Hozzászólások száma: 165
Oldalszám: 9
Témakörök > Droszt Híradó > A TFTSZ KARTELL KIAKARJA CSINÁLNI A RÁDIÓTAXIT A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.05.28. 13:49:13 / # 23173
A Te hátad az nem az összes taxis háta! Pontosan, hasonlóan ahhoz, hogy az összes "érdem" sem csak a tiéd! Tudod az a baj...hogy írjam, hogy értsd és ne bántsalak meg?...szóval Pali veled az a baj, hogy ha felülsz egy repülőre és a felhők fölé érsz, akkor elkezdesz kiabálni, hogy: - Nézzétek, ÉN legyőztem a gravitációt!!!

góré001 2007.05.28. 13:33:40 / # 23179
Már megint csak kavarsz! Egy mondatot írtam és te már magadat előtérbe is helyezted!Így kell ezt csínálni! A Te hátad az nem az összes taxis háta!

csogu 2007.05.28. 13:05:11 / # 23184
:-)))) Vagyis azt állítod, hogy a te személyed érdekelte őket ennyire, és nem az a pozíció, amibe a taxisok helyeztek téged? Már azt is legszívesebben tagadnád, hogy egy kis részben is közünk van ahhoz, hogy neked nem kellett dolgoznod 21 éven keresztül? Nem nagyon hiszem, hogy magad miatt hívtak volna meg, hanem azok miatt, akiket „képviselsz”. Mert egy erőt hittek mögötted, ami mára már csak a múlté…már mint az erő. Sajnos!!! Mert ha ez még ma is élne, akkor nem kellene azzal szembesülnünk, hogy az egyetlen „érdekképviseleti” elnökünk írására nem, vagy csak kitérően válaszolnak. Nem rajtunk múlt. Tomajer!!! Ha valaha az életben én úgy állok a dolgokhoz, hogy azt hiszem, hogy magam miatt, a „nagy Csogu” miatt hívnak meg valahova, és nem a Hallotaxi, és ezáltal az azt olvasók miatt, akkor felhatalmazlak, sőt, kifejezetten megkérlek, hogy köpj szemen!!! Köszönöm
góré001 2007.05.28. 12:51:09 / # 23172
Nem is Te lennél ha egy Brüsszeli csipkét nem helyeztél volna el! Nem tulajdonítasz kicsit nagy jelentőséget a hájas hátadnak????
tomajer 2007.05.28. 12:46:37 / # 23178
Jjaja! A tieden mászva, még az én fényképemig is fel lehet jutni:-)))
csogu 2007.05.28. 12:18:38 / # 23168
Látjátok srácok, hogy milyen erős a mi hátunk, hová fel lehet jutni rajta:-))

cbtaxi 2007.05.28. 11:58:17 / # 23183
Na azzé! :))))
góré001 2007.05.28. 11:57:04 / # 23177
TIÉD MA SÁRGA TRIKÓ!!!!!!!!:-))))
cbtaxi 2007.05.28. 11:54:04 / # 23171
Hmm...Tekintélyes névsor. Na de mi ez hozzám képest? Beszéltem a közös képviselővel 1X,mikor beáztunk. A közértben az üzletvezetővel,mikor romlott tejet kaptam. A polgármesteri Hivatal biztonsági őrével. ( nem érti,hogy nincs ügyfélfogadás??????? ) Az óvoda vezetőjével-többször is.( nem gondolt a kedves szülő óvodaváltáson? ) 2X láttam a Tomajert fényképről,1X a Lilazolit. A Csugaval többször is.( sztem letagadja) Több egyeztető tárgyalásom is volt az autószerelőmmel. Dióhéjban ennyi. :-))))))))))))))))))))))))))

góré001 2007.05.28. 11:23:48 / # 23182
Tudod az már nem bánt , hogy legyen bár ünnep vagy hétköznap reggel vagy este Te csak velem foglalkozol pedíg lenne mivel mással is ! nem baj! Csak a tudatlanságod zavar! Tudod Te csak állmodozol arról hogy olyan emberekkel egy tárgyaló asztalhozz ülhessél akikkel én többször is! A teljesség igénye nélkül : Köztársasági Elnök 2 ! Igazságügyi Miniszter 3! többször is! Belügyi Miniszter 3! többször is Közlekedési Miniszter 3! Többször is Főpolgármester többször is! Pártvezetők Többek többször is! Politikai Államtitkárok többek többször is! Képvíselők többek többször is! Nos te mikor jútsz el ezekhez az asztalokhoz?? SOHA!! Még egy adalék amikor a taxi biztonsági berendezését bemutattam a felvonulási téren kérésemre meghívásomra az akkori igazságügyi Miniszter és belügy miniszter az az államtitkáraikkal jelentek meg! / tv felvétel is van róla! Nocsak ennyi a te igazmondásodról ismételten további jó ünnepeket! Foglalkozz a családoddal azok tán igénylik!
Megbízható 2007.05.28. 10:26:21 / # 23175
Te még hiszel a mesékben? Én 17 éve ismerem a Palit abból az első kettő, szó szó.Utána kritikán aluli a tárgyaló készsége.Nem véletlen hogy nem ülnek vele egy asztalhoz, a többi taxi társaság vezetői.
tomajer 2007.05.26. 20:52:01 / # 23167
Nyugi Pali, ugyanezen okokból, mostanában, velem is csak emilben, és SMS-ben kommunikál:-)))

csogu 2007.05.26. 16:30:03 / # 23165
Nagyon szívesen beszélgetek én személyesen is, hiszen naponta teszem ezt, és részben ez is a munkám. Viszont ehhez pár feltételnek meg kell valósulnia. 1, A beszélgető (esetleg vitapartner) végig hallgat, nem vág bele a szavamba. 2, A megfelelő hangsúllyal történik mindez és a beszélgetés decibelben nem éri el az induló sugárhajtású repülő hangját. …így egyenlőre én maradnék veled kapcsolatban az írásos formánál:-)
csogu 2007.05.26. 16:19:20 / # 23164
Az elégedett ember (ha nem ejtették a fejére), akkor nem kritizál, hanem elégedett. Éli a kis életét és örül a mának. Amint ebben az életformájában változás áll be, kritizál. Legyen igazad, fogyjanak el a kritikus vélemények, mert az csak jót fog jelenteni nekünk. Nagyon sajnálom, hogy te manapság nem az elmét, hanem a testiséget helyezed előbbre. Pedig nagyon sok olyan dolgot tudnék felsorolni neked, amiben nem kell, hogy ott üljenek előtted és megvitassák veled a lényegiség értelmét, hanem azt te magad is elfogadod, betartod, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. Te vagy a jelenkor régi lovagja (bár nem igazán a lovagiasságra értem ezt). A kor halad, a test, mint funkcionális eszköz, lassan a múlté. Lassan? Szinte máris az. Ez az álljon elém, és mondja a szemembe lassan olyan komikus, mintha csak azt a faxot, vagy e-mailt tudnád elfogadni, amit a postás neked a kis húzós kocsijával személyesen kézbesít neked. Igen Pali, én a „bujkálókat” védem, az ő oldalukon állok. Viszont nem mindig azonos a véleményem az övékkel, de tiszteletben tartom a vélemény nyilvánításához való jogokat, és nem személyiségüket, nem mentális beszámíthatóságukat kérdőjelezem meg egy-egy olyan megnyilvánulásuk után, amivel nem tudok azonosulni, hanem megpróbálom az én véleményemmel megismertetni őket (figyelsz??? Nem rájuk erőltetni!!!). Ez nem mindig sikerül, de akkor sem a düh s a harag dolgozik bennem, hanem megértem, hogy vagy valóban én látom másként a dolgokat, vagy nekik kell még egy kis idő, hogy megértsék azt, amiről beszélek. Igen Pali, én a senkik mellett vagyok, én a gyengébbek oldalán érzem magam, hiszen magam is egy senki vagyok.
csogu 2007.05.26. 16:09:41 / # 23163
Akkor kezdem én, talán irányt mutatok:-) Számomra a Becsület, Becsületesség a következőképen van definiálva az én szótáramban. 2 fajtáját kell megkülönböztetni, a múltbeli jelentését (pár száz év) és a jelen kori helyzetben használatosan. A múltban használva számomra valami már-már misztikus dolgot jelent, hiszen amennyiben valakinek a becsületére törtek, az egyik legsúlyosabb bűnt követték el vele szemben. Nem véletlen, hogy a becsület megvédéséért akár párbajozni is hajlandóak voltak, ahol nem volt ritka a halálos kimenetelű összecsapás. Maga a becsület volt minden, hiszen sok embernek egyebe sem volt. Ennyit gyorsba talán a múltról, bár lehetne ezt még szaporítani, de minek, hiszen így is érthető, hogy mire gondolok. Mit jelent ma a becsületesség, a becsület. Ezekkel a tulajdonságokkal maximum a gyermekek rendelkeznek manapság. Becstelennek, hazugnak lenni, manapság egy túlélési forma. Számomra az, aki ezt a két szót a maga védelmében használja (és elnézést kérek tőled) semmi mást sem tesz, mint leplezni próbálja valódi énjét. Ez kb. olyan, mint amikor a papagáj azt mondja: Pityuka szép! Pedig Pityuka egy rém rusnya büdös papagáj, semmi több, de ő annyit mondogatja, hogy ő maga is, és lassan a környezete is elhiszi, hogy Pityuka valóban szép:-) Manapság nincs becsületes ember, mindenki halászik a zavarosban, próbál a trutyiban fenn maradni, és lehetőleg úgy, hogy minél több legyen a felszín felett, mintsem alatta, mert az egy idő után lehúzza a mélybe. Én nem vagyok becsületes, én egy jelenkorban élő ember vagyok, aki megpróbál a LEHETŐSÉGEIHEZ KÉPEST a közvetlen környezetével a legkorrektebb lenni. Ez néha sikerül, néha nem. Viszont ha azt kérdezed tőlem, hogy őszinte vagyok-e, akkor erre azt felelem, hogy nagyobb részben vagyok őszinte, mint becsületes:-) Amikor te azt a szót használod (főleg magaddal szemben), hogy BECSÜLET, BECSÜLETESSÉG, akkor bennem olyan érzések kavarognak, mint amikor valaki azt mondja a klímás lakásában, a 72 cm-es TV-je előtt állva, hogy ő hagyományőrző. Valahogy nem tudom a jelen korral összeegyeztetni ezt a két szót, és ez nem feltétlen a te hibád. A hiba csak annyi, hogy használod ezt a két szót (becsület, becsületesség), miközben ahhoz, hogy becsületes legyél az egyik emberrel szemben, a másikkal becstelennek KELL lenned….így meg elég furcsa ezt a szót használni.
góré001 2007.05.26. 16:04:12 / # 23162
Igen igen ami szerinted kritika meg szerinte ha igaz ha nem csak fodrosodjon tőle a víz! Rővid távon ez még kifizetödő is lehet de hosszú távon ezek elkopnak! A kritikai vádak amik mozgatnak ott éled ki magadat tedd már nem érdekel mert ezek csak üres dolgok! Nekem csak az tud kritikát megfogalmazni aki le áll leül velem szemben és "egyeztetünk- megbeszéljük! lásd Forrest és társai! A múltkor jó 2 órán keresztül ültünk hármasban egymással szemben ésmég elmenni sem mentem el a vita miatt és sok minden más megvílágításba került! Ez így arcos ez így támogatható az érvek az igaz érvek egymással szembeni ütköztetése a más más látásmód ütköztetése egy témában ez jó ez izgalmas! de példáúl hetek óta azzal küzdeni , hogy nincs közünk a Vereshez miközben a te támogatottaid a bújkáló "biztos jobban tudja emberek"meg tutira tudják mert látták a Veres 3 millió forinttal egy neylon szatyorral a kezében az irodámban-! Neked ez tetszik nekem meg a másík!!
góré001 2007.05.26. 15:54:36 / # 23161
Arra ennek az egész portálnak kevés a helye! Vagy érzed vagy tudod vagy hordozod magadba és ahogyan csak lehet használod vagy folyton válltoztatgatod és a szélfordúlás a tömeg igény szerínt válltoztatgatod!Így is lehet csak minek!!
csogu 2007.05.26. 15:54:15 / # 23158
Én azt mondom, hogy az igaz ember a kritika hallatán nem vádaskodni kezd... Én csak a véleményemnek adtam hangot, nem minősítettem senkit...azt általában megteszik helyettem maguk az emberek:-)

góré001 2007.05.26. 15:49:49 / # 23160
Ezzel már megint a szinpadiasabb a közönség csalogatóbb oldalát vílágítottad meg! Kikre emlékeznek szívesebben kinek az emlékét őrízték meg többen kinek az erkölcsiségét fogadták el többen a"hősökét"? vagy a 3/3-asokét?? hamár minden áron azt kell súgalnod , hogy a "bátraké" a bukás míg a rejtőzködő névtelen súgó búgók a" névtelen hősök és a bújkálás az arctalanság a követendő példa hát én ebben nem híszek! Az én példám itt van folyton akár mit is írok van egy két tán négy öt álltalad preferált hős aki jól oda mond nekem ez támogatásig tetszik neked míg nekem így nem, mert álljon oda lesz ami lesz majd ha kap érte valamit akkor védje meg magát a nyílvánosság bevonásával de folyton azt hírdetni egy saját portálon , hogy mondjad csak mondjad de ne add hozzá arcodat nevedet ez csak zavarosba halászók fegyvere lehet! Úgy nem lehet se pró se kontra problémákat megoldani hogy bedobok egy sikamlósnak vélt hírt akár igaz akár nem majd bújkálva megfigyelem mi lesz belöle!!
penge2 2007.05.26. 14:16:45 / # 23159
.

Oldalszám: 9