Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szega 2013.04.03. 10:45:21 / # 267398
:) Hüjje! Azért köszi! :))))))
szega 2013.04.03. 10:44:31 / # 267397
Azt hiszem én itt befejeztem a Veled való diskurzust, mert 1. erre a szintre nem akarok lemenni 2. a következő infarktusodat majd rám fogod Aki elolvasta láthatta, hogy megpróbáltam.... nem sikerült , én feladom! További sok sikert a munkádhoz! Szép napot és jó egészséget!
tom485 2013.04.03. 10:43:17 / # 267396
Persze,hogy pontatlan! Dióslaki, meg társaik,ezek azok az önjelölt szakmai képviseletek akiknek semmi keresnivalójuk ezeken a tárgyalásokon! Pista bá' ezt az apróságot nem említette nekik? Kár! Azért járnak ezek a retkek oda,mert ezt még senki nem mondta nekik! Dióslaki Gábor aki életében nem taxizott, esetleg utasként, nem olyan túl rég van a Budapest taxinál is, ő képvisel bármilyen érdeket is,amikor ráadásul a piszkos munkához még a nevét sem meri adni,hanem a Gróton keresztül intézi. Forog a belem ezektől. Csodálom, hogy ilyenkor tudja magát türtőztetni aki részt vesz ezeken a szeánszokon!
hiénakutya 2013.04.03. 10:43:16 / # 267395
Szálka és Szega! Csináltam nektek dühöngőt. Helyetekre! :-Dp

szálka 2013.04.03. 10:38:32 / # 267394
Figyelj ide te nagyon hülye! Nem adom meg a tiszteletet, mert nem érdemled meg, eljátszottad!!! Modoroskodni meg nem vagyok hajlandó! "Akkor most a barátság okán kijelölt a Gabi, vagy mégis csak önként vállaltad? Ez a rész kicsit zavaros, két mondaton belül ellent mondasz magadnak" Ismered azt a szót, hogy segítség???? Nem kijelölt, nem vállaltam, segítettem amiben tudtam, és nem hagytam egyedül. De, hogy kielégítsem olthatatlan kíváncsiságodat, és legyen még min rugóznod: az elmúlt 1 évben legalább háromszor kaptam felkérést, utalást, jelzést, ahogy tetszik...hogy vállaljam el a TGFSZ elnöki tisztét. Kivétel nélkül azzal utasítottam el, nem érdekel semmilyen rang, hivatal, kizárólag az érdemi munka. Felfogod végre? Vagy az idők végezetéig rajtam reszelgeted a körmöd? A másik! Írjál valósat bármit, de ne csúsztass! Én nem az arra érdemes, és nem érdemes taxis között tettem különbséget, hanem az "arra érdemes" taxis, és közted.
hiénakutya 2013.04.03. 10:36:54 / # 267393
A téli gumi ötlete egyébként tőlem származik, de nincs rá törvényi felhatalmazásuk. Számomra a jogállamiság próbája lesz ez a rendelet, mert tuti meg lesz támadva bíróságon, aztán majd ugye meglátjuk... Még egyszer: - külső megjelenés; - méret; - környezetvédelmi besorolás. Ezeket határozhatják meg. Kíváncsian várom, hogy az évjáratot, a teljesítményt, a légkondicionálást, a téli gumit, a kártyalehúzót, vagy a dohányzási tilalmat hova illesztik be.
hiénakutya 2013.04.03. 10:30:47 / # 267392
Benne van a 10 év. Innen letöltheted a legújabb verziót. 3.§, 5. pont: "Személytaxi szolgáltatás kizárólag a gyártási év alapján számított maximum 10 éves gépkocsival végezhető a 10. év december 31. napjáig."
szega 2013.04.03. 10:28:45 / # 267391
A taxi egy nagyon hálás téma mert ha nincs miről írni mindig elő lehet venni a "konzervet" és kajolják az olvasók a szaftos történeteket. Egyébként a téli gumira is gondoltam. Valamint a kutya által már boncolgatott törvénytelen kártyalehúzós sztorira. Akkor most meg lehet követelni vagy nem? Nekem mondjuk az is magas (de persze ez az én hiányosságom), hogy mi köze a városnak a kw-hoz? A gyengébb autók is tudnak 50-nel menni nem? Persze már mindegy is, a kocka el van vetve.... ellentétben a tavaszi búzával, kukoricával, mert azt a belvíz miatt most nem lehet. :(
szálka 2013.04.03. 10:25:42 / # 267388
Pontatlan az újságcikk. Volt szó a 10 évről, de csak annyiban, amikor Dióslaki bemutatott egy jogászi állásfoglalást -talán a Kamara jogászáét- miszerint a főváros nem szabályozhatja az évjáratot. Erre válaszolt valami olyasmit a Tarlós, hogy van a fővárosnak is jogásza, majd azok eldöntik mi lehetséges, és mi nem. Az ellenérdekelt oldal álláspontja számára nem releváns.
szega 2013.04.03. 10:20:15 / # 267387
Egyem a drága szívedet! Hát az elmúlt napokban egyetlen kérdésemre felvetésemre sem olvastam választ, érveket vagy azt, hogy ezen már túljutottunk, átrágtuk magunkat csak azt, hogy én hülye vagyok (ami igaz is lehet), rosszindulatú és nem értek hozzá. Ezenkívül az öntömjénezés: nincs szabadideje, most volt infarktusa és csak segít a Gábornak ezért nem tud dolgozni sem, bezzeg én dolgozhatok csinálhatok amit akarok stb. Ki kíváncsi a nyavajgásra? Senki! És tényleg nem akarom bántani, mert gondolom, hogy van elég baja, de ha kérdeznek Tőle, Tőlük valamit (mert még csak nem is Ő lett megszólítva) és Ő, Ők felvállalták (mert felvállalták) ezt az igen hálátlan feladatot, akkor legyen olyan bájos és válaszoljon, ne a sértődött primadonnát játssza és kezdjen személyeskedni. A személyeskedés mindig akkor kezdődik amikor elfogynak az érvek. Érveket pedig, én mostanában nem igen olvastam. :( Aztán ez a miért nem én ülök a helyén? Azért mert nem vagyok hülye! Ő, Ők voltak olyan hülyék és odaültek, de ez most nem jogosítja fel Őket arra, hogy megsértődjenek és felálljanak a tárgyaló asztaltól, mert ez nem az bizonyos "add vissza a babaruhám" típusú eset. Amikor elkezdték tudniuk kellett, hogy ezt vagy végig kell vinni, vagy el sem kezdeni. Ez utóbbiról már lecsúsztak. :( Szóval nehogy azt hidd, vagy higgye bárki, hogy nekem az Antival bajom van. Nem ismerem, tehát nem tudom sem szeretni, sem utálni. Az írásaiból azt vettem le amit meg is írtam, de ez nem az emberről alkotott véleményem. Ha a Farkas Zsoltot megkérdezed, akkor elmondja, hogy a vele való kapcsolatom is egy elég komoly adok-kapokkal kezdődött. Aztán találkoztunk beszéltünk és most (szerintem) elvagyunk egymással, én megadom a Neki járó tiszteletet és viszont. "A" Kovács Zolival ugyan így jártam. Nyírtuk egymást neten, amikor először találkoztunk többen azt hitték, hogy pisztolypárbaj fog következni. Nem így lett, utána sokszor kv-ztunk együtt míg taxizott. Tehát közlöm, hogy nem én vagyok az ellenség! Szép napot!
tom485 2013.04.03. 10:19:30 / # 267386
Mondtam én, hogy skizofrén a hülyegyerek, folyamatosan szereptévesztésben van! Egyfolytában azt gondolja magáról, hogy egy média virtuóz, pedig szegénykém a nyóc elemijével, meg a 2 elemi csapásával, még beszélni sem tud, de a birkája még azt sem tudja, hogy nála komolyabb emberek is leírják előre a beszédjüket, a profik tudnak csak rögtönözni a pulpituson. Simán össze lehetne állítani már egy oldalt a borzalmas szerepléseiből, és ezek tények! Van aki ebből levonja a következtetéseket, és szóvivőt alkalmaz!! A médiaszereplés és a kommunikáció egy szakma, amihez legalább annyira nem ért, mint a taxihoz, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy csak az árral szeretne versenybe szállni, pedig azt a hülye is tud, főleg, ha nem ő fizeti!
tom485 2013.04.03. 10:08:46 / # 267382
Szerinted? Amennyiben ebben a rendeletben olvasta a 10 évet is, akkor komoly,de mivel ilyet én nem olvastam, (gondolom más sem)inkább csúsztatásnak gondolom. Remélhetőleg most már nem olyan sok idő, amíg lepattannak a taxiról egy kis időre.
tom485 2013.04.03. 10:02:50 / # 267381
Ötletem az volna! :))
Rita 2013.04.03. 09:58:46 / # 267380
"Szóval szerintem többet kellene a feladatra koncentrálni, vagy abba kellene hagyni, de semmiképp nem kifogásokat keresni és másra hárítani a felelősséget.." Ezt biztos hogy helyénvaló volt pont a Szálkának címezni..? Ő volna az, aki kifogásokat keres és áthárítja a felelősséget?
szega 2013.04.03. 09:48:06 / # 267379
Ez most komoly vagy megint csak valami hozzáértő firkász csúsztatása?
szega 2013.04.03. 09:46:43 / # 267378
Köszönöm, hogy a drága idődből szántál rám néhány percet! Tényleg nagyon kedves vagy! Nézd a stílusom olyan amilyen, lehet ezt szeretni, elfogadni vagy utálni, ez szubjektív dolog, kinek-kinek az ízlése szerint. Én így kritizálok! Nem most kezdtem, régen is így volt. Ezt legalább észre veszi akinek címeztem. Igen tényleg voltak időpontok amiket el is olvastam miután befejeztem az írást, de addig amíg gépelek (nekem sajnos nem megy túl gyorsan) valószínűleg ez is az én hibám, nem tudok olvasni is. Mondjuk pont az időpontok amikkel esetleg lehetett volna még mit kezdeni, talán kitolni, mert Pista bá' nagyon elszánt a többi paramétert illetően. Akkor most a barátság okán kijelölt a Gabi, vagy mégis csak önként vállaltad? Ez a rész kicsit zavaros, két mondaton belül ellent mondasz magadnak. Nem hittem semmit! Csak Te vagy az aki sorolja a sérelmeit és sorolja mi mindent áldozott be a hálátlan bunkó taxisok miatt! Ki kért rá? A Gábor? Akkor Neki tegyél szemrehányást és magadnak! Buta fiú! Majd akkor szólíts így ha együtt őrizünk libát! Ha veszed a fáradtságot, vagy esetleg emlékszel akkor láthatod, hogy végig megadtam Neked (de bárki másnak is) az elvárható (és szerintem kötelező) tiszteletet. Ezt elvárnám viszont is, persze ehhez szükségeltetik egy bizonyos szintű intelligencia. (ez egy kis ironikus tüske volt, mielőtt még megint rosszindulatú sértegetésnek vennéd) Aki ismer! Nézd én innét ismerlek és valószínűleg a többség is. Ezt kellene szem előtt tartanod akkor amikor írsz valamit, mert a stílusod alapján...... Az pedig, hogy Te különbséget teszel arra érdemes és nem érdemes taxis között, arra enged következtetni,hogy sokat vagy a Metál közelében. Szóval szerintem többet kellene a feladatra koncentrálni, vagy abba kellene hagyni, de semmiképp nem kifogásokat keresni és másra hárítani a felelősséget, mert a tervezetet elnézve közel az az idő amikor szeretnéd ha ilyen ellenségeid lennének mint én! (jelzem én még mindig nem vagyok az)
szega 2013.04.03. 09:27:26 / # 267377
Köszönöm a pályaválasztási tanácsadást, de maradjunk annyiban, hogy én sem csináltam Neked programot és ez maradjon így viszont is! :)
Rita 2013.04.03. 09:21:59 / # 267376
Ma reggel is küttem.
hiénakutya 2013.04.03. 09:00:12 / # 267375
??? Miért, miét kellene letörnöm?
baupexim1 2013.04.03. 08:36:11 / # 267374
mos mé töröd le a lelkesedését?:)
Oldalszám: 469