Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csumi 2010.10.23. 19:12:29 / # 221896
Tisztelt Domokos Tibor! Én a magam részéről köszönöm az emberi választ! Ha megengeded reagálnék rá, szigorúan a magam , és csakis a magam szemszögéből. Horváth Krisztiánt én nem ismerem, így véleményem sincs,(nem is volt) Róla, tehát nem is "gyanúsítottam" semmivel. Igaz, ugyan ezen okból nem is bíztam benne különösebben, hisz sem az embert, sem a munkáját nem ismertem. De azt hallottam Róla Én is, hogy nem "gerinctelen" valaki, tehát inkább pozitív volt róla a véleményem, mint negatív. (de ezek csak érzések voltak, minden konkrétum nélkül) Az a tény, hogy most Nálatok dolgozik, és vitte azokat a címeket magával amit tudott,...hát ez bizony így működik. Nincs is kifogásom ellene. Ha végig olvastad az előző hozzászólásaimat, láthattad, hogy én az embereid "elintézési módját" kifogásoltam. De azt nagyon! "...Azok után ami veletek történt azt hiszem el kellene gondolkoznotok azon, hogy mennyire törődik veletek az a legendásan fair és becsületesen gerinces kis csapat, akik most terelni próbálnak benneteket. " Igazad van, ezen többen el is gondolkoztunk. Nekünk (ill. sokunknak) sem tetszik, ahogy most a holdingnál folynak a dolgok..... ".....a ti címeitek rohamosan fogynak mieink rohamosan gyarapodnak!" Valóban fogynak, ennek több oka is van, nem mindbe látok bele, de amibe igen azt sem szeretném most kitárgyalni, azt hiszem köztudott.... Hogy a Ti címállományotok nő, ehhez csak gratulálok, és eredményes munkát kívánok! (komolyan) De az elintézési mód, ahogy az "ellenőreid" az utcán előadják magukat ez nagyon nem szimpatikus, hogy finoman fogalmazzak. (A Csoguról pld. sok éves ismeretség után nem tudnám feltételezni, hogy így "intézi" az ilyen dolgokat. ) És ebben az a baj (szerintem), hogy ezek az emberek "közszereplései" alapján ítélik meg a kívül állók (Én is) a cégedet. Szerintem beszélgess el Velük egy kicsit, ha a megítéléseteken kicsit javítani akarsz. Nem hinném, hogy a "maffia" módszerek (nem jó szó, de hirtelen ez jutott eszembe) a jövőbe vezető út. ( ami a köztudatban van róluk: levert szabad jelzők, lehúzott ablakon beköpés,-beütés, minősíthetetlen hangnem .... Ezek nem konkrétumok, csak "droszt hírek", de tudod: Nem zörög a haraszt... ez ügyben itt a "Hallo"-n is vissza olvashatsz) Én ezekből tegnap csak a stílust tapasztaltam szerencsére, aki ismer tudja, nem vagyok egy hal vérű valaki, nem szoktam hagyni magam. Tegnap valószínűleg alul is maradtam volna, de miért kell kiprovokálni, hogy tényleg balhé legyen. (ennyire nem volt azért "éles" a helyzet) Szia: Csumi (ide írhatnám a "polgári" nevemet is, de az senkinek nem mondana semmit. Aki ismer, Csumiként ismer)
smokie09 2010.10.23. 17:51:19 / # 221895
Meccsoda reklám!:))) Hátha befizet egy pár száz taxis hozzátok, mert fényezed itt a hiéna cégedet. Az a nagy helyzet, hogy az utcáról lopott fuvart árulod te is meg a hozzád hasonló ingyenélő taxinélküli taxitársaság tulajdonosok is, horribilis összegért! Az utcán a katonáiddal tartod fent a neked tetsző rendet, de csak addig ameddig valamelyik nem keveredik valami konfliktusba,és nem jelenik meg a rendőrség, mert akkor már sehol sem leszel amikor kétszázezerért ügyvéd kell neki! Te is belebotlottál a legendásan becsületes magukat fuvarszervezőnek kikiáltott soha vagy 20 éve nem taxizó emberkékbe akik most neked-nektek lopkodják egymástól, testvértől, apától a címeket, de ha valaki húsz ropival többet fog kínálni nekik akkor másnap bottal ütheted a nyomukat, címestül, gerincestül.:)
csogu 2010.10.23. 15:34:12 / # 221892
Elmentettem:-) Csumi:-)
csogu 2010.10.23. 15:32:41 / # 221891
Szia mexikope! Bár igazad lenne...de nincs:-) Nézd...anno nem voltam taxis, amiért a Rádiósok szintén kiálltak az érdekeikért... Utána nem voltam taxis, mert a Főtaxisok kiálltak az érdekeikért... Most megint nem vagyok taxis, mert olyan cégnél vagyok, ahol ez működik... ...és erre most indulok kifelé utasokat szállítani...mint "nem taxis":-) Most mondd, igazság ez?:-)) Jó melót nektek, hali:-)
007 2010.10.23. 15:28:40 / # 221893
Tisztelt Csumi! Biztos hallottál róla, hogy a Horváth Krisztián a mi csapatunkat erősíti. Ahogy hallottam, ti két éven keresztül azzal gyanúsítottátok őt, hogy a rádió taxiba lopja át a címeket és nem hittetek benne. Én nem régóta ismerem őt, de egy biztos, becsületesebb annál minthogy akár a h.cs-nek vagy a p.gy-nek eladja magát vagy benneteket. Van teherbírása a gyereknek és gerince és tudom, hogy tiszta szívből sajnált benneteket is és a kirúgott kollégáit is. Egy szónak is száz a vége, ne csodálkozz azon ,hogy itt rendelnek a címei. Mi örülünk a munkájának és megbecsüljük. Azok után ami veletek történt azt hiszem el kellene gondolkoznotok azon, hogy mennyire törődik veletek az a legendásan fair és becsületesen gerinces kis csapat, akik most terelni próbálnak benneteket. A végére még valami. Valaki abból a kis csapatból elbüszkélkedett, hogy múlt pénteken este 2.000 kiadott címetek volt. Nálunk tegnap 780 db a drosztosokkal együtt. A különbség nyilván tudod kicsit kevesebben vagyunk, a ti címeitek rohamosan fogynak mieink rohamosan gyarapodnak! Domokos Tibor Max tulaj
mexikope 2010.10.23. 15:20:57 / # 221890
Szia Csogu! "Szerintem ez így normális." Én taxis vagyok, szerintem te már nem vagy az.
Csumi 2010.10.23. 15:16:36 / # 221889
"...szóval nekem ne panaszkodj, láthatod, hogy mit meg nem teszek érted:-))..." Szívem szakad meg! :-)))) (panaszkodni meg nem szoktam) Na szerintem túltárgyaltuk a dolgokat. (egyébként Én is hívtalak, de a régi számod nem él. Mostmár tudom miért. Vegyél búvár telót!) "Nincs meg a számod:-(((" : ezen segíthetünk, nem titkos: 06020 3 432 016
csogu 2010.10.23. 15:05:13 / # 221888
Nincs meg a számod:-((( Régi telefonom rosszul viselte a vízalatti kiképzést:-( ...és én is robogtam már arra, csak előtte kitettem a kedvest...meg a beszélgetőn folyamatosan nyomta a fiúknak, hogy csak udvariasan, ne izomból, mert nem azok a fiúk tehetnek róla, hogy megszűnt alóluk a cég. Szerencsére a bevetési alosztály nem ért oda...bár szerintem egyszerre érkeztünk volna meg...de csak rád való tekintettel....szóval nekem ne panaszkodj, láthatod, hogy mit meg nem teszek érted:-))
csogu 2010.10.23. 15:01:52 / # 221887
Max ide is próbálkozik? Már múlthéten leállhattuk volna, de a vezetőség kérte, hogy még ne tegyük, mert nem él a szerződés...a mai naptól volt élő szerződésünk. Szerintem nem mi hibáztunk...nem nekünk kell benneteket értesíteni. A Ti üzletkötőtöknek kellene tudni, hogy lejár a szerződés...és vagy újra tudja kötni, vagy elvesztitek a helyet. Amennyiben bukó a dolog (volt ilyen nálunk is), akkor a központ általánosban lehozta, hogy uraim...az nem a mi tányérunk és megkérünk mindenkit, hogy a konfliktusok elkerülése végett ne látogassa a helyet. Szerintem ez így normális. A mi központunknak semmi dolga sem volt ezzel kapcsolatban. Ennek ellenére egy sima kolléga lett felkérve, hogy tolmácsolja felétek a kérésünket...majd amikor ez nem járt eredménnyel, akkor lett szólva az egyik ellenőrünknek, akivel szerintem szintén nem lehetett gond...mert egy fiatal udvarias srác. Ez sem volt elég... Utána lement csövön, hogy a szerződött helyünkön gáz van...és innentől beindult a gépezet. Mindenesetre ez maradjon meg benned, mint információ, amikor más cégnél könyörögni kell, hogy lassan egy 3asbreakre meginduljanak a srácok..."kollégák"...addig nálunk a helyeink megtartása is komolyan van véve. Szépen meg kell tanulni azt a városban, hogy ahol mi vagyunk, ahol nekünk van szerződésünk, onnan mi szeretnénk dolgozni...hiszen ezért fizetnek hozzánk a taxisok. "........ (azért annyira ismersz, hogy tudd mennyire tele raktam a gatyám Tőlük...)" Nem az a célunk, hogy tele legyen a gatyi, hanem az, hogy a szerződésünknek eleget tudjunk tenni a taxisaink felé. Szóval, ha bármikor olyan csapatba szeretnél tartozni, ahol megvédik az érdekedet, csak szólj és tárt karokkal várunk téged:-) A tegnapi hölgyutasom is azt mondta, hogy nagyon kedves illedelmes taxis vagy, de ha már rendelt, akkor megvárta a taxiját:-) Hiába na, még mindig tudsz hódítani:-)
Csumi 2010.10.23. 14:42:00 / # 221886
én is Téged! :-)) (azért telefonon felhívhattál volna, mielőtt bárkit is oda küldesz..)
Csumi 2010.10.23. 14:40:22 / # 221885
Még egy gondolat: "...Kértem, hogy szálljon ki és nagyon udvariasan közölje veletek, hogy a helynek mától velünk van szerződése. " És szerinted ezt nem úgy kellett volna, hogy a két taxi központ kommunikál egymással? Majd rádión megtudjuk mi a "frankó"? Egyébként a pipás kollégátok valóban nagyon udvarias volt, vele semmi gáz!!! Ez úton is üdvözlöm, és sok sikert a munkájához. ..és ebben semmi irónia, komolyan gondolom... Mi meg valóban nem mozdultunk, azt hittük, hogy a "Max már ide is próbálkozik". Amikor a központunk meg azt mondta rádión, hogy semmilyen tudomása nincs arról, hogy már nem a miénk lenne a hely, szerinted mire gondoltunk? Ezután jött a "kommandó"........ (azért annyira ismersz, hogy tudd mennyire tele raktam a gatyám Tőlük...)
csogu 2010.10.23. 14:34:26 / # 221884
Igen, ide szerettelek volna, ahol a pénzedért kapsz is valamit. De ne menjünk bele...neked nem felel meg....háát nem felel meg, én attól még csumidázlak:-))
Csumi 2010.10.23. 14:32:03 / # 221883
"Szerencsére mire Gyurika odaért, addigra már elmentetek, ami számomra nagy megkönnyebbülés volt, mert baromi diplomatikus hangulatban leledzett:-)) " Hát ezt tényleg így kell............ tiszta Európa. ...és ide akartál engem áthívni? Köszi:-))
csogu 2010.10.23. 14:13:26 / # 221882
Szia!:-) Éreztem, hogy gáz lesz:-) Először a 115-ös pipás kolléga jelezte, hogy megérkeztek a Tele5-ösök... Kértem, hogy szálljon ki és nagyon udvariasan közölje veletek, hogy a helynek mától velünk van szerződése. Jött és szólt, hogy nem nagyon mozdultok rá. Erre odaküldtem az egyik legvékonyabb, legkedvesebb ellenőrünket, a 669-es Attilát, hogy legyen nagyon kedves és szóljon nektek...sajnos így alakult a dolog.... Erre az a válasz érkezett, hogy nem mentek sehová, mert erről nem lettetek értesítve. ...eddig tudtam saját kézben tartani a dolgot...onnantól megindultak a belből a fiúk... Szerencsére mire Gyurika odaért, addigra már elmentetek, ami számomra nagy megkönnyebbülés volt, mert baromi diplomatikus hangulatban leledzett:-))
Csumi 2010.10.23. 13:16:10 / # 221881
Csak nem mindegy a stílus, és a hogyan! Főleg ha egy olyan helyről van szó, ami 5 perce a Tietek, és azok állnak ott, akik úgy tudják, hogy az övék. Pláne, hogy a központ sem tud róla, hogy már a Maxé lenne a hely. Arra a kérésre, hogy a Max központ szóljon át a T5 központba, tájékoztassa, és olvastassa be, hogy adjuk át a helyet nem volt hajlandóság. "Kiállni azok mellett" meg talán nem úgy kéne, hogy csikorgó gumikkal érkeznek a Rambók, keresztbe állnak az úton, és köszönés helyett ez az első mondat: "-Na mi itt a probléma?" Az, hogy véditek a helyeteket (ha egyáltalán tényleg a Tiétek lett, mert ezt nem támasztotta alá semmi) rendben. De a hogyan! Az nincs rendben! Sőőőt! Egyenesen bicska nyitogató. Ilyet utoljára hiénáktól láttam! De részemről a téma lezárva, a cégről a konzekvencia levonva.
007 2010.10.23. 12:23:29 / # 221879
Azért vannak az ellenőrök, hogy kiálljanak azok mellett akik a Maxhoz fizetik be a tagdíjat! Ha szerinted ez nem helyes akkor olyan cégnél kell maradni ahol elveszik a pénzedet és utána szélnek eresztenek! Miért gondolod, hogy a kollégákkal is úgy kommunikálnak mint azzal akik a kollégájuk szájból vennék ki a betevő falatot! Ezen szerintem érdemes elgondolkozni! Üdv mindenkinek és jó melót.
Sas882 2010.10.23. 10:32:26 / # 221878
nem értem, nem tök mindegy, hogy befúrt vagy mágnestalpas antennád van? mi az indok, hogy a mágnestalpas lett az egyedüli?

Csumi 2010.10.23. 03:42:16 / # 221877
Köszi! A Csogu is ma invitált meg hozzátok, de már döntöttem.. :-) No meg: Pont ma éjjel volt szerencsénk 4 ellenőrötökhöz..... Ha a kollegáitokkal is ilyen stílusban társalognak, ahogy nekünk hívták fel a figyelmünket az Ajtósin, hogy mától Ti dolgoztok onnan,inkább kihagynám... No comment. Azt hiszik magukról a "kollegák", hogy kommandósok. ...vagy mi a szösz...Csak tátottam a szám, elképedve a stíluson....
007 2010.10.22. 20:13:08 / # 221876
A Max Taxihoz jöhettek bármilyen antennával! Ja és 31.000 forintból el tudsz kezdeni melózni!

mexikope 2010.10.22. 18:25:15 / # 221875
Kauciódra ne számíts, mert nem tudják kifizetni csak 14nap múlva, mikor lesz befizetés a pénztárba. Tőkeerős egy cég.
Oldalszám: 274