Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2013.02.14. 09:45:08 / # 305260
Ezeket a köröket már megfutotta két éve a "polgármester úr" és a 05 Sanyi. Egészen M. úrig jutottak. Mindent megígértek nekik, aztán a végén minden változatlan maradt. Azóta már egyikőjük sincs a cégnél... De kívánom, hogy most sikerrel járjatok.

Donor 2013.02.14. 09:04:07 / # 305250
Szerintem ne tárgyaljatok még! Néhány presszió a társaságra...egy -két fej hullik,aztán az új arcok,mivel bizonyítani szeretnének,több kompromisszumot mutatnak majd. DRUKKOLOK NEKTEK!

Tomcab 2013.02.14. 04:52:39 / # 305229
Szerinted érti amit írtál? -:)))

föcyha 2013.02.13. 23:32:58 / # 305278
Azért én nem vagyok olyan boldog...remélem aki oda megy tud ésszerű érvekkel valamit kicsikarni .Sok sikert a tárgyaláshoz és arra nagyon figyelni egy cég vagyunk a városi "taxis is taxis " üdv egy városi taxis
bambusz 2013.02.13. 22:38:03 / # 305277
Ja, ahogy azért látjuk, halljuk sajnos talán tényleg a "sutyózás" gyorsította meg egy kicsit a dolgot. Pénteken már fogadják is Őket. Érdekes, nem?
bambusz 2013.02.13. 22:36:07 / # 305276
Ebben teljesen igazad van..Semmi közöm hozzátok. Egy dolog érdekel a kollégák, akik taxisok, emberek és Ti csak a pénzgyárat látjátok bennük. A Ti helyett itt az ők megfelelőbb. ezt kb 10 hozzászólással előbb írtam..én így is gondolom.soha nem voltam nálatok illetve egyszer mikor egy ismerősöm belépett, de az egész épület , a szocializmus benne ül..engem rendkívül nyomasztott, úgy beszéltek belépésnél az ismerősömmel, mint egy kutyával..esküszöm az életemre, akkor kívül állóként szóltam, hogy tán nem így kellene, de aztán rájöttem, hogy nekik így természetes. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy csak ott van ez, de mondom, az az elképesztő nyomott hangulat abban a lepukkant épületben. sosem mennék oda ez biztos,de mint kolléga drukkolok Nektek és amit lehet a háttérből, mi megtesszük!! Várjuk a Pénteki híreket.. hidd el elég hamar tudni fogok,fogunk róla. Aztán majd kiderül.
föcyha 2013.02.13. 22:25:25 / # 305275
Ez igen szép egymást kell suttyózni ez visz előre. bambusz...azért nem kéne ajtóstól rontani abba a házba ahol még sosem jártál és nem is fogsz elmondásod szerint...mert nagyon könnyű ebereket "gyökerezni" de nem ez visz előre (gondolom én ..semmi probléma ha másképp gondolod )a telefon központ problémák sokasága de azért nem "gané" kicsit erős jelzőnek tartom (ott emberek dolgoznak jól rosszul de a taxist szeretnék kiszolgálni) Sokkal fontosabb volna arról beszélni hol és mikor tudják meg az emberek ,hogy lesz sztrájk ... az hogy itt elhangzik az kevés ..."kedves bambusz" várom ötleted és mind külsős segítheted általad is jónak tartott megmozdulást ....
szoszolo 2013.02.13. 21:51:13 / # 305274
Kedves Zónás és MINDENKI Értesüléseink szerint kollégáink péntek reggelre kaptak időpontot, a felügyelőbizottság igérete szerint visszahívta őket. Mindenkinek nagyon köszönjük az eddigi munkát reméljük a srácokat megfelelő tárgyalópartnernek tekintik és nem lessz szükség a folytatásra. Igéretük szerint pénteken ha kijönnek azonnal tájékoztatni fognak benneteket.
zónás 2013.02.13. 21:26:07 / # 305273
Hiéna, szószóló, bambusz. EGYETÉRTEK!!!!!! Repteres Rudi!!!! Legyen kifüggesztve a wc-ben, már holnap. külömben baszhatjuk... De sajnos szerintem, aki akkora egy türhő volt, hogy dolgozott (azt hazudván, hogz nem tudott róla..), egzébként tudok olyanról, aki nyiltan megmondta, hogy azért pörgött, mert úgysem érünk el semmit....jelszóval, az tényleg b@ssz@ meg a jó kurv@ édes anyját... :) Arról is kéne infó, hogz ki volt bennt, és mit tudott intézni... :) Tehát telefont felhívott, és bement... Mit mondott el, mire nem érkezett válasz??? Ja, és ha most nem fogy el valaki, az kihuzassa magát... és ne várja meg, hogz sorra kerül majd 7,30kor.... uff

bambusz 2013.02.13. 17:08:59 / # 305272
Drága egyetlen Barátomnak sosem nevezlek LULU! Az én szintemre Te nem tudsz leereszkedni,mert a Tiédtől annyira távol van, hála a jó égnek csak jóval feljebb, bár sajna nem nagy dicsőség veled szemben. De elárulom Neked, hogy én a Te hőn szeretett Fötaxidban sosem dolgoztam és ha más cég nem lesz BUDAPESTEN, akkor sem fogok. Erre már ihatod is a mérget. Nem szeretném minősíteni a céget,de a központotok technikai fejlettsége nagyjából arányos a cég múltjával is....ugyan olyan öreg leharcolt gané, de ezt csak a nálatok dolgozóktól illetve azoktól tudom akik mondjuk a rádiókat szerelik. A központ stílusa....ezt majd a szavazáson a több ezer szavazat eldönti.(nem álltok fényesen) az én stílusommal szerintem túl sok probléma nem lehet. Akkor nem lenne munkám... nem lennének szerződött partnerek stb. de ezt Neked úgy is hiába vázolom más hátán felkapaszkodott és eltartott kollégám. Én is szeretnék további sok sikert kívánni, de sajnos az a kor, az a politikai beállítottság amit Te megszoktál már szerencsére kihalóban van, bár a választott "taxi partnered" egész mivoltát még átjárja. Te biztos ügyes taxis vagy sőt még tán oktatsz is, ha szükségem lesz egy magasan kvalifikált taxi nagymesterre még tán meg is kereslek. Mondjuk arányaiban nézve még nagyobb tahó vagy,mint az általad kritizált személyiségem. 11 soros írásodban csak 2 konkrét esetet írtál rólam..mondjuk a két sértésen kívül hozzászólni nem nagyon tudtál vagy nem adtak rá felhatalmazást ott bent. 1. Konkrétan egy gyökér, 2.kib..k a modorod miatt. Szóval ne próbálj Te lealacsonyodni senkihez kedves versenyzőm,mert neked már nincs lejjebb.
L U L U 2013.02.13. 16:43:12 / # 305270
Drága bambusz! Úgy látom, ha valaki egy "kicsit kulturáltabban" fogalmaz mint te, az neked már alapból ellenség. Akkor leereszkedek a te szintedre, hogy megértsd - bár nem akarok barátkozni veled. Te egy másfajta növény vagy. Konkrétan egy gyökér, aki csak kötözködni tud és azt próbálja fitogtatni, hogy milyen jól értesült.Biztosan voltál vagy 2 hétig főtaxis, aztán kib..k a modorod miatt. De ettől aztán már azt gondolod, mindent tudsz a főtaxiról, a taxizásról meg végképp. Ennyi. Nem foglak a továbbiakban bántani, mert kellőképpen minősíted magad és nem tudnál kidomborodni.
bb 2013.02.13. 16:41:56 / # 305269
Kedves bamubusz! Ha lennél olyan körültekintő, amilyen nem vagy láthattad volna korábbi a hozzászólásaimból, hogy abszolút a változás mellett vagyok. Elég komolytalan, hogy ha bárki olyat mond, amivel belemászik a kis lelkedbe azonnal nekiesel, hogy biztos a vezér csókosa...
bambusz 2013.02.13. 16:03:43 / # 305268
Mi meg várjuk a Pénteket. :-)
bambusz 2013.02.13. 16:02:10 / # 305267
Ebben teljesen igazad van..Semmi közöm hozzátok. Egy dolog érdekel a kollégák, akik taxisok, emberek és Ti csak a pénzgyárat látjátok bennük. Amiben tudom, tudunk segítünk is Nekik.Lassan majd meglátjátok Ti is. Hidd el egyre közelebb az idő. Le kell ereszteni a fennhordott orrokat meg kell tanulni a földön járni,mert ha egyszer ők vagy mi befeszülünk nem jut kenyér nektek se. Gondolom Te itt csak azért vagy mert megöl az unalom az irodádba.
bb 2013.02.13. 15:41:06 / # 305266
Kedves bambusz! Marhára kíváncsi lennék, hogy Te mit is csinálsz itt tulajdonképpen?!?! Én értelmeztem rosszul vagy semmi közöd a Főtaxihoz, de osztod itt az észt és beszólsz mindenkinek, akit érsz...
bambusz 2013.02.13. 15:36:09 / # 305265
Elnézésed kérem a költői túlzásért! Ne haragudj! De Te félkegyelmű!! Neked ebben ez volt a lényeg? Most komolyan? Gratulálok! Tényleg sok eszed van, gyanítom , hogy egy irodában is ültök. Az eszed meg van hozzá. A többi amit írtam az meg légből kapott hazugság. Egyetlen szava sem igaz. Miért nem a Cartoon networkot nézed inkább? A lényeg a fotó, amin ott pózol a Fötaxis lada mellett. Gondolom az sem Ő, csak valaki oda retusálta.A fix tarifás demonstrációnál is beolvastatta, hogy aki elmer menni azt kirúgatja, most aki szót emelt volna kirúgták, Nem képes 2 hete leülni beszélni a taxisaival. Vigyázat nagy ÚR Ő!! Vele nem lehet packázni. kíváncsi lennék , ha egyszer nem fizetnék be a taxisok a tagdíjat, akkor is csak 1 hónap múlva érne rá tárgyalni?
bambusz 2013.02.13. 14:46:26 / # 305253
K. Béla kommandósai...ez tetszik :-) Ő az akire többen vallottak már, hogy pénzt szed és utasokat kap a lopósoktól? Csak a kamerákat kellene megnézni illetve néha felmenni az indulásra,mert sokszor oda viszik fel neki az utast. Csak a Fötaxinál nem hallottak még erről. Nézzétek már meg verebek! Bent beszélget a haverjaival miközben azok mutogatják a kis egyen fixtranszferes kártyájukat.
bb 2013.02.13. 14:02:36 / # 305264
Legalább nézz már utána mielőtt írsz valamit. "De 2 éve csak azt látod, hogy Szunomár "főkolléga" fotózkodik a Régi FÖTAXIs-zsigulis pacákkal" 2 éve még aktívan Hausz volt a vezér.
némalevente 2013.02.13. 13:47:38 / # 305263
Szia szoszolo és zonas. Pár megjegyzés. Először is,szerintem nem ártana a pufferben is valamiféle tájékoztatót tartani a kollégáknak,mert sokak még mindig nincsenek tisztában azzal hogy miért is van a sztrájk,mivel szerintem a repteresek 60-70%-a nem is olvassa ezt a fórumot! Második a lista,szerintem összesíteni kellene a 2 pénteki nap kódjait és az alapján kitenni egy listát akik folyamatosan dolgoztak.

tüskebozót 2013.02.13. 13:00:39 / # 305262
Most itt lett volna a lehetősége menteni a dolgokat a Főtaxinak,a békés tárgyalásokra:erre mit csinál?Márc. 12-re szervez gyűlést,nem tudom,hogy mire akar időt nyerni?És felhívnám a figyelmet,hogy van a Főtaxinak egy csodálatos üdülője,ami már tavaly bezárt.Kellemes kikapcsolódást nyújtott télen-nyáron,pihenést a családoknak,Az a gyanúm,hogy valaki be akarja nyelni!Óvjuk az értékeinket!

Oldalszám: 1757