Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2014.10.12. 17:52:53 / # 336184

Alattad van maga a tényközlés.

"A nyilatkozat nem más, mint amit a neve is mutat.  Ott, az MKIK épületében született -sebtében- azután, hogy mindenki elfogadhatatlannak ítélte a tervezetet. Elég furcsán vette volna ki magát, ha a TGFSZ nevében az elnök nem írja alá. Még egyszer: Nem együttműködés, nem közös demonstrációs szándék, nem házassági szerződés, és béranyaság. (...) nem álltunk be a Metál mögé."

Tény, hogy korábban kaptam meg, mint ide kikerült, de ennek az okát nem tudom.

Ha ezen kívül más információt is kaptam, úgy az nem szakmai jellegű, és mint ilyen nem a nyilvánosságra tartozik.

szálka 2014.10.12. 17:52:42 / # 336183

Mondd, tényleg ennyire nehéz kimondani, hogy pardon tévedtem?  Miért kell még azt is kiforgatni, ami a tudomásodra jut?

Semmit nem titkoltunk el.

1. engedd már meg, hogy azzal levelezzek, akivel akarok

2. ti kezdtétek el egymást túllicitálva ideírogatni, hogy lám-lám itt az újabb bizonyíték a  megalkuvásra. Te a kétség legcsekélyebb szikrája nélkül jelentetted ki, hogy beálltunk a Metál mögé.

Egyébként Metál Zoltán-egyelőre- nem tervez semmilyen demonstrációt. De még mindig több józanság van benne, mint benned, mert legalább hozzátette amikor erről beszélgettem vele, hogy oké-oké, de mit csináltok azután, ha nem jön be.

Amsel 2014.10.12. 17:31:43 / # 336182

Na itt van az egyik fő probléma.Nevezetesen,hogy privátban közölnek tényeket,terveket,(ha egyáltalán van ilyen) de szélesebb körben kétségek között hagynak mindenkit,de azokat főképp, akik érdeklődést mutatnak az aktuális problémát illetően.

szálka 2014.10.12. 16:31:03 / # 336180

Ha én lennék a TGFSZ elnöke, így kezdeném : Tisztelt kollégák, kedves barátaim....de mivel nem én vagyok , ezért tőlem ez is megteszi:

Taxisok, madárijesztők és műanyag sárkányok!

Aki legalább a tárgyszerűség minimumára képes, azzal szívesen "beszélgetek", amíg időm engedi. Későbbi válaszokra bármikor készen állok.

Akiket csak az motivál, hogy minden megnyilvánulásokhoz hozzávarrjanak egy veretes sértést, vagy hazugságot amikor velünk kapcsolatosan értekeznek, számítsanak arra, hogy aligha maradok adósuk, mert ez az egész kezd messze túlmutatni azon a köztünk fellelhető viszonyrendszeren amibe mindez beleférhetne. Nem vagyunk barátok. Se sörözni, se nyaralni nem járunk együtt, hogy zrikálásként fogadjam el.

A nyilatkozat nem más, mint amit a neve is mutat.  Ott, az MKIK épületében született -sebtében- azután, hogy mindenki elfogadhatatlannak ítélte a tervezetet. Elég furcsán vette volna ki magát, ha a TGFSZ nevében az elnök nem írja alá. Még egyszer: Nem együttműködés, nem közös demonstrációs szándék, nem házassági szerződés, és béranyaság.

Amsel, hogy neked is érthető legyen: nem álltunk be a Metál mögé.   Világos?

Szerettem volna, ha az egész rendelet-tervezet a maga rejtett és kevésbé rejtett buktatóival felkerül ide, és azt ahogy normális közösségben megtennék, megvitatnánk. Aztán, ha a "köz" kellő indulatot mutatna annak elutasítására, akkor a spontán elégedetlenség összekovácsolhatott volna bennünket.  Mint ezidáig az egyetlen olyan közösséget, akik meghátrálásra tudták kényszeríteni a kormányt....a diákokat.  Mert kiszámíthatatlanok voltak.

Alkalmatlanok vagytok rá. Ötlettelen, pitiáner megalkuvó csürhe.

Csak akkor támad kényszeres írhatnátok, ha kórusban basztathattok bennünket.

szálka 2014.10.12. 15:38:04 / # 336179

Kijárási tilalom, önkény és tekintélyelvű diktatúra nem kell?  Nagyon hülye.

hiénakutya 2014.10.12. 15:07:57 / # 336178

Meglátjuk.

Most egyelőre úgy néz ki, hogy félreértés van a közös nyilatkozat miatt, mert ez nem jelent semmiféle közös demonstrációt, vagy bármiféle egyéb együttműködést.

Ezt eddig ketten közölték velem privát úton, úgyhogy nincs okom kételkedni benne, és nagyon remélem, hogy ez így is marad.

a-kinti 2014.10.12. 14:50:07 / # 336177

Az embereknek vezető kell aki karizmatikus személyiség és példát mutat. Halljuk a hangját minden csatornán,hergeli ,tüzeli a népet a cél érdekébe. Függetlennek kell lennie mindenfajta taxis cégtől és tőke erős ,hogy az eredményektől függően tudjon majd fizető tagokat maga köré szervezni.

Na hát a TGFSZ nem ilyen!!!!!!!!!

Amsel 2014.10.12. 14:45:02 / # 336176

Na mindjárt jövök,csak ikszelek pistabá ellen egyet !!!!

Amsel 2014.10.12. 14:43:39 / # 336175

"az olyan mintha az ember lóval imádkozna."    "szerintem meg kéne magad vizsgáltatni." Mint annyi mindenre, gondolom ezekre  sem kapok választ,hogy vajon miért is ?

Amsel 2014.10.12. 14:31:54 / # 336174

"Most a TGFSZ vezetése vagy hülyékből áll, vagy...? " vagy hozzá nem értőkből,vagy megalkuvókból,vagy templomba való bólogatókból,vagy költőkből !

Apuka 2014.10.12. 10:32:16 / # 336173

itt senki sem vészmadárkodik. Itt tények vannak. Szopó ágon a  szakma.

Az embereket nem nekem kell(ene) hergelni, hanem az embereknek saját maguktól kellene rájönni, hogy ha ez így aláírásra került akkor lehet más foglalkozás után nézni.

Tőletek jelenleg csak annyit kérek, osszátok a hírlevelet, beszéljetek róla a droszton, a csatornán, kommenteljétek a hallon, a fészen.

Fontos, hogy az ország legeldugottabb sarkában is megismerjék a taxisok  a tervezetet. ne engem győzködjetek, hanem az olyan embereket akik lesz@rják ezt az egészet, mert az ő kocsijuk fiatalabb mint 7 év. Most még. de az idő telik, és milyen gyorsan.

Várjuk azoknak az embereknek (kivétel Amsel) a jelentkezését akik bármilyen módon ki tudják venni a részüket a munkából.

Apuka 2014.10.12. 10:14:32 / # 336172

Amsel!!

Nem fogok veled beszélgetni..? az olyan mintha az ember lóval imádkozna.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, (mert anno még a barátomnak tekintettelek) de szerintem meg kéne magad vizsgáltatni.

hiénakutya 2014.10.12. 09:46:04 / # 336171

Van az a mondás, mely szerint "csak a hülye követi el kétszer ugyanazt a hibát".

Most a TGFSZ vezetése vagy hülyékből áll, vagy...?

Amsel 2014.10.12. 09:39:06 / # 336170

Régóta és folyamatosan azt ugatériázom, hogy a tisztelt TGFSZ nem hallatja hangját.Most meg mikor ismét itt van az ideje,nem önállóan szervez,hanem beáll a Metál mögé.Én nem kritizálhatom a TGFSZ munkáját, mert abból sértődés van,de részükről teljesen jogosnak érzik a haragot,ha valaki kritikusan szól a tevékenységükről.

Az utóbbi 10 év legnagyobb demonstrációja ? Tomajer barátunk kissé vicces kedvében irhatott ilyet.

hiénakutya 2014.10.12. 09:20:06 / # 336169

Hát, itt elég egyértelműen valamiféle közös fellépésről van szó (ismét).

Bárki, bármilyen demonstráción vesz részt, egyúttal annak szervezőit is támogatja.

Én egy ilyen közös demonstrációra biztos nem mennék el.

És ez meg nálam biztos.

focilabda 2014.10.12. 07:48:49 / # 336168

Jó kérdés!  Mondjuk megint ott tartunk, hogy a TGFSZ vészmadárkodik hergeli a zembereket, hogy így meg úgy nekik annyi, lefőtt a kávé.

Hogyaztán nekik mi a tervük azt nemtudjuk, csak azt, hogy álljunk mögé készenlétbe.

Metál? Dudás? Szerintem halványlila zenekarigőze sincs senkinek, hogy ők mit terveznek.

Tehát a válaszom:  Nemtudom! De ez legalább biztos.

Szerinted mi a helyes döntés ebben a helyzetben?

hiénakutya 2014.10.11. 21:18:56 / # 336165

És kinek a tárgyalási pozícióját akarod erősíteni?

Metálét, Dudásét, vagy kiét?

focilabda 2014.10.11. 20:44:26 / # 336162

Amikor kiderül, hogy nem sikerült a megfelelő változtatásokat bele illeszteni az anyagba az ugye csak akkor lesz amikor megszavazták.

Akkor már minek balhézni?

Akkor már csak a pártedlit kell a nyakunkba kötni, hogy a sok szopás közben kicsurgó nyál ne mocskolja össze a ruhànkat.

Esetleg nem lehetne az utolsó egyeztetésre (mert állítólag még van rá esély, hogy lesz ilyen) odaszervezni néhány sokszáz TAXIST figyelemfelkeltésnek.

Talán más lenne a tárgyalási pozició.

a-kinti 2014.10.11. 19:54:35 / # 336159

- Amennyiben nem sikerül megegyezésre jutni a problémás részekben, úgy megszervezzük az utóbbi tíz év eddigi legnagyobb Országos Taxis Demonstrációját!

Na végre!!!!!!!!!!

tomajer 2014.10.11. 18:53:42 / # 336156

Hát itt van:

Végső visszaszámlálás! Minisztériumi taxirendelet tervezet 2014

A TGFSZ hírlevele:

Tisztelt Kollégák, Kedves barátaim!

Ez a hírlevél hosszabb a megszokottnál, de kérek mindenkit, hogy alaposan olvassa át hiszen ez az országos taxi rendelet-tervezete (ill. a főbb, fontosabb részek kivonata ), ami akár már ebben a hónapban kihírdetésre kerül(het).

- Amennyiben nem sikerül megegyezésre jutni a problémás részekben, úgy megszervezzük az utóbbi tíz év eddigi legnagyobb Országos Taxis Demonstrációját!

Oldalszám: 469