Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2006.12.07. 16:18:20 / # 177313
Még egyszer így írod a nevem, nem állok veled szóba:-))) Ha szavazást szeretnél, akkor légyszíves pontosan írd ide a kérdést, és a lehetséges válaszokat. Aztán szavazunk arról, hogy szavazzunk-e a kérdésedről:-)))

kovi_ubi 2006.12.07. 14:47:27 / # 177315
Egyszer már megigértem, hogy a "MAGASÉPÍTÉSŰ"-majdnem technikust(JWT-t)tökönrúgom,úgy érzem ez egyre időszerűbb, gagyi megnyilvánulásai miatt. Aki így érzi az szavazzon mellettem!!!! CSOGU-TÓMÁJER tegyetek fel egy erre utaló linket(szavazást). SZPASZÍVA!
kovi_ubi 2006.12.07. 14:35:27 / # 177314
Szia régi kolléga,(ma már "hasadt agyú")-örömmel taglalom, hogy nem emlékszel már rám, pedig valamikor együtt gyűrtük az aszfaltot -még a Budában, mielőtt a Vastas Sportkörben meg- alakítottad a hazard vállalkozásod- jó lenne ha elhatárolnád magad a közszereptől, a megnyilvánulásoktól, mert az csak árt a taxisoknak. Te már nem vagy taxis, csak a partvonalról ordítassz be, mint Tarzan a majomember. Megkérünk fejezd be az összes hülyeséged, add át bitorolt hatalmad igazi taxisainknak, akik tenni akarak szakmánkért, nem csak leveleznek a nyájas(nyálas) ismerőseiddel, akiknél már leégettél MINKET, mint taxisokat. Egyébként jó egészséget, nyugodalmas öregkort, hali, "vén csont".
törölt felh. 2006.12.07. 14:18:28 / # 177312
Na ja ha én is összerezzentem volna akkor biztos a netten egy nick név mögé bújva írtam volna valami bántott. Ehelyett lázasan anyámat (aki mellesleg éppen akkor jött friss pipi levessel) otthon hagyva a gyerekkel . Kocsiba ültem és bementem a Palihoz. Igaz az elején csak hallgattam de legalább ész érvekkel meg lettem győzve hogy van a hogyvan. Arról meg, hogy le lettünk fizetve nevetséges. Igen én is le fizethető vagyok de drágán adom a becsületem (Audi A8 6.0 long(4.2-est már unom) egy házikó Szentendrén a Pismány hegyen, meg 10-12milla a számlámra)De ennyit nemhogy a Pali de más sem akart fizetni pedig említettem már pár embernek. Arról, hogy a papírokat akkor készítette meg szerintem 10oldal megfogalmazni kinyomtatni röpke 15perc alatt lehettetlen. Na erről ennyit.
góré001 2006.12.07. 13:58:44 / # 177311
Azt gondolomn nem kell mosakodnod! Teljesen korrekt voltál! Innen látszik nekik nem az igazság számít hanem a szarkeverés a lázítás a személyek lejáratása! Ők ilyen emberek! Szóra sem érdemes! Jó munkát Neked!
r069 2006.12.07. 13:42:15 / # 177310
CSá.Kedves barátom,azt hiszem kicsit megsütött a nap.Nem bejárogatok hanem kiléptem a pénztár küldött fel miután nem akarta vissza adni a lovét.A másik mond már el mitől rezzentem össze?Az hogy a Palinak milyen problémái vannak nem tartozik rám mint ahogy az én gondjaim se rá.A végeredmény hogy két napja másik cégnél dolgozok.Nincs miért félnem a Palitól nincs okom meghunyászkodni előtte egyszerüen meghalgattam amit mondott mert ráértem.Azért az egedtessék meg nekem hogy azért azzal beszélgessek akivel akarok jo?Köszönöm.Azért ha megkérhetlek szépen beszéljél rolam jó?kössz
törölt felh. 2006.12.07. 07:31:37 / # 177309
Öreg elfelejted, hogy akkor még taxisok dolgoztak a rádiónál nem ilyen bejárogatós birkák. Persze hogy balhé volt mert a Pál folyamatosan ugyanazt hazudja. Első évben elment de amikor a következő találkozón is ugyanazt kezdte hazudni akkor borult a bili. Pedigben akkor nem arctalan fika nickek kiabáltak neki. Menekült is szűkölve. Nem erre a két jámbor marhára kell haragudni, aki most összerezzent az úr nyitott irodájában. Tényleg nem kell vele foglalkozni. Nyugodtan hazudozzon és aki vevő erre az haljon éhen nála. Látod, az utasoknak már nem tud mit hazudni, ők már döntöttek:DDDD
öreg 2006.12.07. 07:12:01 / # 177308
Régen tartott a Pali ilyet. Művelődési házban jöttünk össze. A vége mindig az lett, hogy majdnem meglincselték és menekülve távozott.
Bao, a FŐNÖK! 2006.12.07. 05:37:58 / # 177307
GÓRÉ!!! Kérdezz meg néhány olyan kollégát aki itt van min. (pl.) 5 éve! A tagdíjlistából kiderül! Tarts nekik(nekünk) egy kérdezz felelek délutánt! Sok problémára lenne megoldás szerintem!

Bao, a FŐNÖK! 2006.12.07. 04:26:00 / # 177306
Üdv. Góré! Jó volt olvasni ezeket!(kimutatás,stb.) Bár ez a közös megegyezés,hogy most rossz de "majd jó lesz" az nem vidított fel túlságosan! Nem szívesen váltanék,mert jó itt a csapat... De légyszi tegyetek már valamit azért,hogy du. 5kor ne a t2000 hozzon ide címeket hanem mi oda! :) thx.
gspigi 2006.12.07. 01:11:19 / # 177304
Sziasztok. Ime a tábla.

góré001 2006.12.06. 20:31:34 / # 177303
KORREKT-KÖSZÖNJÜK!!!!!! / az előzményekért - BOCSÁNAT!!!!!!!/
törölt felh. 2006.12.06. 20:15:32 / # 177302
Bent voltam a R.T –nál. Hogyan kerültem oda. Egyik beírásom után felhívott H.P. Nem egészen normális hangnemben számon kért miért írok ilyeneket a Rádió taxiról. Ha meg a mostani cégemnél elvagyok akkor miért „fröcsögök” vissza felé és miért ásom alá a R.T hírnevét .Ezek után meg fenyegetett, hogy bármikor kiáll velem brusztolni egyet. Édesanyám csak pislogót nagyokat, hogy tényleg H.P. van a vonal másik végén. Megkérdeztem, hogy most a kalászi úton van-e. Mivel ott volt mondtam akkor oda meggyek és beszéljük meg ezt az egészet. Ezek után felhívott a 600 és kérdezte mennyi idő múlva érek oda. Ezen meglepődtem,de arra a kérdésemre, hogy fogadó bizottság fog várni nemleges választ kaptam. Amiben nem voltam egészen biztos mert egy csapat R.T.-is aki magát mérgesnek nevezi éppen a napokban helyezet kilátásba egy csihi-puhit. Leültünk a mindig nyitott irodában. Ott volt a 600 is. Góré001 elővett egy paksamétát. Elkezdte magyarázni mi micsoda. Volt közte egy darab 0-igazolás a H-77 kft-ére, egy másikon a havi forgalmi jelentés amiben 50-55000 körüli címennyiségek voltak láthatóak .Még mutatott olyan papírokat amiben az állt ki mennyi pénzel tartozik neki és cégének Az adósok közt taxisok is voltak két A4-es oldalon sorban .Hát abból egy normális lakást lehet venni Budapesten vagy ha úgy tetszik egy S class is kifutja belőle persze egy újabb modell . Lehivatta a Bélát és csak annyit kérdezett tőle rendesen kapja a fizetését. Amire határozott IGEN volt a válasz. Beszéltünk még arról, hogy ő mennyi emberen segítet már és most is van nála 4 olyan ember akinek súlyos betegsége van és ők tagdíj mentesen dolgozhatnak. Persze vele szemben az összes fórumozott én képviseltem, de mint mondtam nem ÉN szoktam kávézgatás mellet megbeszélni kinek mit írjunk. A lényeg a Rádió taxi működik és működni is fog.

góré001 2006.12.06. 19:34:00 / # 177294
A topikot mellyet én nyitottam el hagyom mert nem arról szól amiről kellene hanem néhány /3-4 / nagyon okos nagyon bátor és mindent mindenkinél jobban tudó embernek csak látszani akaró valami uralja aminek szinvonalával nem értek egyet! Legyen ez is hazúgságaik , mocskolódásaik színtere!-BEZÁR!!!!!!!!!!

góré001 2006.12.06. 19:30:02 / # 177300
Ráadásúl még cégkártyád is van!!!

BUFI 2006.12.06. 18:52:37 / # 177301
Kedves vagy de köszi Nekem évek ota előfizetéses a kártyám! Ti előnyben vagytok mert Ti tudjátok kivel beszéltek Én viszont nem! Ezért irtam.Szivesen felhivnálak Téged is csak nem tudom ki vagy. Na üdv
Neduddgi 2006.12.06. 13:44:02 / # 177299
Attól nem félek, hogy HP ból sok lovettát kihúznak! De ha igen, akkor tényleg nagy varázslók, megérdemlik:-)
törölt felh. 2006.12.06. 11:40:53 / # 177297
Úgy látszik a H.P.-nek és az ADMINNAK a fülét nem sértik az obszcén beírások ha azok a R.T-ét védik. Hiába a reklámszakma pénzből él.

dog 2006.12.06. 10:35:32 / # 177296
Mérges!!!vagy inkább vén???Ezt a hangot most mi Rtaxisok itt azonnal visszautasítjuk!!!!!Ha te bérnyaló vagy azt tedd meg személyesen a Kalászi úton ne itt.Ne sértegesd a Rádiótaxisok összeforrott csapatát.

wolfy 2006.12.06. 02:51:50 / # 177295
Látod, még csak most mentél vissza de már nincs lé a kártyádon. Na jó lökd le a számodat, föltöltöm. :-D
Oldalszám: 934