Hozzászólások száma: 56
Ugrás a hírhez Oldalszám: 3
Témakörök > Hírek fórumai > Megkéseltek egy 6x6-os kollégát a Konkoly Thege úton A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.05.31. 10:35:09 / # 26650
Nem, pedig rajtam nem múllott. Komolyan mondom. Megláttam egy hasonló illetőt a Vértanúk terére bemenni, és addig nem nyugodtam, amíg meg nem lett és a rendőrök le nem igazolták. Tudod én több ilyen szarság részese voltam már és tényleg elkeserítő, hogy ha nincs szerencsém már rég nem vagyok. És azért ez kicsit morbid, hogy a szerencsén kell hogy múljon.
3asbreak 2006.05.31. 10:27:51 / # 26641
csogu, tudod mi a legszörnyűbb a 384-el készült interjúban? "Még hajnalban jöttem ki dolgozni és olyan 21 óra körül..." ...ez.

3asbreak 2006.05.31. 10:25:53 / # 26632
Na ok, de a 6x6 forgalmazásban azt mondták éjfél körül, hogy "kitették" az illetőt egy autóból. Ez nem volt világos nekem. -- De tételezzük fel, hogy én 180 cm magas vagyok, 20 éves, kék szabadidőruhám és baseballsapkám van, és eleredt az orrom vére, és még Budán is sétálgatok - ne adj isten taxiba is ülök. Ha agyonvernek ártatlanul, akkor mi történik?

3asbreak 2006.05.31. 10:23:09 / # 26647
Jah, a Híradóban is egy főtaxit mutattak, még rá is zoomoltak, a meglepetések helyett feliratra. Amúgy meglett az ürge végül?

törölt felh. 2006.05.31. 10:23:06 / # 26649
Szia! Amikor meghallottuk, hogy az elkövető gyalogossan menekül, akkor riasztottuk a taxitársaságokat, hogy mondják be, egy 175-180 cm magas, 20 év körüli vérző, kék szabadidőruhás egyén menekül, és a kollégák vigyázzanak, ne vegyék fel. Kolléga aki egy ilyen embernek megállt pont így cselekedett. Különben ismerem a szóban szereplő kollégát, ha tudja miről van szó, akkor az elkövető szerintem még mindig a műtőasztalon lenne elég kevés eséllyel arra, hogy valaha is összerakják. A rendőrök hozzáállása az eseményekhez, amikor bejelentést tettünk, hogy a feltételezhető elkövetőt látták, kiemelkedő volt. Nagyon elakarták kapni ez 100%. Főleg azért, mert egyből párhuzamot kerestek ezzel az esettel és a Völgy utcában elkövetett gyilkossággal kapcsolatban.
törölt felh. 2006.05.31. 10:18:51 / # 26648
Jó reggelt! Most tértem magamhoz... El kell mondjam, van sajtóvisszhangja. Látom a neten a híradásokat és mind tele van, ez az egyik. A másik, hogy anyukám reggel kétségbeesve hívott, hogy nézte a híreket reggel és látta a kocsim és jajj mi van már megint velem. Feleségem nyugtatta meg, hogy csak az autóm szerepel benne, én szerencsére csak tudósítottam az eseményről. Majd most bekapcsolatm a telefonom ,és több nemfogadott hívásom volt. Kollégák hívogattak, akik csak híradásokat néztek, hogy mi a fene történt velem tegnap.
3asbreak 2006.05.31. 10:12:25 / # 26646
Senkit nem akarok megsérteni, de a benzinkutashoz, bolti eladóhoz, stb nem megy senki 3-assal. Este hallottam, hogy a Jurányi utca környékén kerestek valakit, akit egy kolléga "kitett", hogy vérzett az orra. Akkor miért tette ki? Egyébként mindez addig fog tartani, amíg egy ilyen barmot összetévesztenek valakivel, jól megverik, aztán lesz ribillió.

Bao, a FŐNÖK! 2006.05.31. 08:02:35 / # 26642
Ettől áll égnek a hajam! Hova lehet ragozni ,hogy nincs itt pénz ,na meg a büntetést?

tomajer 2006.05.31. 07:56:20 / # 26643
Élve maradt! Tehát, nem fér bele a hírekbe. Éjjel ott volt mindenki, hátha van valami kis izgalom, de aztán elszivárogtak. Mire az izgalmak jöttek, má csak mi voltunk ott. Most reggel, a BRFK sajtóügyeletesének is tudtam újat mondani:-)
Bao, a FŐNÖK! 2006.05.31. 07:46:51 / # 26640
!!!!! Kivettem két nap szabit! Enélkül én is lehettem volna! Mi az ,hogy nincs nagy sajtóvisszhang,stb.??? Bezzeg ha egy cigánygyereket pofánvernek akkor itt az egész média!

tomajer 2006.05.31. 07:35:02 / # 26639
Őszintén, nem tudom. A telefonossal beszéltem éjjel, és mintha azt vettem volna ki a szavaiból, hogy Ő nem is biztos benne, hogy az ellenőr tud róla. Lehet, hogy nem is szóltak neki:-( Mindenesetre, én Főtaxival mentem föl ugye, ott volt felbuzdulás, beolvasták a személyleírást, és kérték a kollegákat, hogy a környéken figyeljenek, és vigyázzanak magukra is. Éjjel volt is több bejelentés, üldözés. Hasonló, kék ruhás emberek, akikre csak kicsit is illett a személyleírás, nem jártak jól budán:-) Egynek az ellenörzését, a Krisztina Kőrúton végignéztem, hát nem szívesen lettem volna a helyében. Biztos áldotta a taxisokat, amikor szabadult.
törölt felh. 2006.05.31. 07:25:38 / # 26634
lehet fontosabb volt a csepeli droszton nézegetni van e sár a kollegák gumiszőnyegén? vagy lehet nem volt kedve a dugóban átverekedni magát budára?

tomajer 2006.05.31. 07:25:20 / # 26637
Igen sietve mentünk, (már ahogy ez ugye a Tüzestől tellik:-)) Egy kollegát találtunk fent, aki ázottan ült az autójában. Sajnos elfelejtettem a kódját, pedig megérdemelné, hogy megörökítsük! Ő volt az egyik, aki gondolkodás nélkül megindult főlfelé. Pedig a diszpécser először más kódot mondott, tehát, nem tudta, hogy egy barátja van bajban. Elmondása szerint, még egy kollega jött, aki aztán cirkált is a környéken, hátha találkozik valakivel akire illtik a személyleírás. Két darab rendőr őködött, és a kollegát fogva tartották a mentőautóban. Azt rögtön megtudtuk, hogy nem életveszélyesek a sérülései, tehát megnyugodtunk. Közben apránként érkeztek, felváltva újabb rendőri, és sajtó egységek. Végignézhettük, hogy mit jelent a "forró nyomon" üldözés. Sajnos a kutya ötven méter után, az erdőben feladta, de ez érthető is, hiszen folyamatosan zuhogott az eső, és a forró nyom, már legalább két órás volt:-(
tomajer 2006.05.31. 07:02:25 / # 26636
A címkiadás, zökkenőmentesen folyt tovább, az Ellenőrt, talán nem is értesítették?!? Legalábbis a helyszínen nem jelent meg. Mindenesetre jól megnyugodtak a központban, hogy azt mondta a rendőr, hogy ne jöjjön több taxi, mert ők már ott vannak, és kevés a hely. A hely tényleg kevés, mert ez már az a rész, ahol csak egy sáv van és erdő mindkét oldalt.
Bao, a FŐNÖK! 2006.05.31. 05:58:16 / # 26633
Minden 3asbréknél mindenkinek oda kéne menni és péppé verni a támadót!!!!!!!! Aztán jöhet a rendőr elvtárs!

Csumi 2006.05.31. 02:11:43 / # 26635
Ketten indultak el???? Szép....(vajon ha valami "zsír" van a környékre, akkor is ilyen nagy lett volna a létszám?

Oldalszám: 3