Hozzászólások száma: 56
Ugrás a hírhez Oldalszám: 3
Témakörök > Hírek fórumai > Megkéseltek egy 6x6-os kollégát a Konkoly Thege úton A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csumi 2006.06.07. 17:29:54 / # 26687
Azért mondom...nem minden fenékig tejföl....
tomajer 2006.06.07. 00:09:02 / # 26686
Nekem ma 8400.- ot sikerült összekalapálnom bruttóban. Igaz, "csak" nyolc óra alatt. Sz'al vannak azéé bajok ezzel a pudinggal:-( De ez már egy másik topic témája:-)
Csumi 2006.06.06. 18:42:02 / # 26685
JAAAA.....hármasbráknek mondanám, volt olyan éjszakám, hogy bruttó!!! nem csináltam ennyit, igaz nem ennyi órával...
Csumi 2006.06.06. 18:39:57 / # 26684
Nem értem miért csodálkozol! Ebben az országban a focihoz, és a taxihoz mindenki ért! (hogy valaki hajnali 2-től mondjuk 5 óráig meg sem mozdul, elképzelhetetlen úgy látszik...mert ha mondanak is oda valamit, az nem szentírás, hogy Te tudod felvenni)
kettőötkilenc 2006.06.06. 15:25:37 / # 26683
Helló Ricsi! Ne izgulj!Még egyikünk sem /már azok a taxisok,akik ezen a fórumon hozzászóltak/vonta kétségbe,hogy Te / Ti /hitelesen tolmácsoltad a kolléga szavait. Egyébként erről leírtam a véleményem a"37"-ben.
törölt felh. 2006.06.06. 14:21:54 / # 26682
A 6x6-nál? Az lehetetlen...aszonták:)
törölt felh. 2006.06.06. 14:20:47 / # 26681
Hmmm...:-)) Látom a sok utazásod alkalmával - ahol részben taxisá váltál - elfelejtettek a kollégák felvilágosítani téged, hogy mi a bevétel és a brifkóban maradó összeg közötti óriási különbség:-) Valamit azért elárulok - csak hogy tudd. A rabló nem a bruttó bevételt viszi el, ha nem a maradékot:-) Amit már eltankkoltál nem viszi el. Amit elettél, amit megadtál a kollégának, amit elnyomtál a játékgépen már nem viszi el:-) Ez az egyik, a másik. Nekünk ezt mondta és nem tisztünk vitázni azzal, aki a választ adja. De ezt nem kell tudnod, hiszen ez a mi hobbink:-)
törölt felh. 2006.06.06. 13:58:43 / # 26680
Ha meg tol egy Night Clubot, akkor a többszöröse is. De mi van, ha egyszer sem megy Ferihegyre, és még egy vacak Night Club se esik be neki? Miért olyan hihetetlen, hogy vannak az embernek szar napjai? Még a 6x6 nál is!
carlotax 2006.06.06. 13:44:13 / # 26679
Gyere a Főtaxis topicba,ott megtalálsz!!!!
3asbreak 2006.06.06. 13:44:00 / # 26678
Vannak bajok azzal a cikkel, de hát istenem, a hobbi mellékhatásai :-) Az nekem is szemet szúrt, és talán lejebb be is írtam, hogy hajnali 2-től este 10-ig valószínűleg művészet lehet 7000 forint bevételt csinálni (ha 2x kimegy Ferihegyre, akkor is több). Na mindegy :)
carlotax 2006.06.06. 13:37:24 / # 26677
Hali. Mondtam,hogy névrokon!!!Sárga Toledo 1622.Göd.:-) Karesz!!!!!
Gergő 2006.06.04. 19:14:02 / # 26676
Erről a lapról többet tudtam meg a taxizással kapcsolatban, mint az utcán több év alatt.
törölt felh. 2006.06.04. 06:25:51 / # 26675
Sanyikám rendesen beégtél. Ez nem a 6x6, itt erőből nem tudsz embereket megszégyeníteni, főleg nem ezeket a fiúkat. Mitől érzed magad alkalmasnak arra, hogy atyai, leereszkedő intelmekkel, dorgálással adj hangot nem tetszésednek? És ha hibáznak? Taxisok, akik egy ilyen szuper lapot hoztak össze. Már többet tettek a közösségért ezalatt a pár hónap alatt, mint az elmúlt 20 év alatt bárki. Ők építenek, míg te csak rombolni jöttél most ide.
Rőzsebajusz 2006.06.02. 18:14:05 / # 26674
Szia carlotax! Ne haragudj,de nem ugrik be a fizimiskád. Azaz: Ki vagy? :D
carlotax 2006.06.02. 13:37:53 / # 26673
Szeva Rőzse!Örülök,hogy hallok felőled,ritkán látlak,de látom jól vagy!!Vigyázz magadra!! Még mindig nappal vagy? Névrokon!!
Rőzsebajusz 2006.06.01. 19:21:11 / # 26672
Sziasztok! Rőzse vagyok ismét. Szükségünk van a véleményekre pro és contra. Most a 384, nemrég a Völgy utca, közte sok pofon az utcán. Az utasok minősíthetetlen viselkedése a taxisokkal és fordítva ,mind társadalmi jelenség. A mai pénzéhes világban nincs időnk egymásra figyelni. Ahogy járom az utcákat, nem látok mosolygó embereket. A félelem beleívódott az emberekbe,tehát belénk taxisokba is. Amikor naponta hallom és olvasom, hogy a szamurájkard, a géppisztoly, a kézigránát mindennapi használati tárgy lett, megértem a kollégák aggodalmát, ami nem mentesíti őket a segíségnyújtás alól. Még fiatal Főtaxis koromban, 369-es kódon futottam. Egyszer meghallottam, hogy az Erzsébet téren egy "hiéna" megütött egy idősebb kollégát. Bentről kaptam a telefont: "Józsi, menj már oda, nézd meg mi van ott..." Hárman mentünk oda. Karsai Csabi (729),Pici( kódjára már nem emlékszem sajnos) és én.15 perc alatt elosztottuk, hogy ki hol áll és megjelöltük az egyik "hiéna" orrát. Nyomatékosítottuk bennük, hogy ha kell, naponta többször is jövünk. ...ekkor még volt összetartás... (ez az eset megjelent a Blikkben) Visszatérve a tegnapi írásomhoz, a törvény nem véd meg. Túl kis halak vagyunk. Lásd: reptér.

törölt felh. 2006.06.01. 13:36:01 / # 26671
Szia Cobretti. Megértésed köszönöm. A jókívánságokat szintén, és elfogadom, hogy Te is csak kötelességből, céghűségből tetted, amit tettél. Fátylat rá. Viszont!: [i]... de Laci megköszönve a nemes kezdeményezést inkább kijön holnap dolgozni. Szerintem ez a szenzáció[/i] Sajnos ebben nem tudok neked igazat adni. Saját példa: 2003. December 02. Palotán megtámadnak. Jobb csuklómnál törés. Árpád kórházbn ellátnak, és még gőzőlgő gipszel munka. 2004. November 1. Nyakam elharapták, sokkos állapot. 1 nap kihagyással, arcomon 10x10 cm-es gézlappal, meló. Mások példája: Rádiós Jani bácsi. Gázol, helyszínelés után meló. Budapestes kolléga, komolyan sérült, sokkos állapot, másnap már kiadó autót keres...de sorolhatnám. Mi lenne a szenzáció? XY-t támadás, baleset, trauma ért, így úgy döntött 1 hónapig nem dolgozik, hanem családjával együtt elutazik egy kellemes, napsütötte országba, gyógyulni, felejteni, regenerálódni. Mi lenne a szenzáció? XY-t támadás, baleset ér és cége, 1 hónapra kereset kiesést és egy ideiglenes autót biztosít neki. Hááát valami ilyesmi lenne a szenzáció. Sajnos az magától értendő, hogy a taxis a mentőben a sokktól még szinte pattog, de már azon izgul, hogy este milyen autóval fog tudni kijönni melózni. Én sajnos így látom.
cobretti 2006.06.01. 11:08:36 / # 26659
Szia csogu! Feleslegesnek érzem, hogy ekkora terjedelmet szentelsz a magyarázkodára. Mindezt úgy, hogy soraimat - melyeket magyarul fogalmaztam - kiforgatod, olyan dolgokat beleszőve, melyek a sajnálatos esemény szempontjából lényegtelenek. Ugyanis itt nem rólam van szó. További munkátokhoz sok sikert kívánok. Lengyel Sándor ... de Laci megköszönve a nemes kezdeményezést inkább kijön holnap dolgozni. Szerintem ez a szenzáció, a többit mindenki döntse el maga.

Brekeke 1 2006.06.01. 10:09:46 / # 26658
Nem hiszem el ... MI EZ A STILUS ? Inkabb az elkovetovel kellene foglalkozni es nem avval ki mit fotozott le. Inkabb egy koszonomot mondhatnatok csogueknak.(Legalabb informalnak minket.) Vagy tul sokat kepzeltem? Igaz en ..taxis vagyok csak 15 eve taxizom de ez durva regen 1 "3brek" nel megbenult a kornyek most meg na inkabb nem is mondom Jo lenne ha ez a forum vegre ossze fogna minket...

kettőötkilenc 2006.06.01. 10:05:29 / # 26664
Szia Sanyi! Elolvasva a hozzászólásod,arra a következtetésre jutottam,hogy--gondolom az események hatására--nem egészen higgadt fejjel olvastad el/és válaszoltál!!/ a cikket,s a"384"Laci nyilatkozatát.Ez valahol érthető is az eseményeket tekintve.Véleményem szerint egy korrekt,objektív tudosítást kaptunk a történtekről.A két "tudósító",tényeket közölt,eközben kérdéseket is megfogalmazva./ezekre megkapták a válaszokat Tőled/ AZ,hogy itt senki nem reagált arra,hogy a Laci "hány órát töltött az utcán,s mennyi volt a bevétele",azért lehet,mert --biztosan észrevetted Te is--"pénzről nem beszélünk" a Fórumon.Az idejével pedig magának--esetleg a Családjának--tartozik elszámolni.De,biztos lehetsz abban,hogy"sokunkban" megfogalmazódot a"hogy is van ez?" Hangsúlyozom,ez a Laci magánügye!! Azt,hogy Neked mást mondott a telefonba,és mi történt a helyszínen,ill.a kórházban,nos ezt az ellentmondást"Neki"kell feloldania. Szerény véleményem szerint,mégegyszer--már higgadtabban--beszélhetnétek az eseményekről,tisztázandó az esetleges félreértéseket,a kedélyek megnyugvásáért. Ezúton kívánok a "384" Lacinak mielőbbi gyógyulást!!
Oldalszám: 3