Hozzászólások száma: 1780
Oldalszám: 89
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! Taxi2000!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Pannon Puma 2009.09.01. 18:15:07 / # 195383
Miért gondoltam ? Teljesen ez élt bennem ! Elnézést kérek !! Majd visszanézem miből gondoltam... /remélem megtalálom. MÉG EGYSZER BOCS !!!
csogu 2009.09.01. 02:42:24 / # 195382
Ok, telefonos segítséget kaptam...eh bonyek..jó, nem esett le a rövidítés...természetesen tudom ki az a Sz.Sz.J...elnézést, fáradt vagyok, nem fog már úgy az agyam.... Puma, én sosem voltam Taxi2000-s. Szerintem valakivel keversz.
mew 2009.09.01. 02:39:07 / # 195381
Sír a szád, közben meg csak nyomod a gázpedált és csorog a bukszádba a pénz!
csogu 2009.09.01. 02:14:19 / # 195379
SZ.SZ.Jancsi??? Te biztos nem keversz engem valakivel? Azt sem tudom ki az :-)))

Pannon Puma 2009.08.31. 21:09:05 / # 195380
Levagyok maradva ? Azt hittem még mindíg a SZ.SZ. Jancsi zsebeit tömögeted ! Ha tévedek és már váltottál elnézést kérek. Örülök, hogy végre váltottál és nem vagy hajlandó fuvarozni ráfizetéssel azért, hogy a szszj zsebében több pénz legyen....
csogu 2009.08.29. 07:02:11 / # 195378
Mi a nyűgöd? Miről hallgatok:-))?? Nem hallgatok én semmiről, amiről érdemben van mit mondanom/írnom.
Pannon Puma 2009.08.28. 20:11:58 / # 195377
Talán most végre történik valami a tarifával. Azt nem értem csak, hogy a Csongu miért hallgat erről olyan makacsul. AZ IS LEHET, HOGY SAJÁT MAGÁT CENZÚRÁZZA ????
mészarospál 2009.07.22. 20:39:38 / # 195373
Igazad van ! Nem hőbörögni kell, hanem megszólalni. Nem fitetni. CSELEKEDNI !
Tűzrakó 2009.07.21. 23:13:36 / # 195372
Na ez a másik birka nép.(T4 után) Ember!!?? Biznic??? Miért hagyod???? Kötelező??-ugyan. -kelj fel és járj. Fogjatok össze, és döntsétek meg a vezetést????Próbáltad?? Nem???- Akkor sirj, csak ne tégy szemrehányást senkinek.

törölt felh. 2009.07.13. 16:32:42 / # 195370
Tisztelt Apekosok:-) Kis Pista vagyok, 57 éves, két gyermek apja, 13 éve dolgozom a 10 éves Taxi2000-nél, mint taxisofőr. Eddig jóban-rosszban kitartottam a cég mellett, de most magam és családom léte került veszélybe, mivel a 164-Ft/km tarifaakció nem hozott annyit a konyhára, amennyit bölcs vezetőségünk az üzleti számítások és hatástanulmányok összeállításakor kalkulált. Döntés előtt állok. Vagy tankolok, vagy járulékot fizetek. Ha járulékot fizetek, akkor nem tudok tankolni, ha nem tudok tankolni, legfeljebb a hátamon tudnám a kedves utast Á-ból B-é pontba juttatni. A kempingbiciklit még a 2001-es hölgyutasakciónál voltam kénytelen 2 liter tejért, 1 kilo félbarna kenyérért, valamint 20 dkg baromfi párizsiért becserélni a sarki boltban. Egyetlen előnye volt az aránytalan árucserének: aznap este jóllakott a család. Kérem fenti kérelmem méltányos elbírálását. Döntésük számomra kedvező meghozatalának megkönnyítése érdekében tájékoztatom Önöket, hogy nagy valószínűség szerint nem fogom igénybe venni a nyugdíjjárulékot, mivel a legutóbbi orvosi vizsgálat alkalmával megállapították, hogy esélyem sincs a nyugdíjas kor elérésére. Erről van papírom is. Köszönettel: XY a hűséges 2000-es, prémiumkategóriás oktáviás lizinges csóringer

törölt felh. 2009.07.13. 16:12:23 / # 195369
Hurrá-Hurrá-Hurrá A járuléktartozásnál is lehet méltányosságot kérni 2009.07.13 Az Alkotmánybíróság múlt heti döntése után a járuléktartozásra is lehet fizetési könnyítést kérni - írja a Népszabadság. Az Alkotmánybíróság múlt heti határozata lehetővé teszi, hogy az adó mellett a járuléktartozásokat is elengedhesse vagy mérsékelhesse méltányossági kérelemre az adóhivatal. Határozatában az Alkotmánybíróság utalt arra, hogy 2002-ben már vizsgálta egyszer az adózás rendjéről szóló törvény idevágó passzusát. Akkor érintetlenül hagyták a törvényt. Most viszont új helyzet állt, elő, az időközben megváltozott jogszabályok miatt azok is járulékfizetőkké váltak, akik korábban jövedelmi helyzetükre tekintettel e fizetés nélkül fértek hozzá az egészségügyi ellátásokhoz. Januártól nekik vagy közeli hozzátartozójuknak havi 4500 forintot kell fizetniük. Az indítványban pont erre hivatkozva kérték az alkotmányellenesség megállapítását: a fizetési kötelezettség ezekben a családokban súlyosan veszélyeztetheti a megélhetés ami sérti az emberi méltóságot. Vadász Iván adószakértő más jogszabályi környezetben nem tartaná szerencsésnek a döntést, de amíg a vállalkozók, a magánszemélyek túladóztatott rendszerben működnek, szerinte szükség van ilyen intézkedésekre, amelyek a méltányosságnak nagyobb teret nyitnak. A járulékfizetők azonban nem lélegezhetnek fel. Nem csak azért, mert az eljárás a jövőben nem változik, vagyis az APEH mérlegelési joga megmarad a kérelmek elbírálásakor, azaz nem fordulhat bárki a biztos siker reményében ilyen tehercsökkentő kéréssel az adóhatósághoz. Azért sem, mert az Alkotmánybíróság jelzi a határozatban, hogy nincs ellenére olyan jogszabály megalkotása, amely "a járulékbevételeket - más jogi környezetben - jobban védi, mint a többi adófajtát", természetesen figyelemmel az emberi méltóság alkotmányban rögzített elvére. Azaz szinte biztosra vehető, hogy az őszi jogalkotási időszakban a Pénzügyminisztérium benyújtja az új helyzethez igazodó javaslatát - olvasható a lapban.

tomajer 2009.06.22. 08:14:01 / # 195368
[b]Akcióháborúban a taxisok A megcsappant utasszámra válaszul egyre-másra rukkolnak elő viteldíjakcióikkal a fővárosi taxicégek. Ezek az ajánlatok - állítják a konkurensek - az önköltséget sem fedezik.[/b] Sok taxis a legmagasabb árkategóriát alkalmazza, mások azonban a 300 forintos alapdíj és a 240 forintos nappali, illetve a 336 forintos éjszakai kilométerdíj alá ígérnek akciós áraikkal. A Minimobil jóval a 40 százalékos fővárosi átlag feletti kihasználtságot tud elérni. A 60-65 százalékot a 168 forintos kilométerenkénti díjnak köszönhetik, de szerepet játszik az is, hogy nem bővítik járműveik számát. Bakucz József, a cég tulajdonosa elmondta, hogy tavaly 130 millió forint forgalom mellett 11,3 millió nyereséget termelt a vállalakozása. A hatékonyságot a rendkívül célzott reklámköltéssel érik el, igaz, viszonylag sokat költenek a erre a tevékenységre. Szeptemberre 4 millió forintot terveztek a hirdetésre, ami magasnak számít a piacon, főleg amellett, hogy decemberben egyáltalán nem szükséges a reklámozás. A Taxi 2000 4 forinttal a Minimobil alá ígért, míg a Rádió Taxi fix tarifával kísérletezik. Céljuk főleg a hétvégén szórakozni induló fiatalok. Horváth Csaba, a társaság vezetője szerint jó lépés volt a 2777 forintos tarifa bevezetése, de a forgalomnövekedés eredményeiről még korainak tartotta nyilatkozni. (A kedvezményes - kilométerenként 184 forintos - díjait talán a legaktívabban reklámozó Taxi4 illetékesei nem kívántak nyilatkozni a hírverés költségeiről és eredményeiről.) A Főtaxi sem akar lemaradni. A talán legintenzívebben reklámozó cég nyáron több kedvezményes akciót is előkészít. Hausz Gyula ügyvezető igazgató nem árult el részleteket, de szerinte semmiképp sem mennek az önköltségi szint alá. (A reklámköltésről és eredményeiről nem nyilatkozott a cég.) Orbán Lajos, a 6x6 Taxi ügyvezető igazgatója és Sipeki József, a Tele5 Taxi ügyvezetője is szkeptikusan nyilatkozott az akciókról. Szerintük az ilyen kedvezményt adó társaságok saját költségeiket sem tudják fedezni. Sipeki szerint az árak már így is pengeélen táncolnak, ezért 500-600 forintos alapdíjat és 200 forintos nappali, illetve 260 forintos éjszakai tarifa bevezetésére tesznek javaslatot a városvezetésnek - írja a Napi Gazdaság.

mészarospál 2009.06.19. 19:55:09 / # 195366
Bizony..bizony.... 310 Ft lesz a benya + a nyál ! Akkor most mi lesz ? Szerintem még csökkenteni kéne a viteldíjat. A hoteleknél jattolni is kell. Azt is valószinűleg emelni fogják az illetékesek. Miből fizetünk ? Emelkedik az áfa is a tagdíjon. Persze szerencsére ezt lenyelik a cégvezetők az biztos mert értünk vannak. Már csak azt kell elintézni, hogy legyen a népnek pénze taxira ! A TARIFACSÖKKENTÉS azért is baromság, mert az aki eddig sem taxizott az akkor sem fog ha valami BAROM leviszi a tarifáját 99 Ft -ra.

AdamGyak 2009.06.10. 15:53:38 / # 195362
Atom Tomajer :)
nazoli 2009.06.10. 15:51:20 / # 195361
Bocs az atomajerért. Úgy akartam, hogy a Tomajer. A szenci az nem véletlen.

nazoli 2009.06.10. 15:49:41 / # 195360
Ennyit a szenci nyilatkozatáról, amit atomajernek mondott telefonon, hogy már egy kicsit ő is kevésnek tartja a 165-öt. Ez már utána jött ki. Hát ennyire tartja kevésnek.

nazoli 2009.06.10. 15:46:59 / # 195359
Ha a megfelelő számokat elosztjuk egymással, az jön ki, hogy kb. 75 Ft jut egy km-re ezzel a vidéki tarifával. Futásteljesítménytől függően a rezsi-kilométer 70 és 100 Ft között van. Ilyen ajánlatot kiadni már önmagában is határtalan pofátlanság. De mondjuk a 165 sem jobb. Szorgalmasan dolgozol, és jó, ha marad 20 Ft-od kilométerenként.

attus 2009.06.10. 13:46:48 / # 195358
Bao! Adunk fejenként 3 rugót, leviszel?:-) :-(((((((((((((((((((((
attus 2009.06.10. 13:45:16 / # 195357
Ha lesz nyáron indynél buli taxival megyünk, jobban megéri mint a sajáttal...!:-(
coffos 2009.06.10. 09:10:39 / # 195356
Lassan azt kellene megoldani hogy a taxinak ne kelljen megállni a sorompónál, és akkor már tényleg jobb lesz mint a vonat.....:-)
Oldalszám: 89