Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szega 2009.01.17. 19:28:57 / # 191718
Kedves Béla! Én tegnap szívem szerint még folytattam volna, de nem akartalak leégetni a kollégák előtt a pitiánerséged miatt. Most viszont helybe jöttél a pofonért és ha ennyire kell, hát tessék! Először is az ezer forint ott lesz hétfőtől a központban a faliújságra tűzve egy borítékban. Nem azért mert nekem nem számít ezer forint csak ennyit megér, hogy ne kelljen a sírásodat hallgatni. (szánalmas, hogy pont te adod elő a ruppótlan taxis monológját) DE!! Miért nem raktál félre ezer forintot a boldi vagy boldini bt-s fuvarokból amit olyan ügyesen sikerült kisajátítanod, hogy szinte sajnáltunk érte? Amikor kiderült, hogy az ember szélhámos és neked már kifizette a pénztár a .... (nem írok számot mert a kollégáid meglincselnek) fuvardíjat, te megkérdezted, hogy visszafizessél-e valamit? (csak halkan jegyzem meg, szerintem te sokkal előbb kellett, hogy tudjad az emberről, hogy miféle, hiszen nem vagy egy nyeretlen két éves és többször töltöttél vele órákat, de hát a pénz...) Arról sem tehet senki, mármint a fényezőn kívül, hogy az autódat sz@rul festették le. Talán nem kellet volna karambolos autót venni vagy valami rendes fényezővel kellett volna dolgoztatni. Ja, a pénzt azért nem adom oda személyesen mert ha meglátlak a kiemelt "A"-s bomberjakidban akkor még vissza is minősítelek "B"-be egy hónapra és azt hiszed, hogy haragszom, pedig nem! Most lehet sötét bunkózni, de nem változtat a szánalmas pitiánerségen! Jó munkát kívánok!
342 2009.01.17. 15:38:48 / # 191717
Tisztelt Szega."Demokrácia" lévén leírnáitt a tegnapi válaszodra a én válaszom. Nekem ezer forint igenis pénz és igazán szívemböl örülök neki,hogy számodra nem anyira.Ezért megköszönöm és elfogadom ajánlatodat miszerint kifizeted a mágnesezés árát.Lehetséges,hogy te nem emlékszel anyira rá ,de nekem már volt problémám a rádió taxi által kötelezövé tett matrica miatt.ami

gera 2009.01.17. 15:18:24 / # 191716
Van erkölcsije a Kicsinek.Arrol még nem hallottatok,hogy elévülési idő? Apropo erkölcs!Mennyivel erkölcsösebb az aki a saját apját szúrja hátba?Mennyivel erkölcsösebb az aki hátba támadja azt az embert aki a szájába köpött,hogy nyelni tudjon?Sok hibája van a Palinak de kinek nincs.Amugy nem szabad elfelejteni,hogy sokan a Pali munkájábol éltek évekig!Én már nem vagyok Rádio taxis,amit nagyon sajnálok,de gusztustalannak tartom néhány taxis dumáját a Palival kapcsolatban! Bárki bármit mond MINDENIDŐK LEG emberibb cégvezetője a Horváth Pál!Drukkolok neki,nekik nagyon,hogy sikerüljön felállni és újra régi fényében ragyogjon a KÉK-FEHÉR RÁDIO TAXI!!Ehhez jó egészséget és kitartást kivánok aGÓRÉNAK!!

342 2009.01.17. 15:15:48 / # 191715
isztelt Szega."Demokrácia" lévén leírnáitt a tegnapi válaszodra a én válaszom. Nekem ezer forint igenis pénz és igazán szívemböl örülök neki,hogy számodra nem anyira.Ezért megköszönöm és elfogadom ajánlatodat miszerint kifizeted a mágnesezés árát.Lehetséges,hogy te nem emlékszel anyira rá ,de nekem már volt problémám a rádió taxi által kötelezövé tett matrica miatt.ami letépte a lakott a ajtóról és a tisztelt Rádiótaxinak a reakciója nem az volt, hogy megtéríti a kárt vagy akár beszál a költségekbe,hanem vissza kategorizáltak amig a sérülés fent áll.Ez nekem 20ezer be került+kiesett munka.Lehet,hogy akkor ezért ilyen a hozá állásom a matricákhoz???? Tiszteletel.m

Fantomas 2009.01.17. 13:16:44 / # 191708
Hogy lehet taxizni,erkölcsi nélkül,ki.és hogy mert neki fényképes igazolványt adni,amivel taxizhat.Talán kérdezük meg az illetékeseket a Mozaik utcában,vagy talán az erkölcsi is hamis,netalán lopott?

csob 2009.01.17. 09:15:54 / # 191714
na....na.
góré001 2009.01.17. 08:33:34 / # 191713
Szia Te Gyuszi! Felhivnám szives figyelmedet néhány dologra! A RÁDIOTAXI 1986-óta az én szellemi termékem , az arra forditott reklám marketing szintén az én tettem! Az ebből származó nomeg az én kapcsolati tökémből létre hozott cimmennyiség szintén az én illetve azoké a tisztességes taxisoké akik azokat évről évre tisztességgel elvitték! 2 kft tényleges elvétele/ eladás csak akkor van ha van érte ellenérték is!/nem jelenti az én nevem alatt határozatilag is alátámasztott név logó és szabadjelző elvehetőségét! De majd nem oly soká a biróság ebben az ügyben dönteni fog! Amikor 2006 novemberében a cégeimet a cimálományommal az általam megszerzett telefonokkal és frekvenciával együtt lopva elorozták elöllem akkor még 87.876 cim volt a gépben / aktiv!/papirom van róla bármikor bemutatom bárkinek!/és 472 ember volt a fizetö! Ma ez a két adat hogyan is néz ki???? Szóval Te és mind azok akik tán sokat is köszönhetnek nekem azért maradtatok ott mert a telefonszám ott szólt!!! Ma az a feladatom hogy tisztrességesebb Taxis barátabb modon épitsem vissza a céget! Tehát ahhoz a kapcsolati rendszerhez nyúlok ami mindig is az enyém volt!És az enyém is lesz! Hála ISDTENNEK van egy csoport aki megfinanszirozza a fentartást én pedig épithetem vissza az IGAZI RÁDIOTAXIT a86-os szinekben erkölcsiségében és helyzetében! Mint ahogy a 2007 eseméányeknek is voltrak áldozatai úgy ennek is lessz ha nem gondolkodik jól és időben! Nem meg haltam / bár vannak akik szeretnék még a fiam is!/csak nem volt lehetőüségem ma van és bebizonyitom , hogy értek ehhez annyira és szeretnek annyian , hogy a tisztesség oldalára állva rendeződik a helyzet! Tehát nincs cimlenyúlás csak vissza kerűl a jogos helyére! Ha valamit nem tudsz vagy rosszúl akkor tudod csak úgy " hallgattassék meg a másik fél is "" kérdezz és felelek ! Egyéb polémiát nem folytatok!
kicsi18 2009.01.17. 08:24:09 / # 191712
Kempes Miért nem vállalod a hülye nevedet szivesen beszélgetnék veledTalálkozzunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsi18 2009.01.17. 08:23:15 / # 191711
Kempes Miért nem vállalod a hülye nevedet szivesen beszélgetnék veledTalálkozzunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsi18 2009.01.17. 08:17:10 / # 191710
Szia Guru. Túl nagy a képed nem gondolod?Gerinctelen ember vagy!Miért nem mersz saját néven fölírni mint én csak nem parázol valamitõl?Különben is én itthon érzem magam a Kék-fehér Rádió taxinál mert mindig is ez volt az igazi Rádio-taxi és az eggyetelen.Mi nem lopkodjuk a címeteket mert hála istennek nincs rá szükségünk és a címlenyulások pont fordítva történnek.Nahát-nahát hol is jobb a helyzet hát nállunk de kezd eljönni a vég itélet mert ezt ti már bebuktátok és ezt már nagyon sokan érzékelik kint az utcán.A másik dolog pedig én nem szoktam senkinek nyalizni nem vagyok az a fajta ember de mondom ha gondod van velem írj,föl saját néven és hidd el fogunk találkozni az utcán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyuszi50 2009.01.16. 21:36:24 / # 191707
Mélyen Tisztelt Horváth Pál! Amennyiben hallott Ön olyanról, hogy etika, akkor legyen szíves alkalmazni ezt az életben. Ha Önnek baja van a Rádió Taxi vezetésével, akkor érvényesítse a véleményét a bíróságon vagy bármilyen más fórumon, de NE a TAXISOKAT nyomorítsa, akikből 22 évig élt. Amennyiben Önnek már semmi köze a Kék fehérekhez, úgy manyarázza el ezt a főnökeinek. CÍMLENYÚLÁS!!!! Gratulálok, hogy az elmúlt évben emberileg ennyit fejlődött... Sok sikert!

Guru 2009.01.16. 21:17:50 / # 191706
Hello! A napi címmennyiségetek ötről átlendült már hatra? Bocs, azt az ötöt is tőlünk nyúltátok..... Apropó, kígyót békát a Palira, most meg megint nyalod a seggét? Ezért sincs erkölcsid, mi? Hiéna banda.
Guru 2009.01.16. 21:11:21 / # 191705
Lulu! Megint nem sok valóságalapja van a beírásodnak... Ez körülbelül olyan, mintha én azt írtam volna, hogy a tegnap voltam a Marson, kerestem az egeret, de nem találtam. Drága! Melyik központban voltál tán csak nem Palinál? Tudod egyáltalán merre van a Daróci? Egyébként a fuvarnyúlásról kérdezd meg a kicsit meg a Palit. Szerintem....

Megbízható 2009.01.16. 20:49:07 / # 191704
Nem kell a szájtépés gyerekek, szerintem lulunak a beírására várjuk a választ.

bond 2009.01.16. 19:37:41 / # 191703
szia kicsi, olvasd el még1x, nem azt írtam, hogy te lopkodod a fuvarokat. (rajtad kívül azért van pár autó kék-fehéreknél) az viszont tény, hogy megszaporodtak az olyan esetek amikor égés van és a kedvest visszahívja a diszi mire ez a válasz: ó én már utazom egy rádió taxival, ja igen ez kék! ez biztosan véletlen ugye? téged csak azért említettelek, mert (ha nem te voltál akkor jobban figyelj a rádiódra) valamelyik este jött a kódod nálunk. gondolom ezt is meg tudod magyarázni. sok sikert!
lulu 2009.01.16. 19:10:35 / # 191695
Elnézést ha valakit megbántottam, de én csak egy őszinte választ várok. Hagyjuk most a köpködéseket. Higyjétek el ez minket érint.

Kempes 2009.01.16. 18:07:20 / # 191702
van már erkölcsid? Börtöntöltelék
forest95 2009.01.16. 17:30:51 / # 191701
"még annyit hogy remélem nem sokáig lessz Sfr TAXI." Megvisel a jóindulatod Kicsi! Csupa hasonlókat nektek is!
kicsi18 2009.01.16. 17:23:54 / # 191700
Sziasztok elnézést csak a kislányom elküldte az elöbbi mondandomat amit szerettem volna a Bondnak irni hogy én nekem nem volt szokásom soha hogy a kolegáim elöl ellopjam az utast mint az a sárga feketéknél szokás és még annyit kérnék hogyha valakinek baja van velem álljon elém és mondja a szemembe és ne az all neve mögé bújjon mint ahogy itt teszik sokan mert inkább a gerinces embereket szeretem nem a gerincteleneket akikböl sajnos elég sok van további minden jót hajrá Kék Fehérek még annyit hogy remélem nem sokáig lessz Sfr TAXI.

kicsi18 2009.01.16. 16:51:41 / # 191698
Sziasztok! nem nagyon szoktam irogatni ide de azt ki kérem magamnak /

Oldalszám: 934