Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szálka 2010.01.20. 01:34:06 / # 193451
Az együgyűeket elfogadni kell és nem vitatkozni velük,én se teszem. Azért az érdekelne,ha neked minden fix transzfer önköltséges vagy veszteséges miért veszed fel? Naponta kettőt a saját bevallásod szerint!
szálka 2010.01.20. 01:25:34 / # 193450
Ha tudtál pénzt keresni abból logikusan az következik,hogy utcán voltál.Akkor pedig,ha csak nem felejtetted el bekapcsolni a rádiót,te is tudod,hogy hülyeséget írtál.
belataxis 2010.01.19. 22:50:00 / # 193449
Így elmondva ezt a kis történetet csak városi legendának nevezném. Azért meg felesleges a 3-as brékre odamenni, hogy a szerencsétlen kollégán röhögjünk. Egymás szemét is kikaparnánk a 700Ft-os fuvarért, de amikor valaki bajba kerül, kötelességünk rajta segíteni. Úgy látom, hogy a "Dobókockánál" is komolyan osztod az igazságot a tarifa gyilkos "Barát"-aiddal. Azok is inkább mennének vissza a helyükre és ne ott rombolják az erkölcsöt! Bocs, hogy máshol is olvasom az okosságot :-)
csogu 2010.01.19. 19:52:18 / # 193448
Nem ezt mondtam, de ezt te is tudod, csak jó volt beszólnod:-) Ott (itt) olyan 6-7-re saccolom a napi címet/fő. Az igazi valahol 9-11 körül kezdődne.
cicu 01 2010.01.19. 19:22:27 / # 193438
Figyelj te agyas !! Nem azt irtam, hogy nem tudtam pénzt keresni, hanem azt szeretném csak megtudni,hogy miért nem vették fel az előkéket miközben meglepően kevés előkét adtak ki.
stupika 2010.01.19. 18:47:06 / # 193447
A csaba csak azt tudja mondogatni hogy :dolgozni kell dolgozni kell akkor van minden de azert had ne dolgozzak napi 16 orat.Ja és kihuzott vállakkal jár hogy elhozta a tele 5-től a KSZF-et ami csekkes .A tele5 vezetők meg szakadnak a röhögéstől hogy amennyiért sikerült elvinnie annyiert vigye is a francba jól megszopőatott jopár embert mennyiert is kell azt vinni 156? 180? na min 1 min a kettő röhej heheheh A kisöccse röhög rajta a legjobban hehehe aki a tele5 nél fuvarszervező.
törölt felh. 2010.01.19. 18:42:52 / # 193446
Ezt biztos Te tudod a legjobban. Remélem a kétmillionál van gazdagon.
stupika 2010.01.19. 18:41:05 / # 193445
A régi központban a Kalászi uton volt ilyen kimutatas ki mennyit vett fel stb.........
nazoli 2010.01.19. 15:25:33 / # 193444
Azért te is tudod, hogy nem az a jellemző, hogy nem fizetik ki a teljes fuvardíjat! Még szokott rákerülni is valamennyi. Az ember sem egy tipikus kocsmatöltelék volt, hanem egy elhajolt fazon, aki nem tudta, hogy mennyi pénz van nála. Fogadok bárkivel, hogy ha a kúton megcsúszok a pénzzel ,nem kell otthagynom az autót, hanem találunk megodást a kutassal együtt, hogy megoldjuk a problémát. Bevallom, jártam már hasonlóképpen egy étteremben, és nem volt belőle semmi problémám. Még a szomszéd kocsmárost sem hívták át, hogy verje szét a fejemet! Aztán ha a második kocsma után, 3000-nél a kolléga még mindig nem kért előleget, akkor miért nekem, vagy közülünk bárkinek kelljen behajtani az ő 700 Ft-ját? Kérdésedre válaszolva elmondom, hogy nekem sem tetszett volna, de nem hívok oda senkit, hogy behajtsa, és még kiröhögjön, hogy mekkora balfék vagyok! A kérésedere, miszerint utaljak a számládra napi 1000 Ft-t, azt tudom válaszolni, hogy add meg a bankszámla számodat, és ha tényleg szükséged van rá, akkor életem céljává fogom tenni a mindennapi átutalást, de lehet, hogy - természetesen csak a te engedélyeddel - havi egy összegben utalom át. De még sz is előfordulhat, hogy egy évet egyszerre átutalok. 365000 legyen, vagy tarthatok szabadnapot is? Az ajánlatoddal, mely szerint köpködhetek rád, köszönöm, nem kívánok élni. Sajnos, egy sajátságos betegség következtében nincs elég nyál a számban, és inkább másra használom. Evésnél nagyon jól jön, meg a nyálkahártyám sem szárad ki. A többi topikban való szerepléssel kapcsolatos engedélyedet pedig köszönöm szépen. Eddig remegő ujjakkal csak itt osztottam az eszet, de ezentúl bátran átmegyek a többibe is!
csogu 2010.01.19. 12:02:02 / # 193443
Nézd, gondolom jártál már piacon, ahol kértél (mondjuk) 3 kg almát. Erre az eladó +- 20 dkg pontossággal azonnal eltalálta a mennyiséget. Erre azért volt képes, mert van tapasztalata. Szóval nem tudom, de viszonyítani lehet...meglepne, ha jelentősen több cím lenne...sőt! Vagyis 1 taxisra naponta 4-5 cím jut. Viszont és itt kapaszkodj meg: Mondjuk a Főtaxinál elismerten 80 ezer cím volt, amikor eljöttem...szerintem jó ha volt 65 ezer, de ez mindegy...és erre volt (bevallottan) 710 taxis. 80 ezer : 710 = 112.6 112.6 : 30 (nap) = 3.7 cím/nap/taxis ...és akkor már talán értitek, hogy miért nem lehetséges az, hogy a címarányos tagdíjfizetés legyen.
smokie09 2010.01.19. 09:53:25 / # 193442
Tudod, vagy gondolod? Erről kéne megkérdezni a Csabát nem? Egyébként nem is értem, hogy miért nem lehet ezt kiírni a faliújságra, ahogy más cégeknél hallottam, hogy ennyi meg ennyi cím volt, ki mennyit vett fel kód szerint, mennyit hoztak át máshonnan, és nekünk mennyit kellett máshova átvinni. Nem hinném, hogy nagy meló lenne, csak egy nyomtató kell hozzá.
csogu 2010.01.19. 09:42:51 / # 193441
300 taxis napi 4 havonta 36 ezer cím. Ennél nincs ott több...
smokie09 2010.01.19. 09:34:18 / # 193440
Naponta kb. négy cím jut egy taxisra? valótlanságot ne írj!!! ha négy cím jutna, még a tagdíjat sem tudnák kifizetni, nemhogy tankolni, stb.. Az országban sorra zárnak be a veszteséges vállalkozások. A taxival miért lenne ez másként? Ha veszteséges az üzlet be kell zárni, és más munka után nézni. A Csaba mindent megért, amíg nincs belőle utaspanasz:)
belataxis 2010.01.19. 09:06:33 / # 193439
Berágtál, ha ma 700Ft-ot nem adott oda holnap 1000-el csinálja ezt meg. Nem pitiség? A boltban amiért nem fizetsz azt nem viszed el. Igen is fizesse ki az utas a teljes összeget és ne alkudozzon meg kavarjon! Tudja mennyi pénze van, állítsa meg a kocsit és gyalogolja le a hátralevő utat! A taxis ugyan olyan dolgozó, mint az eladó, csak a munkahelye az utcán van. A benzinkútnál ott kell hagynod a kocsit és elmenni pénzért. Ha a Te pénzedről lett volna szó biztosan nem hagyod annyiban, vagy, ha igen kérlek minden nap utalj a számlámra egy ezrest! Azt mondod nem? Mi van pitiáner vagy és nem akarsz? Mindenki megérdemli az amiért megdolgozott, és ebben segíteni is kell egymást a az összeg nagyságára, az utas nemére való tekintet nélkül! Ezek ismeretében köpködhetsz rám, majd letörlöm. Oszthatod az észt más topikokban is, én akkor is ezt mondom!
lulu 2010.01.19. 08:14:01 / # 193437
Szerintem te meg túlságosan elfogult vagy a Rádiótaxitól. Mindigis itt volt a legtöbb fuvarlopás, címlenyúlás, túlszámlázás stb. A fix tarifás fuvarról meg csak annyit, hogy naponta kb. négy cím jut egy taxisra. Ebből kénytelenek vagyunk két szar tranyót is elvinni, mert ha nem még ennyivel sem mennénk haza. Kiszámoltad hogy mennyi egy liter üzemanyag,javítási költség, tagdíj, adó, tb,stb.? Mert akkor rájössz, hogy önköltséges, vagy veszteséges a vállalkozásod. Ezt nem érti meg a Csaba, hogy ha áron alul dolgozik egy taxis(2777-transzfer) akkor ezt valahol behozza.
szálka 2010.01.19. 00:53:16 / # 193436
Amennyiben te a sztrájk alatt sem tudtál eleget dolgozni és ennek az okát keresed,javaslom nézz bele a tükörbe.
szálka 2010.01.19. 00:47:27 / # 193435
Szerintem,ha tudnál gondolkozni magadat sem értenéd. Ráadásul próbálj meg egyes szám első személyben írni,ha neked annyira természetes a kütyüzés és a behúzás. A fix tarifás fuvart sem szeretni,sem elvinni nem kötelező,az pedig mégiscsak túlzás,hogy pusztán ráfizetés lenne. Egyébként hogyan lehet valami egyszerre önköltséges és veszteséges?
lulu 2010.01.18. 19:47:21 / # 193434
Szerinted ha pl. a 2777ft-tarifával elviszünk két fuvart ami szinte az önköltségi ár és veszteséges, mit fogunk csinálni? Marad még két fuvarunk egy napra amit csúnyán megkütyüzünk. A kedves utas bereklamál,( a 600 azt mondja, hogy miért csak ennyivel húztad be), a szega meg a többi "becsületes" etikás meg bólint. Tehát egyszer meg adjuk a fix tarifát ami nekünk rossz, de nem kell aggódni, mert a prontó rendelésnél húzzuk be a kedves utast....Erköltsileg, emberileg,üzletpolitikailag szerinted??????????
törölt felh. 2010.01.18. 18:59:38 / # 193433
FELHÍVÁS! A BP.TAXIN!!!!

cicu 01 2010.01.18. 15:38:13 / # 193432
Valaki elmondaná nekem, hogy miért mondták a sztrájk alatt az utasoknak, hogy reggelre már nem tudnak felvenni előrendelést? Ezen felbuzdulva kint maradtam, és mit tapasztalok???? ¼-re, ½-re, ¾-re vagy akár egész órára is, 4,5,6 db előrendelés! Mitől nem fért volna bele még néhány???? ( megjegyzem, ez hétfőről keddre virradó reggeli tapasztalat) De a többi napról ugyan ezt mesélték akik kint voltak .

Oldalszám: 934