Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
némalevente 2013.02.15. 16:05:54 / # 305293
???? Most mi van? Írtatok egy levelet,ezért vége mindennek??? Ezek szerint igaz hogy csak pár ember saját érdekeit képviselitek.Nem véletlenül ez a véleménye sokaknak a kufferba! Arról volt szó hogy csak ha konkrét intézkedés történik akkor lesz vége. Ennek így semmi értelme nem volt,csak sokan elestek a pénzüktől miattatok.
Rocktaxi 2013.02.15. 15:33:04 / # 305299
Ne húzd fel magad! :-) Írta, hogy új fiú ezen a téren. Előbb-utóbb belejön a fórumozásba. ... és engem szórakoztat. :-)
föcyha 2013.02.15. 15:20:34 / # 305298
Drága "barátom" had nevezzelek így mert sajnálattal látom, hogy el vagy tévedve de nagyon....tisztázzunk egy pár dolgot"városi taxi" itt ezen a topikon tudod mit jelent???nem!!! hát ha tudnád nem írnál ilyen szamárságokat. na meg a sok halandzsa amit írogatsz.... (jó volna egyszer tudni miről beszélsz) de" Tűzet csiholni"az már megy. A "kör" amiről írtál na ott a probléma mert nagyon egyformák a körök csak te rossz körbe vagy.....üdv egy városi taxis
krapek70 2013.02.15. 14:59:30 / # 305297
Hajrá fiúk húzzatok bele! Azért mert a tárgyalni küldött emberek beadták a derekukat, nem kötelező egytérteni velük. Most mutassátok meg, hogy mit tudtok összehozni.
cabby 2013.02.15. 14:53:40 / # 305296
Hello Pálcika, Kékesi B. 1452 Kapcsolatember (szamovár haverja)
pálcika 2013.02.15. 14:06:23 / # 305295
Igen, ettől lehetett tartani. vajon kinek hogyan, mivel fogták be a száját? Tipikus Magyarország kicsiben??? (eleinte sikertörténet, nagy társadalmi irigykedés, státusz-szinbólum, mára guruló koldus státusz, mindenki lehúzza a szar bevételéből is... É R D E K V É D Ő K!! Most mi van? Ti találtátok ki magatokat, akkor most hajráááááááááá!
zsoltaxi 2013.02.15. 13:54:09 / # 305292
"mindenki dolgozzon, pénteken iratkozzatok" Szóval eddig tartott a lendület!Előre látható volt,hogy ez lesz.Hamar kifulladt a dolog.Így viszont, felesleges volt belevágni. :(
pálcika 2013.02.15. 13:50:09 / # 305291
Hello, új fiú vagyok ezen a téren, de ha már itt mindenki nickkel tapos, merje már valaki elmondani, ki a f@szom az a rettenetes Ká. Béla nagykorú, akitől ennyire tart mindenki? Teljes név, rendszám? rendszámok? Hívószám? Hívószámok? Élet-halál ura? Jakuza? Istenség? Politikus? kapcsolatember? BELÜL KÉNE ELŐBB RENDET TENNI! PAJTÁSOK!!! Lóf@szt kifele mutogatni, azt könnyű, és ezért tartunk itt. (Ja, és ezt a teljes bp.-i taxizásra értem, tommájer úr. De szerintem, ezt Ön is érti, kérem.)
pálcika 2013.02.15. 13:36:32 / # 305290
Ha már itt tartunk, hogy városi-max-plusz-T4 stb SZOTYI taxi... Korábban valaki szó szerint azt írta le, hogy Ti SZEMÉLY SZERINT FELELŐSEK VAGYTOK azért, hogy ezt bevállaltátok, hogy itt tartunk. (a sok idióta rizsa, hogy mindig van fuvar, nincs üres kilométer... Számolni tudsz az üzemanyagon túl, Te egyszerű????!!! 167.-Ft/ Km.... A...kád) Tökéletesen egyetértek ezzel, mert ti nem vagytok mások, egyfajta SZTRÁJKTÖRŐK, akik miatt mi is le kell húzzuk az árakat, de elvárás a nívós taxiautó, ugye? TI VAGYTOK, AKIK PÉLDÁJA MIATT A TELEFONSZÁM TULAJDONOSOK EGYRE TÖBBET ENGEDNEK MEG MAGUKNAK VELÜNK SZEMBEN! Nincs semmi tartásotok, nagy hangotok. A Világ működő (!!!) részében legalább 90%-ba kerül egyetlen fuvarkilométer. De Ti ennél okosabbak vagytok, VELETEK-ÁLTALATOK lenyomják az árat, és büszkén ültök a nyekergő, egyre lelakottabb autón, a pihenés nélküli életen, amiről azt hiszitek, az valami. Igen, valami: a valódi SZAKMUNKÁSOK tönkretétele, ellehetetlenítése. Úgyhogy ne gyere nekem a sztrájktörő dumáddal se te, sem más ebből a körből. Beugató troll outsiderek. Get out at once!
pálcika 2013.02.15. 12:32:17 / # 305289
Szerintem az biztosra vehető, hogy Szunomárt a mi nyomásunkra nem teszik ki, ezt nem tehetik meg, akkora beégés lenne. Nem mellesleg ő szerintem csak végrehajtó, és az alkalmazásával tettek egy próbát.. Nem jött be. Tartok attól, hogy a "repteresek" és a "városiak" között fogják feszíteni a helyzetet. Mindig is akkor tud diktálni a hatalom (itt most egy cégvezetés) ha széttagolja az ellenállókat. Külföldön ezért fosnak a szakszervezettől és ők ezért nem értik az egész mulya Magyarországot sem. Ne értsetek félre, szó sem lehet harcról, csak arról, hogy álljunk ki alapvető, máshol régen elfogadott, itt meg kinevetett jogokért.
iron 2013.02.15. 08:28:27 / # 305279
:)

cabby 2013.02.15. 06:48:40 / # 305288
Üdv, Kár a papírért, felesleges körök ezek. Már innen is olvashatták, tudhatják mit akarunk. Ők meg nem akarják. Vagy leszállnak a magas lóról, vagy nem is lesz ló. Hát ez a helyzet, osz Jó napot!
alelölülő 2013.02.15. 03:33:01 / # 305287
Válaszképp kizárhattatok volna ti is valakit. :-))
szoszolo 2013.02.14. 21:48:04 / # 305286
Tisztelt Kollégák Ma délután értesültünk róla, hogy bár kaptunk időpontot, az egyik kollégát az igazgatótanács egyoldalúan kizárta, ezért a többiek úgy döntöttek, hogy nem mennek el. A délután tartott megbeszélésen a többség úgy döntött, hogy amit a megbeszélésen szerettek volna a küldöttek elmondani, azt levélben fogjuk eljuttatni az igazgatótanács részére. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a válasz megérkezéséig, mindenki dolgozzon, pénteken iratkozzatok. A válasz megérkezése esetén annak ismeretében ismét kérjük a véleményeteket a továbbiak eldöntéséhez. Köszönjük és jó munkát nektek

zónás 2013.02.14. 19:46:30 / # 305285
Mondjuk én megnézném a "ketrecben" a bal egyes budi falát... :))))) Valaki firkantott....

zónás 2013.02.14. 19:44:58 / # 305284
Az a baj, hogy mennek pénteken, és az hogy jut el hozzánk?? Hogy sikerült megállapodni, vagy... tárgyalunk tovább, ne legyen sztrájk egyenlőre... Rádión???? Vagy hogy? És hol a második lista???? SZÁMOKAT AKAROK!!!!!! Sztrájktörő buzivirágokat... :)))

bb 2013.02.14. 17:37:05 / # 305283
Kik mennek pénteken? Reméljük nem a hőn szeretett vezérünknél tapasztalt fogadtatásban részesülnek! Várjuk a fejleményeket!
krapek70 2013.02.14. 12:24:55 / # 305282
Pénteken majd eldől minden. Nem?! Fölösleges szerintem egymást mocskolni nekik ez tetszik mert összeuszítottak máris pár embert.:-( Okos enged szamár szenved:-) Ne dőljetek be mert ez a céljuk, egységesnek kéne lenni az összefogásnak, bár tudom nem lehet mindenki egy véleményen.

iron 2013.02.14. 11:25:39 / # 305281
Ez tetszik: " Ő az akire többen vallottak már, hogy pénzt szed és utasokat kap a lopósoktól? " Többen vallottak már.....persze a háta mögött... Miért nem kérdezed meg tőle? Tudod olyan férfiasan, szemtől szembe.... Tűzcsináló.
cabby 2013.02.14. 10:43:35 / # 305280
Hello, Most nagyon más a helyzet. Az ígéret kevés lesz. Van 2 alap, ami után egyáltalán lesz miről tárgyalni. 1. Szunomár Úr már bizonyított. Ehhez a szakmához nem ért, nekünk nem kell. Ha nekik kell, tegyék át egy másik céghez. (javasoljuk, hogy oda, amit úgy is felszámolnának, mert ez lesz a sorsa) 2. K. Béla kommandójának azonnali felszámolása. Vagy kapjanak fizetést a főtaxitól, nem tőlünk a 8. helyeket. Ha ez megvan és lesz kivel tárgyalni, jöhetnek a további kérdések: Létszám, kártyapénz kifizetése, drosztok kérdése, körzethatárok felülvizsgálata……
Oldalszám: 1757