Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
r069 2006.12.03. 14:11:31 / # 177271
Na azért mielött valaki megőlelné hivjon már oda megörökiteném ezt a pillanatot az utokor,meg a hatoság számára,könnyebb legyen a bizonyitási eljárás.Ricsi nem vagy félős gyerek azt hiszem.
törölt felh. 2006.12.03. 09:43:14 / # 177273
Igazad van kár felelősöket keresni. Csak nekem mint Taxisnak mindíg más lessz a megközelítésemnek az iránya a dolgok felé mint neked aki szerintem nem a taxiban ülve keresed a pénzedet. Ezért kár is vitatkozni, hogy mi lenne a jó vagy jobb megoldás. Sajnos több ezer taxist összehangolni nagyon nehéz sőt szerintem lehetetlen és ahhoz hogy mindenkinek minden megfeleljen ahhoz egyformára kéne alakítani a nézőpontokat. És ha ez valamilyen úton módon sikerülne is akkor még mindíg ott a másik nagy tényező az UTAS:)
csogu 2006.12.03. 09:03:41 / # 177272
Ááááááááááááá dehogy!!!!!!:-))
csogu 2006.12.03. 08:57:30 / # 177270
Meglepő dolog történt:-))) Kollégák megkerestek és kérik a folytatást...:-)) Aszondják végre valami feszültség oldó is van itt:-) Na, rajtam nem fog múlni, főleg hogy Szasza úr nem keresett meg a Red Bull hegyekkel:-) Viszont mielőtt róla írnék meg kell említenem egy dolgot!!!!! Békésen autókázok a Váci úton, és épp kanyarodnék be a Vág utcába, amikor is egy ezüstös csíkot látok suhanni a Duna part felől. Hihetetlen reflexeimnek köszönhetően elkerültük az ütközést. Amikor magamhoz tértem az ijedségtől, akkor láttom, hogy egy Lacetti áll mellettem és a sofőrje erőteljesen rázza az öklét. Egy Rádiós volt! A volánnál egy olyan kolléga, akiről nem írhatok ebben a hónapban:-) Persze én voltam a hibás, aki a főútvonalról kanyarodtam be. Nem vitáztam, ráhagytam, főleg azért, mert Keselyű úrról kaptam tőle értékes információkat! Mint azt említettem már, egy verseny zajlott le a Váci úton Szasza és a leírhatatlan kolléga között. Keselyű úr elmondása szerint Ő nyert és már a Ferdinánt hídtól kellett fékeznie, hogy a forgó óránál meg tudjon állni:-) Na, erre ma mit mesél nekem az a kolléga, akiről nem írok januárig?? Szasza hasít a Vácin, a trafipaxos rendőrök idegeit borzolva, amikor is névtelen kollégánk mellé ér. Átkiált neki, hogy verseny a Nyugatiig. Szasza bólint és padlóig nyomja a gázt, majd halálsikolyt hallatva felvált kettesbe. A kolléga még látta a visszapillantó tükörben a Mi Szaszánkat, amint sodródva beveszi a Csanádynál a kanyart, de utána sajnos a kilátásban megakadályozta a Bajcsy felüljáró. De nem is ez volt a meglepő igazán, hanem hogy felhívott valaki, akit Szasza vitt, hogy mondjam már el neki, hogy miért nevezem Keselyű úrat, Keselyű úrnak. Elmondtam, megértette és igazat is adott. Majd még sokááig beszélgettünk, mert volt ideje, hiszen a Szasza vitte. A megnövekedett információ éhségre való tekintettel, mindenkit kérek, hogy aki tud valami érdemleges információt Keselyű úrról, az kérem hívjon...én persze nem fogom titokban tartani:-))) És hogy ne legyen szomorú, mert manapság olyan szomorkás, így kérem, hogy aki látja, az minimum dudáljon neki, de ha van lehetősége, akkor ölelje át, ezzel is biztosítva őt arról, hogy mi szeretjük:-)

csogu 2006.12.02. 15:12:18 / # 177268
Maga csak ne rontsa az én korrumpálásomat. Sok munkám van benne:-)))))

tomajer 2006.12.02. 14:44:41 / # 177269
Megáll az eszem! Eljutottunk odái, hogy a Ricsi jól él abból, hogy nem ír!!! Ez viszont nekem, a lap szempontjából nem tetszik! Asszem szerkesztek egy táblát, mint az állatkertben, hogy : A szerkesztők etetése, és itatása, szigorúan TILOS! ui: Készpénzt elfogadunk, számlát tudunk adni:-)))
anonymuser 2006.12.02. 12:10:38 / # 177258
Kár keresni felelősöket, hiszen azok mi magunk vagyunk! A régi kollegák közül ki ne emlékezne a szállodák londinereinek igényére: "Mondj egy összeget, ide és ide, (többnyire a reptérre) és adj nekem ennyit!" Ugye ismerős? Odaadtuk, megcsináltuk? Amikor a céges taxik elkezdtek berzenkedni ellene, akkor hozták létre a "hotel taxi" intézményét! A cégek által kiajánlott transzfer ennek a központosított változata és egyébként a megrendelők erőszakolták ki, amikor rendszeresen ugyanazon az úton utazva vagy csomagot szállíttatva, nem fizettek kétszer egyforma összeget.

hosza829 2006.12.02. 09:38:48 / # 177265
Én tudom,hogy ki kezdte el a transzfereket,de mivel már nincs a pályán,ezért mindegy.Egyébbként akkor még a jó szándék vezette,jót akart Nekünk.(taxióra),egyebek.
r069 2006.12.02. 08:50:46 / # 177264
Rics ez az a kolléga aki lacettivel jár hosszu haja van és a kodja számjegyeinek összege 8?
r069 2006.12.02. 08:48:27 / # 177263
Nekem azt mondta ma nem jön dolgozni,éppen ukrajnát keresi.

csogu 2006.12.02. 08:13:50 / # 177262
Igen, de nem szabad róla rosszat írni, mert rendes gyerek ám ő és ígért nekem sok-sok Red Bullt:-) ...ha nem hozza, akkor persze semmi akadálya a negatív véleménynek:-))))
Zolika 2006.12.02. 08:09:34 / # 177260
A 79-ről beszélsz?

csogu 2006.12.02. 08:02:42 / # 177261
Hello!:-)) Tudom felhívott és nehezményezte, hogy csak rövid szösszeneteket írok róla a lapon, így nem elég ismert a cégnél. Az etikások észre sem veszik és nem mennek oda hozzá beszélgetni. Aszonta már annak is örülne, ha ellenőrizni állnának meg mellette. Mondtam neki, hogy ebben nem tudok neki segíteni, meg szerintem az a baj, hogy olyan gyorsan megy, hogy nem érik utol:-) Hallottam ám, hogy ma egy kollégával versenyzett a Vácin...egy olyan kollégával, akit ebben a hónapban még nem nevezhetek meg:-) Különben tettem neki egy ígéretet, hogy felteszem a képét a lapra, hogy könnyen felismerjék...hogy ekkor mit mondott azt nem ismételném meg, mert lehet hogy hölgyek is olvassák a lapot:-))) De engem nem tudott megfélemlíteni, így tessék, íme a Szasza, alias Keselyű úr:-)
törölt felh. 2006.12.02. 08:00:43 / # 177259
Üdv anonymuser Ugye nem gondolod komolyan, hogy a 25db Mobiltaxi meg a másik kb 25db barát taxi miatt nem lehet a reptérre rendesen órával menni? Hol volt a zóna hol volt a mobil hol volt a barát amikor a piacon lévő fuvarszervezők elkezdték ezt a sületlenséget? Biztos van olyan valaki aki nállam jobban tudja ki volt az első aki elkezdte az utazó közönségét bombázni a reptéri transzfer gondolattal. Én sajnos nem tudom.
r069 2006.12.02. 07:40:24 / # 177257
Szevasz Riccs!Szasza üzeni vegyél fel bukósisakot!

csogu 2006.12.02. 07:23:06 / # 177266
Azt, hogy ketten három féle álláspontot tudtok képviselni egy ügyben. Sajnos igaz! [b][i]Azt,hogy amikor például egy kollegát kivágnak az etikások mert piásan szállított utasokat, akik panaszt mertek tenni, a többiek visszasírják a csapatba, akkor elgondolkodom rajta, ki-kinek az ellesége igazán? [/i][/b] Sajnos igaz! [b][i]Azt, hogy a rendet, ami visszacsalogathatná az utasokat nem is igazán akarjátok, mert a kockázat, hogy ti is kihullhattok bent van a pakliban, még ha nem is meritek hangosan kimondani. Sokkal egyszerűbb sírni és mutogatni a vezetőkre sanyarú sorsotok miatt. [/i][/b] Sajnos igaz! Gondoljunk csak a GPS-es címkiadásra. Azt, hogyha egyszer végig hallgatnátok valakit, és el is hinnétek amit mond (és ez itt az állom kategória, mert a TAXIS mindenkinél mindent jobban tud), akkor talán előre is lehetne lépni ebben a szakmában. Speciel szívesen meghallgatnám a másik oldal érvelését, stratégiáját stb...
törölt felh. 2006.12.02. 04:28:44 / # 177256
Bocsi de ez szerintem jobb ha kétszer is le van írva. Azt,hogy amikor például egy kollegát kivágnak az etikások mert piásan szállított utasokat, akik panaszt mertek tenni, a többiek visszasírják a csapatba, akkor elgondolkodom rajta, ki-kinek az ellesége igazán? Azt, hogy a rendet, ami visszacsalogathatná az utasokat nem is igazán akarjátok, mert a kockázat, hogy ti is kihullhattok bent van a pakliban, még ha nem is meritek hangosan kimondani. Sokkal egyszerűbb sírni és mutogatni a vezetőkre sanyarú sorsotok miatt. Hogyan képzelitek a megoldást? a vezetőd menjen oda és "fejelje" le a Zónást, Mobilost, Barát-taxist, mert alacsony tarifájával gátat szab a Te gyarapodásodnak? (szándékosan nem írtam gazdagodást, mert azért azt már senki ne gondolja, egy csupán a saját munkaerejét eladni képes vállalkozó milliomossá válhat!) Azt, hogyha egyszer végig hallgatnátok valakit, és el is hinnétek amit mond (és ez itt az állom kategória, mert a TAXIS mindenkinél mindent jobban tud), akkor talán előre is lehetne lépni ebben a szakmában. A fentieket nem szeméyesen Neked szántam,hanem a jelenségre próbáltam reagálni, kérdésed kapcsán. Azaz, mit is gondolnak a cégvezetők.
anonymuser 2006.12.02. 02:22:30 / # 177255
Azt, hogy ketten három féle álláspontot tudtok képviselni egy ügyben. Azt,hogy amikor például egy kollegát kivágnak az etikások mert piásan szállított utasokat, akik panaszt mertek tenni, a többiek visszasírják a csapatba, akkor elgondolkodom rajta, ki-kinek az ellesége igazán? Azt, hogy a rendet, ami visszacsalogathatná az utasokat nem is igazán akarjátok, mert a kockázat, hogy ti is kihullhattok bent van a pakliban, még ha nem is meritek hangosan kimondani. Sokkal egyszerűbb sírni és mutogatni a vezetőkre sanyarú sorsotok miatt. Hogyan képzelitek a megoldást? a vezetőd menjen oda és "fejelje" le a Zónást, Mobilost, Barát-taxist, mert alacsony tarifájával gátat szab a Te gyarapodásodnak? (szándékosan nem írtam gazdagodást, mert azért azt már senki ne gondolja, egy csupán a saját munkaerejét eladni képes vállalkozó milliomossá válhat!) Azt, hogyha egyszer végig hallgatnátok valakit, és el is hinnétek amit mond (és ez itt az állom kategória, mert a TAXIS mindenkinél mindent jobban tud), akkor talán előre is lehetne lépni ebben a szakmában. A fentieket nem szeméyesen Neked szántam,hanem a jelenségre próbáltam reagálni, kérdésed kapcsán. Azaz, mit is gondolnak a cégvezetők.
Bao, a FŐNÖK! 2006.12.01. 14:52:46 / # 177237
A mávnál van a mozdonyvezetőknek szervezete nem? Egy példa.

Bao, a FŐNÖK! 2006.12.01. 14:52:01 / # 177236
A cégvezetők meg nem tudom,hogy mit gondolnak ez ügyben.

Oldalszám: 934