Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
fitos 2010.10.24. 20:06:54 / # 221917
Szia Csumi :-) Voltam már jobban is..ahogy gondolom Te is :-) Tudod még a számom? ....ha igen csörgess meg lécccccíííí :-) vagy msn? :-)
uncsipasas 2010.10.24. 19:10:04 / # 221916
Most farkastörvények mellet kell a kenyerünket megkeresni,hivatkozunk batyura és antennára,de ténylegesen nem biztos,hogy ez a hivatkozási alap. Sokan nem veszik észre,hogy szakmailag is le vannak maradva.Kályhataxisok-!! Csak ott és ott tudnak cimet felvenni ahol a kályha van . Aki máshol leveri az mind batyus-?? Nem hinném! Kérem szakmailag is fejlődjünk ne csak antennáinkra költsünk . Lehet,hogy könnyebb lenne mindenkinek,jobb lenne a gurulónk és a hangulat is.. Jó hetet mindenkinek.

mexikope 2010.10.24. 18:45:14 / # 221915
ok
döfi dákó 2010.10.24. 17:08:13 / # 221906
Pontosan igy van,ez a lényeg,az idegen átjátszok!És lehet mágnestalp,vagy befúrt antanna.Érdekes a Citynél nem csinálnak ebböl problémát,ott tudják kezelni a dolgokat.

csogu 2010.10.24. 16:40:45 / # 221914
mexikope, cicu01! Nézzétek, manapság nincs olyan cég, nincs olyan kezdeményezés, ami normálisnak mondható lenne. Régen a szórakozóhelyekről történő fuvarozás ingyen volt. Apáink, nagyapáink harcoltak a szabadságért, ma meg parkolási díjat fizetünk azon a helyen egy külföldi cégnek. Abnormális itt minden. Éppen ezért egyik oldal védelmére sem kelnék, miközben a másikat szapulom. Igyekszem olyan helyen lenni, ahol esélyem van a családom eltartására és még jól is érzem magam. Mást nem tehetek...és egyikünk sem...maximum annyit még, hogy megőrizve reális rálátásunkat erre az egészre, nem egymást döngöljük a földbe.

cicu 01 2010.10.24. 15:59:43 / # 221913
Csak nem az az ember a ”jókedvű Gyurika,” akinek a romkertnél fel lett hívva a figyelme arra, hogy jobb ha visszaülnek a kocsijaikba mielőtt a mi barátaink is ide jönnek és elkezdik begyűjteni az autóikat? Ez a „bevetési alosztály” duma meg nagyon gáz. Ne legyen igazam, de előbb utóbb beleszaladtok a mi, vagy más cég „ bevetési alosztályába” . Csak azok lehet, hogy kicsit komolyabb „ cégek” lesznek. Aztán mikor majd elkezdik begyűjteni az autóitokat, lesz nagy felháborodás. És nem lesz az olyan soká, hidd el. Már többen dolgoznak rajta.
Csumi 2010.10.24. 13:48:55 / # 221912
Ennyire sem...... A tetőkárpit, meg a tető közé milyen batyu fér el? Az ajtóoszlopba, amin jön le az antenna kábel, milyen batyu fér el? a küszöb borító műanyag alatt milyen batyu fér el? Anno az AET-s időkben találtunk pár batyut. Egyik sem a fent említett helyeken volt.... Ezek csak látszat intézkedések, hogy lám-lám, mi oda figyelünk, rendet akarunk. Ha valóban azt akarnának, az átjátszónál kéne "oda figyelni". Vagy a központnál is lehetne, csak egy komolyabb műszer kellene, ami jelzi a kezelőnek, hogy nagyobb teljesítménnyel jött a jel. (Pld. egy oszciloszkóp) Vagy az átjátszó egy bizonyos teljesítmény fölött szűr, és nyomkodhatsz Te 100 w-al akár, az átjátszó nem nyit. (csak ha egy kissebb normál teljesítményű kód már kinyitotta. De ugye összenyomásnál a "normál" teljesítményű kód nem is jön ki hogy nyisson, ha batyussal nyom össze. Csak ez nekik lenne + kiadás, nem a taxisnak.....Meggyőződésem, hogy a batyuk korszaka rég lejárt. (ahogy beköszöntöttek a számítógép programozású rádiók) Trükkös rádiók, és idegen átjátszók vannak. Erre meg nem megoldás ez a baromság. Ez csak a nagyfokú hozzá nem értést bizonyítja. (nem itt találták ki , ha jól tudom a "Mini" volt az első, aki kitalálta a csőtésztába a lyukat. Ez megint biznisz az antennát, és a m.talpat eladónak. (nem csodálkoznék, ha "a gyorsabb lebonyolítás érdekében", a központban kapható lenne az egyen antenna, az egyen talppal.....)
döfi dákó 2010.10.24. 13:25:34 / # 221911
Nem,mert a befúrt antennánál nem látható a kábel,és mi becstelen,szemét taxisok csalunk.Ezért vehetünk mágnestalpat nem kevés pénzért,és a kábelt cserélhetjük sürün.A vezetöségnek csak ennyire telik agyilag.
duracell 2010.10.24. 12:43:56 / # 221910
Csak nem az Oktogonra gondoltál na meg a reptérre a zóna brigádra?
mexikope 2010.10.24. 09:50:30 / # 221909
Üdv csogu! Amikor a repülőtéren álltunk, akkor taxisok voltunk. Amikor megállt bárki egy disco előtt a sorba, akkor taxisok voltunk. Akik elzavartak erőszakkal a reptérről, a mulatok, bárok elöl, na ők szerintem már nem voltak TAXISok. Ők bünözők. Szerintem. A helyzet annyiban változott, hogy verőlegényeket bérelnek és a bérüket "fuvarszervezési díjnak" beállítva fizetik ki. "...és erre most indulok kifelé utasokat szállítani...mint "nem taxis":-) Most mondd, igazság ez?:-))" Látod nem a TAXIsok szállítják az utasokat.
nagyonkedves 2010.10.24. 08:07:55 / # 221908
óóóriási javulás várható! :) demszky ugyanis egy agresszív oroszlán, míg tarlós és orbán sőt navracsics is mind ikrek :) laza, barátságos, ötletgyáros korszak elé nézünk :)))
focilabda 2010.10.24. 07:57:17 / # 221907
Csak halkan jegyzem meg új főpolgármestere van Budapestnek. Lehet az erőszak IS megy a süjjesztőbe a demszky után.

monachus 2010.10.23. 23:18:20 / # 221905
Tisztelt 007! Két dolog, az első: május-június környékén volt a tele5-nél egy kis fórum-szerűség a fuvarszervezésről és a H.K. munkájáról, kíváncsi emberként magam is elmentem. H.K- azt gondolom őszintén - mesélt a munkájáról és az ezzel kapcsolatos nehézségeiről. Valami olyat is mondott, hogy nehéz úgy fuvart szervezni, hogy egyre több olyan hely van, ahova odáaáll egy aránylag új cég és fenyegetéssel, fizikai erőszakkal mindenki mást elkerget; maffiamódszerekkel nehéz szembeszállni. Szerencsére nem emlékszem melyik céget említette név szerint... ;) A másik: kb. éjjel egykor rendelére megyek a Roosevelt- Zrínyi sarokra. Odajön egy hölgy, nem ő volt az én utasom. Kérte rendeljek neki egy autót. Még megérkezett az autója beszálgettünk pár szót. Kérdeztem miért nem ült be az ott szabadon levő Max taxik egyikébe? (sofőreik kint beszélgettek) Azt mondta olyan rossz arcúak nem szívesen utazna velük... Ja és egy bónus (most jutott eszembe): látom felvettétek azt a volt T5-öst is (nálatok talán 044) akinél gusztustalanabb rádióval az elmúlt 11 évben senki sem dolgozott a T5-ben. Mindezek ellenére sok sikert a cég építéséhez, csak -ha kérhetem - ne a '90- es évek erőszakos módszereivel!
Csumi 2010.10.23. 22:49:01 / # 221903
Szia A.! :-) Taxis összetartás? Na az már tényleg csak történelem... :-( Jól vagy?
Dr.AmőbaDr. 2010.10.23. 21:45:15 / # 221902
John! Te mit szólsz ehhez? Hogy mik vannak?!
exex 2010.10.23. 20:29:04 / # 221901
Azt a jó tulajdonságát kifelejtetted, hogy az embereiért is mindig kiállt! Az ő droidjait tudtommal sose rúgták ki túlszámlázás, nagyrádió, vagy bármi más miatt, hiába buktak meg számtalanszor! Az, hogy a tárgyalásokon ahol az ellenfél a rádió volt, ott a T5 mindig vesztett, valóban rosszindulatú szóbeszédekre adott sajnos lehetőséget. Mindegy, a taxisok hálátlanok! A taxis biznisz üzletkötői közt rengeteg fantasztikus egyéniséget találunk szerencsére. Az egyik legletisztultabb élő klaszzikus a kis reisz.los, aki a már meglévő évek óta rendelő partnert is képes volt lecsekkezni akár, kizárólag a saját zsebére való tekintettel.
smokie09 2010.10.23. 19:48:01 / # 221900
Szia! Azért ne keverjük össze a szezont a fa...mmal:) A h.k. meg a telefonosok, vagy diszpécserek között azért sajnos van némi különbség. Utóbbiak nemigen tudnak kárt okozni, míg az előbbi igen (sokat), ha akar, így ha nem kér akkor is kap pénzikét.
fitos 2010.10.23. 19:42:23 / # 221899
Szia....a könnycseppet én is tartogatom még egy kicsit :-) ..én úgy tudom senki sem kapott végkielégítést....sőőőt sokan még a múlthavi fizetést sem kapták meg :-( de lehet hogy ezt is rosszul tudom...az elmúlt időszakban már volt erre bőven példa...sajnos.
smokie09 2010.10.23. 19:30:17 / # 221898
Mielőtt elmorzsolunk néhány könnycseppet Krisztiánért...az a hír járja, hogy kapott azért némi végkielégítést!
fitos 2010.10.23. 19:18:41 / # 221897
Szia. De ugye az is gerinces dolog hogy a nem általa szerzett címállományt is vitte magával.....mert persze véletlenül meg volt nála otthon...amit teljes mértékbe megértek....és az is igaz hogy vele is gerinctelenül jártak el! Csak az a baj hogy a Krisztián ezzel a lépéssel nem csak a p.gy.-vel szúr ki....hanem az általa is sajnált volt kolegáival! bocsi hogy bele szóltam :-( Sajnálom hogy azt kell látnom hogy egymásnak ugranak a taxisok már szinte mindenhol......hol van az a bizonyos összetartás, összefogás ami a blokád ideje alatt volt....sajnos már rég elszállt mint a vonatfütty!!!! Sok sikert Nektek is és minden más társaságnak!
Oldalszám: 274