz, a múlt heti már alakult láttam a puffert tök üres volt a sor fent meg kanyargott néha jött pár sztrájk törő. Szunomár meg a másik! NEM AZT A TAXIST KELLETT VOLNA KIRÚGNI, AKI FELHÍVNI SZERETTE VOLNA A DOLGOKRA A FIGYELMET, HANEM CSAK KETTŐTÖKET. Azt jó napot!

szoszolo 2013.02.12. 21:21:03 / # 305224
Szia Zónás Megértem a felháborodásodat, egyetértek veled, ugyanakkor szerintem hagyjuk a múltat és inkább próbáljuk őket megnyerni magunk mellé most péntekre. Folytatni kell és folytatni fogjuk.

hiénakutya 2013.02.12. 15:32:14 / # 305242
Ha adhatok egy tanácsot, ezt azért úgy csináljátok, hogy lehessen szépíteni. Magyarul, aki csatlakozik a következőhöz, az kerüljön le a listáról. Erre egyébként tényleg nincs mentség. Hat óra, egy péntek este, amikor azért a városból is lehet dolgozgatni... Szánalmas.
hiénakutya 2013.02.12. 15:28:28 / # 305241
"Van egy tulajdonosi kör. Akik pénzt szeretnének keresni. Nem keveset... És az élet úgy hozta, hogy a mi hátunkon. Ez rendben van." Ez a különbség köztünk. Szerinted rendben van, szerintem nagyon nincs rendben. De legalább most már értelek.
Oldalszám: 1757