Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2013.11.28. 22:31:42 / # 224581
Az befektetés. Mint amikor a paraszt megtrágyázza a földet. hetvenöt
hiénakutya 2013.11.28. 22:29:45 / # 224580
Még egyszer mondom: az utas van, adott. Nem kell előállítani, legyártani, "hozni". A fuvarszervező soha nem azért reklámozza be a telefonszámát, nem azért hirdet, nem azért pályázik, nem azért használja föl ismeretségeit, hogy nekem, mint prosztó taxisnak jobb legyen, hanem azért, hogy a megszerzett megrendeléseket nekem pénzért eladhassa. Nem ad, hanem elvesz, aztán pénzért visszaad. Pali bácsi, nem olyan bonyolult ez, ha nem lennének fuvarszervezők, az utasok akkor sem szűnnének meg. huszonegy
góré001 2013.11.28. 22:28:37 / # 224579
Kutya emlékeim szerint olyan 400 milliót költöttem reklámra !
góré001 2013.11.28. 22:26:32 / # 224578
Nem csak 3 és az sem azért ! Ráadásul hetente volt kint ellenőr és vizsgáltak hidd el NEM LEHETETT kibújni alóla !Mint most sem !Ahhoz túl kicsi falat !
góré001 2013.11.28. 22:24:22 / # 224577
Olyannyira így van , hogy SEGÍTIK mindenben az INNOVÁCIÓVAL . Minden informatikai cég segíti őt !TÉNYLEG LEHET TÖRVÉNYTELEN ?????
hiénakutya 2013.11.28. 22:23:09 / # 224576
Pali bácsi, aki a drosztokról elhozza nekem az utast, hogy azután pénzért eladja nekem, az velem nem jót tesz, hanem meglop. (A következő kérdésem egyébként az lett volna, hogy honnan hozza, de meg tetszett előzni.) nyolcvanöt
higgadt 2013.11.28. 22:23:02 / # 224575
Pali! Te már csak tudod hogy milyen egy adóhatósági vizsgálat. ( Feltételezem azt is tudtad, hogy miként lehet az eljárások következményei alól kibújni.) Hány cég borult be a neved alatt az elmúlt 25 évben? (6-8?)
góré001 2013.11.28. 22:22:05 / # 224574
Én bírom a HIÉNÁKAT !Nos a sok sok milliókból bereklámozott telefonszámok a hirdetések a pályázatok az ismeretségi körök és a sok sok technikai lehetőségek de ezt TE is tudod !!Csak ide is meg oda is kell játszanod !!!EZ A HIÉNÁK SORSA !
justitia 2013.11.28. 22:19:06 / # 224573
Igen, megértem és eddig is értettem, DE nem csak a budapesttaxi csinálja, érted??? csak ő nyíltan, ez verte ki a biztosítékot? Ha törvénytelen lenne, akkor miért nem tiltják meg a kártyák árusítását? Ja hogy nem tudod? én sem. Akkor miért is a taxist akarják majd megbüntetni, ahogy a szálka barátod mondja? Miért nem kutakodtok más cégeknél is, hogy milyen szerződéseket kötnek, vagy mire költik a profitot, amit a taxistákon nyernek? Miért nem csökkentik a tagdíjat, ha már nem kell visszatéríteni senkinek? MERT a mai napig is van visszatérítés, azért:( Akkor most megkérdem még egyszer, mi ez, ha nem boszorkány üldözés? Most mennem kell, mert leoltották a lámpát:) hetvenhét
góré001 2013.11.28. 22:19:05 / # 224572
Csak két hete nem dolgozom ...VIZSGÁZOK ! LEHET MÁR SORBA ÁLLNAK A DROSZTON AZ UTASOK ????Mert akkor igazad van !!
hiénakutya 2013.11.28. 22:18:49 / # 224571
Ezt kérdezem én is, hogy ki hozza? Gyereket a gólya, utast a...? Ki? hatvanhárom
góré001 2013.11.28. 22:17:11 / # 224570
Istenem téged dicsértelek mindig sőt veled nem is vitatkozom MIÉRT KI HOZZA???NE DÖNTSD LE A RENOMÉDAT NÁLAM !
góré001 2013.11.28. 22:15:37 / # 224569
AZ LEHET BARÁT ÉS VÉDELMEZED AKI SZÁNALMAS CSÜRHÉNEK ÉS SEGGFEJNEK HÍVJA A TAXISOKAT ??? Ennél te több vagy !!!
hiénakutya 2013.11.28. 22:14:46 / # 224568
Fuvart hoz? Ki a faszom hoz fuvart a taxisnak? (És nem a Frankynek, mert ő nem taxis.) nyolcvannyolc
góré001 2013.11.28. 22:11:59 / # 224567
A FIX tarifa ellenére a PÉNZÜGYI TÖRVÉNYT nem változtatták meg TE SZOLGÁLTATÓ VAGY A TEOAR besorolásod szerint is !
góré001 2013.11.28. 22:09:48 / # 224566
FRANKY ha te etethető vagy akkor az , de tényleg azt hiszed , hogy nem az adóhatóságok kereszttűzében állnak ?Tudod mennyi de mennyi ellenőrzés volt nálam is? Most náluk is? ne ülj fel mindennek nézz láss ne haragból hanem ésszel ! Téged nem károsít meg hanem FUVART hoz neked !De ha méregből hát méregből csak sehova sem visz !
Franky 2013.11.28. 22:05:07 / # 224565
Már megbocsáss, nyugtass meg, hogy csak a Szálkát cseszegeted poénból, csak hogy idegesítsd! Mert az elképzelni sem tudom, hogy ilyen sötét vagy... Tudom, hogy megérted, miért fontos, hogy NE fizessen kevesebbet senki a fuvarért se előre, se később! ÁÁÁ, biztos, hogy hülyítesz minket!
higgadt 2013.11.28. 22:04:27 / # 224564
Pali! Egy kicsit olvass után a kereskedelem felépítésének. A kereskedelmen belül a vendéglátás és az idegenforgalom alatt meg fogod találni a taxi szolgáltatást. A kereskedelem szerepe és jelentősége a nemzetgazdaságban Az újratermelési folyamat nemzetgazdasági keretek között zajlik. A nemzetgazdaság magában foglalja a gazdasági eseményeket, jelenségeket és a hozzájuk tartozó intézményrendszert. A nemzetgazdaságot a tevékenységeknek megfelelő ágazatok építik fel. A fő gazdasági ágazatok a termelő és a nem termelő ágazatok. A termelő ágazatok azok, melyek a gazdasági javakat előállítják. Ipar (nehéz- és könnyűipar) Mezőgazdaság (növénytermesztés, állattenyésztés) A nem termelő ágazatok tulajdonképpen elfogyasztják azt, amit a termelő ágazatok előállítanak. Oktatás Egészségügy Igazgatásrendészet Honvédelem Kereskedelem A kereskedelem az a tevékenység, mely a termelőtől a fogyasztóig juttatja el az árut a saját szervezetén keresztül, ahol az áru cserére előállított termék. A kereskedelem feladata A fogyasztói igények kielégítése A termelés és fogyasztás közötti térbeli és időbeli különbség áthidalása Az áruk folyamatos biztosítása, a kereskedelemnek ez a tevékenysége az áruk raktározása, tárolása Feladata a kereskedelemnek a fogyasztói érdekek védelme A minőségvédelem A kereskedelem szerepe és jelentősége Segíti az elosztást, nemcsak az áruk, hanem a jövedelem elosztását is Hozzájárul az állami bevételekhez (adót fizet) Hat a fogyasztásra, annak nagyságára és színvonalára A kereskedelem hat a termelőre és a termelésre is Befolyásolja a városképet (kirakat, cégtábla, reklámok…) A kereskedelmi munka jellemzői A kereskedelmi munka változatos (sok részfeladat: árurendelés, polcok feltöltése…) A változatossághoz hozzájárul, hogy a kereskedő emberekkel foglalkozik A kereskedelmi munka sajátossága, hogy nehezen vagy egyáltalán nem gépesíthető Egyenetlen (a forgalom ingadozik) Mind fizikailag, mind idegileg megterhelő A kereskedelem szervezete A kereskedelem szervezete azokat a szervezett intézményi kereteket jelenti, melyek között az áruforgalmi tevékenység zajlik. Az áruforgalmi tevékenység azon munkafolyamatok összessége, amelyekkel az árut eljuttatjuk a termelőtől a fogyasztóig. A kereskedelem, mint nemzetgazdasági ág magában foglalja Az árukereskedelmet A vendéglátást Az idegenforgalmat
góré001 2013.11.28. 22:04:25 / # 224563
SEGGFEJ ?? SZÁNALMAS CSÜRHE ? HÁT KI A FRANC VAGY TE , HOGY ÍGY BESZÉLSZ EMBEREKKEL IDŐSEKKEL , FIATALOKKAL TAXISOKKAL AKIK VALAMIFAJTA VEZETŐVÉ AVANZSÁLTAK ! REMÉLEM ÉLŐBEN MEG TUDOM MAGYARÁZNI MI AZ ILLEM !!!
Franky 2013.11.28. 22:02:06 / # 224562
Miért Pali, a Te dumádat kéne kajálni? Mert ehhez ki kellene törölni néhány évet a múltadból, egy gyermeket a jelenedből, és a fuvarszervezői mivoltodat a jövődből. Csak így ám igen savanyú ez a káposzta! Rohadt nehéz elfogadni, hogy van egy jogszabály, ami benneteket is keretek közé sorol, ugye? Nehéz elfogadni, hogy évtizedek után Rátok is figyelem terelődött, és talán nem lesz olyan könnyű, ugye? Tudod némileg pofátlan és gyalázatos, hogy a fuvarszervezők éves bevallásaiban KEVESEBB az adózott jövedelem, mint a minimálbéres vállalkozó taxisoknak. Nem elgondolkodtató, mond! Mesélj a naaagy és bölcs fuvarszervezőkről kicsit Pali! Hogy is van ez?? Vagy azért gond a fix, mert ezután még nagyobb különbség lesz, természetesen a taxis javára, és esetleg ez feltűnik valakinek??? Soroljam még itt a sumákságokat? Szerintem nem kéne Neked sem dicsérni magatokat, mert nagyon kényelmetlen lehet, ha kiborul néhány liszteszsák...
Oldalszám: 274