Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kámbi078 2009.01.18. 14:02:55 / # 191740
Akkor erre a 2perces nyomásra soha se kapok választ? Kérdezzem meg a csatornán? :)))
kámbi078 2009.01.18. 14:01:32 / # 191739
Erre mondják,hogy "lassú a fórummotor" ?
kámbi078 2009.01.18. 14:00:01 / # 191738
No,azért látatlanban,kamu nicknevekről ne nyilatkozz.:)
attus 2009.01.18. 13:37:49 / # 191737
Tudod, hogy Én sosem piszkálok senkit a helyesírása miatt, de azért van az a határ ami már nekem is sokk! Ehhez nem kell diploma.
csogu 2009.01.18. 13:33:32 / # 191736
Az igazság az, hogy elég kevés köztünk a diplomás.
attus 2009.01.18. 13:25:03 / # 191735
Mondjuk a 342 beírása helyesírásilag a botrány kategóriába tartozik!!! Nem tisztem védeni az Imit, de ha már őt megtalálod ezzel a témával, akkor érdemes lenne megnézned a másik fél beírását is esetleg?!
Robin Hood 2009.01.18. 12:25:52 / # 191734
"bomberjaki" SZÉP VOLT!!!! Kedves tőled,hogy a Bélát nem akarod leégetni de magadddal miért nem teszed ezt???? Minden beírásod tükrözi az iskolázatlanságodat.
csogu 2009.01.18. 11:32:45 / # 191725
Én tudok róla, hogy az ismétlés a tudással erős rokoni kapcsolatban van...de azért ezt még én sem gondoltam volna:-)) Ok, pill, javít:-)

góré001 2009.01.18. 11:03:44 / # 191732
Bocsánat nem tudom ez miért történt - ELNÉZÉST!! Kérem admint javitsa ki !!

góré001 2009.01.18. 11:02:08 / # 191726
OKOSKA 01 !! Tudom neked mindig a bögyödben vagyok , voltam bár egyszer leülhetnél velem kielemezni , miért is van ez! Nyilván ehhez tisztességet és erőt kellene meríteni! Néhány dolog csak neked! Bár a Gyulának írtam és te válaszoltál vagy te vagy gyula is vagy nick neved predesztinál arra , hogy más nevében válaszolgass, vagy csak úri mocskolódó éned diktáltatja veled mind ezt! Tudod ha mind az akinek 1000 vagy több 10.000 Forintot az évek folyamán adtam most ebben a másfél évben vissza adta volna ma milliomos lennék! Pont azért nem voltam vagyok milliomos mert nem vettelek soha sem le benneteket! Mindig nálam volt a legkevesebb a tagdij mindig nálam volt a legszociálisabban vezetett cég! Én nem jártam a tengeren túl sőt az óceánon túl sem sőt még az üveg hegyen túl sem! Nincs és nem is volt a befizetett tagdijakból vett "ingatlanjaim" sem itthon sem sehol! Soha nem cserélgettem az autóimat frissebbre mindig az öreg kotványok tetszettek ,most is az lesz ahogy módom lesz rá! Koporsó nem az enyém de evvel a segítséggel magam termelhetem meg a napi betevőmet és ez nekem nem esik nehezemre! Mindig TAXIS fejjel gondolkodtam és már azzal is fogok! Soha egy percre sem felejtettem el honnan jöttem hol vagyok és hova tartok! Nem felejtem el milyen is volt TAXISNAK lenni sőt bárhogyan is alakul a mostani sorsom már az is maradok! neked duma a szellemi termék nekem az ÉLETEM! Hiszen a felnőtt életem nagyobb részét sok sok munkával idegességgel ,örömmel és bánattal kitöltött részét képezi! Tudod az én számból még soha sem hallottad és nem is fogod hallani , hogy ez egy szar hivatás ezt abba kellene hagyni! Csak le kéne tisztítani a rossztól a sallangoktól és rendszerbe kéne rakni! megélhet ebből mindenki csak nem kéne sem egymást sem senkit főleg az utasokat sem hülyének nézni! nem magamat sajnálom hanem azt a helyzetet amit el csesztek amiben sajnos én is ludas voltam vagyok! Túlon túl meg bíztam emberekben túlon túl csukott szemmel és nyitott szívvel cselekedtem mert azt hittem ha én nem vágok át senkit ha én becsületes vagyok mindenkivel akkor velem is azok lesznek!-HÁT HIBÁZTAM - meg bűnhődtem érte! Sem neked aki folyton csak köpködsz sem senkinek nem kívánom ezt az elmúlt időmet! Soha még ilyen helyzetben nem voltam de kibírtam és EMBER maradtam! Igen aláírtam mert bele vitt a fiam egy számunkra megoldhatatlan feladatba az MTV-s szerződésbe! Mert ott álltatok sorban pénzért ami majd csak 40-nap múlva érkezik meg és amire nem volt felkészülve anyagilag a cég! Kellett a társ a tőke de nem ilyen áron! Tudod a TV egyedül majd annyi volt mint a teljes bevételünk! Na mind egy ezt nem is kell neked tolerálni meg megérteni ezt én csesztem el! Most meg van egy csoport akik nem kicsinálni akarnak mint a fiam hanem bele segíteni a jobb a szebb a hatékonyabb a TAXIS barátabb és a hibátlan CÉG működtetésébe! A tudásom nem kopott meg a barátaim a kapcsolati tőkém meg maradt így felépítem felépítjük a RÉGI , JÓ és SZÉP IGAZI , KÉK- FEHÉR EREDETI RÁDIÓTAXI-t !! A bíróság dönt mi meg addig nem tétlenkedünk! Figyeld az eseményeket és majd meglátod az én hibám nem helyre hozhatatlan és most felvértezve a kijavithatóságával hatalmas segítséggel és sok sok munkával vissza áll a rend!Figyeld a reklámjainkat és hallgasd a rádiónkat!és az akcióinkat ! Az jól esik , hogy azt mondod mi voltunk a legjobb , mert ez azt mutatja ,jól végeztük a dolgunkat,és hidd el mi - MI leszünk a LEGJOBB !!! rövid időn belül!!

okoska01 2009.01.18. 00:01:52 / # 191731
DE A KÖTELEZŐ LÉTSZÁM MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okoska01 2009.01.18. 00:01:04 / # 191730
T. Horváth Pál!! Pali hagyjuk már ezt a "Rt az én szellemi termékem dumát".. Szar a szöveg és a vállalkozók világában nem állja meg a helyét.. 1986-ban elindult valami aminek Te is részese lettél sok más vezetővel együtt.. Kínáltál egy lehetőséget aki élt vele az befizetett és hosszú éveken át együtt dolgoztunk azon, hogy mindenki szekere együtt guruljon... TE EZZEL SZEMBEN SZARTÁL MINDEKI SZÁJÁBA ÉS MINDEN PÉNZNEK A PICSÁJÁRA VERTÉL HOL ERRE, HOL ARRA.. HA EZT NEM TESZED MEG MA NEM ÜLSZ EGY FEKETE KOTVÁNY OKTÁVIÁBA AMI ÚGY NÉZ KI MINT EGY KOPORSÓ SZÁLLÍTÓ (AMIRE A KÓDODAT SEM TUDOD KIÍRNI MERT MÉG AZ OTTANI SZÁMOD IS HIÁNYOS),A FIAD NEM A TELE5 CSAPATÁT ERŐSÍTI, A MÁSIK GYERMEKED PEDIG NEM PRÓBÁLJA MEG ELMESÉLNI, HOGY MERRE FOLYIK A DUNA PESTEN NÁLA IDŐSEBB EMBEREKNEK OLYAN HANGON AMIT NEM TEHETNE MEG (AMIÉRT EGYSZER POFÁN LESZ VÁGVAN, MERT SAJNOS CSAK ÜVÖLTENI TUD ÚGY MINT TE). Ezerszer beszéltünk róla, hogy NEM RÁNK TARTOZIK ez az egész céges herce-hurca. Te írtad alá a papírokat minket nem kérdeztél,innentől kezdve nem is ránk tartozik az ami ezzel jár. Tedd meg a megfelelő lépéseket a bíróságon, idézzék be a Sz. Ferit meg kis csapatát aki ebben benne van és majd ott leütitek ki mit kap. Minket max. az érdekel, hogy amért hosszú éveken át tömtünk a szellemi termékedet az egy tollvonással átruháztad másra és egy olyan nehéz helyzetbe sodortál minket amit nem érdemeltünk meg. És hagyjuk már ezt a nem halltam meg, még élek önsajnáló dumát mert minden ami történt csak magadnak köszönheted. Hány év és mennyi pénz folyt ki a kezeid közül amit ha megbecsülsz akkor most akár 599 (csak hogy ne mindig a 600 legyen) ember boldogan szívatná a város összes cégét, mert itt lenne a legjobb. erről ennyit, további jó munkát és jó egészséget.
okoska01 2009.01.17. 23:40:47 / # 191729
Kicsi!! Úgy gondolod, hogy az utcán talákozás és egymás képének való beverése megold bármit is? Azért emlékszem én olyan mondatodra amiben nem a Pali és a Kék-Fehér Rt volt az isten... szerinetm ne erőltesd ezt a témát.
okoska01 2009.01.17. 23:38:01 / # 191728
Szia Lulu!! 1. Azért fogynak a megrendelőik amiért én már nem tudom mióta irogatok és senki nem veszi észre.. nincsen fuvarszervezés, amit szerveznek maguknak teszik, az utcáról megélni próbáló emberek pedig lenyúlnak mindent amit csak lehet, mert nekik is teljesíteni kell amikor csekkfealdásra kerül a sor.. 2. cím állományunk ezektől a dolgoktó csökken folyamatosan. 3. Vezéregyéniségek alatt kit tartasz? 600, 357, 092, vagy kire gondolsz? szerintem pontosan jól látod, hogy kik és mit csinálnak bent a központban. Nem hinném, hogy ezt megint le kéne ide írni, mert úgyse érdekel senkit és nem történik soha semmilyen változás. 4. Nem ez a legnagyobb gond. Ezzel kéne utoljára foglalkozni, ha már minden rendben megy. 5. A jelenlegi tulajdonos csak fél igazságot tud a másik feléhez borzasztóan nem ért hisz építőiparban dolgozik. Ami őrá tartozik az rendben van hisz meg van a létszám és az ebből befolyó bevétel, ergo mindent ki tudnak fizetni hó végén és még talán marad is egy kicsi. Innentől kezdve amit elmesélnek neki hétről hétre a központba a csak egy maszlag és csinálják továbba dolgokat bent. Ugy gondolom ennek az etikai bizottságnak semmi keresni valója nincsen bent és a cégnél sem, és ha min teszünk ellene mehetünk máshova dolgozni amihez nem sok kedve van itt senkinek. Ezt csak úgy lehetne megoldani ha össze állna kb 100 ember (amből ha össze tudsz szedni kb. 20-at akkor sokat mondtam) és tagdíj fizetéskor nem kell fizetni addig amíg nem az van amit mi szeretnénk. Mi fizetjük a tagdíjat, mi itt szeretnénk lenni, de nem a jelenlegi módon és szervezetlenségben. Ezt jó lenne már végig gondolni és tenni valamit vagy fel lehet állni és akkor nincs miről beszélgetni. További szép napot!
rőzsehordó 2009.01.17. 22:48:44 / # 191727
Szeretnék gratulálni a nagyraméltó Etikai Bizottságunknak! Ismét sikerült egy teljesen súlyos darabot felvennetek. A tévé drosztra beállva kap egy Báthory utcát majd keresik, erre a Nádorba van, mondják, hogy menjen át, majd két perc múlva nyom és kéri, hogy vegyék el tőle mert neki a gps csak a második kerületbe ír Báthoryt. (ami egyébként Bátori László utca az Ördögárok mellett) mé nem indult el oda? nem is értem. Hol van a papírtérképe? Miért nem ellenőrzitek? Oktatja ezeket az embereket egyáltalán valaki? Hogy ment át a felvételiteken? Elmagyarázza valaki nekik, hogy mit lehet és mit nem? Nem hiszem! Azthiszem az összes itt dolgozó taxis nevében kikérhetem, hogy ilyen embereket felvegyetek, és ezek alapján ítéljenek meg minket! Ja! és nem utolsó sorban titeket is, kedves felvételiztetők!

kámbi078 2009.01.17. 22:22:58 / # 191723
Nem neked,hanem egy szakembernek.:)
csogu 2009.01.17. 21:12:07 / # 191722
Meg kicsit leakad, ha épp 100-an vannak egy oldalon fent:-)
csogu 2009.01.17. 20:59:16 / # 191721
Ez a 14848...erre kellett volna válaszolnom?
kámbi078 2009.01.17. 20:04:42 / # 191720
A freefórum ilyen és ingyenes,igaz más műszaki dolgokban gyengébb.pl: nem lehet videót feltenni,csak belinkelni.
kámbi078 2009.01.17. 19:58:43 / # 191719
Csogu ! A 14848-ra nem kaptam választ,vagy csak elkerülte a figyelmemet? Én a megoldásra törekedtem:)))))))
Oldalszám: 934